Expressen > Nyheter

Thursday, 27 February, 03:07

Expressen - 04 apr 18 kl. 19:50

Sonjas bil smälter fram – efter månader på parkeringSonja Sandbergs bil har stått på en parkering hela vintern.I takt med att värmen stiger och snön smälter har bilen blivit synlig – ett annorlunda vårtecken som många i Njurundabommen nu skrattar åt.– Jag förstod inte att det var en sådan uppståndelse runt min bil, säger Sonja..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Sandbergs, Njurundabommen, Sonja

Dela artikeln

452 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sonjas, bil, smälterfram efter , månader, parkering
Skånskan - 17 jul 18 kl. 01:00

Vi sätter all­tid mil­jön först

Kli­mat­hotet är nu. Marker och skördar bränns sön­der, gräset är gulnat, be­tet sinar och bön­derna tvingas pla­nera för att skicka djuren på slakt.
Över världen smälter isar, vä­der­ka­ta­stroferna blir fler och vär­re, krig och kon­flikter växer i tor­kans och re­surs­bristens spår.

Dagens PS - 24 okt 18 kl. 08:09

Biltest: Audi Q8 – bjässe med attityd

Det skulle dröja hela sju månader från det att jag imponerades av Audis tuffa tillskott i SUV-uppställningen i en undangömd fotostudio i Ingolstadt till att jag äntligen skulle få möjligheten att testa Audi Q8 på våra svenska vägar. Skulle känslan hålla i sig eller skulle illusionen få sig en törn? Som beteckningen avslöjar är Q8 toppmodellen i Audis Q-segment.

Skånskan - 08 jul 19 kl. 08:00

Dödligt hot – avsnitt 14

Sommarföljetong – Jag får kanske tänka om. Vi har visserligen en säkerhetsavdelning, fast dom verkar mest gå på rutin. Men det finns ju säkerhetsföretag.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 timmar sedan

Trump håller pressträff om coronaviruset

Donald Trump håller pressträff om coronaviruset under onsdagsnatten, svensk tid. Följ sändningen i spelaren ovan. .

Expressen - 3 timmar sedan

Vintern rekordvarm – långt över normala temperaturer

Vintern har hittills varit rekordvarm i Sverige. Medeltemperaturen har i snitt legat runt sju grader över det normala, skriver SVT. .

Expressen - 4 timmar sedan

Kristerssons pik mot C: ”Titta hur bra det gått”

Stämningen mellan Moderaterna och Centerpartiet blir allt kyligare. I en intervju med Dagens Industri säger han att L har en ”mer krass syn” på januariavtalet – och skickar en tydlig pik till C. .

Expressen - 4 timmar sedan

Angela Gui om domen: ”Väldigt tungt besked”

Angela Gui, 25, har väntat två år på ett telefonsamtal från sin i Kina fängslade pappa, bokförläggaren Gui Minhai, 55.Natten till tisdagen kom mardrömsbeskedet: fängelse i tio år.– Det är ett väldigt tungt besked, säger Angela Gui i en exklusiv intervju..

Expressen - 4 timmar sedan

Flera skadade i skjutning i USA

Flera personer uppges vara skadade efter att en gärningsman öppnat eld på ett ölföretag i Milwaukee, USA. Händelsen ska vara pågående, skriver Independent. .

Expressen - 5 timmar sedan

Socialstyrelsen vägrar avslöja vårdens coronakapacitet

Socialstyrelsen håller det hemligt hur stor kapacitet vården har att isolera personer som smittats med cornaviruset, skriver Dagens Nyheter. I ett beslut som tidningen tagit del av står det: ” Vår bedömning baseras på att handlingarna innehåller information som skulle kunna medföra att samhällets säkerhet skulle äventyras om de blev kända”. .

Expressen - 5 timmar sedan

50-tal misstänkta fall av coronavirus i Skåne

Antalet personer som sökt sig till infektionsklinikerna runtom i Skåne för att de tror sig vara smittade med coronavirus har ökat kraftigt den här veckan.– Det har varit mycket tryck. Jag skulle tro att ett 50-tal har provtagits, säger Birgitta Holmgren, biträdande smittskyddsläkare i Region Skåne.

Expressen - 6 timmar sedan

Köp Hollywoodstjärnans slitna hus – för fyndpris

Vill du köpa ett hus av en tvättäkta Hollywoodstjärna? Nu har du chansen!Connie Nielsen, som slog igenom i ”Gladiator”, säljer sin villa på danska Jylland.

Expressen - 7 timmar sedan

Fångar strejkar – flera anstalter i stabsläge

Intagna på sju svenska anstalter strejkar.Orsaken är att de inte längre får ta emot pengar från anhöriga.På flera håll är fångarna inlåsta i sina celler, och flera anstalter har gått upp i stabsläge.

Expressen - 7 timmar sedan

”Det är så här det ser ut och det är sjukt”

Sjuksköterskorna Ingrid Ohlson och Anders Willysson har startat Skånes sjukvårdsupprop för att visa allmänheten den tunga verkligheten inifrån vården. Över 40 vittnesmål om riskfyllda överbeläggningar, ovärdig vård och patienter som dött i väntan på vård har redan kommit in.   – Vi vill visa en ofiltrerad verklighet, det är så här det ser ut och det är sjukt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.