Världen Idag > Nyheter

Saturday, 21 July, 02:19

Världen Idag - 16 apr 18 kl. 11:38

Abortläkare bekräftar MRO:s fosterbilder”Jag vet att det kan se ut så här.” Det säger en svensk man, som uppger att han är abortläkare, apropå MRO:s bilder på aborterade foster. – Heder till honom, säger organisationens ordförande Mats Selander..
Läs mer på Världen Idag
Läs mer om:
MRO, Mats Selander

Dela artikeln

227 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Abortläkare, bekräftar, MRO:s, fosterbilder

Fler nyheter från Världen Idag

Världen Idag - 9 timmar sedan

Adam blev fri från missbruk och mörker

Adam Ankarstorms liv har varit fullt av dramatiska svängningar. Under tonårstiden och några år framåt levde han ett gränslöst liv. Han gillade grova och provocerande uttryck och många såg upp till honom.

Världen Idag - 10 timmar sedan

Flödesbön, helande och mingel på Mirakelkonferensen

Pastor Linda Bergling berättar om en ovanligt stark Gudsnärvaro vid Mirakelkonferensen som just nu pågår i Kungsängen. Oavsett vem som talar ligger fokus på Jesus och människor blir helade både under förbön och mitt i lovsången, berättar hon..

Världen Idag - 11 timmar sedan

Dubbel katastrof för bönder i brandområdet

​Hos bönderna i Ljusdalstrakten betyder branden dubbla problem. För samtidigt som de måste kämpa med torka och oro inför framtiden, råmar stressade kor när röken äntrar ladugårdarna..

Världen Idag - Igår: 18:00

Haro: Partierna är oroande okunniga om barnfrågor

Behovet av fler alternativ i barnomsorgen och vikten av anknytning för att förebygga ohälsa bland unga. Om detta har riksdagens partier överlag få svar, enligt organisationen Haro..

Världen Idag - Igår: 14:00

Ny svensk spelfilm om 1800-talsväckelse

Just nu pågår en filminspelning där barn har huvudrollerna. Filmen Barfota rop handlar om hur några 1800-talsbarn höjde sina röster för att få till en förändring. Filmskaparen Maria Viklund vill visa att om Gud kunde använda barnen för att bana väg för väckelsen då, så kan han göra det igen..

Världen Idag - Igår: 14:00

Ny spelfilm om 1800-talsväckelse

Just nu pågår en filminspelning där barn har huvudrollerna. Filmen Barfota rop handlar om hur några 1800-talsbarn höjde sina röster för att få till en förändring. Filmskaparen Maria Viklund vill visa att om Gud kunde använda barnen för att bana väg för väckelsen då, så kan han göra det igen..

Världen Idag - Igår: 12:28

Kristna aktiva i kampen mot skogsbränderna

Bland de tusentals frivilliga som hjälper till i brandområden i norra Sverige går en del ut i arbetet hand i hand med Gud. Världen idag har talat med två av dem som kämpat mot lågorna under onsdagsdygnet..

Världen Idag - Igår: 11:00

Equmeniapastorer bjuder in till Pride

Pastorer inom Equmeniakyrkan i region väst uppmanar sina kollegor att gå i Prideparaden i Göteborg. ”Vi vill stötta människor som känt sig utanför våra församlingar”, skriver de i en inbjudan. Fel väg att gå, menar debattören Thomas Forslin.

Världen Idag - Igår: 08:00

USA-trauman väcker debatt om dagis-separation

Ilskan och sorgen avlöste varandra när bilderna på migrantfamiljer där barn och föräldrar skiljs åt kablades ut från USA. Samtidigt finns likheter mellan detta trauma och det som små barn upplever när de gråtande lämnas av sina föräldrar på förskola, menar debattörer..

Världen Idag - Igår: 10:15

Ny nationalstatslag antagen i Israel

Israels parlament har antagit en lag som definierar landet som "det judiska folkets nationalstat" och där det judiska folket har "exklusiv rätt till självbestämmande" i landet. I lagen fastslås även att judiska bosättningar är ett nationellt intresse..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.