Expressen > Opinion

Thursday, 24 January, 11:21

Expressen - 25 mar 18 kl. 19:00

Snälla, debattera i sak - inte genom att fula ut personerVeckan som gick gjorde inte mycket för tilltron till politiken, vare sig på hemmaplan eller globalt. Sveriges dominerande debattämne var – som vanligt – Hanif Bali..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bali

Dela artikeln

576 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snälla, debatterai , sakinte genom att , fulaut personer
Expressen - 21 apr 14 kl. 13:06

"Här kan man komma undan med fula grejer"

Ikväll kan Skellefteå säkra SM-guldet - och känslomänniskan Bert Robertsson kan få fira ordentligt. Men inför matchen dissar han den svenska attityden på isen och hissar i stället den som finns i NHL. – Jag upplever att de som är så kallade tuffingar i NHL har mer respekt mot varandra.

YLE - 13 aug 17 kl. 07:01

Fin lunch på fula morötter och billigare torrvaror från nätet – svinn är inte längre skräp

Överblivna råvaror blir till lunch och nya butiker säljer svinn billigt: Både företag och organisationer vill minska på svinnet i Finland som årligen uppgår till hundratals miljoner kilogram. Mängden matsvinn i Finland är årligen 400-500 miljoner kilo, enligt Naturresursinstitutet Luke. Samtidigt ökar mängden företag och organisationer som vill minska på mängden svinn på nya sätt: Loop bjuder på svinnlunch, Wefood ska öppna en matsvinnsbutik och Fiksuruoka samt Matsmart säljer svinnvaror på nätet.

SVT Debatt - 08 nov 13 kl. 16:25

Jag fick debattera mot mitt eget människovärde

SKOLDEBATTER I veckan rapporterades om en skola i Stockholm som lät eleverna debattera huruvida homosexuella skulle få adoptera eller inte. Jag var med om samma sak när jag gick på gymnasiet. På vilket sätt skulle det utveckla mig till en demokratisk medborgare?

Alliansfritt Sverige - 10 feb 13 kl. 22:04

Därför bör Reinfeldt debattera

BESKED. Statsminister Fredrik Reinfeldt kräver ideligen besked från sina politiska motståndare och ställer samtidigt in debatter lite när han känner för det. Ikväll skulle Reinfeldt debattera om arbetsmarknadspolitik med Stefan Löfven i SVT:s Agenda om han "erkände Alliansen som det enda alternativet" på grund av rådande opinionsläge.

YLE - 11 jul 17 kl. 19:58

Purkna presidentkandidater fick debattera utan Sauli Niinistö - “Vi är inget förband”

Med tanke på hur frånvarande han var lyckades president Sauli Niinistö rätt väl prägla den debatt som de övriga presidentkandidaterna förde på Finlandsarenan i Björneborg. Niinistö kritiserades såväl för sin enspåriga utrikes- och säkerhetspolitik som för att han inte ville vara med. Medan president Sauli Niinistös anhängare samlade in namn på Björneborgs gator för att möjliggöra omval, valde presidenten själv att hålla distans till presidentspelet.

YLE - 13 apr 15 kl. 05:00

Kasper Strömman: Från fula bloggar till marxistisk-leninistisk webbdesign

Från helamputerad symbolik och världens sämsta digitalfotobilder till vacker marxistisk-leninistisk webbsidedesign! FINLANDS ARBETARPARTI Den grafiska analysen av Finlands arbetarparti börjar dåligt då deras sajt överhuvudtaget inte fungerar. Alls.

YLE - 05 nov 16 kl. 09:47

Konsten att kunna tala för sin sak

Att kunna argumentera för sin sak, det är en viktig egenskap i arbetslivet och inom politiken. Den här veckan anordnades österbottnisk delfinal i en nationell debattävling för svenskspråkiga gymnasier och yrkesskolor. Det är Finlands Svenska Skolungdomsförbund och Svensk Ungdom som anordnar tävlingen.

Kristianstadsbladet - 15 apr 11 kl. 05:48

De sju fula orden

Det har satts ett nytt rekord på Billboardlistan. Bland de tio mest spelade poplåtarna på amerikansk?
Eftersom man lättare kan kontrollera vem som går på bio än vem som lyssnar på radio censureras inte amerikansk film på samma sätt som musik.

BT - 31 jan 11 kl. 07:32

Inte bara fula gubbar som är farliga

Hur varnar man utan att skrämma? Och hur ska man tala med barnen om sexförbrytare, när man som förälder helst vill låtsas att de inte finns?
Tobias Sunnerfjell, kurator, har ett råd: var rakt på sak.

YLE - 14 mar 15 kl. 07:53

Debattledaren som vill ställa de rätta dumma frågorna

– En debattledare ska våga ställa dumma frågor. Men det ska vara de rätta dumma frågorna, de som publiken inte vet svaret på, säger Rikhard Husu, som i år leder valdebatten på Yle Fem. Rikhard Husu är en rutinerad debattledare.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 timmar sedan

Fanatikernas attacker mot bönder måste straffas

De hotar familjer, skändar gravar och sprider bombrecept i krypterade chattgrupper. Hotet från militanta djurrättsaktivister måste tas på allvar..

Expressen - 21 timmar sedan

Allt är borgarnas fel, låtsas Ylva Johansson

Regeringen har släppt sitt oseriösa arbetslöshetsmål - och skyller på Moderaterna. Det är fräckt, även med S-mått mätt..

Expressen - Igår: 06:30

Tack, Löfven, för att du nobbar ungtupparna

SSU kritiserar bristen på ministrar under 35 i den nya regeringen – men det är snarare något att vara tacksam över..

Expressen - Igår: 19:30

Jösses vilket snömos om vården, Löfven & Co

Den rödgrönblåa sjukvårdspolitiken tycks gå ut på att ignorera dagens problem och dessutom skapa lite fler. .

Expressen - I förrgår: 16:50

Varför ursäktar ministern Kaplans islamistkontakter?

Nya statsrådet Amanda Lind hyllar skandalomsusade politikern Mehmet Kaplan som “en hjälte”. Det är svårt att tänka sig en sämre start för en demokratiminister..

Expressen - I förrgår: 16:20

Löfven II - en regering för vackert väder

Löfven II är en bräcklig farkost utan någon tydlig politisk kurs. Sverige hade förtjänat bättre. .

Expressen - 21 jan 19 kl. 06:45

Sluta sura, M, landet behöver en knivskarp opposition

Att agera moget när allt går ens väg är ingen match. Det är när påfrestningarna hopas, och svåra val måste göras, som det visar sig vem som är den vuxne i rummet. .

Expressen - 20 jan 19 kl. 19:30

Pengaregnet över de rika gynnar V och SD

Sedan Göran Persson avskaffade arvs- och gåvoskatten 2005 har gåvorna hopats över de rika. Den bakvända fördelningspolitiken gynnar V och SD..

Expressen - 19 jan 19 kl. 18:30

Löfvenpakten blundar för de verkliga problemen

Den nya S+MP+C+L-alliansen har inga svar på Sveriges mest brännande samhällsproblem. Det bäddar för ökad misstro och polarisering..

Expressen - 18 jan 19 kl. 19:00

Vården har ingen plats för vårdvägrande predikanter

Det är ingen mänsklig rättighet att få arbeta som barnmorska, men det är en rättighet att få bästa möjliga vård..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.