VA > Ekonomi

Thursday, 20 September, 14:20

VA - 13 apr 18 kl. 08:21

Prylkejdan visar oväntat starka försäljningssiffrorClas Ohlsons totala försäljning steg med 9 procent under mars. I lokala valutor ökade försäljningen med 7 procent. Enligt SME Direkts prognossammanställning väntades att den totala försäljningen skulle stiga med 2,4 procent och att försäljningen i lokala valutor skulle öka med 1,1 procent.....
Läs mer på VA
Läs mer om:
Ohlsons, SME Direkts

Dela artikeln

18 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Prylkejdanvisar , oväntat, starka, försäljningssiffror

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Så vet du om du har ett bullshit-jobb

Har du en känsla av att ditt jobb bara går ut på att få någon annan att se viktig ut? Då kan du ha ett så kallat bullshit-jobb. .

VA - 1 timme sedan

Vem har smartaste energiinnovationen? Rösta på din favorit till Sveriges största energipris E-Prize

Vilka tycker du har den allra smartaste och mest lovande energiinnovationen?    .

VA - 1 timme sedan

Utmanar de globala fordonsjättarna med elbil i miniformat

"Ambitionen är inte att göra den bästa bilen i världen, utan den bästa bilen för världen", säger Unitis grundare Lewis Horne. .

VA - 1 timme sedan

Tar delningsekonomin till energisektorn

Med Ferroamps energihubbar kan elkunder dela på gemensamma resurser som solceller, energilager och laddplatser för elbilar. .

VA - 1 timme sedan

20 000 använder deras app som ger total koll på elen

Med hjälp av Greenelys mobilapp kan över 20 000 hushåll se hur elen används för varje timme och få en dagssamman­ställning samt en summering vid månadens slut. De kan se hur liknande hushåll använder el och få en varning om de använder ovanligt mycket mer eller mindre än de brukar. .

VA - 1 timme sedan

Deras maskin sparar såväl vatten, plast och energi

Startupföretaget Mimbly återvinner vattnet från tvättmaskiner. Tekniken sparar inte bara vatten och energi utan samlar också in mikroplaster. .

VA - 1 timme sedan

Trafikappen som är botemedlet mot bilköer

Data från användare och uppkopplade fordon analyserar trafikflöden i realtid och förutspår hur restiderna förändras under dagen, det är hemligheten bakom Mindconnects teknik. .

VA - 1 timme sedan

Redo att börja lagra sol i Sahara

Att lagra solenergi är en sak, att göra det kostnadseffektivt en helt annan. ”Vi har utvecklat en teknologi där vi effektivt kan lagra värme som sedan konverteras till hållbar el, kostnadseffektivt, modulärt och distribuerat”, säger Azelios vd, Jonas Eklind.  .

VA - 1 timme sedan

Storstadstaxi på nytt sätt

Små, snabba, eldrivna taxipoddar för korta resor blev verklighet då Bzzt i slutet av maj drog i gång med 18 fordon och drygt 60 förare i Stockholms city.  .

VA - 1 timme sedan

Småskaligt kraftverk förvandlar avfall till el

”Vi kan ta hand om något som ingen vill ha och göra om det till el som alla använder. Efter tre till fem år är de flesta av våra anläggningar återbetalda”, säger Againitys vd David Frykerås. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.