Alingsås tidning > Nyheter

Friday, 19 October, 23:35

Alingsås tidning - 25 mar 18 kl. 10:47

Rådigt ingripande av IngaredsboPå lördagskvällen upptäckte en boende i Ingared en person på sin tomt. Personen lyste med en lampa in genom bostadens fönster.  Husägaren larmade polisen om försök till inbrott, och följde sedan efter den misstänkte gärningsmannen med bilen då denne begav sig ut på E20. Genom fortsatt kontakt med polisens ledningscentral kunde polisen så småningom stoppa den misstänkte. Det visade sig vara en efterlyst person.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Ingaredsbo, Ingared, E20

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådigt, ingripandeav , Ingaredsbo
Uppsalanyheter.se - 21 apr 14 kl. 04:13

Rådigt ingripande förhindrade stor brand

En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.   Det var vid 19-tiden på söndagskvällen som larmet kom till räddningstjänsten, en frisersalong på Bandstolsvägen i Valsätra hade drabbats av en brand.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 21:15

Prisades för rådigt ingripande

Foto: Tom Wall
Under tisdagskvällen belönades och uppmärksammades fyra civila personer för deras ingripande i samband med bränder.
- Vi vill ikväll visa uppskattning till personer som gjort ett rådigt ingripande och en extra insats civilt, sa Claes Jansson, räddningschef i Kristianstad. Rickard Forsman, Jens Jönsson och Roger Essbrant prisades för sitt ingripande då de i maj lyckades begränsa och släcka en brand i en villa på Prästallén i Kristianstad.

Polisen - 14 dec 12 kl. 14:00

Rådigt ingripande och goda insatser

Polismyndigheten i Jämtlands län har från och med år 2012 infört en utmärkelse i form av en silvermedalj för ?rådigt ingripande och goda insatser?..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 13 kl. 13:31

Svalövsbo prisas för rådigt ingripande

Magnus Thell har fått en utmärkelse för rådigt ingripande för sin insats i november..

Polisen - 14 mar 13 kl. 17:04

Nio får medalj för rådigt ingripande

De har räddat människor, förhindrat brott och våld och hjälp Polisen att gripa gärningsmän. På torsdagen fick nio personer medalj för rådigt ingripande av länspolismästare Mats Löfving..

Polisen - 16 apr 13 kl. 17:29

Belöning för rådigt ingripande i Malmö

Tisdagen den 16 april 2013 belönade polismästare Ulf Sempert fyra personer som med rådigt ingripande hjälpt polisen i Malmö. Dessa personer belönades med blommor, tårta och ett tack samt 1500 kr vardera..

Polisen - 06 sep 13 kl. 15:29

Belöning för rådigt ingripande.

Länspolismästaren i Dalarna Anders Landén och Stöldskyddsföreningen, SSF´s, VD Annika Brändström delade den 6 september ut det årliga stipendiet för rådigt ingripande..

Polisen - 08 okt 13 kl. 16:42

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Polisen - 23 sep 14 kl. 09:59

Malmöbo belönas för rådigt ingripande

Måndagen den 22 september 2014 belönade polismästare Ulf Sempert i Malmö Jan Malmross för att han med rådigt ingripande hjälpt polisen. Jan tackades med blommor, kaffe och tårta samt 1500 kr..

Polisen - 10 okt 14 kl. 13:28

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 14 kl. 18:01

Rådigt ingripande stoppade källarbrand

En brand utbröt på tisdagskvällen i ett källarförråd i Säffle. Men spridning kunde förhindras, tack vare ett rådigt ingripande..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 6 timmar sedan

Alliansen håller ihop och behåller makten

Alliansen fortsätter att styra Alingsås i minoritet. Ett nytt delat ledarskap med tydlig ansvarsfördelning ska ge alla fyra partierna inflytande. I dag, fredag, presenterade Moderaterna, Centerpartiet, Liberalerna och Kristdemokraterna sin nya överenskommelse för den politiska ledningen av Alingsås kommun de närmaste fyra åren.

