Expressen > Nyheter

Thursday, 18 October, 23:59

Expressen - 10 apr 18 kl. 17:00

Sköterskor polisanmäls för film och hån mot dementaTre undersköterskor vid ett kommunalt äldreboende i Göteborg har stängts av för att ha filmat och tagit bilder av dementa på boendet.Bilderna ska sedan ha lagts ut på sociala medier med kränkande kommentarer. Nu polisanmäls de tre undersköterskorna av kommunen. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Göteborg

Dela artikeln

503 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sköterskor, polisanmälsför , filmoch , hånmot , dementa
Nyheter 24 - 13 mar 14 kl. 08:03

Ensam man misshandlas av tre andra – film sprids på FacebookMisshandlade sin sambo – erkände med blodig bild på Facebook

KIRUNA. Just nu sprids en film på en brutal misshandel på Facebook. Klippet visar hur två-tre unga män misshandlar och förolämpar en ensam man.

Skånskan - 17 maj 18 kl. 17:37

Supportar fångade på film när de rev staket

TRELLEBORG Polisen har fått övervakningsfilmerna som fångat MFF-supportrarnas framfart i samband med söndagens derby på Vångavallen.Trelleborgs kommun har nu polisanmält skadegörelsen på Vångavallen i samband med det skånska derbyt i söndags då TFF gästades av MFF.
Enligt polisanmälan har MFF-supportrar fångats på film när de efter konstaterad förlust rev ner ett staket på Vångavallen.

Skånskan - 07 okt 15 kl. 17:45

MFF polisanmäler polis

Sport Nu polisanmäler MFF den polis som man menar misshandlade en supporter i samband med matchen i söndags. I ett pressmeddelande på klubbens hemsida skriver MFF om hur man under måndagen fick ta del av en film som fångat den misstänkta misshandeln där en MFF-supporter blir slagen av polisen. MFF:s SLO, Pierre Nordberg beslutade sig då för att ringa upp insatschefen för att prata igenom det som hänt och han lämnade också in en polisanmälan mot polisen.

Nyan - 21 maj 17 kl. 12:47

Olovligt fiske polisanmäls?

Efter att nya uppgifter har kommit fram om det olovliga fisket i Slottssundet i Kastelholm (bilden) i fjol överväger landskapets fastighetsverk att trots allt polisanmäla teamet som fiskat och gjort film om fisket.
Det beskedet gav fastighetsverkets vd Stefan Rumander i dag på eftermiddagen i ett pressmeddelande. Tidigare har han uppgett att polisanmälan troligen inte är aktuell.

Kristianstadsbladet - 23 nov 12 kl. 20:53

Kontroll på spårvagn polisanmäls


Händelsen ombord på en spårvagn i Göteborg då fyra biljettkontrollanter höll fast en man i 20-årsåldern på golvet har polisanmälts. Det är Göteborgs Spårvägar som valt att göra det, trots att man, enligt gp.se, anser att kontrollanterna inte gjort något fel.

Sydsvenskan - 07 dec 12 kl. 10:28

Polisanmäls för misshandel

Sverigeettan Milad Ashna kommer att polisanmälas för misshandel efter att ha sparkat ned sin motståndare efter att en match i taekwondo-SM avbrutits. Flemming Nielsen fick en hoppspark i ryggen och fick föras till sjukhus i ambulans, skriver City i Helsingborg. Händelsen fångades på film av en åskådare.

Barometern - 14 maj 14 kl. 14:33

Våldtäkt polisanmäld

En ung kvinna har polisanmält en våldtäkt, som ska ha skett i centrala Oskarshamn i helgen. Det var på tisdagen som kvinnan, som är i 20-årsåldern, anmälde att hon blivit våldtagen natten mellan lördagen och söndagen i en bostad i centrala Oskarshamn. Flera ungdomar ska ha befunnit sig i bostaden där man tittade på film, men när kvinnan blev ensam med en man i 20-årsåldern skall en våldtäkt ha ägt rum.

Sydsvenskan - 02 mar 15 kl. 23:28

Munchmuseet polisanmält

Munchmuseet i Oslo har polisanmälts i samband med en utställning av den kontroversielle konstnären Bjarne Melgaard, skriver norska Aftenposten. Det är det omdebatterade videoverket "All gym queens deserve to die" som ska ligga till grund för anmälan. Videon visar en vuxen man som suger på en ettårig flickas arm.

Helsingborgs Dagblad - 02 mar 15 kl. 23:28

Munchmuseet polisanmält

Munchmuseet i Oslo har polisanmälts i samband med en utställning av den kontroversielle konstnären Bjarne Melgaard, skriver norska Aftenposten. Det är det omdebatterade videoverket "All gym queens deserve to die" som ska ligga till grund för anmälan. Videon visar en vuxen man som suger på en ettårig flickas arm.

