DI > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 14:17

DI - 14 apr 18 kl. 06:14

Frida Wallnor: Trump hade inget valLEDARE, DETROIT. Fredagsnattens USA-ledda anfall mot Syrien är en ordentlig upptrappning av en redan förödande och mångdimensionell konflikt. President Donald Trump har tydligt pekat ut Iran och Ryssland som medskyldiga till de folkrättsbrott som den syriske presidenten Assad begår mot sin egen befolkning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, Ledare, Detroit, USA, Syrien, Donald Trump, Iran, Ryssland, Assad

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Trumphade , inget, val
DI - 12 aug 18 kl. 19:00

Frida Wallnor: Trump sätter agendan i höst

2018 har hittills varit ett händelserikt år i världspolitiken. Med Donald Trump i Vita huset är det inget som talar för att fortsättningen blir annorlunda, speciellt med tanke på kongressvalet i november.  Men det finns mycket annat att hålla koll på under hösten..

DI - 23 jan 17 kl. 21:00

Frida Wallnor: Trump riskerar jobbet med sina lögner

LEDARE. Det är alltför tidigt att döma ut Donald Trump efter mindre än en vecka som president. Men det har verkligen inte börjat bra..

DI - 15 feb 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump har fått Europa att vakna och ta ansvar

LEDARE. Donald Trump har kallat Nato föråldrat och villkorat USA:s säkerhetsgarantier med krav på ökade försvarsanslag..

DI - 16 mar 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump behöver ett enat och starkt Europa

LEDARE. Planen var att Angela Merkel skulle träffa Donald Trump i Vita huset i tisdags. Men på grund av snöovädret som drabbat USA:s östkust flyttades mötet fram till i dag, fredag..

DI - 09 nov 17 kl. 19:32

Frida Wallnor: Trump inordnar sig i Kinas världsordning

LEDARE. Donald och Melania Trump välkomnades med öppna famnar av sina kinesiska motsvarigheter i Peking på onsdagen. Ingen som följer statsbesöket, som i Kina benämns ”statsbesök plus”, har kunnat undgå den flärd och gästfrihet som det amerikanska presidentparets besök har kantats av..

DI - 29 mar 17 kl. 10:15

Frida Wallnor: Brexit kan bli en nystart för EU

Di:s ledarskribent Frida Wallnor om brexitprocessen. Ur onsdagens Börsmorgon som leds av Tomas Kvarnkullen direkt från London..

DI - 07 apr 17 kl. 14:00

Frida Wallnor: Trump gör vad Obama borde ha gjort 2013

LEDARE. Albert Einstein lär ha sagt att definitionen av dårskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Det är en tes som dessvärre kan appliceras på dagens Syrien, där år av misslyckade förhandlingar varken resulterat i några framsteg på marken eller någon förändrad internationell strategi..

DI - 11 maj 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump rår inte på transatlantiska länken

LEDARE, WASHINGTON DC. Hur mår egentligen den transatlantiska länken? Efter hoten om stål- och aluminiumtullar och Donald Trumps beslut att trotsa sina europeiska allierade genom att lämna Iranavtalet är det tyvärr en befogad fråga..

DI - 27 jun 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump kommer att förlora handelskriget

LEDARE. ”All for freedom. Freedom for all”.

DI - 27 apr 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Frihandelns argument mäktigare än Trump

LEDARE. På lördag har Donald Trump styrt USA i 100 dagar – den period som beskrivs som en presidents bästa chans att göra skillnad. Men förutom på Twitter har Trump inte fått särskilt mycket gjort..

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

SAS utökar sin flotta med tre A321 Long Range

SAS utökar sin flotta och leasar tre A321 Long Range-plan, enligt ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Santander stänger 140 bankkontor i Storbritannien

Den spanska storbanken Santander stänger 140 bankkontor i Storbritannien som en konsekvens av förändrat kundbeteende. Totalt drabbas 1.270 anställda.

DI - 30 minuter sedan

”Ett säkert kort” – branscherna som snabbast maxar vinsten

Är du akademiker inom ett bristyrke? I så fall kan du se fram emot rejält klirr i kassan om du startar eget. Här är branscherna där småföretagare lättast gör vinst – och de som har svårast att visa svarta siffror.

DI - 30 minuter sedan

Rekar: Pareto tar upp bevakningen av Dometic

Pareto Securities meddelar att man tar upp bevakningen av Dometic, medan Kepler Cheuvreux sänker riktkursen för Epiroc..

DI - 30 minuter sedan

Deras trimning av motorer accelererar

ÖREBRO. Allt började med trimning av Saab-motorer. I dag är Maptun ett växande bolag på fyra ben med kunder över hela världen.

DI - 30 minuter sedan

Sämre detaljhandelsförsäljning i USA förra veckan

Försäljningen i affärskedjorna i USA steg 0,7 procent vecka 3, som avslutades den 19 januari, jämfört med motsvarande vecka föregående år. Jämfört med veckan före sjönk försäljningen 1,3 procent. .

DI - 45 minuter sedan

Essity-konkurrentens resultat svagare än väntat

Den amerikanska konsumentvarugruppen Kimberly-Clark, som bland annat konkurrerar med Essity, redovisar ett justerat resultat per aktie på 1:60 dollar för det fjärde kvartalet 2018..

DI - 30 minuter sedan

FC: Varmt och snöfritt väder bidrog till Castellums kvartalsresultat

Fastighetsbolaget Castellum hade en viss positiv vädereffekt på kostnadssidan under det fjärde kvartalet 2018 jämfört med under ett normalår..

DI - 1 timme sedan

EU säger blankt nej till att omförhandla brexitavtalet

EU är inte redo att omförhandla utträdesavtalet med Storbritannien. EU och Irland har ett ansvar att skydda den inre marknaden och tullunionen..

DI - 1 timme sedan

H&M "rycker ut" ut och ger rabatt till federalt anställda amerikaner

Den rekordlånga nedstängningen av amerikanska statsapparaten har gjort att hundratusentals amerikaner står utan lön. Nu rycker H&M ut och erbjuder rabatt som plåster på såren..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.