Kristianstadsbladet > Nyheter

Monday, 16 July, 14:33

Liknande nyheter

Taggar: Svikna, löftenoch , misslyckade, reformer
BT - 27 jun 12 kl. 00:30

En tid av svikna vallöften och växande missnöje

KÖPENHAMN. Jonas Sjöstedt är rasande: ?Regeringen pissar på svenska folket.?

BT - 27 jun 12 kl. 00:30

Svahnström: En tid av svikna vallöften och växande missnöje

KÖPENHAMN. Jonas Sjöstedt är rasande: ?Regeringen pissar på svenska folket.?

UNT - 07 jan 15 kl. 10:00

Svikna vallöften om skolan

S, MP och V kan inte skylla sina svikna löften inom skolområdet på neddragningar från staten..

SvD - 19 apr 15 kl. 12:31

”Svikna vallöften kan ha drabbat S”

Debatten om svikna vallöften kan ha drabbat Socialdemokraterna hårdare än Miljöpartiet, tror statsvetare om den senaste väljarbarometern från SvD/Sifo..

Nerikes Allehanda - 25 aug 15 kl. 05:15

Tsipras svikna vallöften

Grekland närmar sig återigen ett val, men med en helt ny spelplan. Det kan bli en vänsterregering som genomför marknadsekonomiska reformer..

Expressen - 12 jun 13 kl. 09:52

Här är alliansens tre största svikna löften

Alliansen har svikit sina tre viktigaste vallöften - det går inte att lita på Fredrik Reinfeldt, varnar Mikael Damberg..

DN - 13 dec 14 kl. 07:29

Abe väntas vinna trots svikna löften

Han har misslyckats med att infria sina två år gamla vallöften. Japan har än en gång hamnat i ekonomisk utförsbacke. Lönerna har inte ökat, folk i allmänhet har inte fått en större tro på landet.

Skånskan - 25 mar 15 kl. 23:30

Svikna vallöften


Det är svårt att hålla löften man avgivit under valrörelsen när man sitter i regeringen och måste prioritera..

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 16 kl. 03:00

Regeringens svikna vallöften till arbetslösa

I dag ligger allt fokus på flyktingar, regeringen hade dock många andra vallöften som tyvärr har kommit helt i skuggan av flyktingfrågan. Talas väldigt mycket om hur man på alla sätt och vis skall få dessa i arbete det är såklart en viktig fråga ingen som kan tycka något annat..

Blekinge Läns tidning - 16 apr 18 kl. 18:00

Ledare: Svikna löften och misslyckade reformer

Det kom inga överraskningar när Magdalena Andersson presenterade regeringens vårbudget – hennes åttonde budgetproposition som finansminister – på måndagsmorgonen. En slant till polisen, lite till vården, några behjärtansvärda satsningar på läsning och äldreomsorg. Allt småpengar i statsbudgetsammanhang..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Bevattningsförbud: Kommunen tvingas köra vatten till Kivik

Trots att det råder bevattningsförbud används det alldeles för mycket vatten. I synnerhet i Kivikstrakten där kommunen nu kör vatten i tankbilar till vattenverket..

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Båtmigranter i land på Sicilien

Två fartyg med totalt 450 migranter ombord fick under måndagen gå i land på Sicilien. Italiens regering har tidigare vägrat låta fartygen lägga till i hamn och har uppmanat övriga EU-länder att ta emot migranterna, som kommit med båt från Libyen.(TT).

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Brott: Många gripna i internationell knarkhärva

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Bucht tvivlar på EU-stöd mot torkan

Helst skulle de be om regn – men krisstöd kan duga det med. Flera EU-länders hopp om stödpengar mot torkan verkar dock inte infrias av EU-kommissionen..

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Ytterligare en gripen för mordinblandning

Ytterligare en person har anhållits efter mordet på Guldheden som skedde i Göteborg i mitten av maj, skriver Göteborgs-Posten. Gripande ska ha skett under helgen och den misstänkte har begärt offentlig försvarare under rubriceringen "medhjälp till mord", skriver tidningen.(TT).

Kristianstadsbladet - 15 minuter sedan

Mordmisstänkt även häktad för mordförsök

En man som sitter häktad misstänkt på sannolika skäl för ett mord i stadsdelen Högsbo i Göteborg begärs även häktad för ett mordförsök. Den 8 mars i år hittades en man i 30-årsåldern död i sin lägenhet.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Joshua i titelmatch mot Povetkin

Alla boxningsfantaster kan ta fram rödpennan och stryka under 22 september i almanackan. Då ska britten Anthony Joshua försvara sina världsmästarbälten i tungvikt mot ryssen Alexander Povetkin på Wembley i London.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Många gripna i internationell knarkhärva

Fler än tio personer har gripits i samband med ett tillslag mot ett nätverk som misstänks ha smugglat 1,5 ton narkotika i Europa. En person sitter häktad i Sverige. Narkotikan som misstänks ha smugglats under de senaste två åren är amfetamin och kokain.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Tv-toppen: 2,4 miljoner såg VM-finalen

Nästan 2,4 miljoner tv-tittare slet sig från badstränderna för att se Kroatien och Frankrike göra upp om VM-guldet. Även resten av veckans matcher drog storpublik och det enda som kom i närheten var kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande på Öland. 1.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.