Kristianstadsbladet > Nyheter

Tuesday, 24 April, 14:06

Liknande nyheter

Taggar: Svikna, löftenoch , misslyckade, reformer
BT - 27 jun 12 kl. 00:30

En tid av svikna vallöften och växande missnöje

KÖPENHAMN. Jonas Sjöstedt är rasande: ?Regeringen pissar på svenska folket.?

BT - 27 jun 12 kl. 00:30

Svahnström: En tid av svikna vallöften och växande missnöje

KÖPENHAMN. Jonas Sjöstedt är rasande: ?Regeringen pissar på svenska folket.?

UNT - 07 jan 15 kl. 10:00

Svikna vallöften om skolan

S, MP och V kan inte skylla sina svikna löften inom skolområdet på neddragningar från staten..

SvD - 19 apr 15 kl. 12:31

”Svikna vallöften kan ha drabbat S”

Debatten om svikna vallöften kan ha drabbat Socialdemokraterna hårdare än Miljöpartiet, tror statsvetare om den senaste väljarbarometern från SvD/Sifo..

Nerikes Allehanda - 25 aug 15 kl. 05:15

Tsipras svikna vallöften

Grekland närmar sig återigen ett val, men med en helt ny spelplan. Det kan bli en vänsterregering som genomför marknadsekonomiska reformer..

Expressen - 12 jun 13 kl. 09:52

Här är alliansens tre största svikna löften

Alliansen har svikit sina tre viktigaste vallöften - det går inte att lita på Fredrik Reinfeldt, varnar Mikael Damberg..

DN - 13 dec 14 kl. 07:29

Abe väntas vinna trots svikna löften

Han har misslyckats med att infria sina två år gamla vallöften. Japan har än en gång hamnat i ekonomisk utförsbacke. Lönerna har inte ökat, folk i allmänhet har inte fått en större tro på landet.

Skånskan - 25 mar 15 kl. 23:30

Svikna vallöften


Det är svårt att hålla löften man avgivit under valrörelsen när man sitter i regeringen och måste prioritera..

Trelleborgs Allehanda - 10 mar 16 kl. 03:00

Regeringens svikna vallöften till arbetslösa

I dag ligger allt fokus på flyktingar, regeringen hade dock många andra vallöften som tyvärr har kommit helt i skuggan av flyktingfrågan. Talas väldigt mycket om hur man på alla sätt och vis skall få dessa i arbete det är såklart en viktig fråga ingen som kan tycka något annat..

Blekinge Läns tidning - 16 apr 18 kl. 18:00

Ledare: Svikna löften och misslyckade reformer

Det kom inga överraskningar när Magdalena Andersson presenterade regeringens vårbudget – hennes åttonde budgetproposition som finansminister – på måndagsmorgonen. En slant till polisen, lite till vården, några behjärtansvärda satsningar på läsning och äldreomsorg. Allt småpengar i statsbudgetsammanhang..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Nordén närmar sig comeback

Triathlonstjärnan Lisa Nordén är på väg tillbaka efter alla skador. OS-silvermedaljören från 2012 hoppas kunna göra comeback i en Ironmantävling i Jönköping den 8 juli. - Det är Jönköping som vi bygger upp och siktar mot nu, först och främst.

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Regeringen får igenom ändrad vårdgaranti

Regeringen får igenom sitt förslag att ändra vårdgarantin i primärvården. Den nuvarande bestämmelsen, att patienten inom en viss tid ska få besöka en läkare inom primärvården, ändras.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Åklagare vill ha fängelse för tvångsäktenskap

Åklagaren överklagar Värmlands tingsrätts dom i frågan om ett påstått tvångsäktenskap mellan en 13-årig flicka och 23-årig man.(TT).

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Sandvik bättre än förväntat

Verkstadskoncernen Sandvik redovisar en vinst före skatt på 4 018 miljoner kronor för första kvartalet 2018. Det kan jämföras med en vinst på 3 107 miljoner kronor motsvarande period 2017. Analytiker hade, enligt Reuters, i genomsnitt räknat med en vinst på 3 744 miljoner kronor.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Coca-Cola överträffar förväntningarna

Den amerikanska läsktillverkaren Coca-Cola redovisar högre intäkter än väntat, men faller jämfört med samma period i fjol, enligt bolagets delårsrapport.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Död val flöt iland på södra Orust

En död val har hittats av Kustbevakningen vid Mollösund på södra Orust i Bohuslän. I närheten av land låg det fem meter långa djuret och flöt. Den har säkert dött till havs och drivit in till land med vindarna.

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Warpaint till Garden-festivalen

Den nystartade Göteborgsfestivalen Garden får förstärkning av lite drömsk, psykedelisk pop. Nu står det nämligen klart att amerikanska Warpaint är bokade, meddelar arrangören. Bandet bildades i Los Angeles 2004 och skivdebuterade 2008.

Kristianstadsbladet - 45 minuter sedan

Fem år efter katastrofen i Rana Plaza

Hundratals överlevare och anhöriga till dem som dött när klädfabrikskomplexet Rana Plaza rasade samman i Bangladesh 2013 samlades på tisdagen för att kräva rättvisa. Fem år efter katastrofen, som dödade 1 130 människor, har fortfarande ingen ställts till svars.(TT).

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jourhavande: ”Matsopor, kläder och fotbollar. Förskräckligt.”

Skräp och sopor, publiksiffror och omdiskuterat medel i bröd och flingor. Dagens jourhavande bjuder på lite av varje. .

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Kommunledningen: Polisens bemanning motsvarar inte våra förväntningar

Hässleholm har varit kraftigt drabbad av våld som mord, skjutningar och misshandel under den senaste tiden. Samtidigt motsvarar inte polisen kommunens förväntningar, menar kommunledningen. Nu svarar företrädare för polisen på kritiken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.