Dagens PS > Ekonomi

Tuesday, 13 November, 19:44

Dagens PS - 27 mar 18 kl. 12:57

Volvos nya lyxsyskon – alla bilder och faktaDet lyxiga systermärket har precis presenterat Volvos XC40 syskon Lynk 02. Häng med på en guidad tur. Som Dagens PS rapporterade härom dagen drar produktionen av nya systermärket Lynk & Cos tillverkning nästa år i Volvo Cars fabriker i Belgien. ”Vi ser en stor potential för detta nya varumärke när det nu tar sig in på den europeiska marknaden, och vi är glada över att kunna stödja Lynk & Co genom Volvos tekniska och industriella expertis”, säger Håkan Samuelsson, vd och koncernchef för Volvo Cars. (Pressbild: Lynk & Co) Och nu presenterar det unga varumärket sin tredje modell i ordningen – även om namnet 02 antyder motsatsen – som ska vara Lynks motsvarighet till Volvos XC40.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Volvos XC40, Lynk, Dagens PS, Volvo Cars, Belgien, Volvos, Håkan Samuelsson, Lynks, Expressen, Elias Andersson, Porsche Macan, Volvo XC40, Geely, KÄlla, LÄS ÄVEN, PS

Dela artikeln

117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvosnya , lyxsyskonalla , bilderoch , fakta
Dagensanalys.se - 23 jan 17 kl. 17:44

”Alternativa fakta” istället för sanningen?

I samband med att bilder som visade att färre närvarande under Donald Trumps installation än Barack Obamas 2009 spridits bland medier världen över så gick man från Vita Husets håll ut med uppgifter som pekade på rekordantal besökare. När man ställdes mot väggen om uppgifternas sanningshalt svarade man med att man uppgett ”alternativa fakta”. Vad blir konsekvenserna av sådant?

Skånskan - 20 okt 18 kl. 14:00

Lättsmält fakta läckert serverad

Ung kultur En riktig praktbok för alla åldrar är Stora boken om träd av Piotr Socha och Wojciech Grajkowski (Alfabeta). I sitt stora format, nästan A3, och med vackra och illustrativa bilder som täcker varje uppslag förutom en smal textspalt längs ena kanten, är det en bok att bläddra i och njuta av vid många tillfällen i små eller stora portioner. Här finns allt från definitionen av ett träd och fakta om största, äldsta, högsta, märkligaste träden såväl som texter om djur som lever i träden och hjälper dem att sprida sig och djur som ser ut som blad eller kvistar.

Skånskan - 08 apr 18 kl. 16:00

Fantastiska fakta och yoga för barn

Ung kultur Katter med klös, Opal, är en läcker bilderbok om katter av alla de slag med mycket fakta serverade på ett läckert och fantasieggande sätt. Katter lever i alla miljöer från het öken till snöiga berg i Himalaya. Men hur kom det sig att katten blev vårt husdjur?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är nya Volvon - fakta, bilder, film

Det är bilen som ska ta Volvo "rätt in i Golfklassens toppskikt", rapporterar Teknikens Värld. Här är alla fakta och bilder på "teknikundret" vars "former sticker ut". Volvo bjuder dessutom på en världsnyhet!.

Posh24 - 18 okt 12 kl. 19:08

10 roliga fakta om dagens födelsedagsbarn Ne-Yo!

Shaffer ''Ne-Yo'' Smith är en av de hetaste R&B-killarna vi vet, och idag fyller han år! Det firar vi med att ge dig 10 roliga fakta om Ne-Yo och självklart lika många snygga bilder. Visste du att han blivit dömd till samhällstjänst och att den han helst vill samarbeta med just nu är Adele?

Opinionen.se - 15 mar 13 kl. 12:33

Här är nya Galaxy S4 - bilder och fakta

Samsung har presenterat sitt nya flaggskepp Galaxy S4 på Radio City Music Hall i New York. Här är alla bilder och fakta!.

Dagens PS - 28 okt 16 kl. 08:35

Alla bilder och fakta: Här är Apples nya superlaptops

På torsdagskvällen svensk tid var det dags för Apples andra stora produktlansering den här hösten. Efter att i september ha presenterat tillverkarens nya telefon Iphone 7 var det nu dags för Tim Cook och gänget att visa upp IT-jättens nya generation bärbara datorer. Apples vd Tim Cook.

Dagens PS - 27 feb 17 kl. 10:29

Älskad Nokia är tillbaka – se alla bilder och fakta

HMD, bolaget som äger rättigheterna att sälja telefoner under det finska varumärket Nokia, presenterade mobilen alla väntat på: en ny version av klassikern 3310. (Foto: TT) Lanseringen sker inför dagens öppnande av årets stora mobilmässa Mobile World Congress i Barcelona som lockar samtliga av världens största tillverkare, bortsett från Apple. (Foto: TT) Nya Nokia 3310 får ett uppdaterat utseende men med en tydlig blinkning till sin åldrade föregångare.

