Skånskan > Nyheter

Saturday, 22 February, 22:33

Skånskan - 29 mar 18 kl. 09:00

”Mycket tuffare än jag trodde”Förra veckan fick Britt Ekland och Aaron Brown Let’s Dance-juryns gillande med sin version av dansen american smooth. ”Du var den moviestar vi förväntade oss” sa juryn bland annat.
På långfredagen är det dags för samba.
– Det är svårt, mycket rörelser med höfter och fötter. Och så ska man se eldig och sensuell ut och det är inte så lätt vid min ålder, säger Britt Ekland.
Läs mer på Skånskan
Läs mer om:
Britt Ekland, Aaron Brown Let, Dance, Let, Jon-Henrik Fjällgren, Martina Haag, Maria, Aaron, Malin, Linn, Cha, Tobias, Step, Alexander, Calle, Cha8, Jasmine, Jeanette, Step10, henrik, Katja, TV4, TV4 Play, Mary Goodnight, Bond, Mannen, Bowie

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mycket tuffare, änjag , trodde
Länstidningen i Jämtland - 05 jan 18 kl. 13:29

Robin från Kaxås är med i Farmen 2018: ”Det var tuffare än jag trodde”

Robin Johansen, 30, bor i Kaxås men kommer ursprungligen från Trondheim i Norge. Han är med nästa säsong av dokusåpan Farmen som börjar den 7 januari på TV4. Robin säger själv att hans medverkan i Farmen 2018 blev lite speciell.

Expressen - 04 feb 13 kl. 13:40

Josefin Öqvist: Det har varit tuffare än väntat

En lång väntan är över. På onsdag kan Josefine Öqvist, 29, göra comeback efter graviditet och barnafödande. ?

Expressen - 04 feb 13 kl. 13:40

Öqvist: Det här har varit tuffare än väntat

En lång väntan är över. På onsdag kan Josefine Öqvist, 29, göra comeback efter graviditet och barnafödande. ?

Kristianstadsbladet - 16 maj 14 kl. 06:30

Tuffare krav gav svenskt på tallrikarna

Foto: TT
Kristianstads kommun når ännu inte målet att 40 procent av inköpta livsmedel ska vara ekologiska, visar en uppföljning av livsmedelsavtalen som tecknades i höstas. Men andelen inköpt kött är nu till 96 procent svenskt.
Kommunstyrelsens ordförande Pierre Månsson (FP) betecknar resultatet som en ”jätteframgång”.

YLE - 04 jul 15 kl. 20:14

Lena Philipsson: "Jag trodde kärringkånk var lätt"

Den finländska duon Ville Parviainen och Sari Viljanen tog hem segern i VM i kärringkånk, som ordnades i Sonkajärvi i Savolax. Den svenska artisten Lena Philipsson med pojkvännen Pierre Leander kom på en tolfte plats.. Silvret gick också till Finland - till Taisto Miettinen och Kristiina Haapanen, som har vunnit tävlingen flera tidigare år.

Skånskan - 20 jun 19 kl. 11:17

Tuffare för politiker som röstas bort

höör Sämre stöd och mindre i pension. Nu ser det ut att bli sämre villkor för heltidsarvoderade kommunalråd som inte längre sitter kvar på sin post. I Höör blir det tuffare regler än vad Sveriges kommuner och landsting (SKL) föreslår.

Sydsvenskan - 26 feb 11 kl. 06:30

Tuffare tag mot friskolor

Stockholm. Ideologiska låsningar, naivitet och politisk obeslutsamhet har lett till friskolor med problem och vinster som utmanar. Utbildningsminister Jan Björklund (FP) är nu självkritisk och varslar om tuffare regler.

VA - 22 jul 11 kl. 13:47

Bolagen som får det tuffare

22 juli Trots att bolagens rapporter vittnar om en fortsatt god underliggande efterfrågan generellt är det ändå ett flertal bolag som skruvar lite på utsikterna och flaggar för tuffare tider framöver. För lastbilstillverkarna är kommentarerna kring utsikterna generellt starka. Scania riskerar dock motvind i tredje kvartalet från än tuffare valutaeffekter och en svagare geografisk mix.

Kristianstadsbladet - 01 aug 11 kl. 16:53

Tuffare förhör väntar Breivik

Nya tuffare förhör väntar Anders Behring Breivik.
För Norges muslimer inleddes ramadan ? den högtid då man övar sig i tålamod och ödmjukhet ?

