Dagens Media > Ekonomi

Monday, 10 December, 06:02

Dagens Media - 09 apr 18 kl. 09:10

MTG till attack mot SR: "Kan bli ett politiskt misslyckande""Vi märker hur både P3 och P4 på ett närmast övertydligt sätt använder offentliga medel för att lära av oss och kopiera det som de kommersiella kanalerna gör", skriver MTG Radio-chefen Christer Modig i en debatt på DN..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
MTG, SR, P3, P4, MTG Radio, Christer Modig, DN

Dela artikeln

7 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MTGtill , attackmot SR Kan bli ett , politiskt, misslyckande
Cornucopia - 29 jun 16 kl. 18:28

Brexit ett politiskt misslyckande för Sverige

Det är ingalunda säkert att det blir någon Brexit och faktiska konsekvenser av Brexit beror helt på vad för EES-liknande avtal landet ingår med EU. Fast om Storbritannien faktiskt lämnar EU vore det ett gigantiskt politiskt misslyckande, rent av katastrof för Sverige, som förlorar en av få lierade i EU.

För att det ska bli en Brexit måste Storbritanniens parlament först klubba bort en lag om medlemskap i EU och sedan ta ett beslut om att åberopa Lissabonfördragets artikel 50.

SVT - 09 sep 11 kl. 08:52

Trafikkaoset "politiskt misslyckande"

Trafikkontoret i Stockholm ska nu utreda om det går att effektivisera vägarbetena runt om i staden. Samtidigt menar socialdemokraterna att trafiksituationen i Stockholm är ett politiskt misslyckande..

P3 - 28 maj 14 kl. 12:10

RFSU efter P3 Nyheters granskning: "Politiskt misslyckande"

Nu reagerar RFSU på P3 Nyheters granskning av sexologiska mottagningar. "Politiskt misslyckande" skriver de på sin sajt om att det är svårt att få hjälp med sexproblem..

DalaDemokraten - 15 mar 16 kl. 10:51

Minusräntan – ett politiskt misslyckande

Riksbankens beslut att sänka räntan till minus 0,5 procent är inget annat än ett politiskt misslyckande. Signalen från sänkningen är egentligen övertydlig; trots de drastiska åtgärderna är penningpolitiken ett tandlöst och kanske allt mer farligt vapen för att bekämpa de allt mer påtagliga och deflationistiska impulserna..

SmålandsPosten - 31 jul 14 kl. 00:31

Utvecklingen i Araby ett politiskt misslyckande

Bara namnet Araby Park Arena vittnar om hur området Araby/Dalbo särbehandlas av Växjös kommunpolitiker. Park ska ge en association till brittiska och amerikanska arenor, löd förklaringen av beslutande nämnd för tre år sedan. Vi ska alltså inte associera till något svenskt.

Helsingborgs Dagblad - 26 nov 16 kl. 11:00

"Man döljer ett politiskt misslyckande med bidragen"

Roland Paulsen är forskare vid Lunds universitet..

Sydsvenskan - 26 nov 16 kl. 11:00

"Man döljer ett politiskt misslyckande med bidragen"

Roland Paulsen är forskare vid Lunds universitet..

Blekinge Läns tidning - 11 sep 17 kl. 13:00

Ett politiskt misslyckande

När vi nu har tagit del av Trafikverkets investeringsplan för perioden fram till och med 2029 kan vi konstatera att den inte är någon framgång för ansvariga politiker i Blekinge..

Barometern - 23 feb 18 kl. 15:04

Gesällprovet - ett politiskt misslyckande

Förhandlingshaveriet mellan HSB och Hyresgästföreningen i Kalmar vittnar om att hyressättningssystemet inte fungerar. .

DI - 11 jul 18 kl. 22:45

Academedia: Skolsystemet är ett stort politiskt misslyckande

DEBATT. Vi vill att en professionsbaserad skolkommission tillsätts efter valet. Om den kommer fram till att friskolorna är det stora problemet, tänker vi lägga ned verksamheten, skriver Academedias vd Marcus Strömberg..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - Igår: 08:00

Ulf Hermansson Samell: "Tävlingsdjävulen driver mig vidare"

Ulf Hermansson Samells tävlingsinstinkt vaknade till liv när han över en lunch diskuterade taxikoncernen Cabonlines expansion med bolagets vd. I februari lämnar han jobbet som marknadschef på Sveriges Annonsörer för att bli Cabonlines första head of marketing..

Dagens Media - I förrgår: 14:29

Så hanterar SVT influencer-problematiken

Cecilia Forss är ansiktet utåt för second hand-appen Tise. Samtidigt spelar hon en av huvudrollerna i SVT:s julkalender. Enligt Hanna Dowling, chef för företagsfrågor, är det ett växande problem för SVT att allt fler profiler agerar influencers i sociala medier..

Dagens Media - I förrgår: 13:12

Mobil video växer lavinartat

Investeringarna i mobil video beräknas öka kraftigt fram till 2023. "Vi tror att video i mobilen kommer att öka lavinartat även i Sverige", säger Jonas Olsen, Nordenchef på Pubmatic..

Dagens Media - I förrgår: 10:47

Dynamiskt anpassad TV4-reklam nu även hos Com Hem och Boxer

Dynamisk anpassad TV4-reklam i Com Hem och Boxer ska ge en mer skräddarsydd reklamupplevelse. Sedan tidigare är lösningen igång även på Telia Play..

Dagens Media - I förrgår: 09:26

Dan Panas till Storytel

Dan Panas lämnar Mindmakers PR för den nyinrättade rollen som kommunikationschef på Storytel..

Dagens Media - I förrgår: 08:39

Cissi Forss och Ellen Bergström lanserar second hand-app

Köp och sälj-appen Tise har nått stor framgång i Norge. Nu har appen börjat locka till sig svenska användare och fått vind i seglet med både Cecilia Forss och Ellen Bergström som kreativa utvecklare..

Dagens Media - I förrgår: 08:10

Sportspel nya given för ATG

ATG:s marknadsdirektör Sten Andersen ser stora möjligheter att plocka marknadsandelar på den nya spelmarknaden, särskilt då bolaget nu får möjlighet att erbjuda spel på sport..

Dagens Media - I förrgår: 07:56

10 tips till starkare content

Vill du bli bättre på content marketing? Andreas Rolfer Wrangö, seniorkonsult och ansvarig för Westanders tjänster inom content, delar med sig av tio praktiska tips..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 15:44

Så ska Svenska Spel möta den nya spelmarknaden

De svenska spelmonopoljättarna Svenska Spel och ATG utsätts för en ny typ av konkurrens när den nya regleringen av spelmarknaden träder i kraft vid årsskiftet..

Dagens Media - 06 dec 18 kl. 14:32

Kraftig ökning för influencer marketing

IRM har för andra året i rad kartlagt annonsörernas investeringar i influencer marketing i Sverige – som ökar i snabb takt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.