DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:58

Liknande nyheter

Taggar: Magdalena, Andersson, Behövs, inga, skattehöjningarför , välfärdens, skull
Cornucopia - 15 maj 17 kl. 12:04

Var är företagarna på Stureplan, Magdalena Andersson (s)?

Under gårdagen gjorde jag lite lokal research runt Stureplan och finansminister Magdalena Anderssons (s) 270 000 enprocentande egenföretagare lyste helt med sin frånvaro. Stureplan vara lika dött som Sveg. Så var är alla dessa egenföretagare, som täljer guld med nuvarande 3:12-regler?

DN - 24 aug 16 kl. 15:58

Magdalena Andersson: Vi behöver vara strama


Harpsund. Det blir inga ytterligare skattehöjningar nästa år, lovar finansminister Magdalena Andersson (S). Hon beräknar utrymmet för reformer i nästa års statsbudget till 24 miljarder kronor.

Expressen - 13 apr 18 kl. 23:49

Magdalena Anderssons löfte: Inga skattehöjningar

Enligt finansminister Magdalena Andersson (S) krävs inga skattehöjningar nästa mandatperiod för att upprätthålla kvaliteten i välfärden.– Med de prognoser vi har nu ser jag inte att det behövs, säger hon till Dagens Nyheter..

Cornucopia - 24 feb 16 kl. 17:52

Magdalena Andersson (s) vill sänka räntan på skattekontot

Nu har Magdalena Andersson tröttnat på att företag och privatpersoner betalar in sin skatt i förtid och får ränta motsvarande 0.8% före skatt. Nu ska konstruktionen ses över, vilket kräver lagstiftning och antagligen permanent kommer sänka räntan på skattekontot även om räntorna normaliseras framöver.

Cornucopia - 03 dec 17 kl. 12:55

Magdalena Andersson (s) bygger en ekonomisk Berlinmur

Sveriges regering och Magdalena Andersson (s) håller på att resa en ekonomisk Berlinmur. Svenskar ska hindras att fly(tta) från Sverige genom att ekonomiska straffskatter. Det gäller redan straffskatt på svenska pensionärer utomlands och nu ska även sparkapital straffskattas.

SR - 08 jul 15 kl. 17:15

Magdalena Andersson om krisen i Grekland: Jag känner stor oro

Den grekiska regeringen ansökte idag om nya nödlån från EU. Det möts av krav från unionen på att grekerna redan i morgon presenterar en trovärdig reformplan för ekonomin och statsfinanserna. Blir det inga resultat av förhandlingarna senast söndag så blir det inga lån, säger EU:s ledning och viktigaste medlemsländer.

Expressen - 06 okt 17 kl. 08:51

Magdalena Andersson, S, om partiledarrollen: "Har inga sådan ambitioner"

Magdalena Andersson, S, gästade Expressen TV på fredagsmorgonen. Bland annat kommenterade hon Svenska Dagbladets uppgifter om att hon testas för partiledarrollen. – Jag har inga sådana ambitioner, säger finansministern.

DI - 28 mar 12 kl. 19:34

Magdalena Andersson minskar jobbskatteavdraget

Socialdemokraternas nya ekonomisk-politiska talesperson Magdalena Andersson planerar inga stora omläggningar av politiken, men jobbskatteavdraget ska bli snålare för de med höga inkomster..

Expressen - 05 aug 14 kl. 21:22

Magdalena Andersson lovar sopkvast i höst

Magdalena Andersson, S, kommer svänga rejält med sopkvasten i höst om hon blir landets nya finansminister. – Vi måste ta bort regeringens dyra och ineffektiva undantag, säger hon. Samtidigt ser hon inga problem med att få 20 000 av landets 57 000 långtidsarbetslösa unga att börja arbeta inom äldrevården..

DI - 16 jun 16 kl. 20:16

Magdalena Andersson: "Vi är strama"

Trots klirr i kassan har regeringen inga nya miljardutspel på lut, enligt Magdalena Andersson. Men ljusningen för statsfinanserna bäddar för nya reformer på sikt, medger hon..

Fler nyheter från DI

DI - 5 minuter sedan

Pengar till bidrag för elcykel slut

Med ett saftigt statsbidrag har försäljningen av elcyklar skjutit i höjden. Nu har Naturvårdsverket tömt kassan och innan en ny budget är på plats vet ingen om fler köpare kommer att kunna utnyttja rabatten..

DI - 10 minuter sedan

Bioarctic stiger efter beviljat konceptpatent i Europa

Forskningsbolaget Bioarctic stiger med drygt 6 procent på måndagen. På söndagen meddelade kursraketen att det europeiska patentverket beviljat patent för Bioarctics koncept för behandling av Parkinsons sjukdom. .

DI - 15 minuter sedan

Northvolt etablerar batterifabrik i polska Gdansk

Northvolt ska etablera en batterifabrik i Gdansk, Polen, där även ett forsknings- och utvecklingscenter ska inkluderas. .

DI - 15 minuter sedan

Carnegie nedvärderar Nolato nästan 30 procent på oro för e-cigaretter

Carnegie sänker riktkursen för Nolato till 500 kronor från 700 kronor, med hänvisning till lägre estimat för affärssegmentet Integrated Solutions där leveranserna till e-cigaretter (VHP) ingår. .

DI - 30 minuter sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 45 minuter sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 45 minuter sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DI - 1 timme sedan

Parans meddelar order på 0,7 Mkr inför beslut om nyemission på 40

Parans Solar Systems har fått en order från Microsoft gällande Parans SP4-system, för installation hos it-jättens utvecklingscenter i Israels huvudstad Tel Aviv..

DI - 1 timme sedan

Solstad Offshore faller över 20 procent på svag Oslobörs

Offshorerederiet Solstad Offshore har inlett förhandlingar med bolagets långivare för att förbättra likviditetssituationen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Eurocine till obslistan, handel återupptas kl 11

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines aktier och teckningsoptioner som handelsstoppades i morse kommer att återupptas på Spotlights observationslista klockan 11.00, enligt ett marknadsmeddelande..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.