Helsingborgs Dagblad - 27 apr 15 kl. 16:18

Växjös sportchef polisanmäld

Polisen har nu upprättat en polisanmälan mot Växjös sportchef Henrik Evertsson, som hamnade i bråk på väg hem från en av hockeylagets SM-guldfester.Enligt en privatinspelad film, som Sveriges Radio Kronoberg har lagt ut på sin sajt, kan Evertsson ha haft en betydligt mer aktiv roll i bråket än vad som först kommunicerades ut av klubben på söndagskvällen.— Vi har sett den filmen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 45 minuter sedan

Herbert och Gudrun har levt ihop i 50 år – nu särar kommunen på paret

De har levt ihop i närmare 50 år.Men nu har Gudrun Hägglund, 94, och Herbert Dahl, 86, tvingats fem mil från varandra för att kommunen skurit ner antal platser på äldreboendet – något Länstidningen Östersund berättat om.– Man får inte behandla äldre människor på det här viset, säger Herberts dotter Lena Dahl Jämtgård till Expressen..

Expressen - 45 minuter sedan

Kronprinsessan Victorias tårar efter barnens gest

Kronprinsessan Victoria fällde ett par känslomässiga tårar efter besöket på det palestinska flyktinglägret Borj El-Brajneh i Beirut. Tre flickor iklädda svenska blå-gula traditionella dräkter hade lärt sig svenska nationalsången på tre dagar och välkomnade kronprinsessan med “Du gamla du fria”. – Så fint.

Expressen - 1 timme sedan

Johanna Möller får inte ringa sin nya ”pojkvän”

Johanna Möller uppger att hon har skaffat en ny pojkvän, skriver Aftonbladet.  Men hon får inte prata med honom i telefon. Det skulle kunna ”äventyra säkerheten”, står det i en handling från Kriminalvården som Aftonbladet har tagit del av.

Expressen - 2 timmar sedan

Carolines kritik mot hotellets nakenbilder

När Caroline Grimwalker skulle njuta av en brunch på det nyöppnade hotellet i Landskrona möttes hon av nakenbilder.– Det är bara kvinnokroppar där, inga nakna män på väggarna. Det är det klassiska, kvinnokroppen ska objektifieras och männen ska vara påklädda och det retar mig..

Expressen - 2 timmar sedan

Efter TV3-profilens död  – familjen är bostadslös

För drygt ett år sedan avled TV3-profilen Johan Viktor i cancer.Kvar blev hustrun Charlotta Viktor, 40, och deras gemensamma son Hampus, 8, som nu står utan bostad.– Jag känner jag gjort alla rätt men ändå verkar det helt omöjligt att få en vanlig hyresrätt, säger Charlotta..

Expressen - 3 timmar sedan

Ericsson-chefens superklipp – tjänade fem miljoner på en dag

Ericssons koncernchef Börje Ekholm sitter säkert i sadeln.Han har levererat ett kvartalsresultat som slagit alla förhandstips – och själv tjänande Ekholm fem miljoner kronor på kursuppgången.Men telekomjätten hotas av miljardböter i USA på grund av gamla korruptionsmisstankar.

Expressen - 2 timmar sedan

Lediga poliser lånade polisbuss till möhippa

Två poliser lånade en av myndighetens bussar för att "kidnappa" en blivande brud på hennes möhippa, rapporterar Aftonbladet. Det hela uppdagades när andra poliser, som var i tjänst, behövde bussen. Ärendet är anmält och skickat till särskilda åklagarkammaren.

Expressen - 3 timmar sedan

Så påverkas din hälsa av klimatförändringarna

Smittospridande mygg och fästingar, förorenat vatten samt ökad risk för diabetes. Människors hälsa hotas av den globala uppvärmningen, skriver CNN och listar sex sätt som du kan drabbas..

Expressen - 3 timmar sedan

Kronprinsessan Victoria på besök i flyktingläger

Kronprinsessparets besök i Libanon fortsätter. I dag har Victoria och Daniel besökt ett flyktingläger och kronprinsessan har talat på en konferens om de globala hållbarhetsmålen. – Kronprinsessparet tycker att det är ett väldigt intressant besök och även berörande att få ta del av det som händer i landet, säger Ulrika Näsholm, informationssekreterare vid hovet.

Expressen - 3 timmar sedan

Louise, 37, förlorade systrarna i branden

Louise Töresson var 14 år när hon låg och sov och familjens hus plötsligt började brinna.Hon vaknade skräckslagen och fick svåra brännskador.Två av hennes systrar dog i den svåra villabranden 1996 – nu berättar Louise, 37, om tragedin.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.