Dagens PS > Ekonomi

Sunday, 22 July, 20:14

Dagens PS - 27 mar 18 kl. 12:57

Volvos nya lyxsyskon – alla bilder och faktaDet lyxiga systermärket har precis presenterat Volvos XC40 syskon Lynk 02. Häng med på en guidad tur. Som Dagens PS rapporterade härom dagen drar produktionen av nya systermärket Lynk & Cos tillverkning nästa år i Volvo Cars fabriker i Belgien. ”Vi ser en stor potential för detta nya varumärke när det nu tar sig in på den europeiska marknaden, och vi är glada över att kunna stödja Lynk & Co genom Volvos tekniska och industriella expertis”, säger Håkan Samuelsson, vd och koncernchef för Volvo Cars. (Pressbild: Lynk & Co) Och nu presenterar det unga varumärket sin tredje modell i ordningen – även om namnet 02 antyder motsatsen – som ska vara Lynks motsvarighet till Volvos XC40.
Läs mer på Dagens PS
Läs mer om:
Volvos XC40, Lynk, Dagens PS, Volvo Cars, Belgien, Volvos, Håkan Samuelsson, Lynks, Expressen, Elias Andersson, Porsche Macan, Volvo XC40, Geely, KÄlla, LÄS ÄVEN, PS

Dela artikeln

117 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Volvosnya , lyxsyskonalla , bilderoch , fakta
Dagensanalys.se - 23 jan 17 kl. 17:44

”Alternativa fakta” istället för sanningen?

I samband med att bilder som visade att färre närvarande under Donald Trumps installation än Barack Obamas 2009 spridits bland medier världen över så gick man från Vita Husets håll ut med uppgifter som pekade på rekordantal besökare. När man ställdes mot väggen om uppgifternas sanningshalt svarade man med att man uppgett ”alternativa fakta”. Vad blir konsekvenserna av sådant?

GöteborgsPosten - 17 jul 18 kl. 20:00

Bilder från Gothia cups första dagar

Gothia cup pågår för fullt. Här kan du se bilder från årets fotbollsfest. Bilderna är tagna under måndagen och tisdagen..

Skånskan - 08 apr 18 kl. 16:00

Fantastiska fakta och yoga för barn

Ung kultur Katter med klös, Opal, är en läcker bilderbok om katter av alla de slag med mycket fakta serverade på ett läckert och fantasieggande sätt. Katter lever i alla miljöer från het öken till snöiga berg i Himalaya. Men hur kom det sig att katten blev vårt husdjur?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Här är nya Volvon - fakta, bilder, film

Det är bilen som ska ta Volvo "rätt in i Golfklassens toppskikt", rapporterar Teknikens Värld. Här är alla fakta och bilder på "teknikundret" vars "former sticker ut". Volvo bjuder dessutom på en världsnyhet!.

Posh24 - 18 okt 12 kl. 19:08

10 roliga fakta om dagens födelsedagsbarn Ne-Yo!

Shaffer ''Ne-Yo'' Smith är en av de hetaste R&B-killarna vi vet, och idag fyller han år! Det firar vi med att ge dig 10 roliga fakta om Ne-Yo och självklart lika många snygga bilder. Visste du att han blivit dömd till samhällstjänst och att den han helst vill samarbeta med just nu är Adele?

Opinionen.se - 15 mar 13 kl. 12:33

Här är nya Galaxy S4 - bilder och fakta

Samsung har presenterat sitt nya flaggskepp Galaxy S4 på Radio City Music Hall i New York. Här är alla bilder och fakta!.

Dagens PS - 28 okt 16 kl. 08:35

Alla bilder och fakta: Här är Apples nya superlaptops

På torsdagskvällen svensk tid var det dags för Apples andra stora produktlansering den här hösten. Efter att i september ha presenterat tillverkarens nya telefon Iphone 7 var det nu dags för Tim Cook och gänget att visa upp IT-jättens nya generation bärbara datorer. Apples vd Tim Cook.

Dagens PS - 27 feb 17 kl. 10:29

Älskad Nokia är tillbaka – se alla bilder och fakta

HMD, bolaget som äger rättigheterna att sälja telefoner under det finska varumärket Nokia, presenterade mobilen alla väntat på: en ny version av klassikern 3310. (Foto: TT) Lanseringen sker inför dagens öppnande av årets stora mobilmässa Mobile World Congress i Barcelona som lockar samtliga av världens största tillverkare, bortsett från Apple. (Foto: TT) Nya Nokia 3310 får ett uppdaterat utseende men med en tydlig blinkning till sin åldrade föregångare.

Dagens PS - 28 jul 17 kl. 10:53

Premiär för ”billig” Tesla – se alla bilder och fakta

Hittills har det kostat runt miljonen att lägga vantarna på en Tesla. Men nu tar elbilstillverkaren, grundat av serieentreprenören Elon Musk, steget från lyxbilssegmentet till den breda massan. Förväntningarna har varit enorma och på fredagen lämnas bilnycklarna över till de första 30 köparna av nya Tesla Model 3 – elbilen med en prislapp på 35.

