Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 25 April, 23:44

Vimmerby Tidning - 16 apr 18 kl. 12:50

Klart med stipendium till Felicias minne2014 dog 17-åriga Felicia Peterson, Vimmerby, i leukemi. I samband med studentdagen i Vimmerby kommer hennes familj att vara med och dela ut det första stipendiet till minne av Felicia..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Felicias, Felicia Peterson, Vimmerby, Felicia

Dela artikeln

104 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Klart med stipendiumtill , Felicias, minne
NT - 08 jun 12 kl. 07:42

Hellner får Ljungbergs stipendium

Skidåkaren Marcus Hellner får 2011 års stipendium till minne av brottaren Mikael Ljungberg. "Marcus får priset för sin positiva inställning och sitt orubbliga fokus långt bortom mjölksyrans gräns", skriver juryn i motiveringen..

SVT - 08 jun 12 kl. 08:09

NOTISER: Hellner får stipendium

SKIDOR Marcus Hellner får 2011 års stipendium till minne av brottaren Mikael Ljungberg. I stipendiet ingår en prissumma på 50 000 kronor..

NSD - 12 nov 12 kl. 08:10

Forskare fick stipendium

Forskaren Lisbeth Eriksson fick i helgen ta emot landstingets stipendium till minne av förre landstingsdirektören Elisabeth Holmgren..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 13 kl. 07:41

Myhrer får Ljungbergs stipendium

Hans kompromisslösa målmedvetenhet i skidbackarna, men samtidigt ödmjuka inställning till sin omgivning. Det ger alpinstjärnan André Myhrer 2012 års stipendium till minne av brottaren Mikael Ljungberg. Myhrer får 50 000 kronor och en skulptur i glas.

Expressen - 09 maj 16 kl. 11:25

Joakim Sandkvist får stipendium uppkallat

Joakim Sandkvist blev bara 28 år gammal. Under en joggingtur stannade hans hjärta. Nu instiftar Svensk Travsport ett stipendium till minne av honom.

NSD - 15 nov 15 kl. 19:17

Hon får stipendiet till Holmgrens minne

Sofi Nordmark, Luleå, får landstingets stipendium till minne av Elisabeth Holmgren..

Sydöstran - 15 jan 14 kl. 07:01

USA-stipendium ett minne för livet

Blekinge Läns tidning - 15 jan 14 kl. 07:01

USA-stipendium ett minne för livet

Dalarnas tidningar - 12 okt 14 kl. 17:19

Känslosam "Knalin" fick stipendium till minne av omkommen brandman

– Jag är otroligt glad, sa "Knalin" mellan glädjesnyftningar uppe på scenen i Folkets hus-biografen..

DalaDemokraten - 12 okt 14 kl. 17:19

Känslosam "Knalin" fick stipendium till minne av omkommen brandman

– Jag är otroligt glad, sa "Knalin" mellan glädjesnyftningar uppe på scenen i Folkets hus-biografen..

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - just nu

Rektorn reagerar mot felaktiga uppgifter om nedskärningar

Rektorn på Vimarskolan, Pernilla Begu, reagerar nu kraftigt mot lokal media, som hon anser felaktigt har målat upp en bild av att nedskärningar ska vara på gång inom skolan..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Avslag igen för SD-förslag om broddar

Än en gång försökte Sverigedemokraterna driva fram ett beslut om fria broddar till alla Vimmerbybor över 65 år. Även den här gången blev det nej..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Se upp så du inte eldar ihjäl igelkottar!

Djurens Rätt informerar om enkla åtgärder inför Valborgsmässofirandet i landet. Det är enkla åtgärder som kan rädda livet på mängder av djur, främst igelkottar som tagit sin tillflykt in i löv-och rishögar..

Vimmerby Tidning - 1 timme sedan

Fredrik och hans elever trea i Robot-SM

Fredrik Eriksson har, tillsammans med elever på Kungshögaskolan i Mjölby, kommit trea i robot-SM i Göteborg. Det är första året han ställer upp i tävlingen och nu är tanken att deltagandet ska bli ett återkommande inslag i kurserna Teknik 2 och Design 1 på skolans teknikprogram..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Sjukhuset minskar antalet vårdplatser

Antalet vårdplatser på Västerviks sjukhus minskar på kirurg-och ortopedavdelningen under sommaren. - Hur många vet vi inte ännu, säger sjukhuschef Henrik Holmberg. Fackföreningen Vårdförbundet anser att det kan få konsekvenser för patientsäkerheten..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

I september är det du som är revisor

Under kommunfullmäktiges sammanträde i måndags fick ledamöterna svara på frågor om hur de ser kommunens revisorers uppdrag och arbete. Kommunens revisorer reviderar nämnder och bolag, men i september är det du som väljare som ska revidera kommunfullmäktiges ledamöter genom att lämna din röst..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Nytt hopp för magasinbevarare

Efter sju sorger och åtta bedrövelser kanske den skara som vill rädda det gamla röda godsmagasinet vid Kisa station har fått nytt hopp så här i elfte timmen, när rivningslov redan är beviljat. -Helt plötsligt hoppar länsstyrelsen in och säger att de kan tänka sig bidra med 250 000 kronor, då kanske vår del skulle hamna på mellan 300 000 och 400 000 kronor, och det ställer vi oss positiva till..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Övervikten gjorde Coyntha till ultralöpare

Hon var simmare i hemlandet Mexiko, flyttade till Sverige och gick upp i vikt, blev ultralöpare och fick nyligen Åtvidabergsplaketten för en mäktig idrottsprestation..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Planerna läggs ner - ingen stadsvandring i år heller

Det blir ingen stadsvandring i Vimmerby i sommar heller. Teatersällskapet Komedianterna lyckas inte få ihop tillräckligt med aktörer..

Vimmerby Tidning - 4 timmar sedan

Dryga böter för fortkörning på Storgatan

I dag hade trafikpolisen hastighetskontroll vid vägbygget på riksväg 23/34 och nykterhets- och körkortskontroll i Kisa. Två förare fick dryga böter för att det gick för fort på Storgatan..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.