SmålandsPosten > Nyheter

Monday, 21 January, 19:56

SmålandsPosten - 06 apr 18 kl. 18:49

Jaguar utmanar Tesla STradition eller trend, vilket väger tyngst? Jag menar Jaguar I-PACE eller Tesla S. Tesla är nestorn och föregångaren men Jaguar har gjort ett bra jobb och utmanar med traditionellt bilbygge i kombination med en teknik som väl kan mäta sig med Teslas teknik..
Läs mer på SmålandsPosten
Läs mer om:
Tesla, Jaguar, pace, Teslas

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jaguar, utmanar, TeslaS
Dagens PS - 17 aug 17 kl. 08:50

Svenska Vessla utmanar Tesla

Nu får Elon Musk se upp. Svensk Vessla är nämligen ingen bil utan en elmoppe. Alltjämt en briljant affärsidé.

Dagens PS - 07 nov 17 kl. 11:02

Källor: Kinesisk jätte utmanar Tesla

Tencent uppges ha utvecklat ett eget system för autonom körning, enligt Bloomberg News. Personer med insyn har sagt att bolaget har kommit så långt som att ha utvecklat en prototyp och börjat testa systemet internt. I övrigt var detaljerna få.

Dagensanalys.se - 17 nov 17 kl. 09:09

Nu utmanar Tesla lastbilsindustrin med sin Semitruck

Tesla har precis presenterat sin semitruck med en räckvidd på 80 mil Nya Tesla lastbilen är en en spännande nyhet som utmanar alla lastbilstillverkare som fortfarande förlitar sig till fossil diesel. Nu kommer Tesla med en helt elektrisk lastbil som bygger på digital teknik med en futuristisk design. Frågan är om de konservativa lastbilsåkarna kommer att byta ut sina befintliga lastbilar till denna utmanare Den nya lastbilen presenterades vid Teslas anläggning i Kalifornien under torsdagen.

Nyteknik - 17 mar 15 kl. 09:58

BYD utmanar Tesla

Kinesiska biltillverkaren BYD ska öka sin produktion av batterier och siktar på samma kapacitet som Tesla när den nya fabriken startar..

SvD - 19 aug 15 kl. 11:14

Aston Martin utmanar Tesla med eldriven Rapide

En helt eldriven version av bilmodellen Rapide. Det är Aston Martins recept när det kommer till att utmana elbilsjätten Tesla..

Affärsvärlden - 03 jun 16 kl. 08:47

Hyundai utmanar Tesla om elbilskunder

Hyundai ger sig in i kampen med Tesla om kunderna i lyxsegmentet av elbilar genom att utöka sin produktlinje, skriver Marketwatch..

E24 - 05 aug 16 kl. 14:00

Mercedes utmanar Tesla om lyxigaste elbilen

Tesla har visat vägen för elbilens potential. Men trots bolagets framgångar, missade man målet på rapportdagen tidigare i veckan. Men de lyxiga elbilarna har gett ringar på vattnet och nu ger sig flera europeiska premiumbiltillverkare in i matchen..

SvD - 04 jan 17 kl. 08:21

Utmanar Tesla med nya futuristiska super-elbilen

Det omtalade Faraday Future har visat upp en nästan produktionsklar bil, FF91. Den futuristiska satsningen är en av flera i den kinesiske miljardären Jia Yuetings försök att hinna ifatt Tesla – och köra om den traditionella bilindustrin..

Nyteknik - 30 jan 17 kl. 17:35

Kinesisk batteribjässe utmanar Tesla

Kinesiska Catl vill köra om Tesla på marknaden för elbilsbatterier. Nu har företaget köpt en 22-procentig andel i Valmet Automotive i Finland..

Nyteknik - 10 apr 17 kl. 11:14

Super-elbilen som utmanar Tesla

Tesla är stjärnan som visat att elbilar kan vara riktiga prestandamaskiner. Nu utmanas företaget av en klassisk modell från bilhistorian, men med ett inkråm från i dag. .

Fler nyheter från SmålandsPosten

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Kinesisk medelklass ny marknad för pysselföretag

Älmhultsbaserade pysseltillverkaren Playbox har haft kinesisk närvaro under många år. Nu förbereder de en ny satsning på mittens rike. – Vi tror att Kina på sikt kan bli vår största försäljningsmarknad, säger vd och huvudägare Per-Erik Jonsson..

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Dyr sommartorka för ÄIF

141 021 kronor. Älmhults IF har skickat räkningen till Älmhults kommun för sommarens torka..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Trots Ikeas foodcourt – kommunen planerar matvagnar

Matvagnarna på Stortorget har tvingats flytta i väntan på utredning och torget står just nu tomt. Samtidigt planerar Ikea för en foodcourt på handelsplatsen. Men det finns kundunderlag både i centrum och på handelsplatsen, menar kommunen, och fortsätter planera för matvagnar.

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

COPE ska ge starkare föräldrar

Nu kommer föräldrautbildningen COPE till Uppvidinge. Först ut är Åseda, men redan under året blir den aktuell på fler orter i kommunen. – Kursen syftar till att stärka den vuxna, och skapa nätverk mellan vuxna, säger Pia Lindgren, enhetschef för Öppenvården..

SmålandsPosten - 15 minuter sedan

Justitieråd bröt mot tystnadsplikten

En domare i Högsta förvaltningsdomstolen skickade ett utkast av en ännu inte meddelad dom till en vän. Nu konstaterar Justitiekanslern (JK) att det var ett brott mot tystnadsplikten men väcker inte åtal, skriver Dagens Juridik.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Fräck takstöld: Tjuvar stal Växjökyrkans koppartak

Tjuvarna klättrade upp på Skogslyckans kyrka – och monterade ner nära 140 kvadratmeter kopparplåtar från taket. Den fräcka takstölden upptäcktes när regnvatten började läcka in i kyrkan..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Löfvens arbetslöshetsmål puts väck

I regeringsförklaring efter regeringsförklaring har Stefan Löfven (S) upprepat målet att Sverige ska ha EU:s lägsta arbetslöshet år 2020. Men inte i årets - löftet är borta samtidigt som det kritiserade målet verkar ouppnåeligt.(TT).

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Stjärnan fick napp i hela världen

I förra veckan lade Stjärnans fritids på Dackeskolan ut en bild på två Facebookkonton..

SmålandsPosten - 45 minuter sedan

Badhus stängt - simlärare fick utslag

Varmbadhuset Valhalla i Göteborg har tvingats stänga sedan tre simlärare sjukskrivits med hudutslag, skriver Göteborgs-Posten. Badhuset renoverades under sommaren och öppnades för allmänheten i december 2018. Orsaken till utslagen tros ligga hos en viss typ av färg som användes under renoveringen.

SmålandsPosten - 30 minuter sedan

Hudnära yrke

Olle Sundling gör en paus och stryker bort den svarta färgen. Kunden håller tillbaka en grimas när ljudet sätter igång och spetsen går till ny attack. Lukas Gunnarsson har åkt från Osby av estetiska skäl och biter ihop.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.