DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:35

DI - 14 apr 18 kl. 06:14

Frida Wallnor: Trump hade inget valLEDARE, DETROIT. Fredagsnattens USA-ledda anfall mot Syrien är en ordentlig upptrappning av en redan förödande och mångdimensionell konflikt. President Donald Trump har tydligt pekat ut Iran och Ryssland som medskyldiga till de folkrättsbrott som den syriske presidenten Assad begår mot sin egen befolkning..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wallnor, Ledare, Detroit, USA, Syrien, Donald Trump, Iran, Ryssland, Assad

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Frida, Wallnor, Trumphade , inget, val
DI - 12 aug 18 kl. 19:00

Frida Wallnor: Trump sätter agendan i höst

2018 har hittills varit ett händelserikt år i världspolitiken. Med Donald Trump i Vita huset är det inget som talar för att fortsättningen blir annorlunda, speciellt med tanke på kongressvalet i november.  Men det finns mycket annat att hålla koll på under hösten..

DI - 23 jan 17 kl. 21:00

Frida Wallnor: Trump riskerar jobbet med sina lögner

LEDARE. Det är alltför tidigt att döma ut Donald Trump efter mindre än en vecka som president. Men det har verkligen inte börjat bra..

DI - 15 feb 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump har fått Europa att vakna och ta ansvar

LEDARE. Donald Trump har kallat Nato föråldrat och villkorat USA:s säkerhetsgarantier med krav på ökade försvarsanslag..

DI - 16 mar 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Trump behöver ett enat och starkt Europa

LEDARE. Planen var att Angela Merkel skulle träffa Donald Trump i Vita huset i tisdags. Men på grund av snöovädret som drabbat USA:s östkust flyttades mötet fram till i dag, fredag..

DI - 09 nov 17 kl. 19:32

Frida Wallnor: Trump inordnar sig i Kinas världsordning

LEDARE. Donald och Melania Trump välkomnades med öppna famnar av sina kinesiska motsvarigheter i Peking på onsdagen. Ingen som följer statsbesöket, som i Kina benämns ”statsbesök plus”, har kunnat undgå den flärd och gästfrihet som det amerikanska presidentparets besök har kantats av..

DI - 29 mar 17 kl. 10:15

Frida Wallnor: Brexit kan bli en nystart för EU

Di:s ledarskribent Frida Wallnor om brexitprocessen. Ur onsdagens Börsmorgon som leds av Tomas Kvarnkullen direkt från London..

DI - 07 apr 17 kl. 14:00

Frida Wallnor: Trump gör vad Obama borde ha gjort 2013

LEDARE. Albert Einstein lär ha sagt att definitionen av dårskap är att göra samma sak om och om igen och förvänta sig ett annat resultat. Det är en tes som dessvärre kan appliceras på dagens Syrien, där år av misslyckade förhandlingar varken resulterat i några framsteg på marken eller någon förändrad internationell strategi..

DI - 11 maj 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump rår inte på transatlantiska länken

LEDARE, WASHINGTON DC. Hur mår egentligen den transatlantiska länken? Efter hoten om stål- och aluminiumtullar och Donald Trumps beslut att trotsa sina europeiska allierade genom att lämna Iranavtalet är det tyvärr en befogad fråga..

DI - 27 jun 18 kl. 19:30

Frida Wallnor: Trump kommer att förlora handelskriget

LEDARE. ”All for freedom. Freedom for all”.

DI - 27 apr 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Frihandelns argument mäktigare än Trump

LEDARE. På lördag har Donald Trump styrt USA i 100 dagar – den period som beskrivs som en presidents bästa chans att göra skillnad. Men förutom på Twitter har Trump inte fått särskilt mycket gjort..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 15 minuter sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 15 minuter sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DI - 30 minuter sedan

Parans meddelar order på 0,7 Mkr inför beslut om nyemission på 40

Parans Solar Systems har fått en order från Microsoft gällande Parans SP4-system, för installation hos it-jättens utvecklingscenter i Israels huvudstad Tel Aviv..

DI - 45 minuter sedan

Solstad Offshore faller över 20 procent på svag Oslobörs

Offshorerederiet Solstad Offshore har inlett förhandlingar med bolagets långivare för att förbättra likviditetssituationen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Eurocine till obslistan, handel återupptas kl 11

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines aktier och teckningsoptioner som handelsstoppades i morse kommer att återupptas på Spotlights observationslista klockan 11.00, enligt ett marknadsmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Ännu en vinstvarning från europeisk fordonsaktör

Den tyska fordonsunderleverantören Leoni, som tillverkar kablar och vajrar, justerar ned sina prognoser för 2018..

DI - 1 timme sedan

Atlas Copcos finanschef köpte aktier efter rapportfall

Verkstadsbjässens aktie rasade på fredagens kvartalsbokslut. Finanschefen och bolagsveteranen Hans Ola Meyer tog fasta på de köpskäl Di:s analysredaktion nämnde efter rapporten och passade på att fylla på depån för miljonbelopp..

DI - 1 timme sedan

Botnia Exploration stiger efter att guldförande zon påträffats

Gruvprospekteringsbolaget Botnia Exploration bekräftar att en guldförande zon påträffats i en kärnborrprogram. Aktien är upp 6,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen inleder veckan på plus

Stockholmsbörsen inledde veckan med högre indexnoteringar och de flesta sektorer noterades på plus i den inledande handeln. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.