SVT > Inrikes

Friday, 21 September, 23:13

SVT - 16 apr 18 kl. 10:06

Mats Knutson: En rosenskimrande bild– En budget för ett starkare Sverige, säger finansminister Magdalena Andersson (S). Men oppositionen menar att regeringen visar upp en ”passivitetens politik”. Hör SVT:s politiske kommentator Mats Knutson kommentera vårbudgeten i klippet ovan..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Knutson, Sverige, Magdalena Andersson, SVT, Mats Knutson

Dela artikeln

108 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, KnutsonEn , rosenskimrande, bild
News55 - 26 maj 17 kl. 13:58

Därför är Mats Knutson borta från SVT

Programledaren Mats Knutson, 53, är sjukskriven från SVT en tid framöver, det rapporterar Expressen. Mats Knutson är mest känd som inrikespolitisk reporter på “Rapport” och för att han leder programmet “Agenda” i SVT. Mats har tidigare arbetat på Bleking Läns Tidning såväl som Svenska Dagbladet.

Nyheter 24 - 23 jan 11 kl. 13:06

Mats Knutson på twitter: "Nuder får frågan"


SVT:s politiske kommentator vet att Pär Nuder kommer att få frågan av valberedningen. Spekulationerna om vem som ska ta över som socialdemokraternas partiledare efter Mona Sahlin har pågått sedan hon meddelade sin avgång. De som förekommit mest i spekulationerna den senaste tiden är Sven-Erik Österberg, Veronica Palm, Lena Sommestad - och Pär Nuder.

SVT - 17 jan 11 kl. 09:01

Mats Knutson: Det finns ingen opposition i Sverige

SVT:s Mats Knutson analyserar läget i den svenska oppositionen. -Just nu finns det ingen opposition, säger han. Enligt Mats Knutson blir valet av S-ledare i mars avgörande för hur det ska gå i valet 2014..

Resume - 07 okt 13 kl. 15:05

Mats Knutson dömer ut Svenskt Näringsliv kampanj

Svenskt Näringsliv gick ut med en stor kampanj om vilken fråga Agendas programledare Mats Knutson och Camilla Kvartoft borde lyfta i samband gårdagens partiledardebatt. Mats Knutson skräder inte orden.? Rent principiellt är det förkastligt eftersom det gör det omöjligt för oss att ställa den frågan.

Expressen - 28 jun 15 kl. 05:45

Mats Knutson drabbad av hjärtinfarkt

VISBY. Mats Knutson missar Almedalsveckan. SVT-profilen drabbades under fredagen av en hjärtinfarkt - nu vilar han ut på sjukhus.

Helsingborgs Dagblad - 28 jun 15 kl. 06:27

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus.— Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen.Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

Västerbottens Folkblad - 28 jun 15 kl. 06:31

Mats Knutson fick hjärtinfarkt

SVT:s politiska kommentator Mats Knutson drabbades i fredags av en mindre hjärtinfarkt och ligger på sjukhus. — Jag mår efter omständigheterna väl, säger han till Expressen. Mats Knutson skulle ha lett flera utfrågningar vid politikerveckan i Almedalen, något han gjort varje år sedan 1992.

SVT - 14 sep 17 kl. 16:50

Mats Knutson: Nederlag för Alliansen att inte hålla ihop mot Hultqvist

Att Centerpartiet och Liberalerna inte vill fullfölja misstroendeförklaringen mot försvarsminister Peter Hultqvist (S) visar att Alliansen är splittrad. Det säger SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson. – Det här är ett nederlag för Alliansen och det är en räddning för Peter Hultqvist, säger Mats Knutson..

Expressen - 25 maj 17 kl. 22:57

Mats Knutson borta från SVT: "Jag kan knappt gå"

SVT-profilen Mats Knutson är sjukskriven – efter en knäskada.  Knutson har opererat sig och hoppas vara tillbaka i sändning till Almedalsveckan.  – Jag kan knappt gå, säger han.

SVT - 28 aug 17 kl. 13:12

Mats Knutson om Odenberg: ”Finns andra kandidater som har större chanser”

Mikael Odenberg meddelade i dag via Facebook att han ställer upp som partiledare för Moderaterna, om han får frågan. SVT:s inrikespolitiske kommentator Mats Knutson tror dock att Odenbergs chanser är begränsade. – Givet att Carl Bildt inte ställer upp så tror jag Ulf Kristersson har störst chans, säger Knutson..

Fler nyheter från SVT

SVT - 2 timmar sedan

Allt fler häktas för grova vapenbrott

Antalet personer som häktats misstänkta för grova vapenbrott har ökat markant, visar ny statistik från polisen. Gunnar Appelgren, expert på gängkriminalitet, hävdar att en ny lag om obligatorisk häktning har haft effekt. – Vi måste lagföra för att få bort de här kriminella individerna som skjuter på varandra, säger han..

SVT - 4 timmar sedan

SVT:s meteorolog om stormprognosen: Bohuslän kommer drabbas hårdast

Stormen Knud är på väg in över Sverige och SMHI har gått ut med varningar för de södra delarna av landet. SVT:s meteorolog Per Stenborg berättar hur stormbyarna kommer att röra sig in mot västkusten..

SVT - 5 timmar sedan

Så luras du av etiketten på vinflaskan

Handlar du vin efter etiketten på flaskan – och dras du till viner som är gjorda på slott? Många av slottsvinerna är rena hitte-på-viner som är gjorda i skjul, säger författaren och journalisten Mats-Eric Nilsson. Dessutom är det som konsument svårt att ta reda på vilka tillsatser ett vin innehåller – för det finns ingen innehållsförteckning..

SVT - 7 timmar sedan

Hen kan bli ny talman i Sverige

På måndag ska Sveriges riksdag få en ny representant. Här är de kandidater som hittills föreslagits till posterna som talman och andre vice talman..

SVT - 8 timmar sedan

Socialdemokraterna kallar till presskonferens

Socialdemokraterna har kallat till presskonferens med anledning av måndagens val av talman till riksdagen. SVT sänder direkt med start klockan 15..

SVT - 8 timmar sedan

Caroline Szyber (KD) lämnar riksdagen efter bedrägerimisstankarna

Caroline Szyber (KD) lämnar riksdagen efter bedrägerimisstankarna, säger hon till TT..

SVT - 9 timmar sedan

Isabella Lövin har delvis rätt om kärnkraften och vindkraftens kostnader

Om det är mer än dubbelt så dyrt med ny kärnkraft som med ny vindkraft beror på vilka exempel man lyfter fram..

SVT - 9 timmar sedan

Alliansen håller presskonferens

De fyra allianspartierna kallat till presskonferens i riksdagen. Mycket talar för att de enats om en gemensam kandidat till talmansposten. SVT sänder direkt med start klockan 13.

SVT - 13 timmar sedan

Snart avgörs regeringsfrågan – här är datumen att hålla koll på

Valresultatet är klart, men ännu återstår en hel del innan Sverige har en ny regering. Den närmsta tiden väntar talmansval, statsministeromröstning och budgetförslag. SVT Nyheter listar några viktiga datum att hålla koll på..

SVT - 15 timmar sedan

Varningen: Kraftiga vindar kan komma oväntat – i hela södra Sverige

Under fredagen drar stormen Knud in över Sverige. Flera tåg är inställda och SMHI har gått ut med varningar i hela södra Sverige. – Det kan vara extremt blåsigt med stormvindar under korta stunder nästan var som helst i södra Sverige, säger Tora Tomasdottir, SVT:s meteorolog..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.