BT > Nyheter

Friday, 22 June, 22:53

BT - 23 mar 18 kl. 15:32

Ledare: Någon jävla ordning ska det vara i ett partiModeraternas partiledning gjorde rätt som förmådde Hanif Bali att ge upp sin plats i partistyrelsen. Det borde dock ha skett långt tidigare, men kan förklaras med stödet från den lilla men skickligt intrigerande grupp i partiet vari Hanif Bali ingår. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hanif Bali

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LedareNågon , jävla, ordningska det vara i ett , parti
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Morgan Johansson vill bli S-ledare

I motsats till en rad namnkunniga partikollegor säger den tidigare folkhälsoministern Morgan Johansson ja till att bli Socialdemokraternas nästa partiordförande.- När partiet är i ett sådant här läge existerar inga nej, då finns bara ett svar och det är ja, sade han i SVT:s Gomorron Sverige på tisdagen.Han sa också att han ser flera andra lämpliga kandidater till posten som ledare för Sveriges största parti.

Dalarnas tidningar - 19 dec 17 kl. 08:11

Ledare: Löfvens "ordning och reda" i migrationspolitiken lyser nu med sin frånvaro

För drygt tio år sedan, 2006, infördes en ny hantering av asylärenden i Sverige under stor politisk enighet. Tidigare hade regeringen varit sista instans, och de som fick avslag på sin asylansökan....

Skånskan - 02 sep 14 kl. 14:45

Första valet som ledare för sitt parti


Christian Sonesson fick en tuff start..

Expressen - 11 feb 17 kl. 03:51

Uteslutna SDU-ledare har bildat nytt parti

UNT - 17 mar 18 kl. 19:12

Två ledare för samma parti

MP-distriktet leds för första gången av en ordförandeduo, Andrea Byding och Niclas Malmberg..

BT - 23 jan 12 kl. 15:37

S-ledare kan komma utses snabbt

Redan om några dagar kan ett förslag till ny S-ledare vara klart. Men för det krävs att en av de få personer som kan accepteras i hela partiet tackar ja. Partiets högsta ledning, det verkställande utskottet (VU), har inte satt ner foten om hur Håkan Juholts efterträdare ska utses.

Nyheter 24 - 04 feb 11 kl. 13:49

GW: Ingen ordning i partiet


Leif GW Persson om socialdemokraternas framtid och kompisen Pär Nuder. Polisprofessor Leif GW Persson gick innan valet i höstas ut och tog avsked av det parti han röstat på hela sitt liv. På grund av inte minst samarbetet med vänsterpartiet kunde han inte längre rösta socialdemokratiskt.

Sydsvenskan - 11 dec 12 kl. 06:30

Så blev ANC ett sargat parti

Jacob Zuma kommer troligtvis att bli omvald vid ANC:s kongress som inleds på söndag. Men ANC är ett sargat parti och skandalerna fortsätter att rada upp sig.Veckorna före det sydafrikanska regeringspartiets ANC:s kongress i Mangaung (Bloemfontein) fylldes tidningarna i Sydafrika med spaltmeter efter spaltmeter om splittringen inom ANC.

BT - 10 okt 11 kl. 17:10

Ledare: Är det en värdig statsministerkandidat?

På onsdag är det partiledardebatt i riksdagen. Det är då ledaren för det största oppositionspartiet förutsätts ge besked om den politik han eller hon står för. Det är då det varit tänkt att Håkan Juholt skulle visa att han är en värdig motståndare till statsminister Reinfeldt.

DI - 28 feb 14 kl. 07:04

Ledare: Despoterna förlorar i det långa loppet

Viktor Janukovytjs plötsliga fall från makten, mitt under det OS som var tänkt att skänka glans över Vladimir Putins auktoritära styre, ger anledning till många reflektioner om demokratins och rättstatens ställning i världen. Omvärlden överraskades av styrkan i ukrainarnas fruktan för ”putinismen” och längtan efter västerländsk normalitet. De står inför en osäker och plågsam period, som på kort sikt kanske avskräcker Rysslands luttrade folk från liknande experiment.

Fler nyheter från BT

BT - 5 minuter sedan

Putin bjuder in koreanska ledare till toppmöte

Ryske presidenten Vladimir Putin har bjudit in sin sydkoreanska kollega Moon Jae-In till ett toppmöte i Vladivostok, dit också Nordkoreas ledare Kim Jong-Un inbjudits.(TT).

BT - 15 minuter sedan

Livshotande skadad - trafikolycka i Vaxholm

En person skadades allvarligt i en singelolycka på länsväg 274 i höjd med Gåsvik utanför Vaxholm utanför Stockholm. Olyckan inträffade vid 22-tiden, och enligt polisen ska föraren ha kört av vägen. Aftonbladet rapporterar att föraren slungats ut ur bilen.

BT - 30 minuter sedan

Läckta kemikalier upptäckta i lokal vid Viskan

Miljöförvaltningen hittade en tunna som stod öppen, omärkta behållare, elektronikskrot och annat avfall som riskerar förorena vattnet. Fastighetsägaren ska nu frakta bort dessa omgående. .

BT - 30 minuter sedan

Motorcyklist körde åt fel håll på E4

En motorcyklist stoppades av polisen under fredagskvällen, efter att ha kört mot trafiken på E4 i Södertälje. Föraren körde söderut i norrgående riktning.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Nick Cave blir staty i hemstaden

Sångaren Nick Cave blir staty i sin födelseby Warracknabeal i Australien - om ortens konstförening får som den vill. En staty i sångarens hemstad har varit på tal sedan 1990-talet, då Nick Caves förre manager Rayner Jesson föreslog det som ett skämt, skriver Guardian Australia.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Schweiz vann mot Serbien efter sent mål

VM-mötet mellan Serbien och Schweiz såg ut att gå mot ett oavgjort resultat. Men i 90:e minuten avgjorde Xherdan Shaqiri matchen då han satte 2-1. Han fick en passning från mittplan och rusade sedan mot mål där han kom ensam mot den serbiska målvakten.

BT - 45 minuter sedan

Blandat på Wall Street

USA-börserna smordes delvis av stigande oljepriser under fredagen. Oljebolag som Exxon Mobil och Chevron tillhörde dagens vinnare på Wall Street, vars aktier ökade runt 2 procent vardera.(TT).

BT - 1 timme sedan

Ekhagen live lockade bred publik

Borås nya midsommarfestival Ekhagen live slog väl ut. Vädret tillät många besökare i olika åldrar och flera valde att stanna från morgon till kväll. Borås.

BT - 1 timme sedan

JUST NU: Rådjur på R40

Trafikverket meddelar om att ett rådjur ska finnas på fel sida av viltstängslet på R40. .

BT - 1 timme sedan

”Vi kommer dansa så länge vi kan stå upp och kommer ihåg danserna”

Picknick och dans runt midsommarstång roade familjer i Ramnaparken. Borås hembygdsgille dansade folkdans till publikens applåder. – Vi kommer dansa så länge vi kan stå upp och kommer ihåg danserna, säger Jan-Eric Beckman, dansledare.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.