GöteborgsPosten > Nyheter

Wednesday, 22 August, 09:51

GöteborgsPosten - 26 mar 18 kl. 13:47

Här fångas tjuven på bild – ändå läggs utredningen nerNär familjen var inne i stan kunde de via sina mobiltelefoner se livebilder på hur en främling ryckte i deras altandörr.
Trots att polisen grep två män utanför deras tomt några minuter senare läggs nu utredningen ner.
– Männen som greps nekar till brott och som jag minns det går det inte att styrka att någon av dem är personen som fångades på bild, säger kammaråklagare Sara Toreskog..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sara Toreskog

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här fångas, tjuven, bild, ändå, läggs, utredningen, ner
GT - 11 jan 16 kl. 14:33

Kokainligan fångas på bild på flygplatsen

På väg från Landvetter till Brasilien fångades den misstänkta kokainkartellen från Borås på bild. Mindre än en månad senare - stoppades en av kartellens kurirer med 14 kilo kokain på Beiruts flygplats - på väg till Europa. – Det är månader av spaning som ligger bakom tillsaget, säger Magnus Dahl, vid grova brottsroteln i polisområde Älvsborg..

Corren - 29 sep 15 kl. 21:40

Tjuven snodde både el och cykel

Cykelstölder är vanliga i Linköping – men att cykeltjuven fångas på bild med vinkelslipen i högsta hugg är inte lika vanligt..

Expressen - 16 apr 17 kl. 07:07

Akilov fångades på bild – före attacken

Två timmar före dådet på Drottninggatan fångades Rakhmat Akilov på bild i en tobaksaffär i Vårby gård. I butiken köpte han snus och gick sedan vidare mot tunnelbanan, visar övervakningsbilder som Aftonbladet har publicerat. På axeln bar Akilov en väska - som har försvunnit nästa gång han fångas på bild, strax efter dådet..

Corren - 29 sep 15 kl. 21:40

Cykeltjuv med vinkelslip fångad på bild

Cykelstölder är vanliga i Linköping – men att cykeltjuven fångas på bild med vinkelslipen i högsta hugg är inte lika vanligt..

SmålandsPosten - 08 jan 18 kl. 10:26

Lofamilj fångad på bild i Kronobergs län

Det hör inte till vanligheten att lodjur fångas på bild. Men strax före nyår promenerade en lodjursfamilj förbi en åtelkamera utanför Häradsbäck. .

Aftonbladet - 17 feb 13 kl. 12:12

Fångas på bild efter våldtäkt

19-åringen knuffade in kvinna i hytt ? så många våldtas på Östersjöfärjor.

UNT - 26 okt 13 kl. 17:28

Kronisk smärta kan fångas i bild

Med en så kallad PET-kamera kan man visa att patienter med kronisk så kallad tennisarmbåge har synbara förändringar i de smärtande områdena. Signalen från kamerabilderna lyser klart i de områden som gör ont..

Expressen - 18 feb 15 kl. 16:41

Fångas på bild på väg till sitt nästa våldsoffer

Här misstänks skräckmannen i Göteborg vara på väg till sitt nästa offer. Tio minuter efter att han fastande på övervakningsfilm ska han ha våldtagit en kvinna i Majorna. Totalt ska mannen ha attackerat sex kvinnor – inom loppet av ett dygn.

BT - 24 feb 16 kl. 10:04

Gängledare fångas på bild – med vapen och knark i bilen

Polisen hittade 5 000 tabletter ecstasy och en skarpladdad pistol i en parkerad bil som kameraövervakades och filmade en man som kom och hämtade grejer från bilen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 10 minuter sedan

Valöverklagan i Zimbabwe tas upp i domstol

GöteborgsPosten - 19 timmar sedan

Bättre skola och mer EU gör Sverige bättre

Tryggheten i Göteborg kräver både hårdare tag mot brottsligheten och större insatser för att förebygga brott. Det krävs både fler poliser och bättre skola, både hårdare straff och fler jobb. Det behövs en politik som tryggar välfärd och välstånd på sikt, där Sverige samarbetar mer i EU – inte mindre, skriver Jan Björklund (L)..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Konservera och frys in som Alexandra Zazzi

Alexandra Zazzi är äntligen tillbaka från semestern. Med sig har hon soliga minnen av bigarråer, knep för att ta hand om höstens frukt samt ett smarrigt recept på plommonkaka..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

"Vi sitter ihop med varandra som i en väv"

Han är nästan fyrtio, har två barn, gråa hårstrån och kan numera känna igen sin pappa i sig själv, även behovet att fly. Någonstans där föddes också Jonas Hassen Khemiris nya roman, "Pappaklausulen"..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Så skiljer sig din löpning mellan morgon och kväll

I helgen ska tusentals löpare springa Midnattsloppet i Göteborg. Första starten går klockan 21:30 och det finns skillnader i prestationen mellan att springa dagtid och kvällstid. GP har frågat Niklas Psilander på Gymnastik och idrottshögskolan om i vilken form man är under ett kvällslopp..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Minaj beskyller Travis Scott för listfusk

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Rumänsk ledare om protesterna: Kuppförsök

Den senaste tidens omfattande protester mot regeringen i Rumänien var en del av ett misslyckat försök att störta regeringen. Det hävdar det socialdemokratiska regeringspartiet PSD:s ledare Liviu Dragnea..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Oförändrat på börsen

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Rapport: Tillväxtfesten i världen slutar i år

Den feberheta världskonjunkturen slår i taket i år. Därefter sjunker temperaturen globalt när tillväxten i USA fryser under 2019, enligt Handelsbankens senaste konjunkturrapport..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Göteborgaren hyllas för sin Tupac-remix

Producenten André Roots blev så förtjust i Tupacs gamla hit Changes att han skapat ett helt album baserat på låten. Nu har samlingsplattan uppmärksammats över hela världen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.