Dagensanalys.se > Ekonomi

Tuesday, 26 May, 20:07

Dagensanalys.se - 13 apr 18 kl. 13:01

Jämlikhet och utveckling i fokus på Salesforce eventI början av veckan bjöd Salesforce in till sitt årliga event Trailhead Live, där både de själva och partners presenterar case, exempel och intressanta nyheter kopplat till det arbete som Salesforce gör. Mycket fokus låg på arbetet kring jämställdhet, och givetvis en del nyheter kring AI, funktioner samt deras ökade fokus på utveckling och utbildning av kunderna. Dagen började med ett frukostmöte där Dr. Vivienne Ming, neuroforskare och AI-expert, berättade om hur människor behöver utvecklas när AI gör sitt intåg på riktigt. Dr.
Läs mer på Dagensanalys.se
Läs mer om:
Salesforce, Trailhead Live, AI, Dr, Ming, Artificiell Intelligens, Augmenterad Intelligens, Motivala, Sales Manager, Trailhead, Salesforces, Cloudcraze, B2B, Salesforces Data Management Platform, DMP, Regional VP, Marketing Cloud, Norra Europa, Soelberg, B2C, Mars, GDPR, Baman, Kapitel, Norden

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jämlikhetoch , utvecklingi , fokus, Salesforce, event
Skånskan - 27 sep 19 kl. 17:00

Sydkorea och jämlikhet i fokus på årets mässa

kultur Tidningens kulturchef Gunilla Wedding ska besöka Bokmässan i Göteborg i helgen där hon bland annat ska intervjua den brittiska deckarförfattaren Peter Robinson.Bokmässan i Göteborg är i full gång och Skånskans kulturchef Gunilla Wedding ska besöka mässan under helgen.
–  Jag ska bland annat intervjua Peter Robinson som har skrivit över 30 böcker om Alan Banks.

GöteborgsPosten - 07 aug 18 kl. 14:52

Jämlikhet i fokus för Vänsterpartiet

"Ett Sverige för alla, inte bara de rikaste", är budskapet på en av Vänsterpartiets valaffischer. Partiet lyfter fram jämlikhet som en röd tråd i årets valrörelse..

Nya Wermlands Tidningen - 30 nov 99 kl. 00:00

Jämlikhet i fokus på första maj

Stadsmusikkåren, partikamrater och demonstranter tågade i fredags från torget, genom stadens gator till stadsparken. Publik och sympatisörer tittade på och följde strömmen. På scenen talade kommunalrådet Peter Söderström, Ester Nilsson, ordförande för SSU och Lars Ove Jansson, arbetarpartiets ordförande..

UNT - 17 apr 16 kl. 12:10

Jämlikhet i fokus på ridsportsdag

Under lördagen samlades Upplands Ridklubbar tillsammans med politiker och förbundstjänstemän för att diskutera och debattera framtiden för ridsporten i Uppland..

SR - 16 jan 17 kl. 07:40

Ojämlikhet i fokus på Världsekonomiskt forum

I morgon inleds Världsekonomiskt Forum i den Schweiziska alpbyn Davos.Det är ett möte som kommer att präglas av den ökade ojämlikheten i den globala ekonomin..

UNT - 07 aug 18 kl. 14:52

Jämlikhet i fokus för Vänsterpartiet

"Ett Sverige för alla, inte bara de rikaste", är budskapet på en av Vänsterpartiets valaffischer..

Sydsvenskan - 14 jan 19 kl. 16:17

Nationalekonom med ojämlikhet i fokus får nytt Lundapris

Marianne Bertrand mottar The Jan Söderberg Family Prize..

YA - 14 aug 19 kl. 00:00

Sandra har jämlikhet i fokus: ”Jag ser mig som en folkbildare”

Hon bidrog till att föra in genus- och samhällsperspektiv i sexualupplysningen på 1990-talet. Sex och samhälle hänger ihop menar Sandra Dahlén, som ser sig som folkbildare..

DI - 10 maj 12 kl. 11:03

Europabörser: Spretig utveckling

Europabörserna noterade på torsdagsförmiddagen en spretig utveckling. Fokus har under morgonen riktats mot de spanska bankerna, efter att regeringen beslutat att delvis förstatliga en av Spaniens största banker, Bankia, efter marknadens stängning på onsdagen..

