Expressen > Opinion

Friday, 27 April, 06:32

Expressen - 15 apr 18 kl. 05:00

Den godtrogna kampen stärker islamisternaJag sörjer att det svenska samhället ger pengar och legitimitet till islamistiska organisationer som begränsar andra muslimers frihet –  i stället för att lyssna till forskarnas varningar. Jag tänker inte tillåta att ni förvränger bilden av mitt islam, skriver Nalin Pekgul..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Nalin Pekgul

Dela artikeln

4290 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Den godtrogna, kampen, stärker, islamisterna
Cornucopia - 11 maj 16 kl. 16:54

Miljöpartiet Islamisterna rädda för kvinnohud

Miljöpartiet Islamisterna har portad Femen-aktivisten Jenny Wenhammar från sin kongress. Partiet säger att det är av "säkerhetsskäl". Vem vet hur islamisterna i partiet skulle reagera om de får syn på bar kvinnlig hud?

Dagen - 15 mar 11 kl. 03:00

Kampen om Pakistans själ

Under de senaste två veckorna har många i Storbritannien talat om kampen om Pakistans själ. Shahbaz Bhatti var den andra framträdande pakistanska politikern som detta år mördades därför att han opponerade sig mot landets hädelselagar. Många såg hans död som oundviklig efter det att Pakistans premiärminister avvisat tanken på att regeringen skulle stödja en reformering av denna lag, något som gjorde särskilt den kristna minoriteten sårbar.

SR - 11 aug 14 kl. 15:34

Kurdiska styrkor beväpnas i kampen mot Isis

Nu bekräftar USA:s utrikesdepartement att de förser kurdiska styrkor i Irak med vapen i kampen mot islamisterna i Isis..

YLE - 21 feb 17 kl. 05:07

Polisen i sydvästra Finland stärker ställningarna i kampen mot näthat

Polisen i sydvästra Finland stärker ställningarna i kampen mot näthatet och har fått extra resurser för ändamålet av polisstyrelsen. Vi ska bli bättre på att upptäcka, förebygga och förhindra näthat säger kriminalkommissarie Toni Sjöblom. - Inom polisen i sydvästra Finland ser vi med oro på utvecklingen och tar det växande näthatet på allvar, säger Sjöblom.

SvD - 08 aug 13 kl. 13:45

Påven ökar kampen mot korruption

Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen..

NT - 08 aug 13 kl. 13:45

Påven ökar kampen mot korruption

Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen..

Kristianstadsbladet - 08 aug 13 kl. 13:45

Påven ökar kampen mot korruption


Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen.Dekretet ökar kontrollen över de finansiella transaktionerna i Vatikanen, något som rekommenderats av Moneyval, Europarådets kommitté för granskning av finansiella institutioner.Vatikanen och dess bank har på senare år skakats av flera korruptionsskandaler..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 13 kl. 13:47

Påven ökar kampen mot korruption

Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen. Dekretet ökar kontrollen över de finansiella transaktionerna i Vatikanen, något som rekommenderats av Moneyval, Europarådets kommitté för granskning av finansiella institutioner..

BT - 08 aug 13 kl. 13:47

Påven ökar kampen mot korruption

Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen. Dekretet ökar kontrollen över de finansiella transaktionerna i Vatikanen, något som rekommenderats av Moneyval, Europarådets kommitté för granskning av finansiella institutioner.Vatikanen och dess bank har på senare år skakats av flera korruptionsskandaler..

NSD - 08 aug 13 kl. 13:45

Påven ökar kampen mot korruption

Påve Franciskus intensifierar nu kampen mot korruption i Vatikanen genom att utfärda ett dekret som förstärker lagarna mot penningtvätt, finansiering av terrorism och spridning av massförstörelsevapen..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

SJ:s vd fick en halv miljon – personalen fick biobiljetter

Regeringen måste styra de statligt ägda bolagen så vi får ett slut på de galloperande vd-lönerna.Lönepåslagen drar isär samhället och blir en skymf mot de anställda, skriver Ulla Andersson (V)..

Expressen - 15 timmar sedan

Orimligt att Hökmark riktar sin ilska mot oss

Vi har ingen skuld i att kriget i Syrien fortfarande pågår. Det hade varit mer intressant om Gunnar Hökmark använt sitt tidningsutrymme till att diskutera konstruktiva lösningar, skriver Agnes Hellström, ordförande för Svenska Freds..

Expressen - Igår: 05:00

Välkomna hit – vi bjuder på kroniskt utanförskap

Efter en tid klarar flyktingen inte ens ett lågkvalificerat arbete. Här är de svenska mekanismerna som ökar segregationen, skriver rektor Hamid Zafar..

Expressen - Igår: 14:31

Statens solelsslöseri är en stöld från folket

Principen "varje förslösad skattekrona är en stöld från folket" är extra viktig för klimatpolitiken. Nu ignorerar regeringen Riksrevisionen och slarvar bort ytterligare 170 miljoner, skriver Slöseriombudsmannen Johan Gustafsson..

Expressen - I förrgår: 05:00

Klarar du brottsvågen om skattesänkarna tar makten?

Varenda krona Moderaterna lovar i skattesänkningar lovar jag att investera i trygghet, skriver Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S)..

Expressen - I förrgår: 17:23

Den som hörs mest får stanna i Sverige

Personer med goda kunskaper om hur man påverkar politiker har hjälpt tusentals afghanska män utan skyddsskäl att få förtäckt amnesti.Dessa volontärer behöver nu inte ta något helhetsansvar för att asylrätten krackelerar, skriver Robert Hannah (L)..

Expressen - I förrgår: 13:43

De enda som ska skämmas är Luf

I sin iver att hylla staten Israel ignorerar debattörerna från Luf de folkrättsbrott som Israel begår mot den palestinska befolkningen.Det är ni som ska skämmas, inte Margot Wallström, skriver SSU:s ordförande Philip Botström..

Expressen - 24 apr 18 kl. 05:00

Heberlein har fel om "Ring P1"-profilerna

Ann Heberlein har fel. Sveriges Radio agerar opartiskt och oberoende.Vi har inte petat ut vissa personer på grund av vilka de är eller vad de gjort i programmet, skriver "Ring P1":s samordnare Susanne Ehlin..

Expressen - 23 apr 18 kl. 15:53

Vi kommer att ta hand om Sverige

Nu har regeringen, Vänsterpartiet och Centerpartiet chansen att göra rätt och rösta ja till lagförslaget.Varje ensamkommande ungdom är tusentals nya möjligheter för Sverige att växa sig starkare, skriver Fatemeh Khavari. .

Expressen - 23 apr 18 kl. 05:00

Gå inte på myten om miljöfarliga plastpåsar

Struntar du i plastpåsarna och har med din egen kasse i ekologisk bomull? Då är det du som är miljöboven, lurad av plastpaniken, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.