PrivataAffärer > Ekonomi

Monday, 21 January, 18:41

PrivataAffärer - 13 apr 18 kl. 12:16

Norwegians storägare tänker inte säljaFlygbolaget Norwegians storägare och vd Bjørn Kjos har inga planer på att sälja sitt innehav i bolaget. Det sade han till journalister på fredagen, rapporterar TDN Finans....
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Norwegians, Bjørn Kjos, TDN Finans

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Norwegians, storägare, tänkerinte , sälja
HBL - 21 sep 12 kl. 05:12

Fonderna fortfarande storägare i Nokia

De finlandssvenska stiftelserna äger tillsammans närmare 29 miljoner aktier i Nokia. De är i dag värda över 66 miljoner euro. För tolv år sedan skulle en försäljning ha inbringat 1,8 miljarder euro.

DI - 15 mar 17 kl. 12:25

Storägaren tänker inte sälja mer i Oscar Properties

Ägarspridning och ökad free-float, det är vad som ligger bakom att Oscar Properties vd och huvudägare Oscar Engelbert på tisdagskvällen sålde aktier för drygt 300 miljoner kronor. Någon mer försäljning blir det inte..

PrivataAffärer - 31 aug 18 kl. 11:31

Aktiechatten: Hernhag avslöjar när det är dags att sälja

Cissi: Hej! Hur tänker du kring viktning av din portfölj? Har du någon maximal nivå där du börjar sälja av?

YLE - 12 mar 17 kl. 17:02

Robotjurister sänker priset på rättsliga tjänster - i vissa fall behövs ingen mänsklig expert alls

Automatiseringen når nu allt fler branscher på allvar - också den juridiska. Jurister kan till och med bli onödiga i vissa fall när nya verktyg blir så lätta att använda att vem som helst kan göra det. Står du framför din parkerade bil och funderar varför du har fått böter?

YLE - 30 jan 15 kl. 04:00

Åbohallen har tappat pulsen - men tänker vända trenden

Åbohallens meritlista imponerar. Åbohallens väg till nya stora evenemang och publiksuccéer är dock betydligt mer oviss. I nuläget strider Åbohallen om kunder och evenemang med både Helsingforsarenan och Logomo i Åbo.

PrivataAffärer - 04 jan 19 kl. 11:15

Hernhag: Fyra intressanta högutdelare

Boken för dig som gillar utdelningsaktier: I boken "Bli rik på aktieutdelning" ger Marcus Hernhag nu sina bästa tips kring sin egen favoritstrategi för klokt och framgångsrikt aktiesparande: Satsa på aktier med stabil utdelning! Köp boken här.   Margareta: Hej Marcus Vilka högutdelande aktier ska man köpa nu?

YLE - 14 okt 16 kl. 04:36

Vårdföretag i Österbotten ser fram emot vårdreform

Både små och stora vårdbolag räknar med att social- och hälsovårdsreformen ska ge dem nya möjligheter. Vasa centralsjukhus ovissa framtid påverkar också den privata vården i regionen. I Finland finns fyra stora producenter av privat vård.

YLE - 14 okt 16 kl. 04:36

Privata vårdföretag i Österbotten ser fram emot reform

Både små och stora vårdbolag räknar med att social- och hälsovårdsreformen ska ge dem nya möjligheter. Vasa centralsjukhus ovissa framtid påverkar också den privata vården i regionen. I Finland finns fyra stora producenter av privat vård.

SR - 29 dec 17 kl. 17:21

Industrivärden om Volvo AB: Aktierna inte till salu

Volvo AB:s största ägare, Industrivärden, tänker inte sälja sina aktier i lastbilstillverkaren till den nya storägaren kinesiska Geely Holding. Men Industrivärden har heller inget emot att Geely gått in som ny storägare..

Expressen - 29 dec 17 kl. 18:47

Lundberg om Volvoaffären: Lite förvånad blev jag

Fredrik Lundberg, styrelseordförande i lastbilsföretaget Volvos största ägare Industrivärden, välkomnar kinesiska Geely som storägare i Volvo. Men Industrivärden tänker inte sälja sina aktier i bolaget.Det säger Lundberg till Sveriges Radio..

