Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 07:11

Expressen - 16 apr 18 kl. 07:55

Nu presenteras vårbudgetenRegeringen satsar drygt 2,6 miljarder på reformer i årets vårbudget. Det mesta går till sjukvård och äldreomsorg – men även polisen och tullen får mer resurser.  .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

2671 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu presenteras, vårbudgeten
Sydsvenskan - 15 apr 15 kl. 08:56

Följ presskonferensen om vårbudgeten

Under dagens presenteras vårbudgeten..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 08:56

Följ presskonferensen om vårbudgeten

Under dagens presenteras vårbudgeten..

Skånskan - 09 apr 14 kl. 07:30

Vårbudgeten presenteras

Satsningar på skolan är att vänta i dag när vårbudgeten läggs fram. Regeringen har samtidigt flaggat för höjd alkohol- och tobaksskatt samt höjd fordonsskatt..

Skånskan - 13 apr 16 kl. 06:46

Vårbudgeten presenteras

Nyheter I dag lägger regeringen fram sin vårbudget.Vårbudgeten är också en förberedelse inför höstens budget. Här presenterar regeringen bland annat vilka skatter den vill ändra på inför nästa år.

SVT - 18 apr 17 kl. 04:42

Polisen och pensionärer vinnare i vårbudgeten

Polisen, skolan och klimatet tillhör de områden som får tillskott när vårbudgeten presenteras i dag. För medel- och höginkomsttagare väntar högre skatt – medan pensionärer ska få behålla lite mer av sina inkomster..

SR - 16 apr 18 kl. 07:58

Ekot direktrapporterar om vårbudgeten

Vårbudgeten som presenteras idag innehåller förslag på reformer för 2,6 miljarder kronor. Fler ska komma i arbete, välfärden byggas ut och Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsland, skriver företrädare för regeringen och Vänsterpartiet på DN Debatt. Följ Ekots direktrapport här!

SR - 16 apr 18 kl. 08:33

Extrapengar till vården och polisen i vårbudgeten

Förutom de cirka 40 miljarder som regeringen redan fördelat i olika budgetsatsningar i år, presenteras nu ytterligare verksamheter som får mer pengar. Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach kommenterar vårbudgeten..

UNT - 16 apr 18 kl. 11:47

Just nu: Vårbudgeten presenteras i Uppsala

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) befinner sig på Fålhagens vårdcentral för att presentera vårbudgeten..

SR - 09 apr 14 kl. 04:15

Fortsatt hög arbetslöshet enligt vårbudgeten

Arbetslösheten är fortsatt hög och sjunker bara sakta de kommande åren, visar regeringens vårbudget som presenteras i dag, erfar Ekot. Först 2018 når arbetslösheten under sex procent och återhämtningen är fortfarande bräcklig enligt regeringen..

P3 - 09 apr 14 kl. 04:15

Fortsatt hög arbetslöshet enligt vårbudgeten

Arbetslösheten är fortsatt hög och sjunker bara sakta de kommande åren, visar regeringens vårbudget som presenteras i dag, erfar Ekot. Först 2018 når arbetslösheten under sex procent och återhämtningen är fortfarande bräcklig enligt regeringen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Systern vädjar – efter Meghans nya besked

Samantha Markle har under lång tid inte haft mycket över för sin berömda lillasyster – Meghan.Men efter beskedet om att Meghan och Harry väntar sitt första barn väljer Samantha att begrava stridsyxan.– Jag tycker att alla ska bli sams, och inse att detta är något väldigt viktigt och speciellt, säger Samantha till Entertainment Daily..

Expressen - 30 minuter sedan

Man misshandlade poliser vid upprepade tillfällen

En 25-årig man har upprepade gånger misshandlat poliser i Halmstad.Senaste gången slog han en polis och en ordningsvakt som ingrep mot en annan person.– Det här är ovanligt, säger Gith Thedvall, kommunikatör inom Hallandspolisen..

Expressen - 45 minuter sedan

Syskonen Rachel och Albert är templets sista väktare

DAMASKUS. Albert Comé vänder ansiktet mot söder – mot Jerusalem – och ber en bön för fred och hälsa. Fred för världen, hälsa för sig själv och systern Rachel.

Expressen - 2 timmar sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 4 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 6 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 6 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 7 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 7 timmar sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 7 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.