DI > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 20:21

DI - 08 apr 18 kl. 20:50

Här är Rysslands hetaste oligarkerGripandet av två oligarker under påskhelgen har lett till spekulationer om att Rysslands elit förbereder sig på ett stort maktspel under Vladimir Putins fjärde presidentperiod. Affären är illavarslande för premiärminister Dmitri Medvedev..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rysslands, Vladimir Putins, Dmitri Medvedev

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Rysslands, hetaste, oligarker
Expressen - 30 jun 11 kl. 23:05

Rysslands hetaste hit - sjungs av Putin

Vem sjunger på en av de hetaste danslåtarna i Ryssland just nu? Premiärministern och ex-presidenten Vladimir Putin. .

DI - 12 jun 14 kl. 16:16

Rysslands hetaste t-shirt

"Hälsningar från Krim" står det på en T-tröja, över bilden av en leende Putin iförd hawaiiskjorta och solglasögon och med ett cocktailglas i högsta hugg..

Cornucopia - 20 jun 15 kl. 13:09

Rysslands röst? Vems ärenden går "en tidning"?

Stockholmsmorgontidningen "en tidning" har förvandlats till en okritisk Rysslandsmegafon. Därtill ägnar man sig åt att fotografera svenska skyddsobjekt. Vems ärenden går egentligen "en tidning"?

HBL - 21 mar 14 kl. 08:53

Tiilikainen: Rysslands drag i östra Ukraina avgörande

Enligt Utrikespolitiska institutets chef Teija Tiilikainen kommer utvecklingen i Ukrainakrisen att avgöras av vad Rysslands nästa drag i östra Ukraina blir.– Den stora frågan är hur Ryssland kommer att hantera demonstrationerna och spänningarna i östra Ukraina. Det är säkerligen samma fråga som EU:s ledning sitter och väntar på att ska avgöras medan de funderar på sina följande drag, säger Tiilikainen till FNB.

Cornucopia - 06 nov 14 kl. 11:16

Rysslands infrastruktur utanför propagandafotona

"Aj dån't want tå spik bad abaut my cååntry, butt dån't gå tå Rasha!" - rysk ambassadtjänstemans ord till en vänDet framförs i kommentarsfält och på andra platser att Sverige inte behöver något försvar, då det är bättre att Ryssland och Putin tar över. För att visa hur Ryssland ser ut utanför propagandafotona följer nedan lite bilder på rysk infrastruktur.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 06:54

Oligarker har rekryterats i Ukraina

När kontrollen över Krim minskar vänder sig den hårt ansatta nya ukrainska regeringen till landets oligarker för att dämpa oron för separatism i rysktalande östra Ukraina.
Övergångsregeringen har utsett oligarker att leda regionerna Donetsk och Dnipropetrovsk, starka fästen för den Moskva-stödde störtade presidenten Viktor Janukovytj.Den 58-årige ledaren för Industrial Union of Donbass, Serhij Taruta, har utnämnts till att leda administrationen i Donetsk.

BT - 07 mar 14 kl. 06:54

Oligarker har rekryterats i Ukraina

När kontrollen över Krim minskar vänder sig den hårt ansatta nya ukrainska regeringen till landets oligarker för att dämpa oron för separatism i rysktalande östra Ukraina. Övergångsregeringen har utsett oligarker att leda regionerna Donetsk och Dnipropetrovsk, starka fästen för den Moskva-stödde störtade presidenten Viktor Janukovytj.Den 58-årige ledaren för Industrial Union of Donbass, Serhij Taruta, har utnämnts till att leda administrationen i Donetsk.

Vagabond - 7 timmar sedan

12 tips – Mallorcas hetaste restauranger och barer

Lokalproducerad mat, inhemska druvor och skakade cocktails. Här är de hetaste restaurangerna och barerna du inte får missa i Palma med omnejd!.

DI - 04 jun 12 kl. 10:14

Ryska oligarker ger Svanberg huvudvärk

En grupp ryska oligarker är redo att stoppa oljejätten BP:s försäljning av sitt ryska samriskbolag, en affär värderad till många miljarder..

NSD - 24 jun 12 kl. 14:09

Pråligt EM för Ukrainas oligarker

Ukrainas mäktiga oligarker solar sig glatt i glansen av pågående fotbolls-EM. Inte minst på spelplatserna längst österut, i Charkiv och Donetsk, är det stenrika finans- och industrimiljardärer som ligger bakom arenabyggen och infrastruktursatsningar för miljardbelopp..

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Delar av SHB sattes i princip under tvångsförvaltning i Storbritannien

Di kan avslöja att Handelsbanken har fått mycket grava anmärkningar från den brittiska finansinspektionen, FCA. Under hösten 2017 satte FCA i praktiken delar av brittiska Handelsbanken under tvångsförvaltning..

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken: ”Vi har vidtagit en rad åtgärder”

”Vi har en fortlöpande dialog med FCA och har vidtagit en rad åtgärder för att förbättra och förstärka vårt arbete mot penningtvätt, i enlighet med myndighetens krav”, uppger Handelsbanken, SHB, i Storbritannien..

DI - 45 minuter sedan

Industrin behöver långsiktighet för att nå klimatmålen

Idag onsdag lämnar nio branscher över sina färdplaner mot fossilfrihet till regeringen..

DI - 45 minuter sedan

Tobias Wikström: Privat vård måste få verka på lika villkor

LEDARE. Ett beslut från Skatterättsnämnden håller på att skapa stora orättvisor i vården. Beslutet går ut på att företag som hyr ut vårdpersonal måste lägga moms på sina fakturor.

DI - 45 minuter sedan

Industri och handel: Så vill vi minska plasten i havet

För ett år sedan startade vi nätverket Håll Havet Rent. Plastnedskräpningen i haven är ett av vår tids största miljöhot. Vi har bestämt oss för att gemensamt hitta lösningar för att minska plastnedskräpningen.

DI - 1 timme sedan

Audi återkallar över 1 miljon bilar

Den tyska biltillverkaren Audi, som ingår i Volkswagenkoncernen, tvingas återkalla 1,16 miljoner bilar världen över.  Det skriver brittiska Daily Mail. .

DI - 1 timme sedan

New York-börserna vänder kraftigt ned

Efter initiala uppgångar om 0,3-0,4 procent har New York-börserna successivt tappat i tisdagshandeln..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Allt växer i Sandvik

Sandvik bjöd på en favorit i repris - en rapport som överraskade positivt. Men börsen gjorde också som de brukar - sänkte aktien..

DI - 1 timme sedan

Mikael Damberg: Skulle vara ett dråpslag för svensk industri

Den svenska regeringen bedömer att hotet mot Kubals verksamhet i Sundsvall inte är över. "Situationen är fortsatt allvarlig", säger näringsminister Mikael Damberg (S) till Di..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Ryskt smältverk i Sundsvall nära att lägga ner

Investerare förberedde sig på att aluminiumsmältverket Kubal i Sundsvall som ägs av ryska Rusal var bara dagar från att lägga ner produktionen. "Därav de stora börsrörelser som vi såg i spåren av livlinan som USA kastade ut i går", säger Martin Jansson, råvarustrateg på Handelsbanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.