Dagensanalys.se - 31 maj 17 kl. 14:23

AI i fokus på Salesforce Essentials

Igår bjöd Salesforce in till sitt stora event Essentials, närmare 2000 personer lyssnade på det senaste inom kundcentrerad data, och mycket fokus låg på möjligheterna som AI för med sig. Baman Motivala, nordisk chef på Salesforce, menar att vi just nu är i den fjärde industriella revolutionen, och allt mer kommer att automatiseras. Däremot menar han är det inte hela arbeten som kommer att automatiseras, utan olika typer av uppgifter och aktiviteter.

Fler nyheter från Dagensanalys.se

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Link11 och Infinigate tecknar sverigeavtal om molnbaserat cyberskydd

Link11, ledande europeisk leverantör av cyberskydd offentliggör idag det nya samarbetet med it-säkerhetsdistributören Infinigate Sverige AB. Samarbetet avser hela Sverige och innebär att Infinigate breddar sin portfölj med Link11s Cloud Security Platform av patenterade säkerhetslösningar för såväl IT-infrastruktur som webbplatser. Dessa skyddar genom extremt snabb hantering av hotsituationer med hjälp av automatisering, maskininlärning och AI.

Dagensanalys.se - 7 timmar sedan

Bolt tar in 100 miljoner euro från Naya Capital

Bolt, den ledande europeiska transportplattformen, har stängt en investeringsrunda på 100 miljoner euro, motsvarande över en miljard svenska kronor, och fortsätter att skala upp alla sina erbjudanden från taxitransporter till mikromobilitetslösningar och matleveranser i både Europa och Afrika. Investeringen kommer från Naya Capital Management, den globala investeringsförvaltaren som grundades 2012 av Masroor Siddiqui, tidigare partner vid The Children’s Investment Fund. Det innebär att Bolt fram till idag totalt fått in mer än 300 miljoner euro i investerat kapital.

Dagensanalys.se - Igår: 13:06

Mer dataanalys krävs för att effektivisera sjukvården

Enligt Dr Ryan McGarry, läkare och skapare av TV-serien Pandemi, är sjukvården långt ifrån förberedd på att hantera kriser. Framför allt saknas system för att göra goda analyser och trygga den bästa möjliga vården för varje patient. I förra veckan genomfördes den första delen av SAS Global Forum i digital form.

Dagensanalys.se - 18 maj 20 kl. 09:20

Nordic Morning vinner Stockholm

Region Stockholm har tecknat ramavtal med Nordic Morning för leverans av digitala tjänster inom kommunikation. Avtalet omfattar 13 förvaltningar och nämnder samt 11 bolag, stiftelser och kommunalförbund. Det totala värdet av ramavtalet är 30 miljoner kronor.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 12:19

Chrome börjar blockera tunga annonser

En av de absolut mest populära webbläsarna är Chrome från Google. För att fortsätta vara populär tar Google proaktiva steg i att göra surfupplevelsen bättre för användarna, ofta till bekostnad av kommersiella intressen. Nu är det tunga annonser som blockers.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 11:39

Nytt AI-verktyg märker av när konsumenten blir trött på reklam

Adobe har utvecklat fem nya AI-verktyg som ska göra livet lättare för marknadsförare. Ett av dem, Journey AI, kan förutspå när konsumenter är på väg att få nog av din reklam. Med Journey AI (beta) ska marknadsförare kunna förutspå den bästa tidpunkten och kanalen för att gå ut med annonser.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

Här är gratistjänsterna som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:56

2 gratistjänster som är bättre än TT Stockfoto

Svenska TT har lanserat tjänsten Stockfoto där man lyfter fram miljontals bilder till förmånliga priser. Varning: Nu har TT över 300 miljoner trojanska hästar ute på nätet. Och kom ihåg att TT är riktigt snabba på att bötfälla individer eller företag som använder deras bilder, oavsett anledning.

Dagensanalys.se - 15 maj 20 kl. 09:40

Stora förändringar i hur svenskarna shoppat på nätet

Konsumtionsmönstren kan delas in i tre tydliga faser. Det visar färsk statistik från Klarna. Rapporten “Klarnas e-handelspuls: maj 2020” är baserad på statistik från Klarnas betalningslösningar.

Dagensanalys.se - 14 maj 20 kl. 09:25

Kenza i samarbete med Rapunzel of Sweden

Sleek Hairband har utvecklats och designats av Kenza Zouiten Subosic i samarbete med Rapunzel of Swedens produktutvecklingsteam. Jag har länge saknat ett löshår som ger det där lilla extra, en produkt som jobbar mer med fylligheten snarare än längden och som passar bra även till vardags. Jag önskade ett Hairband som är snäppet enklare att sätta fast, känns lättare på huvudet och ger ett ännu mer naturligt resultat än liknande produkter.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.