DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 04:25

DI - 25 mar 18 kl. 10:13

MP till val på permanenta uppehållstillståndMiljöpartiets ledning anser att skyddsbehövande personer ska få permanenta uppehållstillstånd och vill nu gå till val på frågan. .
Läs mer på DI

Dela artikeln

6 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP till val, permanenta, uppehållstillstånd
DN - 16 okt 15 kl. 17:46

Miljöpartiet slåss för permanenta uppehållstillstånd

Miljöpartiet ska i de fortsatta partiöverläggningarna om flyktingkrisen för att de permanenta uppehållstillstånden ska bli kvar. Tre borgerliga partier trycker på för att i stället införa tillfälliga uppehållstillstånd. Inom MP finns en oro för vad ett sådant beslut skulle kunna innebära för det nyblivna regeringspartiet..

SR - 20 apr 16 kl. 17:17

SD: Avskaffa permanenta uppehållstillstånd

Sverigedemokraterna föreslår ytterligare åtgärder för att begränsa invandringen till Sverige. Till exempel ska permanenta uppehållstillstånd avskaffas och enbart tillfälliga uppehållstillstånd ska ges..

SvD - 19 nov 16 kl. 14:39

”Hela EU går inte med på permanenta uppehållstillstånd”

Det blir alldeles för svårt att få EU-länderna att gå med på permanenta uppehållstillstånd. Därför kommer tillfälliga att bli regeln, tror migrationsminister Morgan Johansson (S) när han intervjuas i Ekots lördagsintervju.

SvD - 08 apr 17 kl. 06:45

Permanenta uppehållstillstånd pressar S-ledningen

Det blossar upp till intern strid när Socialdemokraterna ska bestämma sig för vilken migrationspolitik partiet ska driva. Konfliktfrågorna som partistyrelsens motståndare inte kommer släppa handlar om en återgång till permanenta uppehållstillstånd och ökad möjlighet till familjeåterförening. – Här har partistyrelsen underskattat den starka opinionen inom partiet, säger en riksdagsledamot.

DI - 15 jun 17 kl. 15:56

EU-parlament vill slopa permanenta uppehållstillstånd

EU-parlamentet vill se femåriga och förnybara — men inte permanenta — uppehållstillstånd i EU för flyktingar och andra i behov av hjälp..

SR - 21 okt 17 kl. 15:32

Heléne Fritzon (S): Svårt att få gehör för permanenta uppehållstillstånd

Sveriges framtida flyktingpolitik avgörs av hur EU:s förhandlingar om en gemensam flyktingpolitik i EU går. Permanenta uppehållstillstånd, som Sverige vill ha, är svårt att få gehör för i EU, säger migrationsminister Heléne Fritzon i Ekots lördagsintervju i dag..

DN - 28 okt 17 kl. 07:37

SSU: Sverige bör återinföra permanenta uppehållstillstånd

Om inte hela EU kan enas om en gemensam flyktingpolitik ska Sverige gå före och återinföra permanenta uppehållstillstånd och familjeåterförening tillsammans med vissa av EU-länderna. Det anser Socialdemokratiska ungdomsförbundet, SSU, som på lördagen firar hundra år..

DN - 05 dec 15 kl. 09:09

Jimmie Åkesson vill kunna dra in permanenta uppehållstillstånd


Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson vill se över om det går att dra in uppehållstillstånd vid vissa omständigheter..

FriaTider - 03 sep 13 kl. 10:14

Svenskt beslut: SAMTLIGA araber från Syrien får permanent uppehållstillstånd direkt

Araber som reser illegalt till Sverige från Syrien och som beviljas uppehållstillstånd av skyddsskäl ska i normalfallet nu få permanenta uppehållstillstånd enligt ett beslut av Migrationsverket.
? Huvudregeln i svensk praxis är dock att ge permanenta tillstånd oavsett skyddsskäl, säger en talesman för Migrationsverket..

BT - 17 okt 15 kl. 09:13

Muf backar om uppehållstillstånd

Striden om tillfälliga eller permanenta uppehållstillstånd blir inte av på dagens Moderatstämma. Moderata ungdomsförundet (Muf) har backat i frågan. - Vi är fortsatt övertygade om att permanenta uppehållstillstånd är bättre, men inser att det inte är ett framkomligt alternativ på den här stämman.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 5 timmar sedan

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktas

Fastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..

DI - 5 timmar sedan

Autolivs vd tar plats i styrelsen

Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt blir styrelseledamot i bolaget från och med torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 5 timmar sedan

Trump fyller schemat – ska träffa sex ledare på sju dagar

Donald Trump kommer att träffa minst sex ledare från olika länder på tu man hand under nästa vecka i samband med FN-mötet i New York.  Det skriver Bloomberg News. .

DI - 5 timmar sedan

Tusentals jobb bort från storbanken

Den amerikanska storbanken Wells Fargo räknar med att minska sin personalstyrka med mellan 5 och 10 procent under de kommande tre åren..

DI - 6 timmar sedan

Källa: Liberalerna är "alliansens svaga länk"

Liberalernas ledare Jan Björklund, som svurit inför sina barn att aldrig ge SD inflytande, står i centrum för den interna dragkamp som nu pågår inom alliansen.  De fyra alliansledarna har stora svårigheter att enas, och risken är uppenbar att det borgerliga samarbetet slits isär, uppger flera källor till Di. .

DI - 6 timmar sedan

USA-börser: Dämpad handelsoro gav nya rekordnivåer

Amerikanska huvudindex slog nya rekord på torsdagen, då oron rörande handelskriget mellan USA och Kina fortsatte att dämpas..

DI - 7 timmar sedan

Köp Sveriges finaste gator – till saftigt reapris

När hyrorna i Stockholm rusar skulle man kunna tro att fastighetsbolaget som äger de finaste husen i de bästa lägena – skulle klättra och bli väldigt dyrt.  Men så är det inte. Det är faktiskt tvärtom.

DI - 8 timmar sedan

Så undviker du läkemedelsminorna

Det är jobbigt när ens idiotiska granne håvar in mer pengar än en själv. Så lyder en elak förklaring av bioteknik- och läkemedelshaussen på Stockholmsbörsen. En del investerare har nämligen fått ruskigt bra betalt för att investera i aktierna..

DI - 8 timmar sedan

Boom för hälsosektorn – flera bolag rusar mot börsen

Flera kursraketer bland läkemedelsutvecklarna har stigit till väders i år, och Carnegie, ABG, DNB och Industrifonden vittnar samtliga om fortsatt högtryck i Stockholmsbörsens hälsosektor. En fortsatt strid ström av bolag är på väg till börsen – och det tycks finnas gott om pengar att investera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.