DI > Ekonomi

Sunday, 23 September, 07:22

DI - 02 apr 18 kl. 16:30

PM Nilsson: Håll fast vid öppenhetEricssons resa i Kina började 1890 med telefonförsäljning i Shanghai. Företagets representant på plats var ordförande för det lokala telefonbolaget..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Nilsson, Kina, Shanghai

Dela artikeln

91 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: PM Nilsson, Håll, fastvid , öppenhet
Trelleborgs Allehanda - 09 apr 14 kl. 14:47

Dom mot Percy Nilsson står fast

Foto: TT
I januari dömde Malmö tingsrätt Percy Nilsson för skadegörelse. Nu har hovrätten beslutat att inte pröva den domen.
Det står alltså fast att byggherren får betala 100 000 kronor i dagsböter.

Sydsvenskan - 09 apr 14 kl. 14:26

Glassbilsdom står fast

Tingsrättens dom mot Percy Nilsson står fast..

Sydsvenskan - 13 jun 16 kl. 12:13

Dom mot kvacksalvare står fast

Domen mot Leif Nilsson står fast..

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

För frihandel, samarbete och öppenhet

Replik. Svar till Malin Björk och Ida Legnemark (V), BT 30/4. Det är ingen tvekan om att handel, öppenhet och kontakter med andra kulturer har gjort Sverige rikt och fortsätter att berika vårt land.

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Dragningen ligger fast

Kristdemokraterna sällar sig till partierna som kan tänka sig att diskutera alternativa dragningar av Kristianstadslänken. Men den politiska majoriteten säger att dragningen ligger fast. Kanske.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 15:28

Wrange och Nilsson ställer ut

SIMRISHAMN Tjörnedala konsthall i Baskemölla har vernissage med konstnärerna KG Nilsson och Åsa Wrange i dag lördag klockan 13-16 med invigningssamtal klockan 14.
Boendet vid Slussen i Stockholm och vistelser i andra städer har gett upphov till flera verk av KG Nilsson, men naturen är också närvarande i målningarna från Bohuslän och Österlen.
KG Nilson är bland annat utbildad vid Kungliga konsthögskolan i Stockholm.

ÖstersundsPosten - 26 nov 15 kl. 11:09

Jens Nilsson (S): "Flera länder skiter i flyktingfrågan"

– Unionen bygger på öppenhet, frihet och ärlighet, att vi litar på varandra. Man kan inte kombinera det med vad som händer nu, att en del länder skiter i flyktingfrågan, säger Jens Nilsson..

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 14:59

Tolv bussförare fast i razzia

Arkiv: Nelly Herzberg
Tolv busschaufförer åkte fast vid Clemenstorget på tisdagen när polisen i Lund kontrollerade hur bilbälteslagen följdes. - Det var anmärkningsvärt många, säger chefen för Lundapolisens trafikgrupp, Greger Nilsson.
Under den här veckan genomför polisen en nationell trafikinsats med inriktning på användning av bälte och hjälm.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 09:26

Nytt JSM-guld för Oscar Nilsson

Framgångarna fortsätter för Lönsbodatalangen Oscar Nilsson. I helgens Pistol-SM i Skillingaryd sköt Oscar hem guldmedaljen i juniorklassen.
I mars tog Oscar Nilsson, Lönsboda PSK, guld i sin första SM-tävling i luftpistol.

BT - 13 jan 15 kl. 12:46

Ulrik Nilsson bör skärpa sig

När argumenten tar slut faller debattören i den onda cirkeln i vars radie hen håller sig fast vid smaklösa, vidriga, simpla och oseriösa kommentarer. Det har hänt förr, det sker nu och jag är inte förvånad om det sker i framtiden. Men jag vill ändå upplysa alla inom högerpartier som ständigt håller på med att stigmatisera och smutskasta, kalla alla som inte är höger, alla vänsterpartister, för kommunister att de borde lägga ner detta.

Fler nyheter från DI

DI - 13 timmar sedan

Siklöja på kritisk nivå – Kalixlöjrommen hotas

Siklöjebeståndet i Bottenviken ligger på en mycket låg nivå. Forskare föreslår därför att fisket minskar kraftigt. Det kan hota den åtråvärda Kalixlöjrommen.

DI - 10 timmar sedan

Ford går med på att vittna om Kavanaugh

Kvinnan som anklagar den tilltänkte HD-domaren Brett Kavanaugh för sexuella övergrepp går med på att vittna i senaten. Beskedet kommer efter en hård dragkamp mellan senatens justitieutskott och kvinnans advokater..

DI - 10 timmar sedan

Den gamle och Medelhavet – Jan Gradvall simmar till Albanien

Flera kilometer på öppet hav, simmandes mellan två länder. Jan Gradvall utmanar sig själv – och får ­uppleva bland det största i livet hittills..

DI - 10 timmar sedan

Comcast bjuder över Fox i slaget om Sky

Den dramatiska auktionen om tv-jätten Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen om Sky och trumfar därmed Fox. Det skriver CNBC..

DI - 10 timmar sedan

Miljardaffären är klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen och köper därmed tv-jätten Sky, det skriver CNBC..

DI - 10 timmar sedan

Miljardaffären uppges vara klar – Comcast bjuder över Fox

Den dramatiska auktionen om Sky ser ut att ha fått en vinnare. Comcast ska ha lagt det högsta budet i auktionen, det skriver CNBC..

DI - 11 timmar sedan

Feltryckt frimärke sålt för 300 000 kronor

Ett ovanligt exemplar av Sveriges första frimärke har sålts på auktion i helgen. Frimärket 3 Skilling Banco gick under klubban för 29..000 euro, nästan 300 000 kronor..

DI - 11 timmar sedan

Sociala medier gör hästjobb för hennes ridmärke

Med sociala medier som främsta marknadsföringskanal är ridmodeföretaget Equestrian Stockholm efter tre år världens snabbast växande ridvarumärke på Instagram. I augusti nominerades grundaren Johanna Ingelsson till Årets unga entreprenör..

DI - 11 timmar sedan

Manusförfattaren blev deckarstjärna

Stefan Ahnhem är manusförfattaren som blev framgångsrik deckarförfattare. Nu släpps hans fjärde bok, Motiv X. ”Jag tror att vi manusförfattare är duktiga på att driva på handlingen och skapa bladvändare”, säger han.

DI - 12 timmar sedan

Tusentals demonstrerade i Moskva mot höjd pensionsålder

En demonstration mot regeringens impopulära lagförslag om höjd pensionsålder samlade cirka 3.000 människor i Moskva på lördagen. Deltagarna marscherade fram med bildplakat på höga ryska politiker, däribland premiärminister Dmitrij Medvedev, och budskap som "Folkfiende" samt "Skam"..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.