Alingsås tidning > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:46

Alingsås tidning - 25 mar 18 kl. 10:47

Rådigt ingripande av IngaredsboPå lördagskvällen upptäckte en boende i Ingared en person på sin tomt. Personen lyste med en lampa in genom bostadens fönster.  Husägaren larmade polisen om försök till inbrott, och följde sedan efter den misstänkte gärningsmannen med bilen då denne begav sig ut på E20. Genom fortsatt kontakt med polisens ledningscentral kunde polisen så småningom stoppa den misstänkte. Det visade sig vara en efterlyst person.
Läs mer på Alingsås tidning
Läs mer om:
Ingaredsbo, Ingared, E20

Dela artikeln

20 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rådigt, ingripandeav , Ingaredsbo
Uppsalanyheter.se - 21 apr 14 kl. 04:13

Rådigt ingripande förhindrade stor brand

En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.En rådigt ingripande från en förbipasserande förhindrade förmodligen att en hel byggnad hade brunnit ner på Bandstolsvägen.   Det var vid 19-tiden på söndagskvällen som larmet kom till räddningstjänsten, en frisersalong på Bandstolsvägen i Valsätra hade drabbats av en brand.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 21:15

Prisades för rådigt ingripande

Foto: Tom Wall
Under tisdagskvällen belönades och uppmärksammades fyra civila personer för deras ingripande i samband med bränder.
- Vi vill ikväll visa uppskattning till personer som gjort ett rådigt ingripande och en extra insats civilt, sa Claes Jansson, räddningschef i Kristianstad. Rickard Forsman, Jens Jönsson och Roger Essbrant prisades för sitt ingripande då de i maj lyckades begränsa och släcka en brand i en villa på Prästallén i Kristianstad.

Polisen - 14 dec 12 kl. 14:00

Rådigt ingripande och goda insatser

Polismyndigheten i Jämtlands län har från och med år 2012 infört en utmärkelse i form av en silvermedalj för ?rådigt ingripande och goda insatser?..

Helsingborgs Dagblad - 11 mar 13 kl. 13:31

Svalövsbo prisas för rådigt ingripande

Magnus Thell har fått en utmärkelse för rådigt ingripande för sin insats i november..

Polisen - 14 mar 13 kl. 17:04

Nio får medalj för rådigt ingripande

De har räddat människor, förhindrat brott och våld och hjälp Polisen att gripa gärningsmän. På torsdagen fick nio personer medalj för rådigt ingripande av länspolismästare Mats Löfving..

Polisen - 16 apr 13 kl. 17:29

Belöning för rådigt ingripande i Malmö

Tisdagen den 16 april 2013 belönade polismästare Ulf Sempert fyra personer som med rådigt ingripande hjälpt polisen i Malmö. Dessa personer belönades med blommor, tårta och ett tack samt 1500 kr vardera..

Polisen - 06 sep 13 kl. 15:29

Belöning för rådigt ingripande.

Länspolismästaren i Dalarna Anders Landén och Stöldskyddsföreningen, SSF´s, VD Annika Brändström delade den 6 september ut det årliga stipendiet för rådigt ingripande..

Polisen - 08 okt 13 kl. 16:42

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Polisen - 23 sep 14 kl. 09:59

Malmöbo belönas för rådigt ingripande

Måndagen den 22 september 2014 belönade polismästare Ulf Sempert i Malmö Jan Malmross för att han med rådigt ingripande hjälpt polisen. Jan tackades med blommor, kaffe och tårta samt 1500 kr..

Polisen - 10 okt 14 kl. 13:28

Nominera till "rådigt ingripande och goda insatser"

Polismyndigheten i Jämtlands län införde under 2012 en utmärkelse i form av en silvermedalj för "rådigt ingripande och goda insatser". Allmänheten samt polisanställda har möjlighet att föreslå mottagare av utmärkelsen..

