SVT > Inrikes

Tuesday, 24 April, 14:09

Liknande nyheter

Taggar: Mats, KnutsonEn , rosenskimrande, bild
News55 - 26 maj 17 kl. 13:58

Därför är Mats Knutson borta från SVT

Programledaren Mats Knutson, 53, är sjukskriven från SVT en tid framöver, det rapporterar Expressen. Mats Knutson är mest känd som inrikespolitisk reporter på “Rapport” och för att han leder programmet “Agenda” i SVT. Mats har tidigare arbetat på Bleking Läns Tidning såväl som Svenska Dagbladet.

Nyheter 24 - 23 jan 11 kl. 13:06

Mats Knutson på twitter: "Nuder får frågan"


SVT:s politiske kommentator vet att Pär Nuder kommer att få frågan av valberedningen. Spekulationerna om vem som ska ta över som socialdemokraternas partiledare efter Mona Sahlin har pågått sedan hon meddelade sin avgång. De som förekommit mest i spekulationerna den senaste tiden är Sven-Erik Österberg, Veronica Palm, Lena Sommestad - och Pär Nuder.

SVT - 17 jan 11 kl. 09:01

Mats Knutson: Det finns ingen opposition i Sverige

SVT:s Mats Knutson analyserar läget i den svenska oppositionen. -Just nu finns det ingen opposition, säger han. Enligt Mats Knutson blir valet av S-ledare i mars avgörande för hur det ska gå i valet 2014..

Resume - 07 okt 13 kl. 15:05

Mats Knutson dömer ut Svenskt Näringsliv kampanj

Svenskt Näringsliv gick ut med en stor kampanj om vilken fråga Agendas programledare Mats Knutson och Camilla Kvartoft borde lyfta i samband gårdagens partiledardebatt. Mats Knutson skräder inte orden.? Rent principiellt är det förkastligt eftersom det gör det omöjligt för oss att ställa den frågan.

Expressen - 28 jun 15 kl. 05:45

Mats Knutson drabbad av hjärtinfarkt

VISBY. Mats Knutson missar Almedalsveckan. SVT-profilen drabbades under fredagen av en hjärtinfarkt - nu vilar han ut på sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 06:27

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus.— Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen.Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

Västerbottens Folkblad - 28 jun 15 kl. 06:31

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. — Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen. Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

SVT - 14 sep 17 kl. 16:50

Mats Knutson: Nederlag för Alliansen att inte hålla ihop mot Hultqvist

Att Centerpartiet och Liberalerna inte vill fullfölja misstroendeförklaringen mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) visar att Alliansen är splittrad. Det säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson. – Det här är ett nederlag för Alliansen och det är en räddning för Peter Hultqvist, säger Mats Knutson..

Expressen - 25 maj 17 kl. 22:57

Mats Knutson borta från SVT: "Jag kan knappt gå"

SVT-profilen Mats Knutson är sjukskriven – efter en knäskada.  Knutson har opererat sig och hoppas vara tillbaka i sändning till Almedalsveckan.  – Jag kan knappt gå, säger han.

SVT - 28 aug 17 kl. 13:12

Mats Knutson om Odenberg: ”Finns andra kandidater som har större chanser”

Mikael Odenberg meddelade i dag via Facebook att han ställer upp som partiledare för Moderaterna, om han får frågan. SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson tror dock att Odenbergs chanser är begränsade. – Givet att Carl Bildt inte ställer upp så tror jag Ulf Kristersson har störst chans, säger Knutson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Många tatueringsfärger är hälsofarliga

Många tatueringsfärger och färger för permanent makeup innehåller förbjudna ämnen som misstänks för att vara cancerframkallande, toxiska eller allergiframkallande, enligt en granskning av Läkemedelsverket..

SVT - 2 timmar sedan

4 av 10 väljare önskar sig blocköverskridande regering

Flera av väljarna vill se en blocköverskridande regering. Det visar SOM-institutets undersökning. Jämfört med tidigare mätningar så är det rekordmånga väljare som vill se både rödgröna och allianspartier i en ny regering i höst..

SVT - 3 timmar sedan

Socialdemokraterna vill införa språkplikt för asylsökande

Socialdemokraterna vill införa språkplikt för asylsökande. Partiet ska presentera förslaget på en pressträff under tisdagen..

SVT - 4 timmar sedan

Idag vittnar Ebba Åkerlunds mamma

I dag kommer Rakhmat Akilov behöva se Ebba Åkerlunds mamma i ögonen. Jeanette Åkerlund vill att han ska sitta kvar i rättssalen när det är hennes tur att höras. – Han ska konfronteras med mig och det jag har att säga, säger hon..

SVT - 5 timmar sedan

SVT:s reporter: Svårt att få tag på lärare och lokaler till SFI

På flera håll i landet råder det stort behov av SFI, svenska för invandrare, efter flyktingvågen till Sverige. Nu kommer uppgifter om att var femte kommun har problem med sin SFI-undervisning och att det har kommit in polisanmälningar om fusk..

SVT - 5 timmar sedan

Nationella prov har spridits på sociala medier

Dagens nationella prov i engelska har spridits på sociala medier, skriver Skolverket på sin hemsida..

SVT - 5 timmar sedan

Riksrevisionen: Reglerna för sjuk- och aktivitetsersättning är för strikta

Nej till sjuk- och aktivitetsersättning leder till sämre ekonomi och hälsa, uppger Riksrevisionen i en ny rapport. Enligt myndigheten finns det inget som tyder på att Försäkringskassan tolkar reglerna för hårt – men på grund av de negativa följderna anser Riksrevisionen att de är för strikta och bör ses över..

SVT - 7 timmar sedan

Varningsklockorna: hedersproblematik, hemlöshet och ”ansträngd socialtjänst”

Generellt har kommuner och landsting klarat flyktingströmmen utan några omskakande effekter på verksamheterna. Men kommunerna lyfter flera problem för socialtjänsterna, med bland annat hederproblematik och risk för hemlöshet..

SVT - 7 timmar sedan

Ny kartläggning: SFI-köer gör att kommuner bryter mot lagen

Flyktingvågen har skapat stora påfrestningar för många kommuners SFI-utbildningar. Var femte kommun uppger att effekterna varit ”betydande”, och på flera håll har man inte klarat lagens krav. Det visar en ny kartläggning som SVT tagit del av..

SVT - 7 timmar sedan

24 april: Nattens nyheterOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.