FriaTider > Nyheter

Wednesday, 23 January, 14:17

Liknande nyheter

Taggar: Gymnasieungdomar, skrev, faktabladom , invandring, anmälstill , SÄPOav , rektorn
Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Schyffert i nytt inlägg om invandring: "Vi har råd att hjälpa. Punkt"

I går fick ett Facebook-inlägg från Henrik Schyffert där han skrev om invandring stor uppmärksamhet. Nu följer han upp med ännu ett inlägg, och det här handlar om varför han tror att många är rädda för invandring. Svårt när det inte är konkret Schyffert tror att det finns en anledning till att invandringsdebatten alltid handlar om siffror.

UNT - 06 apr 13 kl. 19:07

Många gymnasieungdomar skrev provet

Fler unga än förra året sökte sig till provlokalerna för att göra högskoleprovet på lördagen. Mer än var tionde deltagare var i gymnasieåldern..

Alliansfritt Sverige - 09 okt 13 kl. 13:58

Gångerna Staffan Danielsson diskuterat invandring, fast han inte ?får? ? vi har listan

Staffan Danielsson, centerpartistisk riksdagsledamot från Östergötland, har synpunkter på Sveriges integrationspolitik. Men uttrycker samtidigt i en debattartikel på debattsajten Newsmill så sent som förra året, en oro över att man inte får diskutera invandring. Vi tycker därför att det vore på sin plats att granska det där lite närmare, i form av en lista, de gånger Danielsson pratat om invandring fast man inte får prata om det.

Politologerna - 19 mar 18 kl. 16:49

Carl Melin svarar Anders Sundell: Javisst är Sverigedemokraternas väljare emot invandring

Det här är ett gästinlägg av Carl Melin, fil dr i statskunskap och forskningsledare på Futurion. *** Men bara för att deras väljare är det så förklarar inte invandringen det ökade stödet för Sverigedemokraternas och andra populistiska partier. Det är skillnad mellan samvariation och kausalitet.

Regeringen - 02 mar 11 kl. 10:50

Faktablad om Sveriges regering

Nu finns ett faktablad som presenterar statsministern och de övriga statsråden i regeringen. Faktabladet finns att ladda ner på svenska och engelska. Faktablad: Sveriges regering (svenska) Faktablad: Sveriges regering (engelska) Förvaltningsavdelningen, 2 mars 2011.

Politologerna - 19 mar 18 kl. 11:45

Jo, Sverigedemokraternas väljare är faktiskt emot invandring

Om många väljare anser att invandring är en viktig fråga, tycker att invandringen borde minska, och röstar på ett parti vars viktigaste fråga är att minska invandringen, ligger det nära till hands att tänka att invandringsmotståndet är en viktig förklaring till partivalet. En ny rapport och debattartikel från tankesmedjan Futurion menar dock annorlunda. Debattartikeln har fått rubriken ”Det är inte invandringen som får folk att rösta SD”, och i rapporten konstateras att ”det går att förstå stödet för Sverigedemokraterna som en effekt av framförallt en ökad arbetsmarknadsoro.

DN - 24 nov 13 kl. 07:12

USA:s faktablad om kärnteknikavtalet med Iran

Vita huset släppte sent på lördagen ett faktablad med huvudpunkterna i avtalet om Irans kärnteknikprogram. Nedan följer innehållet i sin helhet och på engelska..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Faktablad om droger skickas ut

Ett faktablad om spice kommer inom snar framtid skickas ut till hushåll i Degerfors och Karlskoga där det bor ungdomar..

Regeringen - 10 jun 16 kl. 11:34

Remiss av promemorian Kompletterande bestämmelser till EU:s förordning om faktablad för paketerade och försäkringsbaserade investeringsprodukter för icke-professionella investerare (Priip-produkter)

Här kan du ta del av vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Kompletterande bestämmelser till EU:s förordning om faktablad för paketerade och försäkringsbaserade investeringsprodukter för icke-professionella investerare (Priip-produkter).

Regeringen - 10 jun 16 kl. 16:12

Faktablad: Smart industri

Faktablad om regeringens satsning Smart industri..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.