Dagens PS > Ekonomi

Monday, 22 October, 12:38

Dagens PS - 13 apr 18 kl. 09:15

JUST NU: Raketfart i aktie efter pangrapportKursen sticker i väg uppåt med 10 procent – grattis alla aktieägare! Clas Ohlson är morgonens vinnare på Stockholmsbörsen. Bolaget har levererat en rapport som uppvisar starka försäljningssiffror. Det här rapporterar DiTV:s Börsmorgon och uppger att försäljningen ökade med 9 procent jämfört med motsvarande månad i fjol. ””Men man ska komma ihåg att det är en månadssiffra”, säger Di:s analytiker Ulf Petersson i Börsmorgon.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
JUST NU, Ohlson, Stockholmsbörsen, DiTV, Börsmorgon, Di, Ulf Petersson, Stora Enso, Mattias Sundling, Danske Bank, OMXSPI

Dela artikeln

1 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: JUSTNU , Raketfarti , aktieefter , pangrapport
Dagens PS - 27 dec 17 kl. 09:40

Raketfart – aktie rusar tvåsiffrigt på jätteaffär

Stockholmsbörsen har öppnat i positiv dager efter juluppehållet. Sitter du på dagens stora vinnare? Europabörserna är också upp, men något måttligare.

Dagens PS - 25 okt 17 kl. 09:23

JUST NU: Aktie rasar 15,9 procent

Omvänt lyfter ett annat börspapper lika mycket. Är du en vinnare eller förlorare i dag? Ett dramatiskt kursfall upplever just nu Cellavision, som rasar med 15,9 procent på morgonens rapport.

Dagens PS - 18 okt 17 kl. 09:16

JUST NU: Aktie sticker över 13 procent

Kursrally i bolaget, som precis har släppt sin rapport. Det är Venue Retail Group som rusar med 13,3 procent i öppen av Stockholmsbörsen på sin rapport. Även Dustin lyfter, dock med lite blygsammare 5,6 procent, på sin rapport.

Dagens PS - 22 nov 17 kl. 09:13

JUST NU: Aktie har speedwayfart

Kursen sticker i väg upp med 7 procent direkt i börsstarten. Dometic är onsdagsmorgonens kursrusare. Aktiekursen är upp med 7 procent på nyheten om ett jätteförvärv.

Affärsvärlden - 22 jul 11 kl. 11:23

Just nu: Aktie handelsstoppas på börsen

Stockholmsbörsen tog på fredagen klockan 11.12 beslutet att handelsstoppa en aktie..

Affärsvärlden - 01 sep 11 kl. 09:14

Just nu: Aktie handelsstoppad på börsen

Stockholmsbörsen har handelsstoppat en aktie..

Affärsvärlden - 11 nov 11 kl. 09:59

Just nu: Aktie handelsstoppad

SvD - 14 maj 14 kl. 23:28

Cisco: spÅr sjunkande fsg, upprepar just res/aktie helÅr

Cisco Systems, som tillverkar nätverksutrustning, spår att försäljningen under det fjärde kvartalet i det brutna räkenskapsåret kommer att sjunka med 3 procent jämfört med motsvarande period föregående år. Analytikerna hade räknat med en nedgång om 5 procent..

Dagens PS - 03 maj 18 kl. 09:20

JUST NU: Aktie brakar rakt ner i börsgolvet

Kursen rasar över 13 procent. Håll dig borta från aktien, råder expert. Fingerprint Cards kräftgång är långtifrån över.

Dagens PS - 22 maj 18 kl. 09:14

JUST NU: Aktie klättrar på köprekommendation

Sitter du pappret som startat bäst nu på morgonen? Det är Elekta som enligt DiTV:s Börsmorgon är upp med 2,1 procent efter att Nordea höjt riktkursen för bolaget och upprepar köprekommendationen. Elektra är det storbolag som öppnat starkast på Stockholmsbörsens storbolagslista.

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 10 minuter sedan

Kanontips: Fyndläge på nedtryckt aktie

Det skriver Di i en analys och utlovar ”mycket hög utdelning” för aktieplacerare. Det handlar om prylkedjan Clas Ohlson, som tidningen utsett till veckans aktie. Enligt artikeln kommer detaljhandelsbolaget ha en fortsatt viktig roll även i framtiden.

Dagens PS - 30 minuter sedan

PS-podden: Stjärnmäklarens sanning

Väldigt många människor har erfarenheter av olika slags mäklare.  I PS-podden ger Sveriges mest framgångsrika och uppmärksammade mäklare Niklas Berntzon sin version av yrket, kändisskapet och historien bakom några av de stora affärer han varit med om. Efter ett år med nedgångar på bostadsmarknaden verkar läget nu ha stabiliserats sig.

Dagens PS - 19 okt 18 kl. 07:27

Bistert på New York-börsen

De amerikanska börserna backade under torsdagen och byggde på nedgången för månaden. Bland anledningarna bakom börspressen nämner investerarna oro för handelskriget mellan USA och Kina, stigande räntor och kvarliggande oro för övervärderade teknikaktier. Det rapporterar CNBC.

Dagens PS - 1 timme sedan

Ledarkollen: Var ska våra äldre bo?

Dagens ledarkollen tar ett stort grepp på svensk landsort. De mindre tidningarna skriver bland annat om var våra äldre ska bo, om tiggarna, om demokratin i öst. Och så skriver DN om önskan att tända eld på störande Ipads.

Dagens PS - 1 timme sedan

Mitsubishi stäms för affärsstöld

Kanadensiska Bombardier stämmer Mitsubishi Aircraft i USA och anklagar bolaget för att ha stulit affärshemligheter. Bombardier anklagar också några av sina tidigare anställda för att ha lämnat ut dokument till Mitsubishi innan de senare gick över till att arbeta för bolaget. Det rapporterar Globalnews.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Trump och Putin kan mötas i Paris

USA:s president Donald Trump och hans ryska motsvarighet Vladimir Putin kan komma att mötas antingen i Paris den 11 november eller vid G-20 mötet i Buenos Aires i slutet av november. Det rapporterar den ryska nyhetsbyrån RIA Novosti. USA meddelade i helgen att man drar sig ur sitt nedrustningsavtal med Ryssland..

Dagens PS - 3 timmar sedan

Begagnade bilar heta på marknaden

Efterfrågan på begagnade bilar är hittills i år upp tre procent, vilket kan jämföras med en uppgång på knappt en procent under fjolåret. Det är bilvärderingsföretaget Bilpriser som har sammanställt statistiken med hjälp av slutpriser i 55 000 affärer av personbilar hos bilauktionsiten Kvdbil.se under perioden januari till augusti.

Dagens PS - 2 timmar sedan

Stefan Löfven i halvtid: ”Läget fortsatt svårt”

S-ledaren har träffat talmannen och berättar om svårigheterna att bilda regering. Stefan Löfven redogör på en presskonferens om hur spelplanen ser ut. ”Det är komplicerat, ingen tvekan om det.

Dagens PS - 4 timmar sedan

Nordea: Fler svenskar tror på boprisfall

Svenskarnas uppfattning om boprisutvecklingen uppges ha svängt rejält enligt Nordea, då dubbelt så många tror på fallande priser i dag jämfört med samma tid förra året. Det framgår av ett pressmeddelande. Nordeas Boendebarometer visar att andelen som tror på stigande priser de kommande 12 månaderna uppgår i dag till 32 procent, ett fall från 46 procent samma period 2017 och 53 procent 2016.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.