Sydöstran > Nyheter

Monday, 16 July, 14:36

Liknande nyheter

Taggar: Nu blir det dans, Hanöhus, igen
Kristianstadsbladet - 19 apr 17 kl. 11:45

Bert Karlsson vill göra hotell av Hanöhus igen

Bert Karlsson startar en kedja med lågprishotell. Ett av de avvecklade asylboendena han har planer för är den tidigare hotell- och dansanläggningen Hanöhus..

Kristianstadsbladet - 10 jan 14 kl. 10:00

Berts plan: Asylboende på Hanöhus

Arkivfoto: Peter Åklundh
Dejtingplanerna ser ut att vara nedlagda. Migrationsverket har fått en intresseanmälan av Bert Karlsson om att göra Hanöhus till asylboende för flyktingar.
I höstas tog Bert Karlsson över som arrendator till Hanöhus sedan det Hässleholmsbaserade företaget Gepefek beslutat lämna den anrika hotell- och konferensanläggningen.

Sydöstran - 25 apr 16 kl. 12:42

Affärsmän överens – Hanöhus öppnar igen

På måndagsförmiddagen meddelade nöjesprofilen Bert Karlssons bolag Jokarjo AB och affärsmannen Tonnie Rittstam Migrationsverket att de kommit överens om att förlänga hyresavtalet om Hanöhus..

Kristianstadsbladet - 16 maj 17 kl. 10:00

Klassiska Beachbar återuppstår på Hanöhus

Klassiska Beachbar på Hanöhus väcks till liv igen. Jörgen Virack är i full färd med förberedelserna. Mjällbyprofilen Hans Larsson är hans kompanjon..

Sydöstran - 07 sep 17 kl. 12:12

Hanöhus restaurang öppnar igen

Efter sommarens beachbar restaureras även restaurangdelen av Hanöhus. Redan 30 september öppnar man med en helafton; supé och musik med Danne Stråhed och band..

Sydöstran - 29 sep 17 kl. 09:27

Nu öppnar Hanöhus showkvällar igen

På lördag öppnar Hanöhus restaurang. Danne Stråhed med band står för musiken och Nöjeskompaniet för logistiken..

Kristianstadsbladet - 15 jan 18 kl. 20:00

Hanöhusägare vill stämma Bert Karlsson

Ägaren till Hanöhus, Tonnie Rittstam, överväger att stämma Bert Karlssons bolag – igen. .

Kristianstadsbladet - 28 jan 14 kl. 06:30

Bert saknar kontrakt för Hanöhus

Foto: Peter Åklundh
Migrationsverket har inget behov av asylboende på Hanöhus för tillfället. Hotellets ägare Tonnie Rittstam öppnar nu upp för andra intressenter.
– Jag har inte skrivit något kontrakt med Bert Karlsson och överväger att inte heller göra det, säger Tonnie Rittstam till Sydöstran.

Kristianstadsbladet - 25 jun 14 kl. 06:30

Hanöhus spelplats för jazz

Foto: Pressbild
Förra året kom det 12 000 besökare till Hälleviks Tradjazzfestival. Nu är programmet klart för 2014 och lokalproblemen ser ut att vara lösta trots Bert Karlssons intåg på Hanöhus.
I förra veckan berättade Kristianstadsbladet att Bert Karlsson gör affärer på Hanöhus.

Kristianstadsbladet - 04 aug 12 kl. 09:30

Hanöhus kan bli lyxlägenheter

Foto: Tommy Svensson
51 exklusiva lägenheter med havsutsikt istället för hotell. Det kan bli verklighet på Hanöhus. Enligt uppgift till Kristianstad säljer nu ägaren Tonnie Rittstam hotellet för ungefär 14 miljoner kronor till Gepefek, som bland annat driver Statt i Hässleholm.

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Brott: Anmäler hårdhänt vakt på Hasslö

Sydöstran - 30 minuter sedan

Blackrock ökar vinsten

Amerikanska Blackrock, världens största kapitalförvaltare, redovisar ett oväntat starkt resultat för årets andra kvartal. Ökad efterfrågan på indexfonder bland kunder trycker upp marginalerna. Samtidigt får Blackrock draghjälp från lägre skatter.

Sydöstran - 30 minuter sedan

Inbrottstjuv tog elcykel

Sydöstran - 30 minuter sedan

Centerpartiet ger en rad löften inför valet

Den är 55 dagar kvar till valet. Nu presenterar Centerpartiets gruppledare, Rolf Jönsson, sina vallöften om hur de vill stärka landsbygden, och Gränum i kommunen..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Flera festbesökare blev misshandlade

Sydöstran - 30 minuter sedan

Lämnade hängsnaror i butiken

En second-hand butik i Blekinge ska vid två tillfällen ha utsatts för en gärningsman som tagit sig in i butiken och satt upp hängsnaror. Händelserna är polisanmälda..

Sydöstran - 30 minuter sedan

Bert Karlsson får en miljon - vill ha mer

Redan för ett år sedan hotade Bert Karlsson att stämma Sölvesborg kommun för obetalda fakturor på 2,6 miljoner kronor. Nu får han miljon av kommunen, men det räcker inte enligt honom..

Sydöstran - 15 minuter sedan

Ytterligare en gripen för mordinblandning

Ytterligare en person har anhållits efter mordet på Guldheden som skedde i Göteborg i mitten av maj, skriver Göteborgs-Posten. Gripande ska ha skett under helgen och den misstänkte har begärt offentlig försvarare under rubriceringen "medhjälp till mord", skriver tidningen.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Körde påverkad och utan körkort

Sydöstran - 45 minuter sedan

Båtmigranter i land på Sicilien

Två fartyg med totalt 450 migranter ombord fick under måndagen gå i land på Sicilien. Italiens regering har tidigare vägrat låta fartygen lägga till i hamn och har uppmanat övriga EU-länder att ta emot migranterna, som kommit med båt från Libyen.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.