GT > Nyheter

Monday, 16 July, 14:34

GT - 16 apr 18 kl. 11:29

Nyfödda kattungarna hittades i plastpåsarEn bil körde nästan över kattungen.
Då upptäckte föraren plastpåsarna i vägrenen.Någon hade lämnat katterna att dö över natten.– Av alla oansvariga sätt att behandla djur så är detta bland det värsta, skriver Irene Bjoröy Wiig..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Irene Bjoröy Wiig

Dela artikeln

441 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfödda, kattungarna, hittadesi , plastpåsar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyfött barn upphittat i en soppåse

Två män hittade den nyfödda flickan bland sopor i danska Bellerup på lördagen, rapporterar Ektrabladet.Mellan två påsar såg de det nyfödda barnet.LÄS MER: Nyfödd bebis hittades levande – i ett toalettrör– Det handlar om en nyfödd flicka som lever och mår bra med tanke på omständigheterna, säger vakthavande befäl Jens Møller till Ekstrabladet.

Dalarnas tidningar - 30 jun 14 kl. 16:28

Fiskmåsar attackerade ung man

På Trädgårdsgatan i Mora har man under en månads tid haft problem med attackerande fiskmåsar. Fåglarna har nämligen byggt bon på taken och skyddar sina nyfödda ungar. Jimmy Johansson, en av de boende, har vid flera tillfällen ringt till kommunen för att få hjälp att flytta bona och på så sätt lösa problemet, men de har svarat att de inte kan göra något åt saken..

HBL - 08 dec 14 kl. 08:43

Spädbarnen lades i en sluten hink

Den 35-åriga modern i Uleåborg födde fem barn i sitt eget badkar. De nyfödda fostren placerade hon i en hink som hon stängde med lock så att barnen dog.När rättegången mot modern i Uleåborg inleddes för en stund sedan med åklagarens plädering framgick det att tre av de dödade barnen var flickor och två pojkar.

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 04:00

Dansen som protest mot politisk depression och polarisering

Sedan en tid tillbaka är jag medlem i en danscirkel. Konceptet är mycket enkelt. Vi ses i forna klubblokalen 54:an på Föreningsgatan i Malmö.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 15:50

Flyktingbarns hälsa riskeras i läger

Läkare som arbetar i det grekiska flyktinglägret i Idomeni vid gränsen till Makedonien slår larm om att de torftiga levnadsvillkoren riskerar flyktingbarnens hälsa. Christian Reynders, koordinator vid organisationen Läkare utan gränser, säger att särskilt de nyfödda barnen löper risk att få kroniska problem med andningen som en konsekvens av röken från eldarna i lägret.— Flyktingar tänder eldar på nätterna för att hålla sina familjer varma.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 07:41

Hyfs inför skattebetalarna

Ingen har väl undgått firandet av den så kallade Victoriadagen på Öland.
Ett särskilt TV-program med många utmärkta artister har kunnat avnjutas i alla svenska hem, från slott till koja. Vädret var dock ungefär som på en helt vanlig svensk älgjakt, det vill säga blött.

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 15 kl. 05:00

Såpan som grep tag

Det är Kristallen-gala och årets dokusåpa ska utses. En vinstlysten Linda Lindorff har klätt upp sig till tänderna och tänker att efter tio säsonger, nio bondbröllop och elva barn är det banne mig "Bonde söker frus" tur. Men icke och programledaren blir så besviken att hon reser sig upp och går.

Sydsvenskan - 12 dec 15 kl. 11:47

Lager på lager av attityd

Det finns snygga musikvideor. Excentriska och stilbildande. Till Min Stora Sorgs båda album hör några av just den sorten, där Ann-Sofie ”Anso” Lundin byter skepnad som andra byter skor, samtidigt som sångerskan flankeras av indigoblå fjärilsvingar, fallande rosenblad eller insekter som krälar över strimmiga köttstycken.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 20:44

Ny rapport - så drabbas svenskt jordbruk vid krig eller avspärrning

Sveriges jordbruk är som bekant sårbart och om Sverige inte får tillförsel av fossila bränslen och möjlighet till import kommer landet snabbt drabbas av svält enligt en tidigare rapport från JTI. En ny rapport har tittat på hur olika bönder i praktiken kommer drabbas.
Frigående kor och tjur på en bergsväg i georgiska Svanetien.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Man häktad misstänkt för mordförsök i Högsbo

Mannen som misstänks för mordet på Eddie, 31, i mars har nu även häktats misstänkt för ett mordförsök i Högsbo i december i fjol.Det skriver polisen på sin hemsida..

GT - 1 timme sedan

”Han skulle göra stor nytta i Blåvitt”

Blåvitt är på jakt efter nyförvärv.GT avslöjade häromdagen att man inlett förhandlingar med Gif Sundsvalls succéspelare David Batanero, 29.– Han skulle göra extremt stor nytta i Blåvitt, säger Joakim Hanäs i BBpodd..

GT - 6 timmar sedan

Man anhållen för dråpförsök efter bråk

En man är allvarligt skadad efter ett bråk i Stöllet under söndagskvällen. Två personer är gripna misstänkta för dråp alternativt grov misshandel samt förberedelse till grov misshandel..

GT - 7 timmar sedan

Brand i lägenhet - kvinna förd till sjukhus

Under natten till måndagen började det brinna i en moped i Skara. Branden sprids sedan till en intilliggande lägenhet och en kvinna förs till sjukhus med oklara skador. Polisen misstänker att branden är anlagd..

GT - 9 timmar sedan

Gör plast till en resurs i stället för avfall

Västra Götalandsregionen satsar pengar på att tillsammans med kemiindustrin testa olika idéer så att plast kan omvandlas till nya produkter. Därför är det oroande att Socialdemokraterna vill minska 60 miljoner i budgeten för regional utveckling, skriver regionrådet Kristina Jonäng (C)..

GT - 16 timmar sedan

Ryktades bort från Öis – nu lånas han ut

Emil Skogh lånas ut från Örgryte. 25-åringen, som haft svårt att ta en startplats i år, kommer att spela med Oskarshamn resten av året. .

GT - 17 timmar sedan

Brand vid centralstationen – lokal utrymd

Det brinner i en byggnad i närheten av Göteborgs centralstation.Enligt räddningstjänsten ska det röra sig om en restaurang.– Det är en fristående restaurangbyggnad, säger larm- och ledningsoperatör på räddningstjänsten i Storgöteborg..

GT - 20 timmar sedan

Häcken-ilskan: ”Vi ska ha frispark där”

Häcken åkte på en tung 1–2-förlust borta mot Norrköping – efter ett omdiskuterat mål i matchens slutskede. Ett mål som aldrig borde ha godkänts, enligt Häcken-kaptenen Rasmus Lindgren. – Vi ska ha frispark där, säger han.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.