LV > Nyheter

Thursday, 26 April, 13:39

Liknande nyheter

Taggar: Drar sig ur Hockeyettan
Magazin24 - 16 maj 16 kl. 16:02

Förändringar i Hockeyettan

Så blir Hockeyettan Västra. Serieindelningen för den kommande säsongen är klar och det står klart att vi även i år får bevittna en mängd derbyn i Hockeyettan Västra. Nytt för i år är att Tranås AIF byter till den södra serien och att Åker/Strängnäs HC flyttas från Östra till Västra.

SmålandsPosten - 30 okt 14 kl. 08:22

Utklassning ? men hockeyettan är igång på allvar

Det var ingen spännande match.
Det var ärligt talat rena krossen när Tingsryd körde över Troja i säsongens första prestigemöte.
Men matchen lämnade ändå kvar en positiv känsla.

ÖstersundsPosten - 14 jan 15 kl. 11:31

Utökad satsning på Hockeyettan

Sedan tidigare direktsänder Mittmedia ishockey på sina sajter. Det handlar om Östersunds, Sundsvalls och Hudiksvalls matcher från hockeyettan. Nu utökar Mittmedia satsningen på den lokala ishockeyn genom ett hockeyprogram med fokus på kommande omgång.

DalaDemokraten - 14 jan 15 kl. 11:31

Utökad satsning på Hockeyettan

Sedan tidigare direktsänder Mittmedia ishockey på sina sajter. Det handlar om Östersunds, Sundsvalls och Hudiksvalls matcher från hockeyettan. Nu utökar Mittmedia satsningen på den lokala ishockeyn genom ett hockeyprogram med fokus på kommande omgång.

Expressen - 06 okt 16 kl. 19:11

Rasistisk attack under derbyt i hockeyettan

En rasistskandal skakar hockeyettan. Incidenten inträffade under det prestigeladdade derbyt i hockeyettan mellan Tyringe och Kristianstads IK. – Vår spelare tog illa vid sig och jag kan bekräfta att en anmälan är gjord till disciplinnämnden, säger KIK:s sportchef Joakim Johansson till Kristianstadsbladet..

NT - 20 aug 12 kl. 20:21

Vita Hästen bakom Hockeyettan

Vita Hästen ligger bakom startandet av nya Hockeyettan.- Vi blir en maktfaktor, säger Hästens marknadschef Johan Karlsson..

NT - 11 sep 12 kl. 10:24

Hockeyettan vill ha nytt seriesystem

Hockeyettan vill ha ett nytt regelverk för division 1 och begär att Svenska ishockeyförbundet och distriktsförbunden tillsätter en utredning som redan till våren kan lämna förslag på nytt seriesystem. Utredningen bör också föreslå ett nytt regelverk för kvalificering till högre eller lägre serie, anser division 1-föreningarnas sammanslutning som vill ha ett nytt seriesystem i bruk till säsongen 2014-2015..

Sydsvenskan - 11 sep 12 kl. 10:36

Hockeyettan vill ha nytt system

Hockeyettan vill ha ett nytt regelverk för division 1 och begär att en utredning tillsätts som redan till våren kan lämna förslag på nytt seriesystem och regelverk för kvalificering till högre eller lägre serie..

Kristianstadsbladet - 11 jan 13 kl. 09:30

Förbundet skär i hockeyettan

Foto: Bosse Nilsson
Förbundet tänker skära i hockeyettan efter Borås kollaps. Här är uppgifterna som påverkar både Kristianstads IK och Tyringe hockey.
?

Dalarnas tidningar - 05 nov 13 kl. 21:30

Daladerbyn i Hockeyettan

Onsdag kväll är det omstart i hockeyettan med två daladerbyn. Och en intensiv vecka – med tre omgångar på fem dagar – avslutas på söndag med "Slaget om Runn"..

Västerbottens Folkblad - 21 sep 14 kl. 14:43

Live: Följ premiären i hockeyettan

Efter en turbulent sommar gör idag Tegs SK premiär i hockeyettan. Följ matchen här. Ekonomiska problem gjorde att Tegs SK:s A-lag hotades av nedläggning.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Extra: guld stals vid inbrott i villa i vimmerby

Guld och ett fickur stals vid ett inbrott i en villa i Vimmerby. Inbrottet upptäcktes på onsdagsmorgonen..

LV - just nu

Justerade kriterier för arvoden

Kommunens utgifter varje månad för de ledande politikerna, kommer efter nyåret att ligga på 202 000 kronor per månad. Kommunalrådet föreslås få ett arvode på 58 860 kronor per månad och övriga "tunga" nämndordföranden 26 160 kronor per månad..

LV - just nu

Idrott och bostäder på framtidens Bökensved

Bökensved i Västervik kan bli en plats för både idrott och bostäder i framtiden..

LV - 5 minuter sedan

Offensiv back till VH

Backen Pontus Näsen (-96) är klar för spel i Vimmerby Hockey 18/19. Näsen kommer närmast från Arboga i den västra Hockeyettan, men är fostrad i Mora IK, där han spelat större delen av sin ungdoms- och juniortid..

LV - 1 timme sedan

Ny klubb för Törngren

Christoffer Törngren lämnar Färjestad. Nu har VH-produkten gjort klart med en ny SHL-klubb..

LV - 2 timmar sedan

Nu måste vi se över IT-kostnaderna

Vimmerby kommun ingår i kommunalförbundet ITSAM tillsammans med fem andra kommuner. Detta med syfte att samordna IT mellan de olika kommunerna. I början skötte ITSAM endast support och drift av IT-funktionen, men har nu utvecklats till något mycket större..

LV - 2 timmar sedan

Undersköterska stal guld från äldre

En 41-årig kvinna döms för grov stöld av Kalmar tingsrätt. Kvinnan som arbetade som undersköterska på äldreboendet Ekhamra i Överum, stal guld från äldre..

LV - 2 timmar sedan

Snart öppnar Zedig's i Vimmerby

Mindre än en vecka kvar till Johan Zedig och Anneli Rimås öppnar Zedig's i Vimmerby och det är fullt upp för att få allt på plats. – Men vi ligger bra i fas, och snart börjar det bli dags att få fram mat också, säger Anneli Rimås..

LV - 3 timmar sedan

Stäng landsbygdsskolor i Vimmerby kommun!

I Vimmerby Liberalernas realism anges att några landsbygdsskolor bör läggas ned!.

LV - 4 timmar sedan

Ordföranden ser inte något nytt hopp i återremissen

Förtvivlade lärare befarar katastrofala effekter och föräldraföreningen på Vimarskolan har skrivit brev till kommunstyrelsen, där man framför sin oro. - Vi har inte lagt några besparingskrav på skolan, vi väntar in den handlingsplan förvaltningen jobbar med, säger Lis-Astrid Andersson (S), ordförande i barn- och utbildningsnämnden..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.