BT > Nyheter

Tuesday, 14 August, 11:11

BT - 23 mar 18 kl. 15:32

Ledare: Någon jävla ordning ska det vara i ett partiModeraternas partiledning gjorde rätt som förmådde Hanif Bali att ge upp sin plats i partistyrelsen. Det borde dock ha skett långt tidigare, men kan förklaras med stödet från den lilla men skickligt intrigerande grupp i partiet vari Hanif Bali ingår. .
Läs mer på BT
Läs mer om:
Hanif Bali

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: LedareNågon , jävla, ordningska det vara i ett , parti
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Morgan Johansson vill bli S-ledare

I motsats till en rad namnkunniga partikollegor säger den tidigare folkhälsoministern Morgan Johansson ja till att bli Socialdemokraternas nästa partiordförande.- När partiet är i ett sådant här läge existerar inga nej, då finns bara ett svar och det är ja, sade han i SVT:s Gomorron Sverige på tisdagen.Han sa också att han ser flera andra lämpliga kandidater till posten som ledare för Sveriges största parti.

Dalarnas tidningar - 19 dec 17 kl. 08:11

Ledare: Löfvens "ordning och reda" i migrationspolitiken lyser nu med sin frånvaro

För drygt tio år sedan, 2006, infördes en ny hantering av asylärenden i Sverige under stor politisk enighet. Tidigare hade regeringen varit sista instans, och de som fick avslag på sin asylansökan....

Skånskan - 02 sep 14 kl. 14:45

Första valet som ledare för sitt parti


Christian Sonesson fick en tuff start..

Expressen - 11 feb 17 kl. 03:51

Uteslutna SDU-ledare har bildat nytt parti

UNT - 17 mar 18 kl. 19:12

Två ledare för samma parti

MP-distriktet leds för första gången av en ordförandeduo, Andrea Byding och Niclas Malmberg..

BT - 23 jan 12 kl. 15:37

S-ledare kan komma utses snabbt

Redan om några dagar kan ett förslag till ny S-ledare vara klart. Men för det krävs att en av de få personer som kan accepteras i hela partiet tackar ja. Partiets högsta ledning, det verkställande utskottet (VU), har inte satt ner foten om hur Håkan Juholts efterträdare ska utses.

Nyheter 24 - 04 feb 11 kl. 13:49

GW: Ingen ordning i partiet


Leif GW Persson om socialdemokraternas framtid och kompisen Pär Nuder. Polisprofessor Leif GW Persson gick innan valet i höstas ut och tog avsked av det parti han röstat på hela sitt liv. På grund av inte minst samarbetet med vänsterpartiet kunde han inte längre rösta socialdemokratiskt.

Sydsvenskan - 11 dec 12 kl. 06:30

Så blev ANC ett sargat parti

Jacob Zuma kommer troligtvis att bli omvald vid ANC:s kongress som inleds på söndag. Men ANC är ett sargat parti och skandalerna fortsätter att rada upp sig.Veckorna före det sydafrikanska regeringspartiets ANC:s kongress i Mangaung (Bloemfontein) fylldes tidningarna i Sydafrika med spaltmeter efter spaltmeter om splittringen inom ANC.

BT - 10 okt 11 kl. 17:10

Ledare: Är det en värdig statsministerkandidat?

På onsdag är det partiledardebatt i riksdagen. Det är då ledaren för det största oppositionspartiet förutsätts ge besked om den politik han eller hon står för. Det är då det varit tänkt att Håkan Juholt skulle visa att han är en värdig motståndare till statsminister Reinfeldt.

DI - 28 feb 14 kl. 07:04

Ledare: Despoterna förlorar i det långa loppet

Viktor Janukovytjs plötsliga fall från makten, mitt under det OS som var tänkt att skänka glans över Vladimir Putins auktoritära styre, ger anledning till många reflektioner om demokratins och rättstatens ställning i världen. Omvärlden överraskades av styrkan i ukrainarnas fruktan för ”putinismen” och längtan efter västerländsk normalitet. De står inför en osäker och plågsam period, som på kort sikt kanske avskräcker Rysslands luttrade folk från liknande experiment.

Fler nyheter från BT

BT - 30 minuter sedan

S ger inte upp förslag mot vårdprivatisering

Socialdemokraterna (S) vill göra nya försök att få igenom lagar för att motverka privatisering av vården om de får makten. - Vi kommer att lägga nya lagförslag under nästa mandatperiod, säger socialminister Annika Strandhäll (S).(TT).

BT - 30 minuter sedan

Risk för kraftigt regn i södra Sverige

Delar av södra Sverige kan få uppleva rejäla skurar under eftermiddagen när en regnfront passerar österut över Götaland. - Det kan bli stora mängder på kort tid, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI.(TT).

BT - 30 minuter sedan

Huawei formellt stoppat i USA

De amerikanska misstankarna mot kinesisk mobilteknik har sedan Donald Trump undertecknat ny lagstiftning övergått till förbud. Amerikanska myndigheter och företag som har kontrakt med dessa får inte längre använda teknik från Huawei och ZTE.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Lågt barnafödande oroar i Kina

I årtionden har Kina begränsat antalet barn som kvinnor tillåts föda. Nu uppmanas de att skaffa fler. Tre år efter det att landet övergav sin ettbarnspolitik föds fortfarande för få barn för att föryngra arbetskraften och försörja den allt äldre befolkningen.

BT - 45 minuter sedan

Art Sounds ordnar promenadkonsert

Höstens konstmusikfestival Göteborg Art Sounds har släppt sina första artister.(TT).

BT - 45 minuter sedan

Lägre bankvinster på bolånen

Bankernas vinstmarginaler på hushållens bolån minskar och är nu den lägsta på två år. Men lönsamheten ligger fortfarande på höga nivåer och borde kunna prutas ner mer, enligt Finansinspektionens återkommande genomgång av bankernas bruttomarginaler.(TT).

BT - 1 timme sedan

Förtroendet rasar för dansk storbank

Allmänhetens förtroende för Danmarks största långivare Danske Bank minskar. Under årets första sex månader tappade storbanken 28 000 privata kunder på hemmamarknaden, enligt en undersökning gjord av analysföretaget Voxmeter.(TT).

BT - 1 timme sedan

Carolina Frände: "Vi måste göra motstånd"

Eyvind Johnsons Krilontrilogi skrevs mitt under andra världskriget och handlade om plikten att göra motstånd. Nu sätts den upp som samtidspjäs på Kulturhuset Stadsteatern. - Vi vet inte hur den här fascistiska branden sprider sig, säger regissören Carolina Frände.

BT - 1 timme sedan

Större förtroende för Sjöstedt än Löfven

Förtroendet för Jonas Sjöstedt är större än vad det är för Stefan Löfven, visar en ny mätning. I förtroendebotten återfinns, trots det extrema sommarvädret, Miljöpartiets båda språkrör. Förtroendet är fortsatt stabilt för Vänsterpartiets Jonas Sjöstedt.

BT - 1 timme sedan

Australien tar hjälp av militären inför OS

Australien stod för sitt medaljmässigt sämsta OS på 24 år i Rio de Janeiro 2016. Den historiskt mycket framgångsrika sommarspelsnationen tar nu hjälp av militären, i förberedelserna inför OS i Tokyo om två år, för att ändra på saken.(TT).Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.