Alingsås tidning - 7 timmar sedan

Joachim prisad för sin glass

Joachim Hollander, som står bakom Hollanders Glass i Alingsås, har vunnit en silvermedalj för sin hallongelato under SM i mathantverk. Det var i torsdags som Jochim Hollander, vid en ceremoni i Slakthuset i Malmö där SM i mathantverk avgjordes, förärades med en silvermedalj för sin hallongelato i tävlingskategorin glass och sorbet.   – Mentalt hade jag ställt in mig på att inte få medalj, eftersom det är första gången jag tävlar.

Alingsås tidning - 14 timmar sedan

Greps efter inbrottsförsök

Tidigt på fredagsmorgonen utsattes ett hus på Holmängsvägen för ett inbrottsförsök. Gärningsmännen försvann i bil från platsen utan att ha tagit sig in i huset. Senare stoppade polis en bil strax utanför Sollebrunn.

Alingsås tidning - 18 timmar sedan

Bomber och granater – ny amnesti

Bomber och granater – det är något av det som omfattas av den amnesti för explosiva varor som polis nu har inlett.
I veckan inledde polisen en landsomfattande amnesti för explosiva varor, vilket innebär att den som hanterar explosiva varor utan att ha tillstånd för det nu kan kontakta polis och få varorna omhändertagna – utan att riskera rättsliga påföljder. Ökad trygghet Bland det som klassas som explosiva varor finns bland annat handgranater, sprängämnen, krut och så kallade bengaler.

Alingsås tidning - Igår: 16:43

Skolinspektionen kräver bättring av skola

Skolinspektionen anser att en skola i Alingsås inte tillräcklig skyndsamt utrett misstänkta kränkningar av en elev – nu kräver de att skolan vidtar åtgärder för att motverka kränkande behandling.
I början av året fick Skolinspektionen in en anmälan från en förälder med barn på en skola i Alingsås kommun. Enligt anmälan har föräldrarna under tre års tid förmedlat en oror över barnets skolsituation.

Alingsås tidning - Igår: 14:47

Fler nya kommunala chefer

Alingsås kommun fortsätter att anställa nya chefer. Nu presenteras en ny samhällsbyggnadschef, Anna Liedholm, och en ny chef för miljöskyddskontoret, Maria Jacobsson. Den senaste tiden har kommunen fått klart med ny kommunikations- och marknadsföringschef, Niklas Ehnfors, säkerhetschef Eija Suhonen och ny exploaterings- och tillväxtchef, Jenny Perslow.

Alingsås tidning - Igår: 08:53

Bilist misstänkt för rattfylleri

Vid 23-tiden på onsdagen stoppade polis en bilist för kontroll på Trollhättevägen i Sollebrunn. Föraren visade tecken på att vara alkoholpåverkad och en anmälan om rattfylleri har gjorts..

Alingsås tidning - Igår: 08:39

Åldring till rätta efter stor sökinsats

En äldre man anmäldes under onsdagen försvunnen i Herrljungatrakten – vid 04-tiden på torsdagen påträffades han.
Det var på onsdagsförmiddagen som en man i 85-årsåldern tog sin bil för att åka ut till ett skogsområde i Herrljungatrakten. När mannen inte hördes av under dagen anmäldes han på onsdagseftermiddagen försvunnen av anhöriga.

Alingsås tidning - Igår: 08:10

Brand i keramikugn

En brand i en keramikugn på Hjälmareds folkhögskola orsakade stor utryckning från räddningstjänsten på onsdagskvällen.
– Vi fick det som en brand och visste inte om det var i en av de stora byggnaderna. Bättre att ha mycket på gång och sen vända om det inte behövs, säger Anders Dahn, räddningschef i beredskap vid räddningstjänsten Alingsås-Vårgårda.

Alingsås tidning - Igår: 06:00

Två fälls för bokföringsbrott

Två personer, en man och en kvinna, fälls för bokföringsbrott som inträffat i bolag verksamma i Vårgårda.
Det är i ett företag som mannen och kvinnan gemensamt har företrätt som det under fyra räkenskapsår har funnits brister bland annat när det gäller att löpande bokföra affärshändelser, samt bevara verifikationer för intäkter i verksamheten. I den delen fälls de båda för bokföringsbrott.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.