Vimmerby Tidning > Nyheter

Wednesday, 25 April, 16:03

Vimmerby Tidning - 23 mar 18 kl. 16:00

Elever deltar i batterijaktenEleverna i klass 4A och 4B på Marieborgsskolan har själva kommit med idén att delta i Håll Sverige Rent:s tävling om att samla in batterier. - Det ingår i skolans satsning på hållbar natur, säger klasslärare Matilda Markskog..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Marieborgsskolan, Håll Sverige Rent, Matilda Markskog

Dela artikeln

16 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elever, deltari , batterijakten
Kristianstadsbladet - 08 apr 14 kl. 08:30

Elever deltar i framtidsprojekt

Foto: Peter Åklundh
Hur ser husen och gatorna ut om hundra år? Vad finns det i parkerna och hur fungerar kioskerna? Det är frågor som elever på mellanstadiet fått fundera över i projektet Mitt Hässleholm, i vilket även förskolebarn och gymnasieelever deltar.

Kristianstadsbladet - 25 jan 18 kl. 10:03

Elever deltar i Ungdomens riksdag

Tolv elever från Hässleholms Tekniska skola i Hässleholm medverkar i Ungdomens riksdag som äger rum i Riksdagshuset i Stockholm den 29 januari 2018. Totalt deltar 349 elever från 59 gymnasieskolor i hela landet. .

DN - 22 nov 17 kl. 17:23

1.700 elever deltar i uppropet #tystiklassen

1.700 elever från grundskolan till gymnasiet deltar i uppropet #tystiklassen. Deras berättelser handlar om sexuella övergrepp, ända från sexårsåldern.

Västerbottens Folkblad - 13 feb 11 kl. 08:31

600 elever deltar i Träslaget

SKELLEFTEÅ Drygt 600 elever i årskurs 8 inom Skellefteå, Norsjö och Malå kommuns skolor kommer att delta i årets upplaga av Träslaget på Campus Skellefteå. SKELLEFTEÅ Drygt 600 elever i årskurs 8 inom Skellefteå, Norsjö och Malå kommuns skolor kommer ? Continue reading ?.

Kristianstadsbladet - 23 okt 13 kl. 09:00

Folkhögskolans elever deltar med utställning

Foto: Tommy Svensson
Flera rum i rummet med keramik, målningar och textil välkomnar dem som besöker Konsthantverkseleverna på Glimåkra folkhögskola under Vävdagarna.
I Prästgården pågår föreberedelsearbetet. Årets konsthantverkselever har trots att det bara gått några månader in på terminen hunnit skapa inom flera olika genrer.?

UNT - 17 sep 17 kl. 11:00

Elever deltar i massexperiment

Över 800 elever från skolor i Uppsala län har anmält sig till ett massexperiment som ska hjälpa forskare att bättre förstå hur träden påverkan av klimatförändringar..

Magazin24 - 14 apr 16 kl. 13:02

Nibble- och Elundskolans elever får lära sig att jobba med lera

Över 240 elever deltar i projektet Skapande skola. Skapande skola är ett projekt som sker runtom i Sverige. Genom projektet får elever möjligheten att uttrycka sina tankar genom kultur och konst samt utveckla sitt skapande.

Helsingborgs Dagblad - 05 mar 13 kl. 15:10

Tusen elever bowlar i vår

Under tisdagen var det premiär för Bjuvs första skolkamp i bowling. Över tusen elever deltar..

Dalarnas tidningar - 01 maj 14 kl. 22:06

2000 elever deltar i stor städdag

Nästa vecka är det för fjärde året i rad dags för skräpplockardagar. Bland andra kommer barn och ungdomar från 23 skolor i kommunen att delta..

Sydöstran - 17 nov 14 kl. 20:26

Elever deltar i DNA?forskning

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Läcka gjorde vattnet grumligt

Under måndagen meddelade Västerviks kommun att en vattenläcka upptäckts på huvudledningen i Gunnebo. Boende kunde märka av att vattnet var lite brunt och att det fanns luft i vattnet..

Vimmerby Tidning - 2 timmar sedan

Utvärdering av p-skivor dröjer

Jon Sjölander (M) ville se en tidigare utvärdering av försöket med p-skivor i centrala Västervik. Men en majoritet i kommunstyrelsen står fast vid det ursprungliga beslutet, som innebär att utvärderingen görs efter ett år..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Tjuvar har slangat från fyra fordon

Runt 300 liter diesel och 20 liter bensin har stulits från fyra fordon på en gård utanför Vimmerby..

Vimmerby Tidning - 3 timmar sedan

Datorstölder på väg att klaras upp

Polisen fick på tisdagskvällen larm om ungdomar med skjutvapen i centrala Hultsfred. Det blev upptakten till att ett antal datorstölder på skolorna i Hultsfred kan vara på väg att klaras upp. – I varje fall en av datorerna som hittades vid husrannsakan ser ut att komma från Albäckskolan, säger Andres Hultman vid polisen i Oskarshamn..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Tjuvarna stal mer sprit

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

En gripen - misstänks även för narkotikabrott

Polisen fick på tisdagskvällen larm om ungdomar med skjutvapen i centrala Hultsfred. Flera patruller skickades till platsen och kunde efter en timmas spaning gripa en narkotikapåverkad 18-åring som var utrustad med ett vapen..

Vimmerby Tidning - 6 timmar sedan

Skolelever tvingas stå i överfulla bussar

Eleverna slår larm om överfulla bussar. Nu går motionen vidare till landstingets trafikstyrelse..

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

Andra inbrottet på mindre än två dygn

Natten till tisdagen slog tjuvar till igen. Det var andra inbrottet mot skrotfirman på mindre än två dygn....

Vimmerby Tidning - 7 timmar sedan

FÅ eller ingen vill svara pÅ kritik och krav frÅn lÄrare och fÖrÄldrar

Lärare slår larm vädjar i media till föräldrar att försöka påverka kommunstyrelsen att gå in med mer pengar till skolan. Effekter som sämre resultat, sämre trygghet och färre personal radas upp som följder vid en eventuell neddragning på högstadiet. Men få vill svara på frågor kring kritiken..

Vimmerby Tidning - 8 timmar sedan

Premiär för Kultur för äldre

Många äldre på kommunens särskilda boenden har svårt att komma ut på kulturella arrangemang. Så då för väl kulturen komma till dem i stället. Så resonerade kultursekreterare Ingela Heldebro och frivilligsamordnare Ulrica Stolth, som etablerat ett samarbete för att få ut kulturen till de äldre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.