Sydöstran > Nyheter

Friday, 14 December, 09:54

Liknande nyheter

Taggar: Nya reglerska , göra, torget, cykelfritt
SmålandsPosten - 22 apr 14 kl. 06:46

Nya regler inleds med "snällperiod"

Från och med tisdagen krävs p-skiva för att parkera i centrala Älmhult. Men kommunen kommer att ha överseende med de flesta syndare till en början.
– Vi kommer att vara mer snälla än hårda, säger gatuingenjören Hanna Holm.

Kristianstadsbladet - 23 jun 11 kl. 06:30

Torghandlare får testköra nya regler

Efter midsommar börjar den nya torghandelsstadgan att gälla som reglerar öppettider och yta för torg?
KRISTIANSTAD. Efter midsommar börjar den nya torghandelsstadgan att gälla som reglerar öppettider och yta för torghandlarna i Kristianstad.

Sydsvenskan - 28 jul 11 kl. 08:27

Uppköp enligt konstens alla regler

Foto: Karl Melander
Du ser den varje dag. I sjukhusets väntrum, under promenaden i parken eller på torget där du bor. Den offentliga konsten finns överallt omkring oss.

YA - 13 jan 14 kl. 06:30

Snurriga regler för ny korsning

Foto: Sprisse Nilsson
Den nya korsningen mitt i Sankt Olof är misstänkt lik en cirkulationsplats. Fast det är den inte. Korsningen är en flervägsväjning.

ÖstersundsPosten - 03 apr 15 kl. 10:13

Snåriga regler styr handeln

– På den grå, nedre ytan, behövs inga polistillstånd. Där räcker det med kommunens tillstånd. Men på all annan mark kring torget krävs polisens tillstånd, säger Calis Göransson hos polisens tillståndsenhet i Östersund..

UNT - 04 jun 15 kl. 09:00

Nya p-regler retar Östhammarsbor

De nya parkeringsreglerna vid Sjötorget retar flera Östhammarsbor som anser att kommunen försvårat för närboende..

Blekinge Läns tidning - 31 jul 18 kl. 18:30

Nya regler ska ge trivsamt torg

Lastbilarna är borta från torget och tiden för försäljning har utökas. Kommunen har klubbat nya föreskrifter för att få ett mer attraktivt torg. .

Helsingborgs Dagblad - 27 jan 17 kl. 12:00

Staden tuffare på torget – handlare har sagts upp och nya regler är på gång

Torghandeln delas på fler platser och får nytt utseende. Kommunen vill snygga till..

DI - 01 nov 18 kl. 19:41

Sjunde AP-fonden retar fondbolag: ”Gränsar till förtal”

Under hashtaggen #hejdåblåsare twittrar statliga AP7 om de nya regler på PPM-torget som tvingar bort ett antal fondbolag – både seriösa och tvivelaktiga. ”Jag tycker att det gränsar till förtal”, säger Erik Lidén på Insiderfonder till Di..

Fler nyheter från Sydöstran

Sydöstran - 30 minuter sedan

Hegerberg: "Kom snabbt ned till jorden"

Fem dagar efter uppståndelsen kring damernas historiska guldboll, Ballon d'Or, satt pristagaren Ada Hegerberg på en åtta timmar lång bussresa för bortamatch mot Sochaux. - Jag kom snabbt ned till jorden igen, säger Lyonstjärnan till New York Times.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Bromsen i för Autoliv på börsen

Stockholmsbörsen inleder veckans sista handelsdag med fallande kurser efter att bland annat svag data från Kina tynger världens börser. OMXS-index är inledningsvis ned 0,8 procent där bilsäkerhetsföretaget Autoliv backar mest.(TT).

Sydöstran - 30 minuter sedan

Lars Bygdén åker på turné

Artisten Lars Bygdén ger ut på vägarna. Nästa år följer han upp höstens hyllade album "Dark companion", som behandlar hans hustrus bortgång, med en turné. "Att tillsammans med mitt helt jävla otroliga band få åka ut och spela den här skivan känns som en stor belöning för mig.

Sydöstran - 30 minuter sedan

May sågas efter toppmöte

Storbritanniens premiärminister Theresa May möts av beska reaktioner på hemmaplan efter gårdagens brexitdiskussioner i Bryssel. Både brexitförespråkare och opposition är missnöjda. Labours brexittalesman Keir Starmer vill att May lägger fram utträdelseavtalet för en omröstning i parlamentet redan nästa vecka.

Sydöstran - 15 minuter sedan

FLASH:Riksdagsnej till Löfven

Riksdagen röstar som väntat nej till Stefan Löfven (S) som statsminister.(TT).

Sydöstran - 15 minuter sedan

Riksdagen säger nej till Löfven – detta har hänt sedan valet

Det har nu gått tre månader sedan valet och ännu har Sverige inte fått en ny regering. I dag röstades riksdagen nej till Stefan Löfven (S) som statsminister. Försöken att lösa de politiska knutarna fortsätter – detta är vad som hittills har hänt..

Sydöstran - 45 minuter sedan

Bibelsällskapet provöversätter bibeltexter

Svenska Bibelsällskapet inleder en ny omgång provöversättningar av texter ur Nya testamentet. Det kan ses som en förberedelse till en kommande ny version av Bibeln på svenska.(TT).

Sydöstran - 45 minuter sedan

Kartläggning: Nära varannan butik utsatt för brott

Nästan varannan butik har utsatts för brott under det senaste kvartalet, enligt en ny undersökning. Majoriteten av stölderna polisanmäls aldrig. Arbetsgivarorganisationen Svensk Handels trygghetsbarometer mäter hur många butiker som varit utsatta för stöld, inbrott, hot eller våld den senaste tiden..

Sydöstran - 1 timme sedan

IS-fäste i östra Syrien uppges ha återtagits

Den kurdisk-arabiska milisen SDF har med hjälp av den USA-ledda militäralliansens luftangrepp drivit ut IS från staden Hajin i östra Syrien. Det uppger det oppositionella Syriska människorättsobservatoriet (SOHR), som bevakar kriget från Storbritannien.(TT).

Sydöstran - 1 timme sedan

Konsert med BTS visas på bio i Sverige

En konsert med det populära sydkoreanska pojkbandet BTS visas på Folkets Hus och Parkers biografer nästa år. Filmen visas i 90 länder, men för fansen gäller det att passa på. Den visas en enda dag, den 26 januari.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.