Affärsvärlden > Ekonomi

Monday, 24 February, 21:03

Affärsvärlden - 13 apr 18 kl. 09:01

Kampanjer bakom Clas Ohlsons försäljningsökningClas Ohlsons kraftiga försäljningsökning i mars, som väsentligt översteg analytikernas förväntningar och var särskilt stark i Sverige, drevs på av kampanjer och erbjudanden..
Läs mer på Affärsvärlden
Läs mer om:
Clas Ohlsons, Ohlsons, Sverige

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kampanjer, bakom, Clas, Ohlsons, försäljningsökning
PrivataAffärer - 05 sep 18 kl. 07:16

Engångsposter tynger Clas Ohlsons resultat

Clas Ohlsons rörelseresultat under det första kvartalet (maj-juli) i det brutna räkenskapsåret 2018/2019 uppgick till 32 miljoner kronor. Motsvarande kvartal året innan var rörelseresultatet 100 miljoner kronor. Rörelseresultatet har påverkats av kostnader om totalt 30 miljoner kronor – kostnader av engångskaraktär, kostnader kopplade till handlingsprogrammet CO100+ samt implementering av affärssystemet Score.

Dagens PS - 06 dec 17 kl. 07:14

Oväntat stort ras för Clas Ohlsons resultat

Hemfixarkedjan Clas Ohlson redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Resultatet var lägre än väntat. Jämfört med föregående år sjönk vinsten.

Dagens PS - 21 feb 18 kl. 08:05

Clas Ohlsons finanschef slutar efter sju år

Hemfixarkedjan Clas Ohlsons finanschef Göran Melin har efter mer än sju år valt att lämna sin tjänst för att anta nya utmaningar utanför företaget. Det framgår av ett pressmeddelande. En rekryteringsprocess för att tillsätta en ny finanschef kommer därför att påbörjas, skriver bolaget.

PrivataAffärer - 15 okt 18 kl. 07:20

Clas Ohlsons onlineförsäljning ökar rejält

Clas Ohlsons totala försäljning steg med 6 procent under september och uppgick till 677 miljoner kr. Den organiska försäljningen ökade 2 procent. Försäljningen i jämförbara enheter i lokal valuta sjönk 2 procent under perioden.

Dalarnas tidningar - 18 feb 14 kl. 13:48

Tar över Clas Ohlsons distribution

Clas Ohlson har tecknat ett långsiktigt samarbetsavtal med PostNord för butiksdistribution i Norden och för inleveranser från Clas Ohlsons nordiska leverantörer till Insjön.

DalaDemokraten - 09 okt 17 kl. 06:00

Konkurrensen hårdnar, men nya vd:n är säker - "Vi ska kliva vidare i Clas Ohlsons skor"

Clas Ohlsons nya vd Lotta Lyrå har en fot i business och den andra i den humanistiska myllan. Företaget ska växa, och det genom att lösa vardagsproblem. Men konkurrensen hårdnar om vardagens dilemmor.

Dalarnas tidningar - 09 okt 17 kl. 06:00

Konkurrensen hårdnar, men nya vd:n är säker - "Vi ska kliva vidare i Clas Ohlsons skor"

Clas Ohlsons nya vd Lotta Lyrå har en fot i business och den andra i den humanistiska myllan. Företaget ska växa, och det genom att lösa vardagsproblem. Men konkurrensen hårdnar om vardagens dilemmor.

PrivataAffärer - 15 jan 19 kl. 07:19

Så mycket ökade Clas Ohlsons försäljning

”Årets julhandel präglades av att den starka starten under ”Black Week” i november följdes av en svagare mellanperiod än förra året men med en starkare slutspurt. De betydande marknadsinvesteringar som Clas Ohlson gör för att stärka kundbasen och därigenom driva försäljning har gett resultat”, heter det i ett pressmeddelande. Försäljningen i jämförbara enheter i lokal valuta var oförändrad.

DI - 25 apr 19 kl. 19:22

Kabelbrott sänkte Clas Ohlsons webbutik

Prylkedjan Clas Ohlsons webbutik låg under stora delar av torsdagen nere på grund av ett kabelbrott. ”Avbrottet uppkom vid åttatiden på morgonen idag och är nu avhjälpt”, säger Niklas Carlsson, kommunikationschef på Clas Ohlson, till Di. .

Dagens PS - 15 okt 19 kl. 07:53

Clas Ohlsons uppvisar urstark onlineförsäljning

Hemfixarkedjan Clas Ohlson ökade försäljningen i september med 1 procent till 681 miljoner kronor (677) jämfört med samma månad föregående år. Det motsvarar en organisk försäljningsökning om 1 procent. Försäljningen i jämförbara enheter och lokal valuta var 2 procent högre.

Fler nyheter från Affärsvärlden

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Sämsta dagen för OMXS30-index sedan Brexit-omröstningen

Stockholmsbörsens OMX-index faller i dag med över 3 procent. Magnituden på nedgången placerar fallet på en sjätte plats på en lista med största kursfallen sedan 31 december 2014..

Affärsvärlden - 5 timmar sedan

Analytiker: Här ger virusfrossan köpläge

USA-börserna faller i samband med den coronaoro som drar över världen. Analytikerna på Wall Street låter dock inte börsfallet avskräcka från köprekommendationer för flera aktier..

Affärsvärlden - 6 timmar sedan

Rejäl nedgång väntas på Wall Street i virusrädslans spår

Börserna i USA såg på måndagen ut att börja veckan med markant fallande noteringar..

Affärsvärlden - 7 timmar sedan

Industri och flyg faller i virusfrossan på börsen

Stockholmsbörsen backade kraftigt på måndagen när oron över spridningen av coronaviruset tilltog. Ett stort antal smittade har upptäckts i länder utanför Kina, bland annat i Italien. Risken för en global pandemi uppfattades därmed som tydligt högre än tidigare..

Affärsvärlden - 8 timmar sedan

Rekordhög blankning i kinesiska aktier

En skarp ökning i blankning av kinesiska aktier har nu lett till att det totala värdet på aktier som innehavarna väntar sig ska falla nått upp till rekordhöga 15 miljarder yuan, enligt data från China Securities Finance Corporation (CSFC)..

Affärsvärlden - 9 timmar sedan

"Verkligheten kommer ikapp börsen"

Aktiebörserna faller stort världen över. "Det är virusoron som sätter skräck i marknaden", säger Maria Landeborn, analytiker på Danske Bank..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Värderingen av S&P 500-index är på högsta nivån på 18 år

Värderingen av amerikanska S&P 500-index är uppe på sin högsta nivå på 18 år. S&P 500-index handlas nu till 19 gånger vinsten för det kommande året, vilket är den högsta nivån sedan maj 2002. Det framgår av Factsets beräkningar som publicerades i fredags, rapporterar CNBC..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Sverige skjuter till 40 miljoner mot corona

Sverige ger 40 miljoner kronor till WHO för att kunna stödja de länder som har en svag sjukvårds- och hälsoorganisation och därmed problem att möta spridningen av coronaviruset..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Märkesbolag faller på bred front efter virusfrossa

Tillverkare av lyxprodukter föll på bred front på måndagen, sedan ett stort antal nya fall av smittade av coronaviruset påträffats utanför Kina - bland annat i Italien..

Affärsvärlden - 10 timmar sedan

Tyskt Ifo-index starkare än väntat

Ifo-index över klimatet inom näringslivet i Tyskland steg till 96,1 i februari, jämfört med reviderade 96,0 föregående månad (95,9)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.