Världen Idag > Nyheter

Tuesday, 11 December, 00:10

Världen Idag - 16 apr 18 kl. 11:38

Abortläkare bekräftar MRO:s fosterbilder”Jag vet att det kan se ut så här.” Det säger en svensk man, som uppger att han är abortläkare, apropå MRO:s bilder på aborterade foster. – Heder till honom, säger organisationens ordförande Mats Selander..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
MRO, Mats Selander

Dela artikeln

227 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abortläkare, bekräftar, MRO:s, fosterbilder

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 6 timmar sedan

FN-länder har godkänt global migrationspakt

Företrädare för en lång rad länder i världen har godkänt FN:s globala ramverk om migration..

Världen Idag - 6 timmar sedan

Mukwege vädjade till världen om Kongo

Den yazidiska aktivisten Nadia Murad och den kongolesiske läkaren Denis Mukwege mottog på måndagen Nobels fredspris vid en högtidlig ceremoni i Oslos rådhus. Nobelkommitténs ordförande Berit Reiss-Andersen kallade de två prisvinnarna för ”två av de starkaste rösterna i världen i dag”..

Världen Idag - 6 timmar sedan

May skjuter upp brexitröst

Inför hotande nederlag skjuter Storbritanniens regering upp sin stora brexitomröstning i parlamentet. Premiärminister Theresa May hoppas i stället på nya förhandlingar med EU. Kritiken är redan stenhård från både opposition och partikamrater..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Advokat: "Jesus skulle inte accepteras som troende"

Advokat Gabriel Donner, som genom åren företrätt många afghanska och iranska konvertiter gentemot Migrationsverket, är mycket kritisk mot hur deras asylärenden handläggs. – Migrationsverket saknar en definition på tro, vilket ofta leder till fullständigt godtycke, säger han..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Nämndemän från SD och KD fällde 23-årig konvertit

Domaren i Migrationsdomstolen ansåg att den unge afghanske konvertiten var genuin i sin kristna tro och borde få stanna i Sverige. Men ärendet avgjordes av de tre nämndemännen, varav en delat främlingsfientligt material, skriver tidningen Östra Småland..

Världen Idag - 10 timmar sedan

Kyrkor ska granska fler fall med konvertiter

Även Equmeniakyrkan, Alliansmissionen och Evangeliska frikyrkan uppmanar nu sina församlingar att skicka in alla asylärenden som berör afghanska konvertiter från de senaste tre åren..

Världen Idag - 12 timmar sedan

C: "Löfven ville inte kompromissa"

Centerpartiet kommer att rösta nej till S-ledaren Stefan Löfven i den kommande statsministeromröstningen. Men Liberalerna har inte bestämt sig än..

Världen Idag - Igår: 00:00

Minneshögtid med smolk i bägaren

Dagens datum är en märkesdag på flera sätt. Vi högtidlighåller Alfred Nobels dödsdag med priset till hans minne, och vi firar 70-årsminnet av FN:s förklaring om de mänskliga rättigheterna. Vi kan glädja oss över båda dessa, men samtidigt är ingen av glädjebägarna helt fri från smolk.

Världen Idag - Igår: 00:00

Katolik efter Merkel i CDU

Avgående Angela Merkels i våras installerade partisekreterare Annegret Kramp-Karrenbauer, AKK kallad, då populär regeringschef i den lilla delstaten Saarland, blir ny partiledare för Tysklands Kristligt-demokratiska union, CDU. Därmed får partiet sin andra kvinna i rad på ordförandeposten. Men det satt oerhört hårt inne.

Världen Idag - Igår: 00:00

Livsstil påverkar vår bön

Skriftens löften om bönens möjligheter är häpnadsväckande. Teologer har genom historien haft svårt att hantera löften som exempelvis Jesu ord om att  ”allt vad ni ber om och begär, tro att ni har fått det, så ska det bli ert” (Mark 11:24). Menar han verkligen allvar med detta?Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.