GöteborgsPosten - 09 sep 14 kl. 05:00

Hittade unika bilder i Volvos gömmor

Volvos glömda reklambilder avslöjar ett Göteborg som förändrats under 90 år.– Många av platserna var finare förr, säger Claes Rydholm som släpper en bok i ämnet..

Fler nyheter från Dagens PS

Dagens PS - I förrgår: 12:54

PS-Podden: Ett helt nytt sätt att handla

När det gäller sättet vi handlar på är framtiden redan här. Några som förstått det är människorna bakom The Lobby i Stockholm. Förr talade man alltid om framtiden som något som skulle komma.

Dagens PS - I förrgår: 10:01

Hög tv-chef får sparken för “olämpligt” snack

Paramounts tv-chef Amy Powell får sparken för olämpliga kommentarer på arbetsplatsen. Det rapporterar Wall Street Journal. Från Paramounts sida uppger man att kommentarerna var oförenliga med företagets värdegrund.

Dagens PS - I förrgår: 10:13

Våg av cyberattacker – då avgår tre FBI-toppar

Tre av FBI:s främsta säkerhetsexperter avgår från statlig tjänst, enligt personer med insyn i ärendet. Det rapporterar Wall Street Journal. Scott Smith, biträdande direktör, som ansvarar för byråns cyberdivision och hans ställföreträdare Howard Marshall har eller kommer lämna sina poster.

Dagens PS - I förrgår: 12:06

Birro: Nyhetsveckan som gick

Nästan allting den här veckan har handlat om bränderna här hemma. Återigen har det svenska maskineriet gnisslat igång alldeles för långsamt. Det dröjde en vecka innan statsministern tog sig till ett av de brandhärjade områdena.

Dagens PS - I förrgår: 10:20

Börsen: Två rapportrasar – en flyger till himlen

Stockholmsbörsen inledde, i linje med Europa, veckans sista handelsdag på minus, men noteras i skrivande stund strax över nollan. Pricer och Scandic Hotels rusar efter sina respektive rapporter, medan Stora Enso och Mr Green hör till förmiddagens förlorare. Efter drygt 1 timmes handel var OMXS30-indexet upp 0,18 procent, medan Stockholm All-Share index (SAX) hade ökat 0,25 procent.

Dagens PS - I förrgår: 10:21

Analys: Het aktie borde rusa mycket mer

Läkemedelsbolaget Sobis köp av Novimmunes särläkemedelskandidat emapalumab är ett utmärkt förvärv som passar bolaget som handen i handsken. Affären kan också innebära att hemofiliverksamheten kan säljas till Sanofi, spekulerar Pareto Securities i en analys och påpekar att aktien borde reagera mer positivt på nyheten. Läkemedelskandidaten utvecklas mot den sällsynta immunsjukdomen hemofagocyterande lymfohistiocytos, och ett svar på Novimmunes registreringsansökan hos amerikanska läkemedelsverket väntas i slutet av 2018.

Dagens PS - I förrgår: 10:35

HTC drar sig ur indiska smartphonemarknaden

HTC drar sig ur den indiska smartphonemarknaden, rapporterar Economic Times. Det sker mot bakgrund av att många kinesiska aktörer har tagit sig in på marknaden. Den indiska verksamhetens högsta chefer har avgått.

Dagens PS - 19 jul 18 kl. 06:50

Volvo Cars rekordgasar – högsta vinsten någonsin

Volvo Cars, ägt av kinesiska Geely, redovisar en rejäl försäljningsökning och en rekordhög vinst under andra kvartalet. Nettoomsättningen ökade med 26,9 procent till 66 miljarder kronor. Antalet bilar som såldes var 170.

Dagens PS - I förrgår: 10:42

Toyota stänger fabrik – satsar på autonoma bilar

Japanska biljätten Toyota stänger en tillverkningsfabrik i landet, mot bakgrund av att företaget satsar allt mer på elbilar och autonoma fordon. Det rapporterar Nikkei Asian Review. Produktionen vid fabriken kommer att upphöra så tidigt som år 2020, och blir då den första personbilsfabriken att omallokera produktion på elva år.

Dagens PS - 18 jul 18 kl. 10:56

Ekonom: Risken för ett brexitfiasko ökar

Sannolikheten att det inte blir någon brexitavtal bedöms ha ökat, enligt CMC Markets brittiska marknadsekonom. Gårdagens positiva börsavslutning var främst drivet av en positiv ton från Fed-chefen Jerome Powell, samtidigt som det är politisk turbulens i Storbritannien. Det framgår av en rapport från CMC Markets brittiska marknadsanalytiker Michael Hewson.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.