Sydöstran > Nyheter

Tuesday, 24 April, 14:12

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det dans, Hanöhus, igen
Kristianstadsbladet - 19 apr 17 kl. 11:45

Bert Karlsson vill göra hotell av Hanöhus igen

Bert Karlsson startar en kedja med lågprishotell. Ett av de avvecklade asylboendena han har planer för är den tidigare hotell- och dansanläggningen Hanöhus..

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 10:00

Berts plan: Asylboende på Hanöhus

Arkivfoto: Peter Åklundh
Dejtingplanerna ser ut att vara nedlagda. Migrationsverket har fått en intresseanmälan av Bert Karlsson om att göra Hanöhus till asylboende för flyktingar.
I höstas tog Bert Karlsson över som arrendator till Hanöhus sedan det Hässleholmsbaserade företaget Gepefek beslutat lämna den anrika hotell- och konferensanläggningen.

Sydöstran - 25 apr 16 kl. 12:42

Affärsmän överens – Hanöhus öppnar igen

På måndagsförmiddagen meddelade nöjesprofilen Bert Karlssons bolag Jokarjo AB och affärsmannen Tonnie Rittstam Migrationsverket att de kommit överens om att förlänga hyresavtalet om Hanöhus..

Kristianstadsbladet - 16 maj 17 kl. 10:00

Klassiska Beachbar återuppstår på Hanöhus

Klassiska Beachbar på Hanöhus väcks till liv igen. Jörgen Virack är i full färd med förberedelserna. Mjällbyprofilen Hans Larsson är hans kompanjon..

Sydöstran - 07 sep 17 kl. 12:12

Hanöhus restaurang öppnar igen

Efter sommarens beachbar restaureras även restaurangdelen av Hanöhus. Redan 30 september öppnar man med en helafton; supé och musik med Danne Stråhed och band..

Sydöstran - 29 sep 17 kl. 09:27

Nu öppnar Hanöhus showkvällar igen

På lördag öppnar Hanöhus restaurang. Danne Stråhed med band står för musiken och Nöjeskompaniet för logistiken..

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 20:00

Hanöhusägare vill stämma Bert Karlsson

Ägaren till Hanöhus, Tonnie Rittstam, överväger att stämma Bert Karlssons bolag – igen. .

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 06:30

Bert saknar kontrakt för Hanöhus

Foto: Peter Åklundh
Migrationsverket har inget behov av asylboende på Hanöhus för tillfället. Hotellets ägare Tonnie Rittstam öppnar nu upp för andra intressenter.
– Jag har inte skrivit något kontrakt med Bert Karlsson och överväger att inte heller göra det, säger Tonnie Rittstam till Sydöstran.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 06:30

Hanöhus spelplats för jazz

Foto: Pressbild
Förra året kom det 12 000 besökare till Hälleviks Tradjazzfestival. Nu är programmet klart för 2014 och lokalproblemen ser ut att vara lösta trots Bert Karlssons intåg på Hanöhus.
I förra veckan berättade Kristianstadsbladet att Bert Karlsson gör affärer på Hanöhus.

Kristianstadsbladet - 04 aug 12 kl. 09:30

Hanöhus kan bli lyxlägenheter

Foto: Tommy Svensson
51 exklusiva lägenheter med havsutsikt istället för hotell. Det kan bli verklighet på Hanöhus. Enligt uppgift till Kristianstad säljer nu ägaren Tonnie Rittstam hotellet för ungefär 14 miljoner kronor till Gepefek, som bland annat driver Statt i Hässleholm.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 15 minuter sedan

Grönland går till val

På tisdagen öppnade vallokalerna på Grönland, där sju partier gör upp om regeringsmakten. En av valets hetaste frågor är den om eventuell självständighet från Danmark. Men hur en sådan skulle gå till rent praktiskt är inte klart.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Regeringen får igenom ändrad vårdgaranti

Regeringen får igenom sitt förslag att ändra vårdgarantin i primärvården. Den nuvarande bestämmelsen, att patienten inom en viss tid ska få besöka en läkare inom primärvården, ändras.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Åklagare vill ha fängelse för tvångsäktenskap

Åklagaren överklagar Värmlands tingsrätts dom i frågan om ett påstått tvångsäktenskap mellan en 13-årig flicka och 23-årig man.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Nordén närmar sig comeback

Triathlonstjärnan Lisa Nordén är på väg tillbaka efter alla skador. OS-silvermedaljören från 2012 hoppas kunna göra comeback i en Ironmantävling i Jönköping den 8 juli. - Det är Jönköping som vi bygger upp och siktar mot nu, först och främst.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Sandvik-aktien lyfter efter rekordvinst

Verkstadskoncernen Sandvik går bättre än väntat och redovisar en rekordvinst för årets första kvartal. På börsen är det tummen upp. Aktien Sandvik, som inför rapporten hade lyft med över 10 procent sedan årsskiftet, stiger med omkring 2 procent på Stockholmsbörsen efter kvartalssiffrorna.

Sydöstran - 45 minuter sedan

Coca-Cola överträffar förväntningarna

Den amerikanska läsktillverkaren Coca-Cola redovisar högre intäkter än väntat, men faller jämfört med samma period i fjol, enligt bolagets delårsrapport.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Dålig sommar ledde till campingkrasch

De nya arrendatorerna av campingplatsen fick sämst tänkbara start; dåligt väder, och därmed också betydligt färre gäster än man hoppats på..

Sydöstran - 1 timme sedan

Fem år efter katastrofen i Rana Plaza

Hundratals överlevare och anhöriga till dem som dött när klädfabrikskomplexet Rana Plaza rasade samman i Bangladesh 2013 samlades på tisdagen för att kräva rättvisa. Fem år efter katastrofen, som dödade 1 130 människor, har fortfarande ingen ställts till svars.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Startar utbildning för efterfrågade yrken

Framtidens byggproduktionsledare och fastighetsingenjörer ska utbildas i Ronneby. – Det finns ett skrikande behov på arbetsmarknaden, säger näringslivschef Torbjörn Lind..

Sydöstran - 1 timme sedan

Död val flöt iland på södra Orust

En död val har hittats av Kustbevakningen vid Mollösund på södra Orust i Bohuslän. I närheten av land låg det fem meter långa djuret och flöt. Den har säkert dött till havs och drivit in till land med vindarna.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.