Fler nyheter från PrivataAffärer

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

Bolund vill diskutera ränteavdragen

Det säger han till Nyhetsbyrån Direkt på måndagen. Han säger att bostadsfrågor är en del av den stora skattereform som man har enats om. Viktiga delar i den kommer att vara att hantera hushållens skuldsättning och samtidigt förbättra bostadsmarknadens funktionssätt.

PrivataAffärer - 3 timmar sedan

SvD Börsplus: Sälj medicinteknikbolaget

SvD Börsplus noterar att Cellavision möter relativt lätta jämförelsesiffror under de två närmaste kvartalen och sannolikt kommer att visa fortsatt god tillväxt. Samtidigt har aktiemarknaden tagit hem väldigt mycket framgång i förskott när aktien värderas till mer än 40 gånger vinsten, skriver Börsplus. Värderingen ger inget som helst utrymme för bakslag.

PrivataAffärer - 5 timmar sedan

Tillväxtstakten avtar i Kina

Från att ha tappat kraftigt under andra halvan av 2018 är nu flera av de största kinesiska bolagen mycket attraktiva. Tencent och Alibaba, båda listade i USA, har inlett det nya årets tre första veckor med att rusa runt 8 procent, enligt CNBC, samtidigt som den kinesiska tillväxten är den sämsta på nästan 30 år. Kina rapporterade i dagarna att tillväxten under 2018 blev 6,6 procent, en minskning från 6,7 procent ifjol.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Andersson och Bolund fortsätter som ministrar

Isabella Lövin (MP) fortsätter som vice statsminister. Ylva Johansson (S) fortsätter som arbetsmarknadsminister och Ann Linde (S) fortsätter som EU-minister. Anders Ygeman (S) återkommer till regeringen och blir statsråd vid infrastrukturdepartementet.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Danske: Rapportperioden temperaturmätare på tillståndet i ekonomin

”Vinstestimaten för det fjärde kvartalet har redan skruvats ner och visar nu tecken på att ha bottnat, men trots det finns en risk att bolag som guidar för ett svagare 2019 kommer att straffas”, skriver banken. Danske Bank anser att motivationen för att nå en lösning på handelskonflikten borde ha ökat hos både USA och Kina, i takt med att handelskrigets effekter nu börjar kännas av för de båda parterna. Banken ser en positiv effekt för tillväxtmarknader om en överenskommelse kan nås.

PrivataAffärer - 6 timmar sedan

Löfvens regeringsförklaring: Ny stor skattereform ska genomföras

  Han sade att Sverige är i behov av stora reformer. ”Jobben ska bli fler och klimatutsläppen ska minskas. Välfärden ska bli bättre och integrationen effektivare.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

DI: Hög värdering gör Vitrolifes aktie sårbar

Vitrolife, som säljer utrustning som används i IVF-behandlingar, har enligt analysen många kvaliteter. Tidningens analytiker lockas bland annat av den icke-cykliska verksamheten med en tillväxt på 5-10 procent. Det finns bara en hake – värderingen.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

Här är måndagens aktieanalyser

Barclays tar upp bevakning av flera nordiska fastighetsaktier: Barclays tar upp bevakning av Fabege med rekommendationen övervikt. Riktkursen är 150 kr. Hufvudstaden ges rekommendationen undervikt och riktkursen 140 kr.

PrivataAffärer - 9 timmar sedan

”IAG kommer inte att delta i budkrig om Norwegian”

Han noterade att aktiekursen har fallit och att det har ryktats om ett potentiellt budkrig om bolaget. ”Vi kommer inte delta i något budkrig om företaget. Vi är inte heller intresserade av en tredje terminal vid Dublins flygplats”, sade han.

PrivataAffärer - 10 timmar sedan

Sandvik bättre än väntat –höjer utdelningen

Ett genomsnitt av 16 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat rörelseresultat på 4.648 miljoner kr väntat. Resultat före skatt blev 4.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.