DI > Ekonomi

Monday, 22 October, 11:35

Liknande nyheter

Taggar: Di-Barometern, Skatternasom , näringslivet, helstvill , sänka
Barometern - 07 aug 14 kl. 08:09

Näringslivet positivt till festen

I tisdagens Barometern kunde man läsa att notan för stadsfesten är 2,1 miljoner kronor. Skattebetalarna står för en del av det och näringslivet för ytterligare än. De sistnämnda är några av kalasets vinnare.

Barometern - 03 apr 14 kl. 07:23

Näringslivet respekterade pressens frihet

Ägdes Svenska Dagbladet någonsin av Svenskt Näringslivs föregångare, Svenska Arbetsgivareföreningen SAF? I går skrev vi det i en text om hur LO flyttar fram sina positioner på nätet. Påståendet om SvD var inte helt korrekt.

Barometern - 03 apr 14 kl. 07:23

Näringslivet respekterade pressens frihet

Ägdes Svenska Dagbladet någonsin av Svenskt Näringslivs föregångare, Svenska Arbetsgivareföreningen SAF? I går skrev vi det i en text om hur LO flyttar fram sina positioner på nätet. Påståendet om SvD var inte helt korrekt.

Barometern - 22 sep 14 kl. 12:22

Liljevall väljer näringslivet

Det blir ingen kommunpolitik för Désirée Liljevall efter riksdagen. Den nyvalda socialdemokraten väljer i stället att gå till näringslivet. – Jag ska jobba med PA, public affairs, säger hon när Barometern når henne efter ett möte hos landshövdingen på måndagsförmiddagen.

Barometern - 19 mar 17 kl. 22:21

Näringslivet kluvet till SD-samarbete

Näringslivet är splittrat i frågan om en Moderatledd regering som söker stöd hos Sverigedemokraterna, skriver Dagens industri. Närmare 2 000 toppchefer i näringslivet har deltagit i undersökningen som genomförts av Ipsos.(TT).

Barometern - 20 jan 16 kl. 17:30

Studenter kan kartlägga ohälsa inom näringslivet

Ohälsan inom det lokala näringslivet ökar och särskilt illa är det för kvinnorna..

Barometern - 02 feb 16 kl. 09:23

Högre löner i näringslivet

Lönerna i näringslivet steg med 2,2 procent under fjolårets första elva månader jämfört med samma period året före, enligt konjunkturlönestatistik bearbetad av Medlingsinstitutet. För november blev det ett lyft med 2,3 procent jämfört med samma månad 2014.(TT).

Barometern - 05 apr 16 kl. 10:24

Stort fokus på näringslivet i kommunen

Under fullmäktiges sammanträde var det stort fokus på näringslivet i kommunen. Mest debatt blev det kring medborgarförslaget om en lättåtkomlig brygga för funktionshindrade..

Barometern - 26 maj 16 kl. 09:56

Fortsatt prispress i näringslivet

Trycker nedåt på priserna är fortsatt intakt i näringslivet. Därmed syns inga signaler på inflation. Mellan mars och april sjönk producentpriserna med 0,9 procent.

Barometern - 03 sep 16 kl. 06:59

Näringslivet ska lyfta: "Är viktigt att lyssna"

Från bottennivå till världsklass – så ska näringslivet i Oskarshamn förändras om kommunledningens planer går i lås..

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Belgien väljer F-35 framför Eurofighter

Belgiens regering har beslutat att ersätta sina befintliga stridsflygplan med 34 stycken F-35-plan från Lockheed Martin, rapporterar den belgiska nyhetsbyrån Belga med hänvisning till regeringskällor..

DI - 15 minuter sedan

Sparkad vd får kontaktförbud efter hot mot Estée Lauder-chefer

En kanadensisk domstol har utfärdat ett kontaktförbud mot hudvårdsentreprenören Brandon Truaxe, sedan denne sänt hotfull e-post till Leonard Lauder, styrelseordförande för Estée Lauder. Det skriver Wall Street Journal..

DI - 15 minuter sedan

Kamp väntar om Italiens budget

Hårda ord varvas med mjuka när Italien och EU-kommissionen gör sig redo för årets stora budgetkamp i eurozonen. Italien vill gärna diskutera sin budget – men tycks inte planera för några ändringar..

DI - 30 minuter sedan

Parans meddelar order på 0,7 Mkr inför beslut om nyemission på 40

Parans Solar Systems har fått en order från Microsoft gällande Parans SP4-system, för installation hos it-jättens utvecklingscenter i Israels huvudstad Tel Aviv..

DI - 30 minuter sedan

Solstad Offshore faller över 20 procent på svag Oslobörs

Offshorerederiet Solstad Offshore har inlett förhandlingar med bolagets långivare för att förbättra likviditetssituationen, enligt ett pressmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Eurocine till obslistan, handel återupptas kl 11

Vaccinbolaget Eurocine Vaccines aktier och teckningsoptioner som handelsstoppades i morse kommer att återupptas på Spotlights observationslista klockan 11.00, enligt ett marknadsmeddelande..

DI - 45 minuter sedan

Ännu en vinstvarning från europeisk fordonsaktör

Den tyska fordonsunderleverantören Leoni, som tillverkar kablar och vajrar, justerar ned sina prognoser för 2018..

DI - 1 timme sedan

Atlas Copcos finanschef köpte aktier efter rapportfall

Verkstadsbjässens aktie rasade på fredagens kvartalsbokslut. Finanschefen och bolagsveteranen Hans Ola Meyer tog fasta på de köpskäl Di:s analysredaktion nämnde efter rapporten och passade på att fylla på depån för miljonbelopp..

DI - 1 timme sedan

Botnia Exploration stiger efter att guldförande zon påträffats

Gruvprospekteringsbolaget Botnia Exploration bekräftar att en guldförande zon påträffats i en kärnborrprogram. Aktien är upp 6,3 procent..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen inleder veckan på plus

Stockholmsbörsen inledde veckan med högre indexnoteringar och de flesta sektorer noterades på plus i den inledande handeln. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.