VA > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 14:18

Liknande nyheter

Taggar: Årets kvinnliga, HandelsekonomJag , hoppaskunna bli en , förebild, inom finansbranschen
GöteborgsPosten - 11 aug 17 kl. 12:24

Mikaela, 24, är STCC:s enda kvinnliga förare

Hon är den just nu enda kvinnliga STCC-föraren. Mikaela Åhlin-Kottulinsky siktar mot toppen – och hoppas vara en förebild på vägen. – Jag vill bidra till att fler tjejer vågar prova på sporten, säger hon..

SvD - 15 okt 15 kl. 08:15

Civilingenjör utsedd till Årets kvinnliga förebild

Hon har lagt sin kraft på att lyfta fram andra kvinnliga civilingenjörer. Nu har Sara Johansson själv prisats som Årets kvinnliga förebild..

Barometern - 18 nov 13 kl. 18:05

Så mycket mer än en feministisk förebild

I helgen som gick avled författaren Doris Lessing. Hon blev 94 år gammal och hann under sitt liv ge ut omkring 60 verk. När Lessing var 88 år fick hon Nobelpriset i litteratur och är hittills den äldsta Nobelpristagaren.

ÖstersundsPosten - 26 feb 14 kl. 16:56

Vem är din kvinnliga förebild?

Inför Internationella kvinnodagen 8 mars söker vi nu efter din kvinnliga förebild. Det kan vara någon som inspirerat dig, stöttat dig eller utmanat dig i ditt liv..

ÖstersundsPosten - 28 feb 14 kl. 18:56

Vem är din kvinnliga förebild?

Inför Internationella kvinnodagen 8 mars söker vi nu efter din kvinnliga förebild. Det kan vara någon som inspirerat dig, stöttat dig eller utmanat dig i ditt liv..

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

HanaPee: "En förebild är någon som orkar kämpa i motvind"

Hanna Persson, känd som Hanapee, driver bloggen HanaPee på Nöjesguiden, programleder live-tv i SVT flow och gör podden "HanaPees otroliga podcast" tillsammans med Martin Huss. Vad skulle du säga är en förebild? – En förebild är någon som får andra att våga vara den person de själva vill vara.

Nya Wermlands Tidningen - 09 feb 18 kl. 15:59

Hon kan bli Årets kvinnliga förebild

Elin Bertilsson, stadsnätschef vid Karlstads el & stadsnät, har blivit nominerad till utmärkelsen Årets kvinnliga förebild på Telekomgalan som arrangeras på tisdag på Grand hotel i Stockholm..

IT24 - 28 feb 13 kl. 03:00

Förebild inspireras av världspolitiken

Hon är årets kvinnliga förebild i den svenska telekombranschen. Elaine Weidman-Grünewald, ansvarig för socialt ansvarstagande på Ericsson, hämtar sin egen förebild från världspolitiken och diplomatin..

SvD - 03 jun 13 kl. 08:47

Hoppas kunna bli en förebild för tjejer

Hon är årets kvinnliga ekonom..

ÖstersundsPosten - 08 mar 14 kl. 13:35

90-åriga Ingrid är en förebild

Snart 90-åriga Ingrid Wadman är barnbarnet Jennie Wadmans kvinnliga förebild. – Hon är fantastisk. Hon är min förebild, säger en rörd Ingrid Wadman..

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Investerare flockas till nytt kontorskoncept - coworking spås en ljus framtid

I London har en coworking start-up lyckats bli den största privata hyresvärden för kontorsfastigheter på bara några år. Företag som Microsoft, McKinsey, Deloitte, Amazon och Facebook hyr in sig i flexibla coworking-kontor världen över. Nu har marknaden börjat växa kraftigt även i Sverige och investerare är inte sena att hänga på.

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga medaljer till tre kvinnor i näringslivet

På måndagskvällen delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och inspirerat med sitt entreprenörskap. Medaljerna delades ut av prins Daniel och tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga medaljer till tre kvinnor näringslivet

Igår delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och inspirerat med sitt entreprenörskap. Tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga guldmedaljer till tre kvinnor näringslivet

Igår delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och har inspirerat med sitt entreprenörskap. Tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 3 timmar sedan

Cloettas rapportkaramell får aktien att rusa på börsen

Oväntat starkt resultat skapar glädjeyra på börsen. .

VA - 5 timmar sedan

Vill göra det superenkelt att driva företag: “Vi struntar i hur man brukar göra”

Hur gör man redovisning och administration till något mer än ett nödvändigt ont? Vi har pratat med två ”Wintare” som antagit utmaningen att förändra en förlegad bransch. .

VA - 4 timmar sedan

Hämtar kraft från entreprenörsanda: Helt nytt koncept stärker varumärket

Att betyda mer för fler är det ledord som har präglat arbetet med att utveckla det nya Hjertakonceptet. För drygt ett år sedan påbörjade företaget en varumärkesresa som kommer att fortsätta lång tid framöver. .

VA - 4 timmar sedan

Skandal-vd:n presenterar ännu ett kanonresultat – och satsning på e-handel

Lågpriskedjan skördar nya framgångar. .

VA - 5 timmar sedan

Volvo kör över alla

Volvos kvartalsrapport visar på urstark orderingång för lastbilsjätten. .

VA - 6 timmar sedan

Swedbank krossar förväntningarna - på alla punkter

Swedbank är första storbank ut med kvartalsrapport i dag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.