Västerbottens Folkblad - 16 mar 12 kl. 00:30

Tuffare etta ska stärka norrhockeyn

Ishockeyns division I-serie ska bli tuffare. Serierna i norr ska slås ihop och bantas till tolv lag 2013/2014. Ishockeyns division I-serie ska bli tuffare.

Fler nyheter från Skånskan

Skånskan - 1 timme sedan

Redhawks föll i förkvalet till SDHL

ISHOCKEY Malmö Redhawks tog inte chansen att avgöra förkvalet till SDHL på lördagen.
Efter 1-4 borta mot Färjestad BK väntar nu en tredje och helt avgörande match i Karlstad under söndagseftermiddagen.Färjestad visade framför allt effektivitet i powerplay och gjorde sina tre första mål med en spelare mer på isen.

Skånskan - 2 timmar sedan

Schlagerhörnan bloggar direkt från Arenan

Följ Skånskans schlagerbloggares direktrapportering från kvällens deltävling här..

Skånskan - 4 timmar sedan

Tävla med idéer för gården

STÅNGBY Lunds kommun utlyser en idétävling om hur Torngården i Stångby bäst kan användas i framtiden.
Tanken är att huset ska vara en central mötesplats för alla.– I dagarna kommer Stångbyborna att få ett kort hem i brevlådan med all information om idétävlingen, säger Ulrika Dagård som är samhällsstrateg i Lunds kommun och projektledare för idétävlingen.

Skånskan - 4 timmar sedan

Fängelsestraff för två efter Instagramflört

ESLÖV Två 28-åringar som 20 december misshandlade en Eslövsbo svårt, efter att denne Instagram-flörtat med den enes flickvän, döms till fängelse i ett år och nio månader respektive ett år och sex månader av Lunds tingsrätt.De båda männen åtalades för att vid 22.30-tiden den dagen ha knivhuggit och slagit en tredje 28-årig man i huvudet i korsningen Västergatan/Västerlånggatan i Eslöv.

Skånskan - 4 timmar sedan

Blekt Redhawks föll mot HV71

ishockey Ett oväntat blekt Malmö Redhawks föll borta mot HV71 med 2-3 och ser allt mer ut att få rikta in sig på att spela play-in till SM-slutspelet.Efter en längre tids fin form hamnade Redhawks i en svacka i lördagens match mot Jönkping och kom inte alls upp i den nivå spel- och energimässigt som laget visat de tidigare veckorna.
– Det känns halvdant överallt på isen, vi står och tittar på den som håller pucken och reagerar i stället för att agera.

Skånskan - 5 timmar sedan

Ny perrong måste byggas

Teckomatorp Det är inte bara tågstationerna i Kågeröd och Svalöv som byggs.
Även i Teckomatorp kommer det att märkas av att trafik på Söderåsbanan blir verklighet i slutet av 2021.En ny perrong ska byggas på den norra sidan och den påbörjas någon gång under nästa år och för Svalövs kommuns del handlar det om att ta hand om de åtagande som gjorts i uppgörelsen med Trafikverket.

Skånskan - 6 timmar sedan

Tandläkarborr låter för mycket

Lund
En tandläkare har överklagat en avgift från Miljöförvaltningen.
Det är en granne som klagat på buller, något som enligt mannen är obefogat.
Mannen hävdar att han drivit tandläkarmottagning i 25 år utan några klagomål.

Skånskan - 7 timmar sedan

Mer jämställt i Europa

Visste du att Sverige har den mest generösa föräldraledigheten och jämställda föräldraförsäkringen inom EU och världen? Det är inte något som ska tas för givet, det har jag fått lära mig efter tiden i Bryssel bland europeiska kollegor. Rätten till föräldraledighet är enormt viktigt för att kunna få kvalitetstid med sitt barn och landa i att bli förälder.

Skånskan - 7 timmar sedan

Elisefarm köper Romeleåsens GK

LUND Elisefarm Golf Club nära E22 mellan Hurva och Hörby, får köpa Romeleåsens Golfklubb. Det beslöt medlemmarna efter en sluten omröstning i veckan.
Elisefarm fick 60 procent av rösterna och beräknas ta över driften den 1 mars.

Skånskan - 7 timmar sedan

Hur mycket mello kan du?

Quiz Gör vårt mello-quiz här..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.