Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 21 August, 07:59

Alingsås tidning - 25 mar 18 kl. 10:47

Rådigt ingripande av IngaredsboPå lördagskvällen upptäckte en boende i Ingared en person på sin tomt. Personen lyste med en lampa in genom bostadens fönster.  Husägaren larmade polisen om försök till inbrott, och följde sedan efter den misstänkte gärningsmannen med bilen då denne begav sig ut på E20. Genom fortsatt kontakt med polisens ledningscentral kunde polisen så småningom stoppa den misstänkte. Det visade sig vara en efterlyst person.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Ingaredsbo, Ingared, E20

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådigt, ingripandeav , Ingaredsbo
Uppsalanyheter.se - 21 apr 14 kl. 04:13

Rådigt ingripande förhindrade stor brand

En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.   Det var vid 19-tiden på söndagskvällen som larmet kom till räddningstjänsten, en frisersalong på Bandstolsvägen i Valsätra hade drabbats av en brand.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 21:15

Prisades för rådigt ingripande

Foto: Tom Wall
Under tisdagskvällen belönades och uppmärksammades fyra civila personer för deras ingripande i samband med bränder.
- Vi vill ikväll visa uppskattning till personer som gjort ett rådigt ingripande och en extra insats civilt, sa Claes Jansson, räddningschef i Kristianstad. Rickard Forsman, Jens Jönsson och Roger Essbrant prisades för sitt ingripande då de i maj lyckades begränsa och släcka en brand i en villa på Prästallén i Kristianstad.

Polisen - 14 dec 12 kl. 14:00

Rådigt ingripande och goda insatser

Polismyndigheten i Jämtlands län har från och med år 2012 infört en utmärkelse i form av en silvermedalj för ?rådigt ingripande och goda insatser?..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 13 kl. 13:31

Svalövsbo prisas för rådigt ingripande

Magnus Thell har fått en utmärkelse för rådigt ingripande för sin insats i november..

Polisen - 14 mar 13 kl. 17:04

Nio får medalj för rådigt ingripande

De har räddat människor, förhindrat brott och våld och hjälp Polisen att gripa gärningsmän. På torsdagen fick nio personer medalj för rådigt ingripande av länspolismästare Mats Löfving..

Polisen - 16 apr 13 kl. 17:29

Belöning för rådigt ingripande i Malmö

Tisdagen den 16 april 2013 belönade polismästare Ulf Sempert fyra personer som med rådigt ingripande hjälpt polisen i Malmö. Dessa personer belönades med blommor, tårta och ett tack samt 1500 kr vardera..

Polisen - 06 sep 13 kl. 15:29

Belöning för rådigt ingripande.

Länspolismästaren i Dalarna Anders Landén och Stöldskyddsföreningen, SSF´s, VD Annika Brändström delade den 6 september ut det årliga stipendiet för rådigt ingripande..

Polisen - 08 okt 13 kl. 16:42

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Polisen - 23 sep 14 kl. 09:59

Malmöbo belönas för rådigt ingripande

Måndagen den 22 september 2014 belönade polismästare Ulf Sempert i Malmö Jan Malmross för att han med rådigt ingripande hjälpt polisen. Jan tackades med blommor, kaffe och tårta samt 1500 kr..

Polisen - 10 okt 14 kl. 13:28

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 14 kl. 18:01

Rådigt ingripande stoppade källarbrand

En brand utbröt på tisdagskvällen i ett källarförråd i Säffle. Men spridning kunde förhindras, tack vare ett rådigt ingripande..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

Årets Risöingar utsedda

En egen republik med president, risöre och egen nationalsång. På den årliga storstämman utsåg Republiken Risön Årets Risöingar och stipendiater.
På grund av det luriga vädret hölls stämman vid scoutstugan Östbovik, istället för på Risön, där republiken egentligen hör hemma.

Alingsås tidning - 2 timmar sedan

Nya bostadsinbrott i Herrljunga

Mellan den 13 och 23 juni skedde det sju bostadsinbrott i Herrljunga i området kring Haraberget. Nu har det hänt igen. Mellan 15 och 19 augusti har tre bostäder till i samma område utsatts för inbrott.

Alingsås tidning - Igår: 05:30

Anders Mattsson är Årets Företagare

Anders Mattsson på anrika Vårgårda Kromverk fick i torsdags kväll ta emot utmärkelsen Årets Företagare i Vårgårda 2018. Han får priset för entreprenörskap med stark miljöprofil och stort samhällsengagemang.
Vårgårda Kromverk grundades 1931 av Gustav Mattsson, som var Anders farfar.

Alingsås tidning - Igår: 16:25

Inbrott på solarium – vet du något?

Under lördagsförmiddagen fick polisen ett larm som rörde ett inbrott på ett solarium på Kungsgatan. Det är oklart när själva brottet ska ha begåtts. Larmet kom från förbipasserande som hörde att larmet tjöt.

Alingsås tidning - Igår: 16:17

Inbrottsstöld på Norrlandsgatan

Natten till söndag, 00.30, begicks en inbrottsstöld på ett företag på Norrlandsgatan i Alingsås. Gärningsmännen, som inte är gripna, tog sig in genom att krossa entrédörren.

Alingsås tidning - Igår: 11:19

Carola drog storpublik

Vilket drag det blev när vår svenska superstjärna Carola steg upp på Tångahallens scen. I svängiga gospellåtar och gamla hits visade hon de 2 400 i publiken vilken duktig sångerska hon är.
De musikaliska förutsättningarna för en bra konsert kunde inte bli så mycket bättre.

Alingsås tidning - I förrgår: 05:30

Angelika vill slå hål på myter

Hon vill visa hur verkligheten ser ut för många ensamkommande afghaner i Sverige i dag.
Angelika Wais ställer från måndag ut tavlor och berättelser i Alingsås museum.
– Jag gör det för att det snart är val.

Alingsås tidning - I förrgår: 17:25

Frontalkrock i Stora Mellby

Två bilar frontalkolliderade vid 14-tiden på länsväg 190 i höjd med Stora Mellby under lördagen. En person avfördes med ambulanshelikopter till sjukhus för att omhändertas. Hur allvarligt personen skadades är oklart, men ska ha varit vaken vid omhändertagandet.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:51

Krockade med älg

Klockan 22.20 under fredagen inträffade en trafikolycka i Bälinge, Alingsås. En bilist körde på en älg på E20.

Alingsås tidning - I förrgår: 08:46

Misstänkt grovt rattfylleri

Klockan 19 under fredagskvällen stoppade polisen en man i 30-års åldern på Stockholmsvägen i Vårgårda. Mannen misstänks för grovt rattfylleri. Han är nu hörd, släppt och har fått lämna prover.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.