Dagens PS > Ekonomi

Wednesday, 23 January, 15:13

Dagens PS - 13 apr 18 kl. 09:15

JUST NU: Raketfart i aktie efter pangrapportKursen sticker i väg uppåt med 10 procent – grattis alla aktieägare! Clas Ohlson är morgonens vinnare på Stockholmsbörsen. Bolaget har levererat en rapport som uppvisar starka försäljningssiffror. Det här rapporterar DiTV:s Börsmorgon och uppger att försäljningen ökade med 9 procent jämfört med motsvarande månad i fjol. ””Men man ska komma ihåg att det är en månadssiffra”, säger Di:s analytiker Ulf Petersson i Börsmorgon.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, Ohlson, Stockholmsbörsen, DiTV, Börsmorgon, Di, Ulf Petersson, Stora Enso, Mattias Sundling, Danske Bank, OMXSPI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Raketfarti , aktieefter , pangrapport
Dagens PS - 27 dec 17 kl. 09:40

Raketfart – aktie rusar tvåsiffrigt på jätteaffär

Stockholmsbörsen har öppnat i positiv dager efter juluppehållet. Sitter du på dagens stora vinnare? Europabörserna är också upp, men något måttligare.

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 09:23

JUST NU: Aktie rasar 15,9 procent

Omvänt lyfter ett annat börspapper lika mycket. Är du en vinnare eller förlorare i dag? Ett dramatiskt kursfall upplever just nu Cellavision, som rasar med 15,9 procent på morgonens rapport.

Dagens PS - 18 okt 17 kl. 09:16

JUST NU: Aktie sticker över 13 procent

Kursrally i bolaget, som precis har släppt sin rapport. Det är Venue Retail Group som rusar med 13,3 procent i öppen av Stockholmsbörsen på sin rapport. Även Dustin lyfter, dock med lite blygsammare 5,6 procent, på sin rapport.

Dagens PS - 22 nov 17 kl. 09:13

JUST NU: Aktie har speedwayfart

Kursen sticker i väg upp med 7 procent direkt i börsstarten. Dometic är onsdagsmorgonens kursrusare. Aktiekursen är upp med 7 procent på nyheten om ett jätteförvärv.

Affärsvärlden - 22 jul 11 kl. 11:23

Just nu: Aktie handelsstoppas på börsen

Stockholmsbörsen tog på fredagen klockan 11.12 beslutet att handelsstoppa en aktie..

Affärsvärlden - 01 sep 11 kl. 09:14

Just nu: Aktie handelsstoppad på börsen

Stockholmsbörsen har handelsstoppat en aktie..

Dagens PS - 23 nov 18 kl. 09:19

JUST NU: Aktie chockrasar 20 procent

Aktiekursen utsätts för rena slakten i morgonhandeln på Stockholmsbörsen, som öppnar kring nollan. Det är spelutvecklaren Starbreeze som rasar rakt i källaren, minus 20 procent direkt i öppningen av Stockholmsbörsen. Bakgrunden är att bolaget under morgon meddelat att resultatmålet för 2019 dumpas, rapporterar Di-tv:s Börsmorgon, samtidigt som man säger att en översyn av verksamheten ska göras.

Affärsvärlden - 11 nov 11 kl. 09:59

Just nu: Aktie handelsstoppad

SvD - 14 maj 14 kl. 23:28

Cisco: spÅr sjunkande fsg, upprepar just res/aktie helÅr

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, spår att försäljningen under det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret kommer att sjunka med 3 procent jämfört med motsvarande period föregående år. Analytikerna hade räknat med en nedgång om 5 procent..

Dagens PS - 03 maj 18 kl. 09:20

JUST NU: Aktie brakar rakt ner i börsgolvet

Kursen rasar över 13 procent. Håll dig borta från aktien, råder expert. Fingerprint Cards kräftgång är långtifrån över.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 30 minuter sedan

Analys: Bolaget för stort för sitt bästa

Fastighetsbolaget Castellum är ett bra alternativ för investerare som söker stabila utdelningar och bred exponering mot den kommersiella fastighetsmarknaden. Tyvärr finns tecken på att denna förvaltare kan ha blivit för stor för sitt eget bästa. Det skriver Börsplus i en analys på torsdagen.

Dagens PS - 1 timme sedan

SAS utökar flottan med tre Airbus

Flygbolaget SAS har ingått ett leasingavtal med ALC, Air Lease Corporation, vilket innebär att SAS kommer att utöka sin flygplansflotta med tre Airbus A321LR. LR står för Long Range och flygplanet är utrustat för att kunna flyga längre sträckor än en vanlig A321neo. Det första planet kommer att sättas i trafik under första halvåret 2020.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Uber hotar att lämna Barcelona

Taxiappbjässen Uber och Cabify överväger att lämna Barcelona om myndigheterna väljer att stödja de strejkande taxichaufförerna. Det rapporterar El Mundo. Det lokala styret har godkänt taxichaufförernas krav på att taxiappförarna inte skall få använda GPS.

Dagens PS - 4 timmar sedan

OECD-chefen avfärdar katastrof

OECD:s generalsekreterare Jose Angel Gurria tvivlar på att en avtalslös brexit medför en ekonomisk katastrof. Till Sky News sade han att även i ett värsta scenario kan brexit visa sig hanterbar. En brexit utan avtal betyder att Storbritannien lämnar EU utan att veta hur den framtida relationen blir.

Dagens PS - 3 timmar sedan

Ministern stäms för obetald faktura

Arkitekt ritade om socialförsäkringsministerns glasveranda. Har inte fått betalt än – efter 18 månader. I fredags skickades en stämningsansökan i ärendet till Nacka tingsrätt, uppger Dagens Nyheter.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Xiaomi visar upp vikbar telefon i video

Teknikföretaget Xiaomi har visat upp en vikbar telefon i en minutlång teaservideo på Weibo. Det rapporterar The Verge. Xiaomi läckte tidigare i månaden att man skulle släppa en vikbar telefon.

Dagens PS - Igår: 07:28

SEB varnar för flaskhalsar i ekonomin

SEB ser flera faktorer som kan bromsa den ekonomiska tillväxten såsom flaskhalsar, volatila konjunkturcyklar samt ökad politisk osäkerhet. Krafterna är dock inte tillräckligt starka för att utlösa en recession. Det skriver SEB i sin senaste Nordic Outlook.

Dagens PS - Igår: 07:52

Aktietips: Fem snabba klipp i rapportfloden

Köp aktierna i dag och casha hem vinsterna om bara några dagar, är rådet. ”Ibland lönar det sig att köpa aktier innan kvartalssiffrorna presenteras”, skriver Agnetha Jönsson i tisdagens utgåva av Dagens Industri. Det är hon som alltså rekommenderar dig att ligga lite före bolagens rapportsläpp och tanka aktierna redan nu.

Dagens PS - 7 timmar sedan

Måns Zelmerlöw tror på medicinbolag

Artisten Måns Zelmerlöw går nu in som ny investerare och ambassadör för Meds.se. Det är ett bolag som säljer receptfria och receptbelagda mediciner via nätet.

Dagens PS - I förrgår: 12:58

Erik Penser: Inga skäl för oron

Erik Penser Bank anser att pessimismen på marknaden saknar existensberättigande, enligt det senaste veckobrevet. Banken har tidigare uttryckt den bedömningen genom att påvisa att höstens nedgång främst berodde på de nya skattereglerna för hedgefonder i USA. Det orsakade rejäla utflöden och sänkte aktiemarknaden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.