Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 April, 04:21

Dagens Media - 23 mar 18 kl. 07:00

Linda Hörnfeldt: "Influencers pratar mest om källkritik inför valet"POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL 5 AV 5. Har de politiska partierna fått upp ögonen för den nya tidens makthavare – och vad innebär i så fall det? Dagens Media tar ett grepp om influencers betydelse i valrörelsen. Linda Hörnfeldt, grundare av Influencers of Sweden, tycker att influencer marketing-branschens viktigaste fråga inför valet är den om källkritik..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Hörnfeldt, POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL, AV, Media, Influencers, Sweden

Dela artikeln

19 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Linda, Hörnfeldt, Influencers, pratar, mestom , källkritikinför , valet
BT - 08 mar 18 kl. 02:00

Linda Hörnfeldt om sin bokdebut: ”Jag vill slå bort fördomar om influencers”

Linda Hörnfeldt är aktuell med boken ”Yrke: Influencer”. En handbok för influencers – men kanske också en bok för den som vill förstå sin tid. .

Dagens Media - 13 sep 17 kl. 11:55

Linda Hörnfeldt: "Jag har aldrig påstått att vi representerar dem"

Influencers of Swedens vd Linda Hörnfeldt bemöter kritiken från influencernätverken – som hon menar innehåller en rad felaktigheter..

Dagensanalys.se - 23 nov 16 kl. 15:58

Nu lanseras Nordens största marknadsplats för innehåll där innehållsproducenterna är influencers

Influencers är de nya innehållsproducenterna. Det är där talangen, passionen och kunskapen kring produktion av innehåll för digitala kanaler finns idag. ”Vi ser Content to Go som ett AirBnB för content.

IDG - 26 jan 17 kl. 14:41

Micro-influencers stor möjlighet för små marknadsbudgetar


Micro-influencers spås bli en av 2017 års stora trender. Influencers med mindre konton har i genomsnitt högre organiskt engagemang på sina inlägg, är ofta billigare att arbeta med och anses generellt mer trovärdiga. Det menar Linda Hörnfeldt, grundare av Influencers of Sweden..

Dagens Media - 08 sep 17 kl. 07:05

Influencers of Sweden: "Vi borde ha vetat bättre"

REPLIK. Influencers of Swedens vd Linda Hörnfeldt bemöter mångfaldskritiken mot Stora Influencerpriset..

Dagens Media - 05 jul 17 kl. 13:34

Linda Palmgren: "Kraften i influencer marketing viktig för alla"

ALMEDALEN. United Influencers vd Linda Palmgren besöker Almedalesveckan för första gången och pratar om styrkan med influencer marketing i Dagens Medias tält. Vi tog ett snack med henne efteråt om hur på agendan influencer-begreppet är i Almedalen..

Dagensanalys.se - 15 jan 18 kl. 16:41

Therese Lindgren går till United Influencers

En av Sveriges största influencers, Therese Lindgren, väljer nätverket United Influencers för att lansera sin nya blogg. Therese Lindgren startade sin YouTube-kanal 2013 och har för närvarande ca 10 miljoner sidvisningar i månaden. – Jag har haft som mål att lansera en blogg, där jag kan vara mer beskrivande och som komplement till mina övriga plattformar.

Dagensanalys.se - 23 okt 18 kl. 02:43

Linda Palmgren tar över tronen på Starcom

Nu är det klart att det blir Linda som tar över som vd på Starcom efter att Liv valde att gå vidare. Linda kommer senast från United Influencers och har även jobbat som vd på PS Agency. .

Dagens Media - 28 mar 18 kl. 13:13

Linda Palmgren lämnar United Influencers

Linda Palmgren: "Vi har olika uppfattningar om prioriteringar framåt och visionen som helhet"..

Dagens Media - 14 sep 18 kl. 07:47

Linda Palmgren till Stadiums styrelse

Efter vd-posten på United Influencers – Linda Palmgren tar plats i Stadiums styrelse..

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 12 timmar sedan

Nya Metro blir veckotidning – kommer nästa fredag

Metros premiärnummer kommer på fredag nästa vecka. Den nya veckotidningen presenterades av Metros publisher Thomas Eriksson i Stockholms Tingsrätt under onsdagen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Spel kan få samma regler som alhohol- och tobaksreklam

Regeringen föreslår ett batteri av åtgärder mot spelreklam. ”Vi kommer att göra det som krävs för att svenska konsumenter ska skyddas på spelmarknaden”, säger civilminister Ardalan Shekarabi..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Vill totalförbjuda reklam för ”farliga spel”

Enligt en regeringskälla till Expressen tillsätter Regeringen snart en utredning för att totalförbjuda reklam för ”farliga spel”. Under onsdagen håller civilminister Ardalan Shekarabi en presskonferens..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Vill totalförbjuda ”farliga spel”

Enligt en regeringskälla till Expressen tillsätter Regeringen snart en utredning för att totalförbjuda ”farliga spel”. Under onsdagen håller civilminister Ardalan Shekarabi en presskonferens..

Dagens Media - 16 timmar sedan

Orkla gör om kommunikationstjänsten – hon tar över

Orklabolagen i Sverige bildar en ny gemensam kommunikationsfunktion. Som chef för tjänsten kliver Cecilia Gannedahl in: ”Vi vill öka kännedomen för vad Orkla står för.”.

Dagens Media - 17 timmar sedan

Går till Clear Chanel: ”Jag har skyhöga förväntningar”

Marta Tiberg blir Clear Channels nya kommunikations- och marknadsdirektör. ”Mina förväntningar är nu skyhöga på att få bidra på en rolig arbetsplats”, skriver hon till Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Mitt i har hittat en köpare

Enligt uppgift till Dagens Media har Segulah hittat en köpare till Mitt i-tidningarna. ”Vi kan inte tillkännage vem ännu”, säger Mitt i:s vd Maria Croon till Dagens Media..

Dagens Media - 18 timmar sedan

De kan bli Årets branschpersonlighet

Nu är det klart vilka som är nominerade i kategorin Årets Branschpersonlighet i Stockholm media award 2019. Vinnaren koras under Stockholm media week..

Dagens Media - 18 timmar sedan

Snap slog analytikernas förväntningar

Sociala mediejätten Snap slog analytikernas estimering i sin första kvartalsrapport när det gäller vinst och aktiva användare..

Dagens Media - 19 timmar sedan

Emma Blom: ”Instagram slopar likes count”

I tisdags släpptes, vad som väl mest kan liknas vid ett rykte, om att Instagram nu ska dölja antal likes på poster. Detta ser jag som ytterligare ett tecken på att det nu, en gång för alla, är dags att släppa fokus på engagement..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.