Expressen > Nyheter

Wednesday, 22 August, 00:13

Expressen - 04 apr 18 kl. 20:02

Här begravs Eddie – efter dådet i HögsboEddie Svensson blev 31 år gammal. I början av mars hittades han död i sin lägenhet i Högsbo.Polisens jakt på den misstänkte mördaren fortsätter med oförminskad kraft. Under onsdagen begravdes Eddie i Domkyrkan i Göteborg.– Det fanns inget elakt att säga om Eddie.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Eddie, Högsbo, Svensson, Domkyrkan, Göteborg, Eddies, Johnny Svensson

Dela artikeln

1099 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här begravs, Eddieefter , dådeti , Högsbo
GöteborgsPosten - 06 jul 18 kl. 10:36

Mitt i oron i Högsbo: Äldre dam rånad – släkting pantade smycken

När en äldre kvinna i Högsbo utsattes för ett nattligt knivrån i sin bostad, trodde polis och närboende att det kanske var Eddie Svenssons mördare som slagit till igen.
Det visade sig dock vara något helt annat..

GT - 16 jul 18 kl. 13:31

Man häktad misstänkt för mordförsök i Högsbo

Mannen som misstänks för mordet på Eddie, 31, i mars har nu även häktats misstänkt för ett mordförsök i Högsbo i december i fjol.Det skriver polisen på sin hemsida..

GöteborgsPosten - 28 mar 18 kl. 19:13

Vem mördade Eddie, 31? Dådet fortfarande ett mysterium

Efter 20 dygn har polisen fortfarande inga spår efter den person som mördade Eddie Svensson, 31, i Högsbo.
Misstankarna kvarstår om att samma gärningsman ett par månader tidigare även genomfört ett mordförsök i samma bostadsområde..

GT - 02 apr 18 kl. 13:37

Polisen kan ha säkrat Högsbomördarens DNA

Eddie Svensson mördades i sin lägenhet i Högsbo – i samma kvarter skedde ett blodigt mordförsök i en annan bostad.Polisen misstänker att samma gärningsman ligger bakom dåden.Nu hoppas man att proverna som skickats in till NFC kan innehålla en dna-profil på gärningsmannen.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Flera bilar i brand i Uppsala – ungdomsgäng sågs fly

Sex personbilar och en lätt lastbil stod i brand på en parkering vid Kvarntorget i Uppsala under tisdagskvällen.Vittnen ska ha sett ett ungdomsgäng fly platsen.– Flera andra närliggande fordon har också fått olika typer av skador, säger Emil Skogslund, ledningsoperatör vid Storstockholms ledningscentral.

Expressen - 30 minuter sedan

Horace Engdahl lämnade Bonniers kulturfest tidigt

Sara Danius gick i sitt ”Sommar i P1” om skandalen inom Svenska Akademien till hårt angrepp mot ledamoten Horace Engdahl.Under tisdagskvällen var de båda på Albert Bonniers Förlags sensommarfest på Djurgården i Stockholm – men Engdahl lämnade tidigt.– Nu måste jag skynda mig i väg till årsmöte med båtklubben, sa han till Expressens Karin Sörbring..

Expressen - 4 timmar sedan

Kraftig rökutveckling efter villabrand – stort pådrag

Räddningstjänsten har kallats till en villa i Påskallavik där en fullt utvecklad brand rasar.Enligt polisen finns inga uppgifter om personskada.Det ska däremot vara kraftig rökspridning i resten av området.

Expressen - 1 timme sedan

Totalt sett ett bakslag för Stefan Löfven

Kvällens utfrågning av Stefan Löfven i SVT är ett av valrörelsens viktigaste inslag. Statsministern blev inte golvad, men trängdes inte sällan mot repen av utfrågarna. Flera av partiets viktigaste valbudskap ifrågasattes så effektivt att tillställningen totalt sett var ett bakslag för Löfven..

Expressen - 1 timme sedan

Juryn i Manafort-rättegången eniga på åtta punkter

Juryn i rättegången mot Donald Trumps förre kampanjchef Paul Manafort är överens om åtta av åtalspunkterna. I de övriga tio har de inte nått till ett beslut..

Expressen - 2 timmar sedan

Åkesson och Lööf i debatt om svenska språket

Jimmie Åkesson och Annie Lööf möttes i en debatt i SVT:s ”Aktuellt” på tisdagskvällen.I fokus låg integrationen – med vikt på svenska språket.Lööf vill att alla som söker asyl erbjuds svenskundervisning från dag ett.

Expressen - 2 timmar sedan

Ny attack mot S-sajt spåras till Ryssland och Nordkorea

Socialdemokraternas hemsida har utsatts för en ny överbelastningsattack.Attacken kan spåras till Ryssland och Nordkorea, enligt partiet.– Främmande makter kan vilja påverka förtroendet för valprocessen i Sverige, säger Sofia Hellqvist på Säpo..

Expressen - 3 timmar sedan

Här är krabban som invaderar vår kust – hotar övrigt djurliv

En invasiv krabbart har intagit den blekingska kusten.Den har tidigare lett till ett drastiskt minskat bestånd av musslor och snäckor på andra sidan Östersjön – och nu befarar man samma sak i Sverige..

Expressen - 3 timmar sedan

Plötsligt gick älgtjuren till attack mot Annika

Annika Petersson, 52, attackerades av en älgtjur när hon skulle rasta hundarna.En månad senare mår hon fortfarande psykiskt dåligt av händelsen.Nu vill hon att älgen skjuts.

Expressen - 3 timmar sedan

Trumps ex-advokat Cohen har överlämnat sig till FBI

Donald Trumps ex-advokat Michael Cohen har överlämnat sig till FBI.Han ska ha nått en överenskommelse med åklagare, uppger flera amerikanska medier..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.