DI > Ekonomi

Wednesday, 14 November, 15:18

DI - 13 apr 18 kl. 10:26

Citi ser skakig börs – och köpchanserVärldens börser kommer att stiga ett tag till, men med ökad turbulens. För att hitta avkastning gäller det att våga köpa under de starka dippar som kommer framöver. Det säger Beata Manthey, global aktiestrateg på amerikanska Citi, till Di..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Beata Manthey, Citi, Di

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Citi, ser, skakig, börsoch , köpchanser
Affärsvärlden - 09 feb 17 kl. 11:02

Citi ser stora risker i mobiloperatören Millicom

Citi ser risker i utsikterna för Millicom under 2017, som inte står i proportion till bolagets förmåga att generera kassaflöde i verksamheten proforma, det vill säga exklusive Afrika..

DI - 28 sep 16 kl. 16:21

Citi ser fyra skäl till varför Disney inte bör köpa Twitter

Efter ryktet att Disney överväger ett bud på Twitter kommer Citi med en sval analys där de ser små utsikter för ett lyckat samarbete mellan jättarna. De ser helst att den sociala jätten köps upp av någon annan aktör..

DI - 21 maj 14 kl. 12:30

Volvo: Citi ser köpläge

Citi Investment Research ser ett köpläge i Volvo-aktien efter leveranssiffran för lastbilsenheten för april som var sämre än marknadens förväntningar. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen..

Affärsvärlden - 21 maj 14 kl. 13:14

Citi ser köpläge i Volvo

Citi Investment Research ser ett köpläge i Volvo-aktien efter leveranssiffran för lastbilsenheten för april som var sämre än marknadens förväntningar. Det framgår av ett marknadsbrev på onsdagen..

Affärsvärlden - 06 feb 15 kl. 14:29

Citi ser köpläge i verkstadskoncern

Citi Research ser gårdagens nedgång på 3 procent i Volvo-aktien som ett bra läge att gå in i aktien..

DI - 26 feb 16 kl. 17:21

Citi ser läge att bottenfiska i tre storbanker

Spanska Santander och BBVA samt franska Société Générale är tre banker det kan vara läge att bottenfiska efter sektorns svaga utveckling på senare tid.Det skriver Citi i en analys på fredagen..

PrivataAffärer - 04 aug 17 kl. 08:37

Citi: Pandoras kurspotential 36 procent

Citi tar upp bevakning av den danska smyckeskedjan Pandora och ansluter sig till skaran som ser aktien som köpvärd. Riktkursen sätts till 980 danska kronor, vilket innebär att Citi ser en kurspotential på 36 procent....

Affärsvärlden - 16 jul 14 kl. 14:04

Citi: Ökad sannolikhet för att Pfizer åter närmar sig Astra Zeneca

Citi ser en ökad sannolikhet för att Pfizer kommer göra nya närmanden gentemot Astra Zeneca i augusti..

Affärsvärlden - 02 dec 15 kl. 11:42

Citi: Djup stålkris väntar

Citi ser risk för att nedgången i stålkonjunkturen kan bli längre och djupare än vad som var fallet under 1990-talet då stålpriserna sjönk med totalt 76 procent under 11 år..

DI - 25 maj 16 kl. 14:23

Citi gillar ukrainska jordbruksbolag

Den amerikanska storbanken Citi ser stor potential i den ukrainska jordbrukssektorn för den riskvillige investeraren. Men även ett afrikanskt bryggeri och ett baltiskt färjebolag lockar..

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Utdelningsaktien du inte får missa

När börsen skakar och mörka moln rullar in över en tidigare klarblå makrohimmel blir teleoperatörerna allt mer intressanta placeringsalternativ. Efter sammanslagningen med Com Hem är Tele2 en utdelningsaktie du inte vill missa..

DI - 15 minuter sedan

H&M öppnar sin fjärde Afound-butik till Black Friday

Klädjätten H&M kommer att öppna sin fjärde Afound-butik lagom till kampanjhelgen Black Friday i slutet av november. .

DI - 15 minuter sedan

Nya börsvarningen: Största rasrisken sedan 60-talet

Goldman Sachs indikator för börsnedgång har rusat i höjden, larmar storbankens chefsstrateg. Varningen bekräftar bilden av en klart motigare marknad framöver, säger två tunga aktieproffs till Di..

DI - 15 minuter sedan

Wells Fargo spår guldpris på 1.300 nästa år

Storbanken Wells Fargo ser positivt på guldet och räknar med en uppgång på 8 procent till 1.300 dollar per uns under det kommande året. .

DI - 15 minuter sedan

Maria Borelius: Tre lärdomar av brexit

“De blir aldrig gamla, såsom vi som lämnades... när solen sjunker och på morgonen, kommer vi att minnas dem.”  Orden ekade i söndags i överfulla brittiska kyrkor på Hågkomstdagen.

DI - 15 minuter sedan

Noteringsaktuella Synsam ökar resultatet

Optikkedjan Synsams omsättning steg med 13 procent under årets nio första månader och uppgick till 2,5 miljarder kronor. Den organiska tillväxten var 9 procent. .

DI - 30 minuter sedan

ZTE har hjälpt Venezuela med kontroversiellt ID-program

Den kinesiska telekomjätten ZTE har hjälpt Venezuela att bygga upp ett system som används för att övervaka medborgarna. .

DI - 30 minuter sedan

Uppgifter: Theresa May vill snabba på åtstramningen kring brittiska spelterminaler

Theresa May vill snabba på åtstramningen kring fasta spelterminaler, något som väntas slå mot den brittiska spelindustrin. .

DI - 30 minuter sedan

Vi behöver Tiptapp och Taskrabbit

I tisdagens Di intervjuas Taskrabbits vd Stacy Brown-Philpots. Taskrabbit, som grundades 2008, förmedlar kontakt mellan kunder och utförare..

DI - 30 minuter sedan

Bill Browder kräver granskning av danska finansinspektionen

Den brittiske finansmannen Bill Browder, som står bakom avslöjandet kring penningtvätt i Danske Bank, ger sig nu på den danska finansinspektionen Finanstilsynet. I ett brev till den danska statsåklagaren och den danske justitieministern ber han att myndigheten granskas..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.