SVT > Inrikes

Monday, 16 July, 14:30

SVT - 16 apr 18 kl. 10:06

Mats Knutson: En rosenskimrande bild– En budget för ett starkare Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S). Men oppositionen menar att regeringen visar upp en ”passivitetens politik”. Hör SVT:s politiske kommentator Mats Knutson kommentera vårbudgeten i klippet ovan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knutson, Sverige, Magdalena Andersson, SVT, Mats Knutson

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, KnutsonEn , rosenskimrande, bild
News55 - 26 maj 17 kl. 13:58

Därför är Mats Knutson borta från SVT

Programledaren Mats Knutson, 53, är sjukskriven från SVT en tid framöver, det rapporterar Expressen. Mats Knutson är mest känd som inrikespolitisk reporter på “Rapport” och för att han leder programmet “Agenda” i SVT. Mats har tidigare arbetat på Bleking Läns Tidning såväl som Svenska Dagbladet.

Nyheter 24 - 23 jan 11 kl. 13:06

Mats Knutson på twitter: "Nuder får frågan"


SVT:s politiske kommentator vet att Pär Nuder kommer att få frågan av valberedningen. Spekulationerna om vem som ska ta över som socialdemokraternas partiledare efter Mona Sahlin har pågått sedan hon meddelade sin avgång. De som förekommit mest i spekulationerna den senaste tiden är Sven-Erik Österberg, Veronica Palm, Lena Sommestad - och Pär Nuder.

SVT - 17 jan 11 kl. 09:01

Mats Knutson: Det finns ingen opposition i Sverige

SVT:s Mats Knutson analyserar läget i den svenska oppositionen. -Just nu finns det ingen opposition, säger han. Enligt Mats Knutson blir valet av S-ledare i mars avgörande för hur det ska gå i valet 2014..

Resume - 07 okt 13 kl. 15:05

Mats Knutson dömer ut Svenskt Näringsliv kampanj

Svenskt Näringsliv gick ut med en stor kampanj om vilken fråga Agendas programledare Mats Knutson och Camilla Kvartoft borde lyfta i samband gårdagens partiledardebatt. Mats Knutson skräder inte orden.? Rent principiellt är det förkastligt eftersom det gör det omöjligt för oss att ställa den frågan.

Expressen - 28 jun 15 kl. 05:45

Mats Knutson drabbad av hjärtinfarkt

VISBY. Mats Knutson missar Almedalsveckan. SVT-profilen drabbades under fredagen av en hjärtinfarkt - nu vilar han ut på sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 06:27

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus.— Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen.Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

Västerbottens Folkblad - 28 jun 15 kl. 06:31

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. — Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen. Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

SVT - 14 sep 17 kl. 16:50

Mats Knutson: Nederlag för Alliansen att inte hålla ihop mot Hultqvist

Att Centerpartiet och Liberalerna inte vill fullfölja misstroendeförklaringen mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) visar att Alliansen är splittrad. Det säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson. – Det här är ett nederlag för Alliansen och det är en räddning för Peter Hultqvist, säger Mats Knutson..

Expressen - 25 maj 17 kl. 22:57

Mats Knutson borta från SVT: "Jag kan knappt gå"

SVT-profilen Mats Knutson är sjukskriven – efter en knäskada.  Knutson har opererat sig och hoppas vara tillbaka i sändning till Almedalsveckan.  – Jag kan knappt gå, säger han.

SVT - 28 aug 17 kl. 13:12

Mats Knutson om Odenberg: ”Finns andra kandidater som har större chanser”

Mikael Odenberg meddelade i dag via Facebook att han ställer upp som partiledare för Moderaterna, om han får frågan. SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson tror dock att Odenbergs chanser är begränsade. – Givet att Carl Bildt inte ställer upp så tror jag Ulf Kristersson har störst chans, säger Knutson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 1 timme sedan

Temperaturvarningen utökas till fler län

Under helgen gick SMHI ut med klass 2-varning för höga temperaturer i östra Svealand. Nu utökas varningen till fler län. – Brandrisken är mycket stor i hela landet, säger Sandra Andersson vid SMHI..

SVT - 3 timmar sedan

”Likes” på sociala medier förändrar ungas köpvanor

”Likes” på Instagram kräver inte nödvändigtvis en ny tröja – det går ju att fota sig i provrummet med nya utstyrslar. Sociala medier förändrar ungas köpvanor och utmanar klädbranschen, enligt Jonas Larsson, lektor i mode och textil vid Textilhögskolan i Borås..

SVT - 4 timmar sedan

Viktigt meddelande till allmänheten om skogsbränder

Det brinner kraftigt i skog och mark på flera håll i landet. Med anledning av det har räddningsledare utfärdat viktigt meddelande till allmänheten (VMA) i två kommuner..

SVT - 5 timmar sedan

Här härjar skogsbränderna i Sverige

Flera skogsbränder härjar just nu runtom i landet. Flera av bränderna är inte under kontroll och släckningsarbetet väntas pågå i dagar framåt. Att värmen och torkan kommer att hålla i sig försvårar räddningstjänsternas arbete.

SVT - 7 timmar sedan

Tina förlorar halva skörden i torkan: ”Sämsta året jag kan minnas”

Torkan fortsätter att slå hårt mot landets bönder. Höstens spannmålsskörd beräknas bli trettio procent lägre än normalt. – Det är det absolut sämsta året jag kan minnas, säger lantbrukaren Tina Rudolphsson till SVT Nyheter..

SVT - 7 timmar sedan

Lantmännen: ”Kan behöva importera 800 000 ton spannmål”

Den svåra torkan gör att den svenska spannmålsskörden blir drygt trettio procent lägre än normalt. Det visar Lantmännens skördeprognos för 2018 som SVT tagit del av. Det är den sämsta skörden i Sverige sedan 1992 – då landet också drabbades av torka..

SVT - 9 timmar sedan

Norska helikoptrar ska släcka skogsbränderna

Under måndagen ska norska helikoptrar sättas in i släckningen av de skogsbränder som rasar på flera platser i landet. – Jag hoppas att vi kan få ytterligare resurser under dagen till Ängra, säger Torbjörn Wannqvist, befäl i beredskap..

SVT - 15 timmar sedan

Dystra drunkningssiffror i sommarvärmen

Den fina sommaren har en baksida – antalet drunkningar ökar. Under maj och juni omkom 39 personer, fem var barn. Det är lika många omkomna barn som under hela förra året..

SVT - 22 timmar sedan

Svenska Freds om ryska atomubåten inför toppmötet: ”Oroande”

Svenska Freds säger att det är ”oroande” att den tidigare olycksdrabbade ryska atomubåten ”Örnen” passerat in i Östersjön och på väg in i Finska viken inför toppmötet i Helsingfors på måndag mellan Putin och Trump..

SVT - 20 timmar sedan

Läkaren tipsar hur du klara extremhettan

Rådande värmebölja är inte enbart förenat med badväder och kliande solbränna. Risken att drabbas av uttorkning och vätskebrist ökar i den solgassande hettan. Läkarens tips för att inte bli sjuk är: Vistas i skuggan och ta en slurk vatten då och då..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.