GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 15 October, 10:36

GöteborgsPosten - 26 mar 18 kl. 13:47

Här fångas tjuven på bild – ändå läggs utredningen nerNär familjen var inne i stan kunde de via sina mobiltelefoner se livebilder på hur en främling ryckte i deras altandörr.
Trots att polisen grep två män utanför deras tomt några minuter senare läggs nu utredningen ner.
– Männen som greps nekar till brott och som jag minns det går det inte att styrka att någon av dem är personen som fångades på bild, säger kammaråklagare Sara Toreskog..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Sara Toreskog

Dela artikeln

12 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Här fångas, tjuven, bild, ändå, läggs, utredningen, ner
GT - 11 jan 16 kl. 14:33

Kokainligan fångas på bild på flygplatsen

På väg från Landvetter till Brasilien fångades den misstänkta kokainkartellen från Borås på bild. Mindre än en månad senare - stoppades en av kartellens kurirer med 14 kilo kokain på Beiruts flygplats - på väg till Europa. – Det är månader av spaning som ligger bakom tillsaget, säger Magnus Dahl, vid grova brottsroteln i polisområde Älvsborg..

Corren - 29 sep 15 kl. 21:40

Tjuven snodde både el och cykel

Cykelstölder är vanliga i Linköping – men att cykeltjuven fångas på bild med vinkelslipen i högsta hugg är inte lika vanligt..

Expressen - 16 apr 17 kl. 07:07

Akilov fångades på bild – före attacken

Två timmar före dådet på Drottninggatan fångades Rakhmat Akilov på bild i en tobaksaffär i Vårby gård. I butiken köpte han snus och gick sedan vidare mot tunnelbanan, visar övervakningsbilder som Aftonbladet har publicerat. På axeln bar Akilov en väska - som har försvunnit nästa gång han fångas på bild, strax efter dådet..

Corren - 29 sep 15 kl. 21:40

Cykeltjuv med vinkelslip fångad på bild

Cykelstölder är vanliga i Linköping – men att cykeltjuven fångas på bild med vinkelslipen i högsta hugg är inte lika vanligt..

SmålandsPosten - 08 jan 18 kl. 10:26

Lofamilj fångad på bild i Kronobergs län

Det hör inte till vanligheten att lodjur fångas på bild. Men strax före nyår promenerade en lodjursfamilj förbi en åtelkamera utanför Häradsbäck. .

Aftonbladet - 17 feb 13 kl. 12:12

Fångas på bild efter våldtäkt

19-åringen knuffade in kvinna i hytt ? så många våldtas på Östersjöfärjor.

UNT - 26 okt 13 kl. 17:28

Kronisk smärta kan fångas i bild

Med en så kallad PET-kamera kan man visa att patienter med kronisk så kallad tennisarmbåge har synbara förändringar i de smärtande områdena. Signalen från kamerabilderna lyser klart i de områden som gör ont..

Expressen - 18 feb 15 kl. 16:41

Fångas på bild på väg till sitt nästa våldsoffer

Här misstänks skräckmannen i Göteborg vara på väg till sitt nästa offer. Tio minuter efter att han fastande på övervakningsfilm ska han ha våldtagit en kvinna i Majorna. Totalt ska mannen ha attackerat sex kvinnor – inom loppet av ett dygn.

BT - 24 feb 16 kl. 10:04

Gängledare fångas på bild – med vapen och knark i bilen

Polisen hittade 5 000 tabletter ecstasy och en skarpladdad pistol i en parkerad bil som kameraövervakades och filmade en man som kom och hämtade grejer från bilen..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Statsvetare: Krävs sakpolitiska eftergifter

Stefan Löfven säger sig vara redo att bilda nästa regering och det mesta talar för att han får sonderingsuppdraget av talmannen. Men låsningarna är fortfarande många och frågan är om Löfven kan göra alla parter tillräckligt nöjda..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Begravningsstämning i Tysklands storpartier

Valet i sydtyska Bayern blev en förkrossande motgång för kristsociala CSU, som styrt det välmående alplandet i årtionden. Resultatet lär utlösa chockvågor även i Berlin, där förbundskansler Angela Merkel kämpar för att hålla ihop sin regering..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Zlatan hyllar de thailändska pojkarna i TV-show

Ett thailändskt fotbollslag satt i somras fast i en grotta men kunde lyckligtvis räddas efter 18 dagar i mörkret. I TV-showen Ellen DeGeneres fick de träffa Zlatan Ibrahimovic, som hyllade pojkarna med ord och presenter..

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Efter kunders raseri – Santa Maria ändrar tillbaka kryddlocken

Kundernas rasande mot de nya locken verkar ha gett effekt. Först backade Santa Maria på kanelen, och nu väljer kryddtillverkaren – som har sitt huvudkontor i Mölndal – att ändra tillbaka på 15 till..

GöteborgsPosten - 15 minuter sedan

Löfven redo försöka bilda ny regering

Socialdemokraternas ledare Stefan Löfven är redo att försöka bilda regering. Det beskedet gav han till riksdagens talman i dag..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Tågtrassel kvar i flera dagar till

Tågförseningarna som återigen drabbar tusentals resenärer kommer att pågå i flera dagar. Men det har inget med bristande underhåll att göra, enligt Trafikverket..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Barnen är med när LasseMaja intar Dramaten

En försvunnen kungakrona måste hittas innan ridån går ner när LasseMajas detektivbyrå gör debut på Dramatens stora scen – och publiken ska hjälpa till att lösa mysteriet..

GöteborgsPosten - 45 minuter sedan

Prins Harry och Meghan Markle väntar barn

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Flera döda i översvämningar i södra Frankrike

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Ny nordirländsk varning om brexitOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.