Expressen > Nyheter

Saturday, 05 December, 13:23

Expressen - 13 apr 18 kl. 12:01

Thailändska myndigheters uppmaning till kvinnor upprörSongkran, det thailändska nyåret, firas just nu med pompa och ståt.Och för att inte låta kalaset spåra ur går thailändska myndigheterna ut med en uppmaning – till alla kvinnliga besökare:Klä er inte för sexigt..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Klä

Dela artikeln

247 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thailändska, myndigheters, uppmaningtill , kvinnor, upprör
Västerbottens Folkblad - 28 nov 12 kl. 09:32

Jenny Byström: Thailändska kvinnor har det inte lätt

Jenny Byström ser på thailändska kvinnor i Sverige och inser att det är en fråga om makt. Blir thailändska kvinnor inte offer för Svenssons som [...].

SR - 19 sep 13 kl. 15:42

Thailändska myndigheter vill hjälpa bärplockarna

Situationen för de strejkande thailändska bärplockarna i Västerbotten och Värmland är fortfarande låst. Nu under eftermiddagen har thailändska myndigheter kommit till Umeå för att försöka hitta en lösning på konflikten..

ÖstersundsPosten - 24 okt 16 kl. 06:00

Hård kritik mot kommunen: "Thailändska intressen bör ta över paviljongen"

Thailändska intressen bör ta över och driva den thailändska paviljongen i Ragunda. Kommunens hantering av det här turistmålet är ett stort misslyckande. Det anser oppositionsrådet Bo Bergström (AfR) som saknar ett genuint kommunalt engagemang för det här besöksmålet..

ÖstersundsPosten - 17 jul 17 kl. 17:30

Snart dags för festival vid Thailändska paviljongen – arrangören: "Vill ha stor mötesplats mellan alla typer av kulturer"

I morgon drar festivalen vid Thailändska paviljongen i gång. Det blir folkfest med mat, utställare och stora thailändska band. Allt för att fira Chulalongkorn och bygget av thaipaviljongen..

Länstidningen i Jämtland - 06 sep 17 kl. 09:17

Nils-Olof håller auktion till förmån för fattiga thailändska barn

Nils-Olof Bergs barn bjöd hem thailändska kamrater på julfirande – det kom 57 barn och 17 vuxna. Då förstod han hur stora problem med fattigdom som finns i landet.
– Då förstod jag att vi måste göra något, säger Nils-Olof Berg, som samlat in pengar till thailändska barn sedan 2014..

ÖstersundsPosten - 07 dec 17 kl. 18:16

Därför kom inga politiker till minnesstunden vid Thailändska paviljongen

Redan inplanerade möten gjorde att ingen politiker fanns närvarande vid den minnesstund som hölls i den Thailändska paviljongen i slutet av oktober i samband med den thailändska kungens begravning. Den förklaringen ger Ragundas kommunalråd Jonas Andersson (S)..

YLE - 20 jul 18 kl. 15:59

Thailändska myndigheter avråder bärplockare från att komma till Finland – arbetskraftsbrist och torka hotar bärskörden

Det är tuffa tider för de inhemska bärbolagen. De thailändska bärplockarna som kommer till Finland är 1000 färre i år. De thailändska myndigheterna litar inte längre på Finland efter en människohandelsdom.

SR - 22 sep 13 kl. 16:57

Bärplockare ska få hjälp av thailändska staten

Det blir thailändsk domstol som får avgöra lönetvisten för dom 150 thailändska bärplockare som protesterat på en parkeringsplats i Umeå i snart två veckor..

Skånskan - 21 jun 14 kl. 16:45

Thailändska toner fyllde Folkets park


Thailändska föreningen bjöd in till thailändsk kulturfestival med massor av mat, musik och dans..

YLE - 24 jul 19 kl. 14:58

Finland skulle behöva fler bärplockare - men thailändska myndigheter litar inte på bärföretagen: "Vi måste visa att vi sköter oss"

Bär blir oplockade i finska skogar när det inte finns tillräckligt många plockare. Thailändska myndigheter har ändå bestämt att det inte får komma flera thailändare till Finland för att plocka..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.