Dagens PS - 28 jul 17 kl. 10:53

Premiär för ”billig” Tesla – se alla bilder och fakta

Hittills har det kostat runt miljonen att lägga vantarna på en Tesla. Men nu tar elbilstillverkaren, grundat av serieentreprenören Elon Musk, steget från lyxbilssegmentet till den breda massan. Förväntningarna har varit enorma och på fredagen lämnas bilnycklarna över till de första 30 köparna av nya Tesla Model 3 – elbilen med en prislapp på 35.

GöteborgsPosten - 09 sep 14 kl. 05:00

Hittade unika bilder i Volvos gömmor

Volvos glömda reklambilder avslöjar ett Göteborg som förändrats under 90 år.– Många av platserna var finare förr, säger Claes Rydholm som släpper en bok i ämnet..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - 6 timmar sedan

Tips på aktie för spekulativa köpare

Gamingbolaget Paradox kan med två lovande spelsläpp 2019 få ett snabbt svängande sentiment kring aktien. För den spekulativt lagde kan det vara dags att byta fot från sälj till köp. Det skriver Börsplus i en analys på tisdagen.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Då dominerar vindkraften i EU

Vindkraften väntas bli Europas viktigaste energikälla år 2027, vilket är ett par år tidigare än vad som tidigare prognostiserats. Det uppger International Energy Agency (IEA) i sin analys 2018 World Energy Outlook. Vindkraften kommer således att passera kolet, kärnkraften och gasen som den viktigaste energikällan i EU tidigare än vad IEA tidigare förutspått.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Då blir vindkraft viktigaste energikällan

Vindkraften väntas bli Europas viktigaste energikälla år 2027, vilket är ett par år tidigare än vad som tidigare prognostiserats. Det uppger International Energy Agency (IEA) i sin analys 2018 World Energy Outlook. Vindkraften kommer således att passera kolet, kärnkraften och gasen som den viktigaste energikällan i EU tidigare än vad IEA tidigare förutspått.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Stjärnduo lämnar Swedbank Robur

Förvaltarna Carl Armfelt och Erik Sprinchorn lämnar under hösten Swedbank Robur för att starta upp en egen verksamhet utanför banken. Det påverkar fyra av bankernas fonder, bland annat populära Ny Teknik. "Vi vill tacka Carl och Erik för det fina arbete de gjort för Swedbank Robur i allmänhet och fondandelsägarna i de fonder de förvaltat i synnerhet.

Dagens PS - 9 timmar sedan

Autoliv vill avvisa Volvo Cars stämning

Autoliv vill att Patent- och marknadsdomstolen avvisar Volvo Cars stämning av företaget eftersom frågan hanteras i fel forum. Det skriver Realtid som tagit del av Autolivs svaromål. Volvo Cars stämde Autoliv i september för att dess egenuppfunna säkerhetsutrustning ”en ”bälteshake”, hade använts olovandes.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Björnindikatorn lyser rött – investerare varnas

Goldman Sachs indikator för en bear market är nu uppe i 73 procent, vilket är den högsta nivån sedan slutet av 1960-talet och början av 70-talet. Enligt bankens globala aktiestrateg Peter Oppenheimer lyser indikatorn rött och investerare bör alltid inta en försiktig hållning när den överstiger 60 procent. Att indikatorn nu är högre än så betyder att risken för en nedgång är ”betydande”, och att det är troligt att avkastningen blir noll under de kommande tolv månaderna, rapporterar CNBC.

Dagens PS - 8 timmar sedan

Björnindikatorn på högsta nivån sedan 70-talet

Goldman Sachs indikator för en bear market är nu uppe i 73 procent, vilket är den högsta nivån sedan slutet av 1960-talet och början av 70-talet. Enligt bankens globala aktiestrateg Peter Oppenheimer lyser indikatorn rött och investerare bör alltid inta en försiktig hållning när den överstiger 60 procent. Att indikatorn nu är högre än så betyder att risken för en nedgång är "betydande", och att det är troligt att avkastningen blir noll under de kommande tolv månaderna, rapporterar CNBC.

Dagens PS - 9 timmar sedan

PS-podden: Lojalitet i en ny tid

För några veckor sedan hölls det ett seminarium om kundlojalitet på Hotell Rival i Stockholm. Utställare och föreläsare möttes och surrade om hur man vinner nya kunder i en föränderlig digital värld, och hur man bibehåller de man redan har. Det blev en intensiv dag med många talare som fokuserade på hur väldigt fort marknaden förändras.

Dagens PS - 11 timmar sedan

Färre slipper gå utan jobb

Sveriges öppna arbetslöshet enligt Arbetsförmedlingens statistik minskade till 3,7 procent i oktober. Under september var den öppna arbetslösheten 3,8 procent. Sammanlagt är arbetslösheten i oktober 6,9 procent, en nedgång från 7,4 procent på ett år.

Dagens PS - 10 nov 18 kl. 07:58

Byggherren sadlade om – blev artist

På fredagen släppte han sitt första album – 54 år gammal. ”Det här har länge varit min dröm, beslutet har mognat fram”, berättar Johan Ehnström. Förra sommaren sa Stockholmsmusikern Johan Ehnström upp sig för att satsa på musiken på heltid.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.