GT > Nyheter

Tuesday, 20 November, 16:22

GT - 16 apr 18 kl. 11:29

Nyfödda kattungarna hittades i plastpåsarEn bil körde nästan över kattungen.
Då upptäckte föraren plastpåsarna i vägrenen.Någon hade lämnat katterna att dö över natten.– Av alla oansvariga sätt att behandla djur så är detta bland det värsta, skriver Irene Bjoröy Wiig..
Läs mer på GT
Läs mer om:
Irene Bjoröy Wiig

Dela artikeln

441 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nyfödda, kattungarna, hittadesi , plastpåsar
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Nyfött barn upphittat i en soppåse

Två män hittade den nyfödda flickan bland sopor i danska Bellerup på lördagen, rapporterar Ektrabladet.Mellan två påsar såg de det nyfödda barnet.LÄS MER: Nyfödd bebis hittades levande – i ett toalettrör– Det handlar om en nyfödd flicka som lever och mår bra med tanke på omständigheterna, säger vakthavande befäl Jens Møller till Ekstrabladet.

Dalarnas tidningar - 30 jun 14 kl. 16:28

Fiskmåsar attackerade ung man

På Trädgårdsgatan i Mora har man under en månads tid haft problem med attackerande fiskmåsar. Fåglarna har nämligen byggt bon på taken och skyddar sina nyfödda ungar. Jimmy Johansson, en av de boende, har vid flera tillfällen ringt till kommunen för att få hjälp att flytta bona och på så sätt lösa problemet, men de har svarat att de inte kan göra något åt saken..

HBL - 08 dec 14 kl. 08:43

Spädbarnen lades i en sluten hink

Den 35-åriga modern i Uleåborg födde fem barn i sitt eget badkar. De nyfödda fostren placerade hon i en hink som hon stängde med lock så att barnen dog.När rättegången mot modern i Uleåborg inleddes för en stund sedan med åklagarens plädering framgick det att tre av de dödade barnen var flickor och två pojkar.

Sydsvenskan - 02 dec 15 kl. 04:00

Dansen som protest mot politisk depression och polarisering

Sedan en tid tillbaka är jag medlem i en danscirkel. Konceptet är mycket enkelt. Vi ses i forna klubblokalen 54:an på Föreningsgatan i Malmö.

Sydsvenskan - 09 mar 16 kl. 15:50

Flyktingbarns hälsa riskeras i läger

Läkare som arbetar i det grekiska flyktinglägret i Idomeni vid gränsen till Makedonien slår larm om att de torftiga levnadsvillkoren riskerar flyktingbarnens hälsa. Christian Reynders, koordinator vid organisationen Läkare utan gränser, säger att särskilt de nyfödda barnen löper risk att få kroniska problem med andningen som en konsekvens av röken från eldarna i lägret.— Flyktingar tänder eldar på nätterna för att hålla sina familjer varma.

Kristianstadsbladet - 17 jul 14 kl. 07:41

Hyfs inför skattebetalarna

Ingen har väl undgått firandet av den så kallade Victoriadagen på Öland.
Ett särskilt TV-program med många utmärkta artister har kunnat avnjutas i alla svenska hem, från slott till koja. Vädret var dock ungefär som på en helt vanlig svensk älgjakt, det vill säga blött.

Helsingborgs Dagblad - 01 nov 15 kl. 05:00

Såpan som grep tag

Det är Kristallen-gala och årets dokusåpa ska utses. En vinstlysten Linda Lindorff har klätt upp sig till tänderna och tänker att efter tio säsonger, nio bondbröllop och elva barn är det banne mig "Bonde söker frus" tur. Men icke och programledaren blir så besviken att hon reser sig upp och går.

Sydsvenskan - 12 dec 15 kl. 11:47

Lager på lager av attityd

Det finns snygga musikvideor. Excentriska och stilbildande. Till Min Stora Sorgs båda album hör några av just den sorten, där Ann-Sofie ”Anso” Lundin byter skepnad som andra byter skor, samtidigt som sångerskan flankeras av indigoblå fjärilsvingar, fallande rosenblad eller insekter som krälar över strimmiga köttstycken.

