DI > Ekonomi

Thursday, 13 December, 15:35

Liknande nyheter

Taggar: PM Nilsson, Håll, fastvid , öppenhet
Trelleborgs Allehanda - 09 apr 14 kl. 14:47

Dom mot Percy Nilsson står fast

Foto: TT
I januari dömde Malmö tingsrätt Percy Nilsson för skadegörelse. Nu har hovrätten beslutat att inte pröva den domen.
Det står alltså fast att byggherren får betala 100 000 kronor i dagsböter.

Sydsvenskan - 09 apr 14 kl. 14:26

Glassbilsdom står fast

Tingsrättens dom mot Percy Nilsson står fast..

Sydsvenskan - 13 jun 16 kl. 12:13

Dom mot kvacksalvare står fast

Domen mot Leif Nilsson står fast..

BT - 05 maj 14 kl. 09:36

För frihandel, samarbete och öppenhet

Replik. Svar till Malin Björk och Ida Legnemark (V), BT 30/4. Det är ingen tvekan om att handel, öppenhet och kontakter med andra kulturer har gjort Sverige rikt och fortsätter att berika vårt land.

Kristianstadsbladet - 26 jan 12 kl. 06:30

Dragningen ligger fast

Kristdemokraterna sällar sig till partierna som kan tänka sig att diskutera alternativa dragningar av Kristianstadslänken. Men den politiska majoriteten säger att dragningen ligger fast. Kanske.

Skånskan - 03 aug 18 kl. 15:28

Wrange och Nilsson ställer ut

SIMRISHAMN Tjörnedala konsthall i Baskemölla har vernissage med konstnärerna KG Nilsson och Åsa Wrange i dag lördag klockan 13-16 med invigningssamtal klockan 14.
Boendet vid Slussen i Stockholm och vistelser i andra städer har gett upphov till flera verk av KG Nilsson, men naturen är också närvarande i målningarna från Bohuslän och Österlen.
KG Nilson är bland annat utbildad vid Kungliga konsthögskolan i Stockholm.

ÖstersundsPosten - 26 nov 15 kl. 11:09

Jens Nilsson (S): "Flera länder skiter i flyktingfrågan"

– Unionen bygger på öppenhet, frihet och ärlighet, att vi litar på varandra. Man kan inte kombinera det med vad som händer nu, att en del länder skiter i flyktingfrågan, säger Jens Nilsson..

Sydsvenskan - 13 sep 11 kl. 14:59

Tolv bussförare fast i razzia

Arkiv: Nelly Herzberg
Tolv busschaufförer åkte fast vid Clemenstorget på tisdagen när polisen i Lund kontrollerade hur bilbälteslagen följdes. - Det var anmärkningsvärt många, säger chefen för Lundapolisens trafikgrupp, Greger Nilsson.
Under den här veckan genomför polisen en nationell trafikinsats med inriktning på användning av bälte och hjälm.

Kristianstadsbladet - 10 jul 12 kl. 09:26

Nytt JSM-guld för Oscar Nilsson

Framgångarna fortsätter för Lönsbodatalangen Oscar Nilsson. I helgens Pistol-SM i Skillingaryd sköt Oscar hem guldmedaljen i juniorklassen.
I mars tog Oscar Nilsson, Lönsboda PSK, guld i sin första SM-tävling i luftpistol.

BT - 13 jan 15 kl. 12:46

Ulrik Nilsson bör skärpa sig

När argumenten tar slut faller debattören i den onda cirkeln i vars radie hen håller sig fast vid smaklösa, vidriga, simpla och oseriösa kommentarer. Det har hänt förr, det sker nu och jag är inte förvånad om det sker i framtiden. Men jag vill ändå upplysa alla inom högerpartier som ständigt håller på med att stigmatisera och smutskasta, kalla alla som inte är höger, alla vänsterpartister, för kommunister att de borde lägga ner detta.

Fler nyheter från DI

DI - 45 minuter sedan

Ladda för hett bilår: Elalternativen för den som vågar

Vi är 60 medlemmar i juryn för Årets Bil. Vi hade fler än 30 nya bilar att välja bland. Men av dem bara två renodlade elbilar, Jaguar I-pace och nya Nissan Leaf.

DI - 30 minuter sedan

Borg: Svårt att se hur Riksbanken kan höja räntan

Att höja räntan samtidigt som risken för en global avmattning har ökat vore inte ett klokt beslut. Det skriver den tidigare finansministern Anders Borg på sin Linkedin-sida. .

DI - 30 minuter sedan

Illavarslande signal från skogen

Metsä Boards nedjusterade vinstutsikter för det fjärde kvartalet satte skogsaktierna under förnyad kurspress. Oron för den kinesiska marknaden för massa växer och överskuggar att det ser fortsatt ljust ut på övriga marknader.  .

DI - 45 minuter sedan

Små rörelser väntas i New York men GE-aktien kan lyfta

Den pressade GE-aktien kan lyfta vid öppningen i New York efter att JP Morgan hljt rekommendationen för aktien. I övrigt indikerar terminshandeln små rörelser..

DI - 1 timme sedan

Antalet nyanmälda sjönk i USA

Antalet nyanmälda sökande av arbetslöshetsunderstöd i USA sjönk 27.000, till 206.000 personer, under vecka 49, jämfört med föregående vecka.

DI - 1 timme sedan

Amerikanska importpriserna sjönk 1,6 procent i november

De amerikanska importpriserna sjönk 1,6 procent i november, jämfört med månaden före. Jämfört med samma månad året före steg priserna med 0,7 procent..

DI - 1 timme sedan

ECB ser lägre tillväxt än tidigare

Europeiska centralbanken skriver ned tillväxtprognoserna för både 2018 och 2019. Det meddelar centralbankschefen Mario Draghi under en presskonferens. .

DI - 1 timme sedan

Theresa May väntar sig inget genombrott på EU-toppmötet

Storbritanniens premiärminister Theresa May väntas sig inget omedelbart genombrott på EU-toppmötet på torsdagen. Men hon hoppas att arbetet kan påbörjas för att ge Storbritannien de juridiska försäkringar som behövs för att parlamentet ska kunna godkänna brexitavtalet..

DI - 1 timme sedan

Sand Grove flaggar upp i finska Pöyry

Det brittiska förvaltningsbolaget Sand Grove flaggar för ett innehav om 6,9 procent i den finländska konsultfirman Pöyry..

DI - 1 timme sedan

Uppgivna investerare efter SEB:s skrala information

Marknaden sågar SEB:s affärsplan för de kommande åren: Vid lunchtid är aktien ner 3,3 procent och bland de sämst presterande på storbolagslistan. Även investerare är uppgivna: ”De lämnar ett budskap som är väldigt svårt att se annat än negativt på”, säger Mattias Eriksson, förvaltare på Coeli..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.