GT > Nyheter

Friday, 21 September, 23:12

GT - 16 apr 18 kl. 11:29

Nyfödda kattungarna hittades i plastpåsarEn bil körde nästan över kattungen.
Då upptäckte föraren plastpåsarna i vägrenen.Någon hade lämnat katterna att dö över natten.– Av alla oansvariga sätt att behandla djur så är detta bland det värsta, skriver Irene Bjoröy Wiig..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Irene Bjoröy Wiig

Dela artikeln

441 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfödda, kattungarna, hittadesi , plastpåsar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyfött barn upphittat i en soppåse

Två män hittade den nyfödda flickan bland sopor i danska Bellerup på lördagen, rapporterar Ektrabladet.Mellan två påsar såg de det nyfödda barnet.LÄS MER: Nyfödd bebis hittades levande – i ett toalettrör– Det handlar om en nyfödd flicka som lever och mår bra med tanke på omständigheterna, säger vakthavande befäl Jens Møller till Ekstrabladet.

Dalarnas tidningar - 30 jun 14 kl. 16:28

Fiskmåsar attackerade ung man

På Trädgårdsgatan i Mora har man under en månads tid haft problem med attackerande fiskmåsar. Fåglarna har nämligen byggt bon på taken och skyddar sina nyfödda ungar. Jimmy Johansson, en av de boende, har vid flera tillfällen ringt till kommunen för att få hjälp att flytta bona och på så sätt lösa problemet, men de har svarat att de inte kan göra något åt saken..

HBL - 08 dec 14 kl. 08:43

Spädbarnen lades i en sluten hink

Den 35-åriga modern i Uleåborg födde fem barn i sitt eget badkar. De nyfödda fostren placerade hon i en hink som hon stängde med lock så att barnen dog.När rättegången mot modern i Uleåborg inleddes för en stund sedan med åklagarens plädering framgick det att tre av de dödade barnen var flickor och två pojkar.

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 04:00

Dansen som protest mot politisk depression och polarisering

Sedan en tid tillbaka är jag medlem i en danscirkel. Konceptet är mycket enkelt. Vi ses i forna klubblokalen 54:an på Föreningsgatan i Malmö.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 15:50

Flyktingbarns hälsa riskeras i läger

Läkare som arbetar i det grekiska flyktinglägret i Idomeni vid gränsen till Makedonien slår larm om att de torftiga levnadsvillkoren riskerar flyktingbarnens hälsa. Christian Reynders, koordinator vid organisationen Läkare utan gränser, säger att särskilt de nyfödda barnen löper risk att få kroniska problem med andningen som en konsekvens av röken från eldarna i lägret.— Flyktingar tänder eldar på nätterna för att hålla sina familjer varma.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 07:41

Hyfs inför skattebetalarna

Ingen har väl undgått firandet av den så kallade Victoriadagen på Öland.
Ett särskilt TV-program med många utmärkta artister har kunnat avnjutas i alla svenska hem, från slott till koja. Vädret var dock ungefär som på en helt vanlig svensk älgjakt, det vill säga blött.

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 15 kl. 05:00

Såpan som grep tag

Det är Kristallen-gala och årets dokusåpa ska utses. En vinstlysten Linda Lindorff har klätt upp sig till tänderna och tänker att efter tio säsonger, nio bondbröllop och elva barn är det banne mig "Bonde söker frus" tur. Men icke och programledaren blir så besviken att hon reser sig upp och går.

Sydsvenskan - 12 dec 15 kl. 11:47

Lager på lager av attityd

Det finns snygga musikvideor. Excentriska och stilbildande. Till Min Stora Sorgs båda album hör några av just den sorten, där Ann-Sofie ”Anso” Lundin byter skepnad som andra byter skor, samtidigt som sångerskan flankeras av indigoblå fjärilsvingar, fallande rosenblad eller insekter som krälar över strimmiga köttstycken.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 20:44

Ny rapport - så drabbas svenskt jordbruk vid krig eller avspärrning

Sveriges jordbruk är som bekant sårbart och om Sverige inte får tillförsel av fossila bränslen och möjlighet till import kommer landet snabbt drabbas av svält enligt en tidigare rapport från JTI. En ny rapport har tittat på hur olika bönder i praktiken kommer drabbas.
Frigående kor och tjur på en bergsväg i georgiska Svanetien.

Fler nyheter från GT

GT - 2 timmar sedan

Pojke rånad på sin moped – hotades med vapenliknande föremål

En pojke har under fredagskvällen blivit rånad på sin moped i Masthugget i Göteborg.Han ska ha blivit hotad med ett vapenliknande föremål, uppger polisen. .

GT - 3 timmar sedan

”Jag vet egentligen inte vad som hänt...”

GÖTEBORG. Rebecka Blomqvist, 21, gör sin fjärde säsong i Göteborg FC.Och för första gången är klubbens egen skyttedrottning med i striden om guldet.

GT - 3 timmar sedan

Föräldrarnas stöd till våldtäktshäktad elev

Deras son anklagas för att ha våldtagit sin gymnasielärare.Nu försvarar hans föräldrar honom: – Vi är en traditionell familj och han skulle aldrig göra något sådant, säger hans mamma.Samtidigt sitter han häktad misstänkt på sannolika skäl – den högre misstänkesgraden.

GT - 4 timmar sedan

Misstänkte mördaren vägrade se filmen på när Magnus dödas

UDDEVALLA. Den unge mannen står åtalad för att ha mördat Magnus, 36.Under den första rättegångsdagen satt han i salen och ritade på ett papper.

GT - 5 timmar sedan

Tio kor håller på att drunkna – räddningsjänst på plats

Ett tiotal kor håller på drunkna i närheten av Nödinge, uppger räddningstjänsten.– Det är ett tiotal kor som står med vatten upp till halsen, säger C-G Hermansson, insatsledare vid Bohus Räddningstjänstförbund. .

GT - 6 timmar sedan

Strömbergs besked – om framtiden i tv

Glenn Strömberg, 58, kommenterade sina första matcher i tv 1994.Nu kan GT avslöja att tv-profilen har skrivit på för tre år till med Viasat. – Jag är supernöjd.

GT - 6 timmar sedan

Beskedet: Frölundas back borta en månad

GÖTEBORG. Frölundas Filip Westerlund, 19, tvingades utgå i machen mot Brynäs efter att axeln hoppade ur led.Nu har han fått sin skadedom.

GT - 7 timmar sedan

Polisens sista spår – efter mördaren

Polisen har undersökt en mängd bilar som överensstämmer med vittnesuppgifter från torsdagskvällens dödsskjutning på Hisingen.– Vi har fått uppgifter från platsen om en silverfärgad kombi, eventuellt en Volvo, säger polisens presstalesman Peter Adlersson. Bilen ska ha lämnat platsen i hög hastighet efter mordet.

GT - 8 timmar sedan

Åklagarens nya begäran efter Expressens publicering avslås

Åklagaren Mats Ihlbom har ännu en gång vänt sig till Göteborgs tingsrätt för att få ut en film som Expressen publicerat.Och även denna gång får han avslag.– Vår bevakning av bränderna är oerhört viktig så därför är jag glad att domstolen snabbt fattat ett beslut om avslag, säger Sofia Dahlström chefredaktör på Expressens västsvenska edition GT..

GT - 8 timmar sedan

Fem bilar i olycka på E6 – vägen avstängd

Fem bilar har varit inblandade i en trafikolycka på E6 under fredagseftermiddagen.Vägen är helt avstängd i södergående riktning strax innan Fjäråsavfarten, uppger polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.