Cornucopia - 08 dec 16 kl. 20:44

Ny rapport - så drabbas svenskt jordbruk vid krig eller avspärrning

Sveriges jordbruk är som bekant sårbart och om Sverige inte får tillförsel av fossila bränslen och möjlighet till import kommer landet snabbt drabbas av svält enligt en tidigare rapport från JTI. En ny rapport har tittat på hur olika bönder i praktiken kommer drabbas.
Frigående kor och tjur på en bergsväg i georgiska Svanetien.

Fler nyheter från GT

GT - 1 timme sedan

Tvingas åka fem mil (!) – till sina hemmamatcher

Kungsbacka DFF spelar i damallsvenskan nästa säsong.Då tvingas laget åka fem mil – för att spela sina hemmamatcher.– Det blir bara bortamatcher, konstaterar Klara Rybrink, 23..

GT - 1 timme sedan

Man döms för att ha våldtagit fosterhemsplacerade barn

En man i Västsverige våldtog två barn som var fosterhemsplacerade hos hans mamma under nästan ett års tid.Under tisdagen dömdes han till sju års fängelse..

GT - 6 timmar sedan

Axéns hyllning efter Paulinhos dubbla pris

Seger i skytteligan – och två tunga utmärkelser på Allsvenskans stora pris. Nu vill tv-experten Alexander Axén se BK Häcken-anfallaren Paulinho i svenska landslaget. – Klart vi behöver honom där, säger Axén.

GT - 8 timmar sedan

Lyssna på USA och Danmark om Kina

Kommunist-Kinas globala investeringar via bulvanföretag är ett hot mot självständiga nationer. USA:s varning och Danmarks exempel kan inte viftas bort..

GT - 10 timmar sedan

Felicia, 19, blev hemskickad från BB – en timme senare födde hon

Felicia Augustsson, 19, första förlossning blev mardröm, berättar hon.Sjukhuset skickade henne med värktabletter –  men en timme efter hemkomsten tvingades hon åka in akut med ambulans för att föda.Nu anmäler hon händelsen till Ivo, inspektionen för vård och omsorg.

GT - 16 timmar sedan

Blåvittsupportern ”Maggan” prisad: ”Kan inte somna nu”

Paulinho, Rikard Norling och Simon Thern får ursäkta. Gladast av alla när Allsvenskans stora pris delades ut var en 74-åring från Göteborg. – Jag har gråtit här, jag är helt slut.

GT - 17 timmar sedan

Villa hämtade upp 0-3 i toppfajten: ”Styrkebesked”

Toppfajt, högt tempo och stor dramatik. Villa låg under med tre mål men fick med sig en poäng hem från Västerås. – Ett styrkebesked, säger tränaren Johan Sixtensson.

GT - 18 timmar sedan

Zazzis tårar efter sveket mot vännen

Kalle Moraeus är ute ur ”Biggest Loser VIP”.Det står klart efter måndagens program.Vännen Alexandra Zazzi var en av personerna som röstade bort honom.

GT - 19 timmar sedan

Helena Hyséns fina ord till sonen Anton

Anton Hysén fick internationell uppmärksamhet när han valde att berätta öppet om sin sexualitet – som den första svenska manliga fotbollsspelaren. I måndagens avsnitt av ”Hyséns” i Kanal 5 berättar mamma Helena om hur stolt hon är över sonen som är ambassadör för HBTQ-rörelsen.– Det är en stor ära att få vara mor till en sådan kille, säger hon i programmet.

GT - 22 timmar sedan

Bra att barn ställs inför rätta

En lärdom från Kevinfallet var att skuldfrågan borde prövats i domstol även om de anklagade bröderna inte var straffmyndiga.Därför är det bra att barnet som misstänks ha mördat hemlösa Gica i Huskvarna nu ställs inför rätta.Det är också viktigt för att pojken ska kunna få rätt vård..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.