DN > Nyheter

Thursday, 26 April, 03:45

DN - 15 apr 18 kl. 07:00

I Ludvika rekryterar nazisterna barn på skolgården



Två rektorer med överfallsskydd. En pappa som bjöd in nazisterna. En mamma som inte vågar berätta att hennes mormor satt i koncentrationsläger. Den 1 maj har NMR fått tillstånd att demonstrera i Ludvika. Här rekryterar nazisterna nya medlemmar på skolgården.
Läs mer på DN
Läs mer om:
Ludvika, NMR, Göran Törnqvist

Dela artikeln

9933 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: I Ludvika, rekryterar, nazisterna, barn, skolgården
SvD - 15 jul 15 kl. 08:20

”Kurdiska styrkor rekryterar fortfarande barn”

De kurdiska YPG-styrkorna lovade förra året att skicka hem alla barnsoldater som stred för dem. Då skickades också många hem – men nu, ett år senare, rapporteras det om fler fall där personer under 18 stridit med dem, framför allt i Syrien. I flera fall har de stridit till sin död..

Dalarnas tidningar - 18 apr 18 kl. 14:38

Krönika: Nu får rektorn Göran i Ludvika skydd för att han stod upp mot nazisterna

Det är ju min gamla skola. ”Nazister rekryterar barn på skolgården”, skriver DN, och det är min gamla skolgård, på min gamla skola de pratar om. Lorensbergaskolan i Ludvika där jag gick i både....

Dalarnas tidningar - 18 apr 18 kl. 14:38

Krönika: Nu får rektorn Göran i Ludvika skydd för att han stod upp mot nazisterna

Det är ju min gamla skola. ”Nazister rekryterar barn på skolgården”, skriver DN, och det är min gamla skolgård, på min gamla skola de pratar om. Lorensbergaskolan i Ludvika där jag gick i både....

Barometern - 11 jun 14 kl. 08:06

Vem släppte in nazisterna?

Svenskarnas parti befäster länets position som ett brunt delta. Barometern följer ett parti som vill skapa svenska oaser på landsbygden, en form av etniskt homogena livsrum. Vi är på väg hem till en nazist.

Dalarnas tidningar - 18 apr 18 kl. 14:38

Krönika: Nu får rektorn Göran skydd för att han stod upp mot nazisterna

Det är ju min gamla skola. ”Nazister rekryterar barn på skolgården”, skriver DN, och det är min gamla skolgård, på min gamla skola de pratar om. Lorensbergaskolan i Ludvika där jag gick i både....

Sydsvenskan - 16 mar 14 kl. 21:37

"Nazisterna ska aldrig få komma undan"

I går publicerade Uppsala Nya Tidning en skakande artikel om en man som blev misshandlad av nazister från Svenska motståndsrörelsen i centrala Uppsala i augusti. Tidningen avslöjar att polisen inte har förhört någon av nazisterna som var på plats och att förundersökningen lagts ner. På Facebook har den misshandlade mannen fått ett meddelande som lyder: "Ha ha, vi kommer alltid undan.

Dalarnas tidningar - 30 apr 17 kl. 16:53

Pär Öberg: Därför demonstrerar vi inte i Ludvika

Nazisterna väljer att inte demonstrera i Ludvika, trots att några av de ledande männen i i Nordiska Motståndsrörelsen är bosatta i kommunen.
Nu berättar Pär Öberg varför man ratar Ludvika – och ger sin syn på det som hände den 23 mars 2016.
En dag som Pär Öberg aldrig kommer att glömma..

Expressen - 29 jan 12 kl. 21:31

Nazisterna hånar misshandlade politikern på hemsida

De tre nazisterna som greps efter misshandeln av kommunpolitikern Daniel Riazat (V) i Ludvika släpptes på fri fot efter mindre än 24 timmar. Nu hånar de brottsoffret på en nazistisk hemsida. Daniel Riazat är väldigt kritisk mot polisens agerande.

Dalarnas tidningar - 11 maj 15 kl. 10:36

Här vill nazisterna ta plats i Dalarna

Ingen säger emot nazisterna i fullmäktige i Ludvika kommun. Som när SMR:s Pär Öberg tog ordet i talarstolen och pratade om den cyniska massinvandringsindustrin som på högre ort orkestreras av sionistiska globalister, vars mål är att förinta vårt folk..

Sydsvenskan - 11 maj 15 kl. 14:51

Jimmie Åkesson förlorare när nazisterna lägger ner

Att göra nazismen rumsren i Sverige visade sig vara ett dödfött projekt.I helgen skickade Svenskarnas parti (SVP) ut ett pressmeddelande om att man lägger ner.Mest att förlora på det har Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna.

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

Torsdag 26 april

DN - 4 timmar sedan

Ung man skjuten i benet i Stockholm

En ung man ska ha hittats skjuten i benet utanför en port i Västerhaninge i södra Stockholm, skriver Aftonbladet. Polisen bekräftar till tidningen att man inlett en förundersökning om grov misshandel efter skottlossning..

DN - 4 timmar sedan

Bolag som inte redovisar löneskillnader mellan kön utreds av brittisk myndighet

Drygt 1.500 företag i Storbritannien missade att rapportera in löneskillnaderna mellan könen och ska nu utredas av brittisk myndighet, rapporterar finanssajten Bloomberg..

DN - 10 timmar sedan

Kan vi få en retroaktiv skattesmäll?

Britt-Marie Svensson, chefsjurist och grundare av Bra juridik, svarar på läsarnas frågor om familjejuridik. Mejla till juristen@dn.se.

DN - 4 timmar sedan

Målvakt slutar på grund av könskorrigering

Leksands ishockeymålvakt Denise Reuterström avslutar karriären. 21-åringen, som den här säsongen spelade elva matcher i SDHL, ska genomgå en könskorrigering och lägger därför målvaktsspaden på hyllan..

DN - 4 timmar sedan

Fördel Real Madrid efter seger i München

Real Madrid har vunnit Champions League två år i rad. Efter 2–1 borta mot Bayern München är ”Los Blancos” nära ännu en final..

DN - 5 timmar sedan

Första kvinnan i spetsen för anrik fågelklubb

Allt fler kvinnor ägnar sig åt en tidigare så manlig hobby – fågelskådning. Nu leds Sveriges två främsta fågelorganisationer av kvinnor. – Fågelskådning har blivit mer folkrörelse och mindre kamp, säger en av dem, Lotta Berg..

DN - 5 timmar sedan

Hemlig uppgift kan ha röjts på FMV

Ett hemligt dokument på Försvarets materielverk är försvunnet. Händelsen har anmälts till Säkerhetspolisen, rapporterar Expressen..

DN - 5 timmar sedan

Regeringen tillsätter 50 miljoner till produktion av ekomat

Regeringen skjuter till 50 miljoner kronor för att öka produktionen av ekomat.  – Den produktion vi har i dag räcker inte, säger landsbygdsminister Sven-Erik Bucht (S). .

DN - 6 timmar sedan

En splittrad världsbild på DN:s utrikeskväll

Världen krymper och kryper närmare –  å ena sidan hotfull, falsk och nationalistisk, å andra sidan hoppfull, mer transparent och upplyst. När DN:s läsare fick träffa tidningens utrikeskorrespondenter fanns alla perspektiv på agendan. – Att se på världen i dag är att slitas mellan optimism och pessimism, inledde Peter Wolodarski, DN:s chefredaktör..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.