Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 April, 04:14

Dagens Media - 23 mar 18 kl. 08:46

Vinnarna av Stora kommunikatörspriset 2018Under torsdagskvällen korades årets bästa kommunikation och kommunikatörer. Polisens Stefan Hector, Politikerveckan i Järva och Metoo-rörelsen bland de prisade..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Stora, Stefan Hector, Järva, Metoo

Dela artikeln

2 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vinnarnaav Stora , kommunikatörspriset, 2018
Dagensanalys.se - 29 mar 19 kl. 00:36

Vinnarna i Stora Kommunikatörspriset 2019

Stora Kommunikatörspriset avgjordes under torsdagen på Berns i Stockholm. Här är alla vinnarna. Närmare 230 kommunikatörer samlades under torsdagen på Sveriges Kommunikatörers galamiddag Stora Kommunikatörspriset på Berns i Stockholm.

Nya Wermlands Tidningen - 13 jan 15 kl. 20:12

Dessa fyra kan få Kommunikatörspriset

I slutet av februari delas Kommunikatörspriset 2015 ut. Fyra bidrag har gått till final..

Dagensanalys.se - 29 okt 18 kl. 23:03

Här är juryn för Stora Kommunikatörspriset 2019

Idag öppnar nomineringsprocessen till Stora Kommunikatörspriset 2019. I samband med det presenterar Sveriges Kommunikatörer årets jury. Nya juryledamöter i år är Erik Modig, Hanaw Rashid, Katarina Mohlin och Marcus Thomasfolk.

Dagens Media - 31 mar 17 kl. 10:52

Vinnarna i Stora kommunikatörspriset 2017

På torsdagskvällen korades årets bästa kommunikatörer på Moderna Museet i Stockholm. Microsoft, Ikea och STF fanns bland de som prisades..

Dagens Media - 31 mar 17 kl. 10:52

Vinnarna av Stora kommunikatörspriset 2017

På torsdagskvällen korades årets bästa kommunikatörer på Moderna Museet i Stockholm. Microsoft, Ikea och STF fanns bland de som prisades..

Nerikes Allehanda - 29 sep 17 kl. 09:54

Tidigare NA-reporter nominerad till kommunikatörspriset Megafonen

Linus Mattisson, digital kommunikatör på Örebro kommun, är som en av sex personer nominerad till Megafonen 2017, årets kommunikatör..

Nya Wermlands Tidningen - 08 mar 16 kl. 17:26

Delad vinnare av kommunikatörspriset

Värmlands kommunikatörspris 2016 delas mellan Friskis och Svettis och Karlstads kommun, vård- och omsorgsförvaltningen..

Nya Wermlands Tidningen - 04 feb 17 kl. 06:00

De kan ta hem kommunikatörspriset 2017

Nu är det klart vilka kandidater som tävlar om årets kommunikatörspris i Värmland. Och det är vitt skilda branscher som tävlar..

Dagens Media - 30 jan 18 kl. 11:29

Här är juryn i Stora Kommunikatörspriset

Snart är det dags att kora förra årets starkaste kommunikatörer..

Dagens Media - 01 dec 16 kl. 11:55

De utser vinnarna i Stora Kommunikatörspriset 2017

Postnords, NCC:s och Telia Soneras kommunikationsdirektörer bland jurymedlemmarna..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Nya Metro blir veckotidning – kommer nästa fredag

Metros premiärnummer kommer på fredag nästa vecka. Den nya veckotidningen presenterades av Metros publisher Thomas Eriksson i Stockholms Tingsrätt under onsdagen..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Spel kan få samma regler som alhohol- och tobaksreklam

Regeringen föreslår ett batteri av åtgärder mot spelreklam. ”Vi kommer att göra det som krävs för att svenska konsumenter ska skyddas på spelmarknaden”, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Vill totalförbjuda reklam för ”farliga spel”

Enligt en regeringskälla till Expressen tillsätter Regeringen snart en utredning för att totalförbjuda reklam för ”farliga spel”. Under onsdagen håller civilminister Ardalan Shekarabi en presskonferens..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Vill totalförbjuda ”farliga spel”

Enligt en regeringskälla till Expressen tillsätter Regeringen snart en utredning för att totalförbjuda ”farliga spel”. Under onsdagen håller civilminister Ardalan Shekarabi en presskonferens..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Orkla gör om kommunikationstjänsten – hon tar över

Orklabolagen i Sverige bildar en ny gemensam kommunikationsfunktion. Som chef för tjänsten kliver Cecilia Gannedahl in: ”Vi vill öka kännedomen för vad Orkla står för.”.

Dagens Media - 17 timmar sedan

Går till Clear Chanel: ”Jag har skyhöga förväntningar”

Marta Tiberg blir Clear Channels nya kommunikations- och marknadsdirektör. ”Mina förväntningar är nu skyhöga på att få bidra på en rolig arbetsplats”, skriver hon till Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Mitt i har hittat en köpare

Enligt uppgift till Dagens Media har Segulah hittat en köpare till Mitt i-tidningarna. ”Vi kan inte tillkännage vem ännu”, säger Mitt i:s vd Maria Croon till Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

De kan bli Årets branschpersonlighet

Nu är det klart vilka som är nominerade i kategorin Årets Branschpersonlighet i Stockholm media award 2019. Vinnaren koras under Stockholm media week..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Snap slog analytikernas förväntningar

Sociala mediejätten Snap slog analytikernas estimering i sin första kvartalsrapport när det gäller vinst och aktiva användare..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Emma Blom: ”Instagram slopar likes count”

I tisdags släpptes, vad som väl mest kan liknas vid ett rykte, om att Instagram nu ska dölja antal likes på poster. Detta ser jag som ytterligare ett tecken på att det nu, en gång för alla, är dags att släppa fokus på engagement..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.