DI > Ekonomi

Monday, 10 December, 05:53

DI - 07 apr 18 kl. 07:02

Varningen: Dundersmäll på väg mot byggbranschenLägre tillväxt, stigande arbetslöshet och högre räntor. Tillsammans bildar de ett riktigt mörkt moln som är på väg mot byggbranschen. Det spår analysbolaget Industrifakta. .
Läs mer på DI
Läs mer om:
Industrifakta

Dela artikeln

11 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Varningen, Dundersmäll, vägmot , byggbranschen
E24 - 09 dec 15 kl. 08:04

Byggbranschen: Mutkulturen svår bli av med

Problemen med mutor i byggbranschen kommer kvarstå. Den varningen utfärdar Ola Månsson, vd för Sveriges Byggindustrier, efter byggbranschens historiska överenskommelse om mutor..

Fler nyheter från DI

DI - 4 minuter sedan

Japans ekonomi krymper mer än väntat

Japans bruttonationalprodukt sjönk med 0,6 procent under tredje kvartalet jämfört med föregående kvartal, och sjönk med 2,5 procent i beräknad årstakt, enligt definitiv statistik..

DI - 5 minuter sedan

USA pressar Kina – sätter deadline för att nå handelsavtal

USA:s handelsrepresentant Robert Lighthizer sade på söndagen att han betraktar den 1 mars 2019 som en "hård deadline" för att nå ett handelsavtal med Kina, rapporterar Reuters..

DI - 5 minuter sedan

Lägre överskott i Japans bytesbalans

Den japanska bytesbalansen visade ett överskott på säsongsjusterade 1.211,3 miljarder yen i oktober, jämfört med ett överskott på reviderade 1.334,0 miljarder yen föregående månad.

DI - 10 minuter sedan

Lägre KPI-lyft än väntat i Kina

Kinas konsumentpriser steg med 2,2 procent i november jämfört med samma månad 2017. .

DI - 15 minuter sedan

Högre överskott i Kinas utrikeshandel

Kinas utrikeshandel genererade ett överskott på motsvarande 44,7 miljarder dollar i november, att jämföra med ett överskott på 34,0 miljarder dollar föregående månad, rapporterar Reuters..

DI - 10 minuter sedan

Trumps rådgivare: Fed kanske inte höjer i december

Vita husets ekonomiska rådgivare Larry Kudlow antydde på fredagen att Federal Reserve kanske inte kommer att höja styrräntan i december, rapporterar Wall Street Journal..

DI - 10 minuter sedan

Kinas oljeimport ökar

Importen av råolja till Kina uppgick till 42,87 miljoner ton i november, upp från 40,80 miljoner ton föregående månad. .

DI - 15 minuter sedan

Detta händer måndag den 10 december

Här är dagens agenda..

DI - 30 minuter sedan

Vapenhandeln fortsätter att frodas: ”Stabil efterfrågan”

Den internationella vapenhandeln fortsätter att frodas. I fjol steg försäljningen för de hundra största vapenproducerande företagen till nästan 400 miljarder dollar..

DI - 45 minuter sedan

Huaweichef vill släppas mot borgen

It-jätten Huaweis finanschef Meng Wanzhou vill släppas mot borgen i väntan på domstolsförhandlingen om utlämning till USA..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.