Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 23 May, 03:32

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 18 kl. 15:00

Dryg miljon för tomt i HelsingborgKöpet på Rosenkransgatan blev klart i mars..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg, Rosenkransgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dryg, miljonför , tomti , Helsingborg
Cornucopia - 25 apr 15 kl. 20:59

En dryg miljon för en villa i Motala eller Nora

I stora delar av landet är villapriserna högst normala och acceptabla, t ex i inre Skåne. Bostadsbubblan inom villor gäller främst i storstäderna och universitetsorterna, medan bubblan inom bostadsrätter är ännu värre på dessa orter. Ett exempel på bra priser hittar man i Motala, där man kan få en villa för en dryg miljon.

DI - 12 jul 11 kl. 10:52

Dagisförsäljning ger Bodström dryg miljon

Thomas Bodström, deckarförfattare och tidigare socialdemokratisk minister, får en dryg miljon när friskoleföretaget Academedia köper Pysslingen..

SN - 08 feb 15 kl. 18:26

Dryg miljon i partistöd till Vård för pengarna

Ett av Vård för pengarnas vallöften var att minimera kostnaden för politiken i landstinget. Nu har de begärt ut sitt partistöd på en dryg miljon kronor. Men partiet vill fortfarande minska partistödet och kostnaden för de politiska sekreterarna..

Sydöstran - 18 feb 16 kl. 11:40

Dryg miljon till havsplanering

Blekinges kustkommuner dela på en dryg miljon för att ta fram hur havet ska skyddas, nyttjas och förvaltas..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 17 kl. 11:30

Landskrona vill inte betala dryg miljon för kamerasamling – nu börjar säljaren tröttna

Kamerasamlare har väntat på betalningen, en dryg miljon, i flera år..

Nya Wermlands Tidningen - 18 maj 11 kl. 10:03

Ökade familjekassan med dryg miljon

Golfproffset Christian Nilsson, 32, från Karlstad GK tvingas vara borta långa perioder från familjen. Men sonen Elliot och dottern Thea är alltid med, i form av två tatueringar på pappas underarmar. Den här våren och försommaren har pappa Nilsson drygat ut familjekassan som aldrig förr.

DN - 20 dec 13 kl. 09:56

Varje ungdomsjobb kostade dryg miljon

Regeringens reform med sänkta arbetsgivaravgifter för unga har ökat ungdomars sysselsättning med cirka två procent. Men varje jobb har kostat skattebetalarna 1–1,6 miljon kronor, visar en ny studie..

Västerbottens Folkblad - 25 okt 14 kl. 09:50

Skellefteåföretagare upptaxeras med dryg miljon

En Skellefteåbo har förlorat en skattetvist i domstol. Mannen upptaxeras med över en miljon kronor för inkomster i sitt företag. I dag är företaget försatt i konkurs.

YA - 12 feb 16 kl. 03:00

Dryg miljon kan gå till förstelärarna i Tomelilla

För att kommunens förstelärare ska kunna utveckla verksamheten behövs inte bara pengar utan också tid – och nu har kommunstyrelsen sagt ja till att skjuta till den miljon som behövs..

Nyan - 31 okt 17 kl. 18:00

Dryg miljon för musikskola

Ålands musikinstitut beräknas i landskapsbudgeten ha kostnader på drygt en miljon euro nästa år. En beräknad inkomst på 135 000 minskar landskapets nettoutgift i motsvarande mån. Ett långsiktigt mål är att jämna ut obalansen mellan könen i olika ämnen.

DI - 25 apr 18 kl. 12:32

Kindreds vd har köpt depåbevis för en dryg miljon

Kindreds vd Henrik Tjärnström har köpt 9.000 svenska depåbevis i Kindred i dag, onsdag. Sett till dagens snittkurs är köpet värt drygt 1 miljon kronor..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Bloggsajt lägger ned

Mingelsajten Finest.se lägger ned, rapporterar Aftonbladet. I ett mejl till sajtens bloggare står det att sidan kommer att släckas ner den 25 maj på grund av den nya dataskyddsförordningen GDPR, som ersätter den nuvarande personuppgiftslagen (PUL).

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bättre bemanning på skolbibliotek

41 procent av landets grundskole- och gymnasieelever hade under 2017 tillgång till de skolbibliotek som har minst halvtidsbemanning, visar biblioteksstatistik från Kungliga biblioteket (KB). Sådana skolbibliotek finns nu i 213 av landets 290 kommuner, e.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Bil brann i Höganäs

Räddningstjänsten släckte en fullt utvecklad bilbrand..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Richard Gere tillbaka i tv-rutan

Efter nära 30 år återvänder Hollywoodstjärnan Richard Gere till tv. Han ska spela en amerikansk mediemogul i BBC-dramat "Mother father son”, rapporterar flera medier. Helen McCrory ("Harry Potter"-filmerna) ska spela hans ex-fru och Billy Howle (“On Che.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

BC stämmer Alberta om olja

British Columbia (BC) stämmer Alberta, för att förhindra att grannprovinsen drar ner på leveranser av olja och gas. Stämningen är det senaste kapitlet i en växande tvist som ironiskt nog grundar sig i att BC inte vill hysa utökade exportledningar för fo.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Fetman väntas öka dramatiskt

Om 27 år kommer 22 procent av jordens befolkning att lida av fetma, enligt en ny rapport. – Kostnaderna för ländernas sjukvård kommer att bli enorma, säger forskaren Alan Moses vid läkemedelsföretaget Novo Nordisk som ligger bakom studien. Studien utgår.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Transelev får rätt till pojktoan

Vid det här laget har Gavin Grimm gått ut high school. Men i ett fall som fått återverkningar över hela USA har han nu fått rätt i sin önskan att använda skolans herrtoalett. Domaren Arenda Wright Allen i Norfolk, Virginia, beslutar att federala diskrim.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Dömd för mord på hemlös i Malmö

En man döms för mordet på en hemlös i Malmö i slutet av maj förra året. Han kommer att genomgå en rättspsykiatrisk undersökning för att utreda om påföljden ska bli fängelse eller vård, skriver Sydsvenskan. Mordet skedde i närheten av fullsatta uteserver.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Fler kvinnliga chefer i USA än i Sverige

De 30 största svenska börsbolagen har 24,1 procent kvinnor i den högsta ledningen. Sverige hamnar på andra plats efter USA, som når 24,8 procent enligt en jämförelse från stiftelsen Allbright, skriver Svenska Dagbladet. Att USA slår Sverige i jämförelse.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

"Skandiamannen" pekas ut som Palmes mördare

Den man som i medierna benämnts som Skandiamannen i utredningen av mordet på Olof Palme pekas i magasinet Filter ut som eventuell gärningsman. Mannen var på plats när den tidigare statsministern mördades, och hade genom en vän som var vapensamlare tillg.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.