SVT > Inrikes

Monday, 22 April, 00:08

SVT - 16 apr 18 kl. 10:06

Mats Knutson: En rosenskimrande bild– En budget för ett starkare Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S). Men oppositionen menar att regeringen visar upp en ”passivitetens politik”. Hör SVT:s politiske kommentator Mats Knutson kommentera vårbudgeten i klippet ovan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knutson, Sverige, Magdalena Andersson, SVT, Mats Knutson

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, KnutsonEn , rosenskimrande, bild
News55 - 26 maj 17 kl. 13:58

Därför är Mats Knutson borta från SVT

Programledaren Mats Knutson, 53, är sjukskriven från SVT en tid framöver, det rapporterar Expressen. Mats Knutson är mest känd som inrikespolitisk reporter på “Rapport” och för att han leder programmet “Agenda” i SVT. Mats har tidigare arbetat på Bleking Läns Tidning såväl som Svenska Dagbladet.

Nyheter 24 - 23 jan 11 kl. 13:06

Mats Knutson på twitter: "Nuder får frågan"


SVT:s politiske kommentator vet att Pär Nuder kommer att få frågan av valberedningen. Spekulationerna om vem som ska ta över som socialdemokraternas partiledare efter Mona Sahlin har pågått sedan hon meddelade sin avgång. De som förekommit mest i spekulationerna den senaste tiden är Sven-Erik Österberg, Veronica Palm, Lena Sommestad - och Pär Nuder.

SVT - 07 feb 19 kl. 21:24

Mats Knutson: ”Björklund kunde inte hantera katastrofala siffror och Mats Perssons avgång”

Jan Björklund hade sedan tidigare meddelat den innersta kärnar av partiet att han ville avgå. Men enligt källor till Mats Knutson var det de senaste opinionssiffrorna som blev spiken i kistan. – Han hamnade i ett läge med både chockartade siffror och avhoppet av Mats Persson, säger Mats Knutson i kvällens Aktuellt..

SVT - 17 jan 11 kl. 09:01

Mats Knutson: Det finns ingen opposition i Sverige

SVT:s Mats Knutson analyserar läget i den svenska oppositionen. -Just nu finns det ingen opposition, säger han. Enligt Mats Knutson blir valet av S-ledare i mars avgörande för hur det ska gå i valet 2014..

Resume - 07 okt 13 kl. 15:05

Mats Knutson dömer ut Svenskt Näringsliv kampanj

Svenskt Näringsliv gick ut med en stor kampanj om vilken fråga Agendas programledare Mats Knutson och Camilla Kvartoft borde lyfta i samband gårdagens partiledardebatt. Mats Knutson skräder inte orden.? Rent principiellt är det förkastligt eftersom det gör det omöjligt för oss att ställa den frågan.

Expressen - 28 jun 15 kl. 05:45

Mats Knutson drabbad av hjärtinfarkt

VISBY. Mats Knutson missar Almedalsveckan. SVT-profilen drabbades under fredagen av en hjärtinfarkt - nu vilar han ut på sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 06:27

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus.— Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen.Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

Västerbottens Folkblad - 28 jun 15 kl. 06:31

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. — Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen. Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

SVT - 14 sep 17 kl. 16:50

Mats Knutson: Nederlag för Alliansen att inte hålla ihop mot Hultqvist

Att Centerpartiet och Liberalerna inte vill fullfölja misstroendeförklaringen mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) visar att Alliansen är splittrad. Det säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson. – Det här är ett nederlag för Alliansen och det är en räddning för Peter Hultqvist, säger Mats Knutson..

Expressen - 25 maj 17 kl. 22:57

Mats Knutson borta från SVT: "Jag kan knappt gå"

SVT-profilen Mats Knutson är sjukskriven – efter en knäskada.  Knutson har opererat sig och hoppas vara tillbaka i sändning till Almedalsveckan.  – Jag kan knappt gå, säger han.

Fler nyheter från SVT

SVT - 11 timmar sedan

Erik Bengtzboe (M) lämnar uppdrag

Moderaternas arbetsmarknadspolitiska talesperson Erik Bengtzboe avgår som vice ordförande och talesperson, uppger Moderaterna i ett mejl till TT..

SVT - Igår: 20:20

Därför har påsken inget eget sound

Just musik är två betydande delar av många högtider och traditionsfiranden. Men påsken – har den egentligen något sound? SVT:s reporter Malin Johansson gick till botten med vilken musik som egentligen tillhör påsken..

SVT - Igår: 19:18

MSB: Så ska ny färg på registreringsskyltar rädda liv

För en dryg månad sedan exploderade en gasdriven buss i centrala Stockholm och vi fick då en uppfattning om styrkan av förödelsen när en gastank exploderar. Trots det kan en mycket värre olycka hända när som helst inne i ett helt vanligt parkeringsgarage..

SVT - Igår: 16:35

Häktade Ecuador-svenskens föräldrar kräver att UD agerar

Föräldrarna till den svensk som häktats i Ecuador misstänkt för dataintrång kräver att Sveriges regering agerar. I ett öppet brev till UD anklagar de Ecuadors regering för flera lagöverträdelser och brott mot mänskliga rättigheter i samband med gripandet av sonen. – UD har tagit emot dessa uppgifter som vi ser allvarligt på, uppger Diana Qudhaib på UD..

SVT - Igår: 14:31

MSB: Fjolårets eldningsförbud för långtgående

Vissa län gick för långt när de förra sommaren införde totalt eldningsförbud, konstaterar Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB. Nya riktlinjer ska tydliggöra vilka begränsningar som är tillåtna..

SVT - Igår: 10:00

Burhöns, frigående och ekologiska – så lever hönorna som producerar dina ägg

Ekologiska, frigående utomhus, frigående inomhus eller bara helt vanliga ägg? Utbudet är stort och det kan vara lätt att bli förvirrad. De olika produktionssätten har ofta stor betydelse för hönornas livsmiljö.

SVT - Igår: 09:23

Mordförsök på Södermalm

En man är anhållen misstänkt för mordförsök i en lägenhet på Södermalm, uppger Polisen..

SVT - Igår: 08:26

Misstänkt mord i Gamla stan

En man sitter anhållen misstänkt för mord på en kvinna i Gamla stan i centrala Stockholm i natt, uppger polisen..

SVT - Igår: 06:52

Experter varnar för kosttillskott – kan innehålla dopningsmedel

Kosttillskotten marknadsförs som energigivande, muskelbyggande och fettförbrännande och säljs ofta på nätet eller i speciella butiker. Men vissa produkter innehåller dopningsmedel i sådan hög koncentration att de kan utgöra allvarliga hälsorisker, visar en norsk rapport..

SVT - I förrgår: 21:41

Tre skadade efter lägenhetsbrand i Stockholm

Det brinner i en lägenhet i Vasastan i Stockholm. Räddningstjänst och polis är på plats och bostadshuset har utrymts..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.