Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 22 January, 02:50

Alingsås tidning - 25 mar 18 kl. 10:47

Rådigt ingripande av IngaredsboPå lördagskvällen upptäckte en boende i Ingared en person på sin tomt. Personen lyste med en lampa in genom bostadens fönster.  Husägaren larmade polisen om försök till inbrott, och följde sedan efter den misstänkte gärningsmannen med bilen då denne begav sig ut på E20. Genom fortsatt kontakt med polisens ledningscentral kunde polisen så småningom stoppa den misstänkte. Det visade sig vara en efterlyst person.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Ingaredsbo, Ingared, E20

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådigt, ingripandeav , Ingaredsbo
Uppsalanyheter.se - 21 apr 14 kl. 04:13

Rådigt ingripande förhindrade stor brand

En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.   Det var vid 19-tiden på söndagskvällen som larmet kom till räddningstjänsten, en frisersalong på Bandstolsvägen i Valsätra hade drabbats av en brand.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 21:15

Prisades för rådigt ingripande

Foto: Tom Wall
Under tisdagskvällen belönades och uppmärksammades fyra civila personer för deras ingripande i samband med bränder.
- Vi vill ikväll visa uppskattning till personer som gjort ett rådigt ingripande och en extra insats civilt, sa Claes Jansson, räddningschef i Kristianstad. Rickard Forsman, Jens Jönsson och Roger Essbrant prisades för sitt ingripande då de i maj lyckades begränsa och släcka en brand i en villa på Prästallén i Kristianstad.

Polisen - 14 dec 12 kl. 14:00

Rådigt ingripande och goda insatser

Polismyndigheten i Jämtlands län har från och med år 2012 infört en utmärkelse i form av en silvermedalj för ?rådigt ingripande och goda insatser?..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 13 kl. 13:31

Svalövsbo prisas för rådigt ingripande

Magnus Thell har fått en utmärkelse för rådigt ingripande för sin insats i november..

Polisen - 14 mar 13 kl. 17:04

Nio får medalj för rådigt ingripande

De har räddat människor, förhindrat brott och våld och hjälp Polisen att gripa gärningsmän. På torsdagen fick nio personer medalj för rådigt ingripande av länspolismästare Mats Löfving..

Polisen - 16 apr 13 kl. 17:29

Belöning för rådigt ingripande i Malmö

Tisdagen den 16 april 2013 belönade polismästare Ulf Sempert fyra personer som med rådigt ingripande hjälpt polisen i Malmö. Dessa personer belönades med blommor, tårta och ett tack samt 1500 kr vardera..

Polisen - 06 sep 13 kl. 15:29

Belöning för rådigt ingripande.

Länspolismästaren i Dalarna Anders Landén och Stöldskyddsföreningen, SSF´s, VD Annika Brändström delade den 6 september ut det årliga stipendiet för rådigt ingripande..

Polisen - 08 okt 13 kl. 16:42

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Polisen - 23 sep 14 kl. 09:59

Malmöbo belönas för rådigt ingripande

Måndagen den 22 september 2014 belönade polismästare Ulf Sempert i Malmö Jan Malmross för att han med rådigt ingripande hjälpt polisen. Jan tackades med blommor, kaffe och tårta samt 1500 kr..

Polisen - 10 okt 14 kl. 13:28

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 14 kl. 18:01

Rådigt ingripande stoppade källarbrand

En brand utbröt på tisdagskvällen i ett källarförråd i Säffle. Men spridning kunde förhindras, tack vare ett rådigt ingripande..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 11 timmar sedan

Polis stoppade körkortslös

Vid 09.30-tiden på måndagen stoppades en bilist för kontroll på Torggatan. Föraren saknade körkort, och visade även tecken på drogpåverkan och fick följa med för provtagning.

Alingsås tidning - 17 timmar sedan

Ljungbo vann halv miljon

Kent Carlsson från Ljung vann 500 000 kronor i Miljonlotteriets årliga högvinstdragning. Åtta personer var med och delade på 11,2 miljoner kronor. Den som vann mest fick fem miljoner.

Alingsås tidning - 21 timmar sedan

Fritt fram för idéer för framtiden

Planeringen för Framtidsveckan är i full gång. Den 23 januari bjuds alla intresserade in till ett nätverksmöte för att spåna idéer tillsammans inför årets Framtidsvecka.
– Vi håller två möten denna dag i Pumphuset i Alingsås för att så många som möjligt ska kunna närvara.

Alingsås tidning - Igår: 19:20

Två rattfyllerister stoppade

Under söndagen stoppade polis två misstänkt alkoholpåverkade bilister i Vårgårda. Vid 11-tiden rapporterades en man i 70-årsåldern för rattfylleri. En drygt timmma senare stoppade en man i 35-årsåldern för kontroll.

Alingsås tidning - Igår: 10:47

Isen bär i Herrljunga

Minusgrader flera dagar i sträck. Så ska det vara nu. Det gläder de Herrljungabor som vill åka skridskor på hemmaplan.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Dubbla konserter med Kempe

Dubbla Rotarykonserter blir det söndagen den 24 mars med Vårgårdasonen Fredrik Kempe. Han är välkänd schlagerkompositör med flera vinnarlåtar i Melodifestivalen och så har han varit med i Idoljuryn.
Man glömmer nästan bort att Fredrik Kempe är en skolad och duktig sångare.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Smakrik februarivecka väntar

Den 18-24 februari arrangeras restaurang- och kaféveckan Taste of Alingsås, som också får sällskap av ett annat välsmakande evenemang – Svenska kaffemästerskapen.
– Sådana här synergieffekter är bra för Alingsås, säger Arvid Johansson, turistinformatör.
Restaurang- och kaféveckan Taste of Alingsås arrangerades för första gången hösten 2017, och nu är det alltså dags igen.

Alingsås tidning - I förrgår: 15:42

Bil i singelolycka på E20

Vid 13.30-tiden på lördagen inträffade en singelolycka på E20 i höjd med Bälinge. Några personskador har inte rapporterats i samband med olyckan..

Alingsås tidning - I förrgår: 12:09

”Lågorna slog ut genom köksfönstret”

– Jag vaknade vid kvart i ett och undrade vad det var som lät. Det lät som fyrverkerier.
Peter Andersson berättar om det våldsamma branden i grannhuset som tog hans morbrors liv natten till lördagen.

Alingsås tidning - I förrgår: 09:17

En död i villabrand

Vid 01-tiden på lördagen fick räddningstjänst larm om brand i en villa strax utanför Vårgårda. När räddningsstyrkan kom fram till platsen var det fullt utvecklad brand. Räddningstjänstens rökdykare sökte igenom bostaden och påträffade då en avliden person.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.