DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 04:28

DI - 08 apr 18 kl. 20:50

Här är Rysslands hetaste oligarkerGripandet av två oligarker under påskhelgen har lett till spekulationer om att Rysslands elit förbereder sig på ett stort maktspel under Vladimir Putins fjärde presidentperiod. Affären är illavarslande för premiärminister Dmitri Medvedev..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Rysslands, Vladimir Putins, Dmitri Medvedev

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här är Rysslands, hetaste, oligarker
Expressen - 30 jun 11 kl. 23:05

Rysslands hetaste hit - sjungs av Putin

Vem sjunger på en av de hetaste danslåtarna i Ryssland just nu? Premiärministern och ex-presidenten Vladimir Putin. .

DI - 12 jun 14 kl. 16:16

Rysslands hetaste t-shirt

"Hälsningar från Krim" står det på en T-tröja, över bilden av en leende Putin iförd hawaiiskjorta och solglasögon och med ett cocktailglas i högsta hugg..

Cornucopia - 20 jun 15 kl. 13:09

Rysslands röst? Vems ärenden går "en tidning"?

Stockholmsmorgontidningen "en tidning" har förvandlats till en okritisk Rysslandsmegafon. Därtill ägnar man sig åt att fotografera svenska skyddsobjekt. Vems ärenden går egentligen "en tidning"?

HBL - 21 mar 14 kl. 08:53

Tiilikainen: Rysslands drag i östra Ukraina avgörande

Enligt Utrikespolitiska institutets chef Teija Tiilikainen kommer utvecklingen i Ukrainakrisen att avgöras av vad Rysslands nästa drag i östra Ukraina blir.– Den stora frågan är hur Ryssland kommer att hantera demonstrationerna och spänningarna i östra Ukraina. Det är säkerligen samma fråga som EU:s ledning sitter och väntar på att ska avgöras medan de funderar på sina följande drag, säger Tiilikainen till FNB.

Kristianstadsbladet - 07 mar 14 kl. 06:54

Oligarker har rekryterats i Ukraina

När kontrollen över Krim minskar vänder sig den hårt ansatta nya ukrainska regeringen till landets oligarker för att dämpa oron för separatism i rysktalande östra Ukraina.
Övergångsregeringen har utsett oligarker att leda regionerna Donetsk och Dnipropetrovsk, starka fästen för den Moskva-stödde störtade presidenten Viktor Janukovytj.Den 58-årige ledaren för Industrial Union of Donbass, Serhij Taruta, har utnämnts till att leda administrationen i Donetsk.

BT - 07 mar 14 kl. 06:54

Oligarker har rekryterats i Ukraina

När kontrollen över Krim minskar vänder sig den hårt ansatta nya ukrainska regeringen till landets oligarker för att dämpa oron för separatism i rysktalande östra Ukraina. Övergångsregeringen har utsett oligarker att leda regionerna Donetsk och Dnipropetrovsk, starka fästen för den Moskva-stödde störtade presidenten Viktor Janukovytj.Den 58-årige ledaren för Industrial Union of Donbass, Serhij Taruta, har utnämnts till att leda administrationen i Donetsk.

Cornucopia - 06 nov 14 kl. 11:16

Rysslands infrastruktur utanför propagandafotona

"Aj dån't want tå spik bad abaut my cååntry, butt dån't gå tå Rasha!" - rysk ambassadtjänstemans ord till en vänDet framförs i kommentarsfält och på andra platser att Sverige inte behöver något försvar, då det är bättre att Ryssland och Putin tar över. För att visa hur Ryssland ser ut utanför propagandafotona följer nedan lite bilder på rysk infrastruktur.

DI - 04 jun 12 kl. 10:14

Ryska oligarker ger Svanberg huvudvärk

En grupp ryska oligarker är redo att stoppa oljejätten BP:s försäljning av sitt ryska samriskbolag, en affär värderad till många miljarder..

NSD - 24 jun 12 kl. 14:09

Pråligt EM för Ukrainas oligarker

Ukrainas mäktiga oligarker solar sig glatt i glansen av pågående fotbolls-EM. Inte minst på spelplatserna längst österut, i Charkiv och Donetsk, är det stenrika finans- och industrimiljardärer som ligger bakom arenabyggen och infrastruktursatsningar för miljardbelopp..

UNT - 07 mar 14 kl. 06:54

Oligarker har rekryterats i Ukraina

När kontrollen över Krim minskar vänder sig den hårt ansatta nya ukrainska regeringen till landets oligarker för att dämpa oron för separatism i rysktalande östra Ukraina..

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 5 timmar sedan

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktas

Fastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..

DI - 5 timmar sedan

Autolivs vd tar plats i styrelsen

Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt blir styrelseledamot i bolaget från och med torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 6 timmar sedan

Trump fyller schemat – ska träffa sex ledare på sju dagar

Donald Trump kommer att träffa minst sex ledare från olika länder på tu man hand under nästa vecka i samband med FN-mötet i New York.  Det skriver Bloomberg News. .

DI - 6 timmar sedan

Tusentals jobb bort från storbanken

Den amerikanska storbanken Wells Fargo räknar med att minska sin personalstyrka med mellan 5 och 10 procent under de kommande tre åren..

DI - 6 timmar sedan

Källa: Liberalerna är "alliansens svaga länk"

Liberalernas ledare Jan Björklund, som svurit inför sina barn att aldrig ge SD inflytande, står i centrum för den interna dragkamp som nu pågår inom alliansen.  De fyra alliansledarna har stora svårigheter att enas, och risken är uppenbar att det borgerliga samarbetet slits isär, uppger flera källor till Di. .

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Dämpad handelsoro gav nya rekordnivåer

Amerikanska huvudindex slog nya rekord på torsdagen, då oron rörande handelskriget mellan USA och Kina fortsatte att dämpas..

DI - 7 timmar sedan

Köp Sveriges finaste gator – till saftigt reapris

När hyrorna i Stockholm rusar skulle man kunna tro att fastighetsbolaget som äger de finaste husen i de bästa lägena – skulle klättra och bli väldigt dyrt.  Men så är det inte. Det är faktiskt tvärtom.

DI - 8 timmar sedan

Så undviker du läkemedelsminorna

Det är jobbigt när ens idiotiska granne håvar in mer pengar än en själv. Så lyder en elak förklaring av bioteknik- och läkemedelshaussen på Stockholmsbörsen. En del investerare har nämligen fått ruskigt bra betalt för att investera i aktierna..

DI - 8 timmar sedan

Boom för hälsosektorn – flera bolag rusar mot börsen

Flera kursraketer bland läkemedelsutvecklarna har stigit till väders i år, och Carnegie, ABG, DNB och Industrifonden vittnar samtliga om fortsatt högtryck i Stockholmsbörsens hälsosektor. En fortsatt strid ström av bolag är på väg till börsen – och det tycks finnas gott om pengar att investera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.