Nya Wermlands Tidningen - 23 dec 14 kl. 18:01

Rådigt ingripande stoppade källarbrand

En brand utbröt på tisdagskvällen i ett källarförråd i Säffle. Men spridning kunde förhindras, tack vare ett rådigt ingripande..

Fler nyheter från Alingsås tidning

Alingsås tidning - 3 timmar sedan

Webb-tv: Första spadtaget till nya skolan

På tisdagsförmiddagen togs de första spadtagen för nya Lindbladskolan i Vårgårda. Fem elever fick äran att hjälpa kommunalrådet och platschefen vid ceremonin. Se ett klipp på det här ovanför.

Alingsås tidning - 12 timmar sedan

Storpublik tog del av dansexplosion

Estrad var fullsatt till bredden i lördags, då Kulturskolans elever bjöd på en sprakande dansföreställning.
Publiken bjöds på hela 23 dansnummer i lördags kväll, då Kulturskolans dansföreställning Big Bang! gavs i Estrad.

Alingsås tidning - 12 timmar sedan

Namnet blir Lindbladskolan

Nu sätts punkten för diskussionen vad nya skola i Vårgårda ska ha för namn. Det blir Lindbladskolan!
Spadtaget för den nya skolan som ska ersätta Kesberg och Vårberg tas i dag.

Alingsås tidning - Igår: 08:32

Dator stals vid inbrott

En villa på Lärketorpsvägen i Västra Bodarna utsattes för inbrott under söndagen. Enligt polisanmälan stals en dator. Inbrottet anmäldes vid 13-tiden.

Alingsås tidning - Igår: 08:33

Körde utan körkort

En bilförare i 25-årsåldern saknade körkort då han stoppades av polis på länsväg 180 vid Ängabo på söndagskvällen. Han är misstänkt för grov olovlig körning..

Alingsås tidning - Igår: 07:09

Omhäktad för dödsmisshandel

Åtal dröjer mot den 52-årige man som misstänks för dödsmisshandeln på Östlyckan tidigare i år.
Det var under början av april som en man avled efter att han utsatts för en grov misshandel i en lägenhet på Östlyckan under påskhelgen. En 52-årig man som misstänks för gärningen har suttit häktad under en tid.

Alingsås tidning - Igår: 07:10

William får stipendium

2018 års Hantverks- och kulturstipendium om 5 000 kronor tilldelas William Mannerland. Han är 18 år och har varit elev på Musikskolan i Herrljunga sedan årskurs 5. William får priset då han har en bred musikalisk kunskap och behärskar flera musikinstrument samt även spelat i olika ensembler, som storband, jazzband, lovsångsband och gospelgrupper.

Alingsås tidning - Igår: 05:53

Sena och inställda tåg

Det är förseningar i tågtrafiken mellan Göteborg-Skövde-Stockholm, Göteborg-Jönköping och Göteborg-Mariestad på måndagsmorgonen, uppger Trafikverket. Vissa tåg ställs in. Resenärer hänvisas till sitt tågbolag för mer information.

Alingsås tidning - Igår: 18:33

Rustam och Julia var först ut

Under söndagseftermiddagen tågade uppklädda studenter ut från Kunskapskällan i Herrljunga för att vidare medels eleganta bilar ta sig till balen på Bjertorp slott. Första paret ut var Rustam Sadid och Julia Frost. Studenter och åskådare kunde knappast önskat sig en bättre inramning när det var dags för bal för de blivande studenterna i Herrljunga under söndagen.

Alingsås tidning - I förrgår: 06:00

Konstgräsplan äntligen invigd

I samband med Noltorpsfesten i torsdags blev Noltorpsvallens konstgräsplan formellt invigd.
– Det känns jättebra att vi har tre konstgräsplaner i Alingsås. För alla som vill kan man nu spela fotboll tolv månader om året, säger Jan Wärn från Kultur- och Fritidsförvaltningen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.