VA > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 14:30

Liknande nyheter

Taggar: Här är Sveriges mest, populära, arbetsgivare, 2018
Affärsvärlden - 29 aug 17 kl. 09:36

Här är de mest populära arbetsplatserna

Google är mest populärt men Tesla och Spotify lockar också. I alla fall när studenter och akademiker ska välja vilken arbetsgivare man vill arbeta för..

Dagens PS - 19 mar 18 kl. 11:30

Dagens PS rankar: Mest prisvärda bilar 2018

Årets vinnare i Car of the Year tog experterna på sängen när svenska Volvo XC40 vann den åtråvärda titeln Årets bil 2018. Men vilka är marknadens mest prisvärda bilar? Resultatet i Dagens PS granskning lär överraska.

E24 - 17 sep 13 kl. 15:05

Här är världens mest populära arbetsgivare

Företagen som hamnar i topp när studenter i alla länder drömmer..

E24 - 26 jun 15 kl. 13:21

Här är de mest populära arbetsgivarna

När unga akademiker rankar attraktiva arbetsgivare i Sverige är det framförallt globala företag i IT-sektorn som lockar. Egenskaper som värdesätts hos arbetsgivare är att de är rättvisa, jämställda, pålitliga, empatiska, tillitsfulla och öppna..

Barometern - 11 apr 18 kl. 08:33

Södra är Sveriges mest populära arbetsplats

Södra har utsetts till Sveriges mest attraktiva arbetsgivare och är därmed första skogsindustriföretaget som vinner priset..

Sydöstran - 21 mar 18 kl. 10:31

LISTA: Här är de populäraste hundnamnen

Om du ropar efter Molly, Bella eller Charlie i hundrastgården är risken stor att flera hundar kommer. Det är nämligen de mest populära hundnamnen 2018..

YLE - 04 jan 18 kl. 10:02

Amos Rex-museet vald till en av de mest innovativa nya byggnaderna 2018 av BBC

Brittiska medieföretaget BBC har listat de åtta mest innovativa och spännande byggnaderna som ska stå klara år 2018. Amos Rex-museet i centrala Helsingfors är en av dem..

Dagens PS - 25 nov 17 kl. 08:00

Statistik: Så reser du smart 2018

Många röda dagar infaller lyckosamt och det innebär goda resmöjligheter under nästa år. Sajten bege sig ut på resandhar sammanställt en resekalender med de bäst lämpade resmålen för varje högtid under året och hur du kan maximera din ledighet. Resekalenderns tips baseras på pris, popularitet och medeltemperatur på de olika destinationerna.

Sydsvenskan - 29 aug 17 kl. 06:00

Google fortsatt populäraste arbetsplatsen

Google är mest populärt men Tesla och Spotify lockar också. I alla fall när studenter och akademiker ska välja vilken arbetsgivare man vill arbeta för. "Prestigefullt", "utmanande" och "tror på och gillar produkten/tjänsten".

Sydöstran - 29 aug 17 kl. 06:00

Google fortsatt populäraste arbetsplatsen

Google är mest populärt men Tesla och Spotify lockar också. I alla fall när studenter och akademiker ska välja vilken arbetsgivare man vill arbeta för. "Prestigefullt", "utmanande" och "tror på och gillar produkten/tjänsten".

Fler nyheter från VA

VA - 1 timme sedan

Investerare flockas till nytt kontorskoncept - coworking spås en ljus framtid

I London har en coworking start-up lyckats bli den största privata hyresvärden för kontorsfastigheter på bara några år. Företag som Microsoft, McKinsey, Deloitte, Amazon och Facebook hyr in sig i flexibla coworking-kontor världen över. Nu har marknaden börjat växa kraftigt även i Sverige och investerare är inte sena att hänga på.

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga medaljer till tre kvinnor i näringslivet

På måndagskvällen delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och inspirerat med sitt entreprenörskap. Medaljerna delades ut av prins Daniel och tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga medaljer till tre kvinnor näringslivet

Igår delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och inspirerat med sitt entreprenörskap. Tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 3 timmar sedan

Tre kungliga guldmedaljer till tre kvinnor näringslivet

Igår delades nio näringslivsmedaljer ut för att hedra företagsledare som på olika sätt bidragit till ett välmående Sverige och har inspirerat med sitt entreprenörskap. Tre kvinnor fanns med på prispallen. .

VA - 4 timmar sedan

Cloettas rapportkaramell får aktien att rusa på börsen

Oväntat starkt resultat skapar glädjeyra på börsen. .

VA - 5 timmar sedan

Vill göra det superenkelt att driva företag: “Vi struntar i hur man brukar göra”

Hur gör man redovisning och administration till något mer än ett nödvändigt ont? Vi har pratat med två ”Wintare” som antagit utmaningen att förändra en förlegad bransch. .

VA - 4 timmar sedan

Hämtar kraft från entreprenörsanda: Helt nytt koncept stärker varumärket

Att betyda mer för fler är det ledord som har präglat arbetet med att utveckla det nya Hjertakonceptet. För drygt ett år sedan påbörjade företaget en varumärkesresa som kommer att fortsätta lång tid framöver. .

VA - 4 timmar sedan

Skandal-vd:n presenterar ännu ett kanonresultat – och satsning på e-handel

Lågpriskedjan skördar nya framgångar. .

VA - 6 timmar sedan

Volvo kör över alla

Volvos kvartalsrapport visar på urstark orderingång för lastbilsjätten. .

VA - 6 timmar sedan

Swedbank krossar förväntningarna - på alla punkter

Swedbank är första storbank ut med kvartalsrapport i dag. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.