Expressen > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:44

Expressen - 16 apr 18 kl. 07:55

Nu presenteras vårbudgetenRegeringen satsar drygt 2,6 miljarder på reformer i årets vårbudget. Det mesta går till sjukvård och äldreomsorg – men även polisen och tullen får mer resurser.  .
Läs mer på Expressen

Dela artikeln

2667 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nu presenteras, vårbudgeten
Sydsvenskan - 15 apr 15 kl. 08:56

Följ presskonferensen om vårbudgeten

Under dagens presenteras vårbudgeten..

Helsingborgs Dagblad - 15 apr 15 kl. 08:56

Följ presskonferensen om vårbudgeten

Under dagens presenteras vårbudgeten..

Skånskan - 09 apr 14 kl. 07:30

Vårbudgeten presenteras

Satsningar på skolan är att vänta i dag när vårbudgeten läggs fram. Regeringen har samtidigt flaggat för höjd alkohol- och tobaksskatt samt höjd fordonsskatt..

Skånskan - 13 apr 16 kl. 06:46

Vårbudgeten presenteras

Nyheter I dag lägger regeringen fram sin vårbudget.Vårbudgeten är också en förberedelse inför höstens budget. Här presenterar regeringen bland annat vilka skatter den vill ändra på inför nästa år.

SVT - 18 apr 17 kl. 04:42

Polisen och pensionärer vinnare i vårbudgeten

Polisen, skolan och klimatet tillhör de områden som får tillskott när vårbudgeten presenteras i dag. För medel- och höginkomsttagare väntar högre skatt – medan pensionärer ska få behålla lite mer av sina inkomster..

SR - 16 apr 18 kl. 07:58

Ekot direktrapporterar om vårbudgeten

Vårbudgeten som presenteras idag innehåller förslag på reformer för 2,6 miljarder kronor. Fler ska komma i arbete, välfärden byggas ut och Sverige ska bli världens första fossilfria välfärdsland, skriver företrädare för regeringen och Vänsterpartiet på DN Debatt. Följ Ekots direktrapport här!

SR - 16 apr 18 kl. 08:33

Extrapengar till vården och polisen i vårbudgeten

Förutom de cirka 40 miljarder som regeringen redan fördelat i olika budgetsatsningar i år, presenteras nu ytterligare verksamheter som får mer pengar. Ekots inrikespolitiske kommentator Fredrik Furtenbach kommenterar vårbudgeten..

UNT - 16 apr 18 kl. 11:47

Just nu: Vårbudgeten presenteras i Uppsala

Civilminister Ardalan Shekarabi (S) befinner sig på Fålhagens vårdcentral för att presentera vårbudgeten..

SR - 09 apr 14 kl. 04:15

Fortsatt hög arbetslöshet enligt vårbudgeten

Arbetslösheten är fortsatt hög och sjunker bara sakta de kommande åren, visar regeringens vårbudget som presenteras i dag, erfar Ekot. Först 2018 når arbetslösheten under sex procent och återhämtningen är fortfarande bräcklig enligt regeringen..

P3 - 09 apr 14 kl. 04:15

Fortsatt hög arbetslöshet enligt vårbudgeten

Arbetslösheten är fortsatt hög och sjunker bara sakta de kommande åren, visar regeringens vårbudget som presenteras i dag, erfar Ekot. Först 2018 når arbetslösheten under sex procent och återhämtningen är fortfarande bräcklig enligt regeringen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Flera bilar i våldsam krasch vid radhus

Flera bilar ska ha varit inblandade i en kraftig krock vid ett bostadsområde i Landskrona. .

Expressen - 1 timme sedan

Trumps advokat vägrar vittna om porrstjärnan

Donald Trumps advokat Michael Cohen tänker åberopa det femte tillägget för att slippa vittna i fallet med porrstjärnan Stormy Daniels, rapporterar ABC News.Daniels påstår att hon hade en affär med Trump 2006 och har stämt presidenten och hans advokat för att bryta det ”tystnadsavtal” hon ingått..

Expressen - 1 timme sedan

Trots bristen – färre vill utbilda sig till lärare

Trots lärarbrist och stora ansträngningar att utbilda fler lärare är det färre som sökt till höstens lärarutbildningar. Olyckligt, anser Universitets- och högskolerådets generaldirektör Karin Röding..

Expressen - 1 timme sedan

Riksdagen sätter ned foten mot hedersförtryck

Offentliga bidrag ska inte ges till organisationer som accepterar hedersrelaterad brottslighet. Det anser riksdagen, som tillkännager detta för regeringen. Beslutet bottnar bland annat i en motion från Allianspartierna.

Expressen - 1 timme sedan

Inga ytterligare fall av mässling i Stockholm

Ett fall av mässling har upptäckts på Södersjukhuset i Stockholm. Personen med den smittsamma sjukdomen har under helgen varit på sjukhusets akutmottagning för vuxna och Rosenlunds närakut. Efter smittspårning konstaterades att inga ytterligare fall hittats..

Expressen - 2 timmar sedan

Trumps läkare körde full – kraschade regeringsbil

Vita husets läkare är tänkt att bli ny veteranminister i Donald Trumps regering.Men nu ligger Ronny Jackson pyrt till.Detta efter att berusad ha kraschat en regeringsbil..

Expressen - 3 timmar sedan

Rapstjärnans hyllning till Trump: ”Min bror”

Den amerikanske rapstjärnan Kanye West tycks vara ett stort fan av Donald Trump. I flera Twitterinlägg under onsdagen hyllar han presidenten och kallar honom ”min bror”. Han publicerade också en bild på en keps med Trumps valspråk ”Make America Great again”.

Expressen - 4 timmar sedan

Satsningen: Så ska Sverige producera mer ekologisk mat

Svenskarna väljer allt oftare ekologiskt i mataffären. Men den produktion Sverige har i dag räcker inte, enligt landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S).Regeringen vill därför skjuta till 50 miljoner kronor för att öka produktionen, skriver Dagens Nyheter..

Expressen - 4 timmar sedan

Ung man skjuten – polisen jagar svartklädd gärningsman

Polisen jagar en svartklädd man efter skjutning söder om Stockholm, skriver Aftonbladet. Enligt tidningen har en ung man hittats skjuten i benet i Västerhaninge..

Expressen - 4 timmar sedan

Jackie Arklöv: ”Är så trött på min historia”

Jackie Arklöv har suttit i fängelse sedan 1999 – dömd till livstid för polismorden i Malexander.I en intervju med Vägen ut berättar han om brotten, fängelsetiden och framtiden.– Det blir svårare med tiden att förstå varför jag sitter här.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.