NT > Nyheter

Saturday, 21 July, 02:07

Liknande nyheter

Taggar: Finns A-traktorersom inte är , trafiksäkra
Expressen - 24 mar 18 kl. 06:56

Drygt 15 000 A-traktorer får körförbud om åtta veckor

Inom åtta veckor kan 15 338 A-traktorer få körförbud. Det är verkligheten om de inte kontrollbesiktigas, enligt de nya reglerna. – I dagsläget vet vi att det finns A-traktorer på våra vägar som inte är trafiksäkra, säger Anders Gunneriusson, utredare på Transportstyrelsen..

Corren - 23 mar 18 kl. 15:00

"Finns A-traktorer som inte är trafiksäkra."

685..

Magazin24 - 28 feb 13 kl. 10:44

Trafiksäkerheten i baksätet när regeringen får bestämma

Socialdemokraterna vill lagstifta ett förbud mot användning av kommunikationsteknik som tar betydande uppmärksamhet från bilkörning och därmed hotar trafiksäkerheten. Sverige är idag det enda av EU:s 27 medlemsländer som saknar lagstiftning om krav på användning av så kallad handsfree eller motsvarande utrustning vid mobiltelefonanvändning i samband med bilkörning. Vi vet att felaktig användning av mobiltelefoner och annan kommunikationsutrustning i fordon ökar risken för olyckor.

SmålandsPosten - 26 jul 13 kl. 06:50

Tumma inte på trafiksäkerheten

Riskerna med 2+1-vägar uppmärksammades i media i samband med den tragiska olyckan på E4an som bl a drabbade en av våra främsta längdskidåkare. Vid däckbyte blev skidåkaren påkörd och skadad och en annan person förolyckades. Detta är självfallet helt oacceptabelt och mycket oroande.

Kristianstadsbladet - 08 jan 14 kl. 12:09

Många snåla och säkra bilar i år


Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara.Både små och stora bilar finns representerade i listan.Tio procent av 2014 års bilmodeller klarar både försäkringsbolagets krav på låg bränsleförbrukning och säkerhet - det trots att kravet på förbrukningen skärpts två år i rad.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 14 kl. 12:11

Många snåla och säkra bilar i år

Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara. Både små och stora bilar finns representerade i listan. Tio procent av 2014 års bilmodeller klarar både försäkringsbolagets krav på låg bränsleförbrukning och säkerhet — det trots att kravet på förbrukningen skärpts två år i rad..

UNT - 08 jan 14 kl. 12:09

Många snåla och säkra bilar i år

Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara. Både små och stora bilar finns representerade i listan.(TT).

BT - 08 jan 14 kl. 12:10

Många snåla och säkra bilar i år

Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara. Både små och stora bilar finns representerade i listan.Tio procent av 2014 års bilmodeller klarar både försäkringsbolagets krav på låg bränsleförbrukning och säkerhet - det trots att kravet på förbrukningen skärpts två år i rad.

SvD - 08 jan 14 kl. 12:09

Många snåla och säkra bilar i år

Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara..

NT - 08 jan 14 kl. 12:09

Många snåla och säkra bilar i år

Bland årets nya bilmodeller är det 161 som tar sig in på Folksams lista över bilar som både är trafiksäkra och miljömässigt hållbara..

Fler nyheter från NT

NT - 4 timmar sedan

"Vi kommer aldrig att vika oss för hatet"

På söndag är det sju år sedan terrordådet på Utöya i Norge, då 69 unga politiskt engagerade personer miste livet..

NT - 4 timmar sedan

Både NSGK och Bråviken i ledningen

För första gången på ett antal år har Norrköping Söderköping Golfklubb även ett damlag i seriespel..

NT - 5 timmar sedan

Larmet: brinner i husvagn

Enligt uppgifter till SOS Alarm brinner det i en husvagn i Gultebo utanför Finspång..

NT - 5 timmar sedan

De vill peppa folk att gå och rösta

I våras startades projektet Demokratiambassadörerna i syfte att öka valdeltagandet..

NT - 5 timmar sedan

Så ska du göra om förbuden bryts

Sett grannen vattna gräsmattan eller ungdomar som grillar, trots eldnings- och bevattningsförbudet?.

NT - 6 timmar sedan

Allmänheten ska få utforma nya Arkösund

Norrköpings kommun har påbörjat sitt arbete med att utveckla Arkösund och ger nu allmänheten möjlighet att tycka till om framtiden..

NT - 6 timmar sedan

Utbildningsrådet: Därför sökte vi inte pengarna

Utbildningsrådet Stefan Carlsson (V) återkommer med mer fakta om varför kommunen inte sökt statsbidraget till förbättring av elevhälsan..

NT - 6 timmar sedan

Atletisk amerikan klar för Dolphins

En stor och atletisk amerikan blev Dolphins senaste nyförvärv..

NT - 5 timmar sedan

NSGK avancerade i division 1-spelet

Norrköping Söderköping GK avancerade en placering när seriespelet i division 1 mellan fortsatte på fredagen..

NT - 6 timmar sedan

Fler östgötar bidrar vid bränderna

Militären, räddningstjänsten och polismyndigheten i Östergötland har redan bidragit med personal till bränderna i norr, nu är det länsstyrelens tur..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.