Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Wednesday, 17 October, 01:45

Helsingborgs Dagblad - 30 mar 18 kl. 15:00

Dryg miljon för tomt i HelsingborgKöpet på Rosenkransgatan blev klart i mars..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Helsingborg, Rosenkransgatan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dryg, miljonför , tomti , Helsingborg
Cornucopia - 25 apr 15 kl. 20:59

En dryg miljon för en villa i Motala eller Nora

I stora delar av landet är villapriserna högst normala och acceptabla, t ex i inre Skåne. Bostadsbubblan inom villor gäller främst i storstäderna och universitetsorterna, medan bubblan inom bostadsrätter är ännu värre på dessa orter. Ett exempel på bra priser hittar man i Motala, där man kan få en villa för en dryg miljon.

DI - 12 jul 11 kl. 10:52

Dagisförsäljning ger Bodström dryg miljon

Thomas Bodström, deckarförfattare och tidigare socialdemokratisk minister, får en dryg miljon när friskoleföretaget Academedia köper Pysslingen..

SN - 08 feb 15 kl. 18:26

Dryg miljon i partistöd till Vård för pengarna

Ett av Vård för pengarnas vallöften var att minimera kostnaden för politiken i landstinget. Nu har de begärt ut sitt partistöd på en dryg miljon kronor. Men partiet vill fortfarande minska partistödet och kostnaden för de politiska sekreterarna..

Sydöstran - 18 feb 16 kl. 11:40

Dryg miljon till havsplanering

Blekinges kustkommuner dela på en dryg miljon för att ta fram hur havet ska skyddas, nyttjas och förvaltas..

Helsingborgs Dagblad - 13 sep 17 kl. 11:30

Landskrona vill inte betala dryg miljon för kamerasamling – nu börjar säljaren tröttna

Kamerasamlare har väntat på betalningen, en dryg miljon, i flera år..

Nya Wermlands Tidningen - 18 maj 11 kl. 10:03

Ökade familjekassan med dryg miljon

Golfproffset Christian Nilsson, 32, från Karlstad GK tvingas vara borta långa perioder från familjen. Men sonen Elliot och dottern Thea är alltid med, i form av två tatueringar på pappas underarmar. Den här våren och försommaren har pappa Nilsson drygat ut familjekassan som aldrig förr.

DN - 20 dec 13 kl. 09:56

Varje ungdomsjobb kostade dryg miljon

Regeringens reform med sänkta arbetsgivaravgifter för unga har ökat ungdomars sysselsättning med cirka två procent. Men varje jobb har kostat skattebetalarna 1–1,6 miljon kronor, visar en ny studie..

Västerbottens Folkblad - 25 okt 14 kl. 09:50

Skellefteåföretagare upptaxeras med dryg miljon

En Skellefteåbo har förlorat en skattetvist i domstol. Mannen upptaxeras med över en miljon kronor för inkomster i sitt företag. I dag är företaget försatt i konkurs.

YA - 12 feb 16 kl. 03:00

Dryg miljon kan gå till förstelärarna i Tomelilla

För att kommunens förstelärare ska kunna utveckla verksamheten behövs inte bara pengar utan också tid – och nu har kommunstyrelsen sagt ja till att skjuta till den miljon som behövs..

Nyan - 31 okt 17 kl. 18:00

Dryg miljon för musikskola

Ålands musikinstitut beräknas i landskapsbudgeten ha kostnader på drygt en miljon euro nästa år. En beräknad inkomst på 135 000 minskar landskapets nettoutgift i motsvarande mån. Ett långsiktigt mål är att jämna ut obalansen mellan könen i olika ämnen.

DI - 25 apr 18 kl. 12:32

Kindreds vd har köpt depåbevis för en dryg miljon

Kindreds vd Henrik Tjärnström har köpt 9.000 svenska depåbevis i Kindred i dag, onsdag. Sett till dagens snittkurs är köpet värt drygt 1 miljon kronor..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

"Saudiarabien förnekar kännedom"

USA:s utrikesminister Mike Pompeo säger att saudiska ledare kraftigt förnekar kännedom om vad som inträffat vid den saudiske journalisten Jamal Khashoggis besök på landets konsulat i Istanbul. Pompeo åkte till Riyad efter att Saudiarabien anklagats för.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Man allvarligt skadad efter bråk i Kalmar

Flera ungdomar var på tisdagskvällen inblandade i ett bråk vid köpcentret Baronen i Kalmar, skriver Barometern. Totalt har tre män i 18-årsålderns skadats, en av dem allvarligt, enligt Aftonbladet. – Det är ett stick- eller skärvapen som använts, säger.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Minst 29 döda i orkanen Michael

Sökandet efter hundratals saknade efter orkanen Michael fortsätter. En vecka efter att stormen förstört hela samhällen i Florida har 29 människor bekräftats döda. Florida drabbades värst av Michael, som hade högsta uppmätta ihållande vindar på närmare 7.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Debutanten Olsson nöjd men kräver mer

Godkänt, men att det kan bli bättre. Det var Kristoffer Olssons betyg på sin debut i A-landslaget. – Jag har alltid höga krav på mig själv och vill alltid göra det bättre, sade mittfältaren efter Sveriges 1–1 mot Slovakien.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Nyhetsöknar breder ut sig i USA

Över 1 800 dags- och veckotidningar har försvunnit i USA sedan 2004. Med en femtedel av tidningsbeståndet nerlagt riskerar tusentals samhällen att hamna i "nyhetsöknar" utan vettig bevakning av offentliga angelägenheter, varnar University of North Carol.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svårt att hålla Martin Olsson utanför laget

Janne Andersson var inte på skämthumör när han samlade spelarna i omklädningsrummet efter den första halvleken. – Det är nog första gången sedan jag blev förbundskapten som jag var irriterad i pausen, säger förbundskaptenen. Han påpekar också att situat.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Larm om höga smällar i Uppsala

En misstänkt explosion har rapporterats på en parkeringsplats i Uppsala, skriver Aftonbladet. Polisen fick flera samtal om en hög smäll vid halv elva på måndagskvällen och har spärrat av platsen. – Att det har smällt är vi, och alla som ringt in, rörand.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Bedrövad Peterson kramades om av Andersson

Åtta dagar med landslaget gav ett inhopp på tio minuter mot Slovakien. Kristoffer Peterson stökade undan debuten med att stöka till det rejält för sig med misstaget som kostade segern. – Jag tappar bollen, det finns inga ursäkter, säger han.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Man misshandlades av flera personer utomhus

På tisdagskvällen blev en man i 18-årsåldern misshandlad av tre okända gärningsmän vid Fårhagevägen nära Sofiero..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Jansson: "Ganska sorgligt"

En tyst minut och spelarna bar sorgband. Bortgångne Labinot Harbuzi hedrades i samband med Sveriges 1–1-möte med Slovakien. – Det var ganska sorgligt, sade Pontus Jansson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.