SVT > Inrikes

Friday, 14 December, 06:02

SVT - 16 apr 18 kl. 10:06

Mats Knutson: En rosenskimrande bild– En budget för ett starkare Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S). Men oppositionen menar att regeringen visar upp en ”passivitetens politik”. Hör SVT:s politiske kommentator Mats Knutson kommentera vårbudgeten i klippet ovan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knutson, Sverige, Magdalena Andersson, SVT, Mats Knutson

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, KnutsonEn , rosenskimrande, bild
News55 - 26 maj 17 kl. 13:58

Därför är Mats Knutson borta från SVT

Programledaren Mats Knutson, 53, är sjukskriven från SVT en tid framöver, det rapporterar Expressen. Mats Knutson är mest känd som inrikespolitisk reporter på “Rapport” och för att han leder programmet “Agenda” i SVT. Mats har tidigare arbetat på Bleking Läns Tidning såväl som Svenska Dagbladet.

Nyheter 24 - 23 jan 11 kl. 13:06

Mats Knutson på twitter: "Nuder får frågan"


SVT:s politiske kommentator vet att Pär Nuder kommer att få frågan av valberedningen. Spekulationerna om vem som ska ta över som socialdemokraternas partiledare efter Mona Sahlin har pågått sedan hon meddelade sin avgång. De som förekommit mest i spekulationerna den senaste tiden är Sven-Erik Österberg, Veronica Palm, Lena Sommestad - och Pär Nuder.

SVT - 17 jan 11 kl. 09:01

Mats Knutson: Det finns ingen opposition i Sverige

SVT:s Mats Knutson analyserar läget i den svenska oppositionen. -Just nu finns det ingen opposition, säger han. Enligt Mats Knutson blir valet av S-ledare i mars avgörande för hur det ska gå i valet 2014..

Resume - 07 okt 13 kl. 15:05

Mats Knutson dömer ut Svenskt Näringsliv kampanj

Svenskt Näringsliv gick ut med en stor kampanj om vilken fråga Agendas programledare Mats Knutson och Camilla Kvartoft borde lyfta i samband gårdagens partiledardebatt. Mats Knutson skräder inte orden.? Rent principiellt är det förkastligt eftersom det gör det omöjligt för oss att ställa den frågan.

Expressen - 28 jun 15 kl. 05:45

Mats Knutson drabbad av hjärtinfarkt

VISBY. Mats Knutson missar Almedalsveckan. SVT-profilen drabbades under fredagen av en hjärtinfarkt - nu vilar han ut på sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 06:27

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus.— Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen.Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

Västerbottens Folkblad - 28 jun 15 kl. 06:31

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. — Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen. Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

SVT - 14 sep 17 kl. 16:50

Mats Knutson: Nederlag för Alliansen att inte hålla ihop mot Hultqvist

Att Centerpartiet och Liberalerna inte vill fullfölja misstroendeförklaringen mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) visar att Alliansen är splittrad. Det säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson. – Det här är ett nederlag för Alliansen och det är en räddning för Peter Hultqvist, säger Mats Knutson..

Expressen - 25 maj 17 kl. 22:57

Mats Knutson borta från SVT: "Jag kan knappt gå"

SVT-profilen Mats Knutson är sjukskriven – efter en knäskada.  Knutson har opererat sig och hoppas vara tillbaka i sändning till Almedalsveckan.  – Jag kan knappt gå, säger han.

SVT - 28 aug 17 kl. 13:12

Mats Knutson om Odenberg: ”Finns andra kandidater som har större chanser”

Mikael Odenberg meddelade i dag via Facebook att han ställer upp som partiledare för Moderaterna, om han får frågan. SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson tror dock att Odenbergs chanser är begränsade. – Givet att Carl Bildt inte ställer upp så tror jag Ulf Kristersson har störst chans, säger Knutson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 7 timmar sedan

SJ-system hackat – samtliga lösenord byts

SJ har utsatts för ett bedrägeri och inloggningsuppgifter har läckt ut. Kunder har även fått sina så kallade priopoäng stulna. Nu måste samtliga 1,3 miljoner användare byta lösenord..

SVT - 7 timmar sedan

Konto startat av SD-riksdagsledamot spred kvinnohat

Under flera år har kvinnoförnedrande inlägg publicerats på nätforumet Flashback av användaren ”SinX”. Kontot startades av den sverigedemokratiske riksdagsledamoten Jonas Millard, rapporterar Dagens Nyheter..

SVT - 9 timmar sedan

Tekniska problem på SVT Nyheter

För närvarande råder tekniska problem på SVT Nyheters sajt och i nyhetsappen..

SVT - 11 timmar sedan

Vit jul i stora delar av landet

Chansen till en vit jul är god i år i större delen av norra och mellersta Sverige, och kanske i de sydligare delarna också, med undantag för allra längst söderut. Det säger SVT:s meteorolog Pia Hultgren..

SVT - 13 timmar sedan

Löfvens Thailand-känga till Åkesson

– Jag noterar att några kan åka till Thailand. Nej, det gäller att få en regering på plats, nu är det Sverige som gäller först. Så säger Stefan Löfven med anledning av den kärvande regeringsbildningen med udden riktad mot Jimmie Åkesson..

SVT - 13 timmar sedan

Frankrike har gjort internationell efterlysning av misstänkte attentatsmannen i Strasbourg

Frankrike har skickat ut en internationell efterlysning på den 29-årige man som är misstänkt för att ha dödat tre personer och skadat över tio efter skjutningen på julmarknaden i Strasbourg på tisdagskvällen. Svensk säkerhetspolis säger att den i nuläget inte kan se något samband mellan den terrormisstänke som anhållits av svensk åklagare i dag och attacken i Strasbourg..

SVT - 13 timmar sedan

Terroranalytiker: Säpo får information om planerade terrorattentat varannan dag

Varannan dag tar Säkerhetspolisen del av uppgifter om personer som uttryckt en vilja om att genomföra attentat mot Sverige. Det uppger Filip Ahlin som är analytiker inom terrorism på Försvarshögskolan. Han konstaterar även att terrorhotet i Sverige är oförändrat på en höjd nivå – en trea på den femgradiga skalan..

SVT - 16 timmar sedan

Pucko återkallas – glas kan lossna

Arla återkallar chokladdrycken Pucko eftersom glas kan lossna när flaskan öppnas. Det gäller flaskor om 270 ml med bäst före datum 26 september 2019..

SVT - 16 timmar sedan

Nytt åtal efter stölder vid Myntkabinettet – ytterligare kupp kan ha uppdagats

En tidigare anställd vid Kungliga myntkabinettet åtalas nu för grovt häleri. Mannen misstänks ha sålt stulna mynt från museet till ett värde av nästan fyra miljoner kronor..

SVT - 17 timmar sedan

Morgonstudion beklagar rubrikskylt

En rubrikskylt i torsdagens Morgonstudion har fått uppmärksamhet och kritik. I texten stod: ”Ja till ’servett-skiss-budget’ ” under ett avsnitt i Morgonstudion där budgetomröstningen i riksdagen avhandlades..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.