DI > Ekonomi

Monday, 23 July, 03:57

DI - 14 apr 18 kl. 06:14

Frida Wallnor: Trump hade inget valLEDARE, DETROIT. Fredagsnattens USA-ledda anfall mot Syrien är en ordentlig upptrappning av en redan förödande och mångdimensionell konflikt. President Donald Trump har tydligt pekat ut Iran och Ryssland som medskyldiga till de folkrättsbrott som den syriske presidenten Assad begår mot sin egen befolkning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, Ledare, Detroit, USA, Syrien, Donald Trump, Iran, Ryssland, Assad

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Trumphade , inget, val
DI - 23 jan 17 kl. 21:00

Frida Wallnor: Trump riskerar jobbet med sina lögner

LEDARE. Det är alltför tidigt att döma ut Donald Trump efter mindre än en vecka som president. Men det har verkligen inte börjat bra..

DI - 15 feb 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump har fått Europa att vakna och ta ansvar

LEDARE. Donald Trump har kallat Nato föråldrat och villkorat USA:s säkerhetsgarantier med krav på ökade försvarsanslag..

DI - 16 mar 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump behöver ett enat och starkt Europa

LEDARE. Planen var att Angela Merkel skulle träffa Donald Trump i Vita huset i tisdags. Men på grund av snöovädret som drabbat USA:s östkust flyttades mötet fram till i dag, fredag..

DI - 09 nov 17 kl. 19:32

Frida Wallnor: Trump inordnar sig i Kinas världsordning

LEDARE. Donald och Melania Trump välkomnades med öppna famnar av sina kinesiska motsvarigheter i Peking på onsdagen. Ingen som följer statsbesöket, som i Kina benämns ”statsbesök plus”, har kunnat undgå den flärd och gästfrihet som det amerikanska presidentparets besök har kantats av..

DI - 29 mar 17 kl. 10:15

Frida Wallnor: Brexit kan bli en nystart för EU

Di:s ledarskribent Frida Wallnor om brexitprocessen. Ur onsdagens Börsmorgon som leds av Tomas Kvarnkullen direkt från London..

DI - 07 apr 17 kl. 14:00

Frida Wallnor: Trump gör vad Obama borde ha gjort 2013

LEDARE. Albert Einstein lär ha sagt att definitionen av dårskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Det är en tes som dessvärre kan appliceras på dagens Syrien, där år av misslyckade förhandlingar varken resulterat i några framsteg på marken eller någon förändrad internationell strategi..

DI - 11 maj 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump rår inte på transatlantiska länken

LEDARE, WASHINGTON DC. Hur mår egentligen den transatlantiska länken? Efter hoten om stål- och aluminiumtullar och Donald Trumps beslut att trotsa sina europeiska allierade genom att lämna Iranavtalet är det tyvärr en befogad fråga..

DI - 27 jun 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump kommer att förlora handelskriget

LEDARE. ”All for freedom. Freedom for all”.

DI - 27 apr 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Frihandelns argument mäktigare än Trump

LEDARE. På lördag har Donald Trump styrt USA i 100 dagar – den period som beskrivs som en presidents bästa chans att göra skillnad. Men förutom på Twitter har Trump inte fått särskilt mycket gjort..

DI - 10 okt 16 kl. 09:54

Frida Wallnor: För tidigt att räkna ut Trump

Efter två riktigt dåliga kampanjveckor för Donald Trump var nattens debatt i St. Louis, Missouri, en chans till revansch. Den republikanske kandidaten var bättre förberedd än vid den första sammandrabbningen med Hillary Clinton, men hans prestation räcker knappast för att närma sig Clinton i opinionsundersökningarna.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Bryggeribröder redo för nästa steg

Kvarnagårdens Bryggeri har gått från dröm till hobby till ett vinstdrivande företag. Nu gör sig bröderna bakom bolaget redo att skala upp..

DI - 6 timmar sedan

Hos småländska Urshultsbagarn är surdeg ingen fluga

När surdeg blev brödtrenden på allas läppar hade Urshultsbagarn redan använt sig av tekniken i fyra generationer.  I bageriet i Urshult möter gamla traditioner modern industri..

DI - 8 timmar sedan

"Diktator i styrelsen" – här bostadsrättsägarnas värsta huvudvärk

Stopp i avloppet, fel temperatur på elementet eller dålig ventilation är några av de vanligaste felanmälningarna bostadsrättsägare gör till fastighetsförvaltaren enligt ny statistik från Sveriges bostadsrättscentrum. Men ibland är ärenden knepigare än så. Vad gör man till exempel åt en diktatorisk styrelseordförande eller en löpande katt?

DI - 8 timmar sedan

Xi på Afrikaturné – lägger grunden för ny sidenväg

Kinas Xi Jinping fördjupar kontakterna med Senegal där presidenten är på besök för att skriva under flera handelsavtal. Visiten utgör inledningen på en längre Afrikaturné – i en tid då afrikanska länder översköljs med billiga kinesiska lån i utbyte mot mineraler och byggkontrakt..

DI - 8 timmar sedan

Erdogan på täta Afrikabesök

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan upprätthåller stadig kontakt med flera afrikanska länder – att expandera Turkiets närvaro på kontinenten ligger högt på prioritetslistan. .

DI - 9 timmar sedan

Glasklart efter finanskrisen – två starka år i rad för överlevaren Skruf

Skruv. Skrufs Glasbruk stod på ruinens brant under finanskrisen, men klarade sig. Nu har det lilla glasbruket precis gjort sina två starkaste år hittills och finns med i hemliga planer när Nationalmuseum slår upp portarna igen efter tre års renovering.

DI - 9 timmar sedan

Fika som på film i Härjedalen

Filmfantasten Pär-Anton Ångman har tillbringat tio år med att bygga upp en filmisk värld i Sveg i Härjedalen. Här fikar gästerna på en westernsaloon, i en fängelsecell eller med mardrömsfiguren Freddie Krueger hängande över axeln..

DI - 11 timmar sedan

Vinsttapp för den folkkära stjärnan

Lars Winnerbäcks bolag Novemberregn saktar ned och omsättningen såväl som resultatet har minskat. Artisten nöjer sig med att plocka ut 570.000 kronor i utdelningen 2017, jämfört med de 1,2 miljoner han tog ut året innan..

DI - 11 timmar sedan

Ministern: Då är brexitavtalet i hamn

Storbritannien och EU är ännu inte överens om termerna för britternas utträde ur EU. Premiärminister Theresa Mays senaste förslag sågades av EU:s förhandlare – trots det menar brexitministern Dominic Raab att ett avtal kan nås redan i oktober, enligt BBC..

DI - 12 timmar sedan

Karriärcoachen: "Det handlar om känslan att man gör ett bra jobb"

Sommaren till är det sällsynt många som grunnar på ett karriärbyte. "Det är vanligt att folk kommer tillbaka och säger upp sig efter semestern", säger rekryteringskonsulten Hannah Plogell..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.