Expressen > Nyheter

Saturday, 20 October, 06:05

Expressen - 23 mar 18 kl. 06:09

Trebarnspappan Ola, 48, dog efter att ha varit på krisakutenHELSINGBORG. Med pågående stroke skickas Tordis Haugen Olsson, 70, i skytteltrafik runtom i Skåne mitt i natten för att plocka upp och lämna av patienter, resan slutar med att hon får bäras av taxichauffören.  Tioåriga Ella Billving har brutit armen på två ställen och bollas mellan sjukhusen. Bertil Lundvall, 69, sänds hem med tarmvred och läkarens besked "Se om det går över". Expressen har granskat en av Sveriges mest utsatta akutmottagningar, lyssnat på larmen från drabbade patienter – och inifrån de överbelamrade korridorerna.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ola, Helsingborg, Tordis Haugen Olsson, Skåne, Ella Billving, Lundvall, Se, Sveriges, Sören Nordh, Helsingborgs

Dela artikeln

3792 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Trebarnspappan, Ola48 , dogefter att ha varit på , krisakuten
Expressen - 07 jan 15 kl. 11:03

Per-Ola dog när han kraschade in i ett träd

Per-Ola Olsson, 30, hade byggt bilbana och hälsat på hos släktingar med äldste sonen Sebastian, då 6. Han lämnade av pojken hos barnens mamma, men sa aldrig hejdå till minstingen Linus, 1, som sov middag i vagnen i hallen. De skulle ju ses dagen därpå ändå.

Aftonbladet - 28 jul 16 kl. 23:54

Trebarnspappan Tim dog av antibiotika

DN - 5 minuter sedan

DN gratulerar: Ola Selmén, programledare

För medieprofilen Ola Selmén är glädje något man väljer. Denne 40-åring missar sällan ett tillfälle att sprida god energi och hyllar kärleken..

Expressen - 28 jul 16 kl. 20:51

Trebarnspappan Tim tog penicillin – dog

44-åriga trebarnspappan Tim von Ahn tog penicillin för en infektion. Men han var allergisk och avled – drygt fyra månader efter första dosen. – Jag lever i ett svart hål och är jättearg, säger Tims mamma Birgitta von Ahn..

Expressen - 31 maj 17 kl. 06:00

Trebarnspappan föll från fönster på sjukhus – dog

Den 46-årige trebarnspappan var förvirrad och lyckades tidigt på morgonen öppna fönstret på sjukhuset.Han störtade rakt ner i marken från femte våningen och avled.– För mig är det ofattbart att det ens var möjligt att öppna fönstret där.

Expressen - 20 dec 15 kl. 16:07

Atle Husby, 42, dog i lavinen på Svalbard

Läraren och artisten Atle Husby, 42, dog i snömassorna på Svalbard. Nu sörjs trebarnspappan av familj och vänner. – Han var väldigt omtyckt och efterlämnar ett stort tomrum, säger bandkollegan Sveinung Lystrup Thesen till Dagbladet.

Expressen - 14 jun 18 kl. 07:30

Trebarnspappan Thomas, 43, dog i en rasolycka på jobbet

Anläggningsarbetaren Thomas Ekenstein, 43, dog när schaktet där han arbetade rasade.Schaktet var inte säkert – och nu utreds arbetsgivaren för vållande till annans död. – Jag saknar Thomas varje sekund.

Expressen - 18 maj 17 kl. 21:22

Jan-Ola, 61, fick fel råd av vårdcentralen – dog

Jan-Ola Wickström, 61, fick fel råd hos vårdcentralen.Dagen därpå dog han på sjukhus efter att ha kollapsat i hemmet.– Hade pappa fått all information hade han kanske fortfarande varit vid liv nu, säger Olas dotter Elsmarie, 39.

Expressen - 18 maj 17 kl. 21:22

Jens-Ola, 61, fick fel råd av vårdcentralen – dog

Jens-Ola Wickström, 61, fick fel råd hos vårdcentralen.Dagen därpå dog han på sjukhus efter att ha kollapsat i hemmet.– Hade pappa fått all information hade han kanske fortfarande varit vid liv nu, säger Olas dotter Elsmarie, 39.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Kvinna dömd för våldtäkt mot barn

En kvinna från Uppland får sänkt straff i Svea hovrätt. Hon dömdes i somras för två fall av våldtäkt mot sitt tioåriga barn, och att hon även fotograferat och filmat barnet i sexuellt syfte, skriver Upsala Nya Tidning..

Expressen - 3 timmar sedan

Kvinna gripen efter knivhuggning

En man har knivhuggits i bålen och en kvinna har gripits, skriver Aftonbladet.Händelsen ägde rum i en lägenhet i Vällingby i västra Stockholm sent på fredagskvällen.Kvinnan är misstänkt för mordförsök..

Expressen - 5 timmar sedan

Förälder förskingrade 43 000 kronor från barnens klaskassa

En skolklass i Gävleborg samlade in 43 350 kronor till en klassresa. Men en förälder som tog på sig ansvar som kassör misstänks ha förskingrat pengarna som nu saknas.– Föräldern har erkänt brott och förklaringen är privata problem.

Expressen - 5 timmar sedan

Storbankernas skattesvindel – det skulle 70 miljarder räcka till

Flera storbanker i Europa, däribland SEB anklagas för delaktighet i ett miljardbedrägeri på minst 70 miljarder kronor i skattemedel.En summa som skulle räcka till hela den svenska barnomsorgen, eller till statens förvarsanslag i 16 månader, skriver SVT. .

Expressen - 6 timmar sedan

Misstänks för våldtäktsförsök – nu går polisen ut med bilder

En 29-årig kvinna i Stockholm tog en taxi hem när en för henne okänd man plötsligt hoppade in i bilen. När hon lämnade taxin i närheten av sitt hem följde mannen efter och ska ha försökt ha våldtagit henne.Polisen släpper nu bilder från en övervakningsfilm på den misstänkta gärningsmannen..

Expressen - 6 timmar sedan

Bil krockade med älg – två till sjukhus

Sent på fredagskvällen krockade en personbil med en älg på Orust.– Föraren och passageraren är avförda med ambulans till sjukhus med oklara skador, säger Morten Gunneng, vakthavande befäl vid polisen i region Väst..

Expressen - 6 timmar sedan

Larm om brand i flerfamiljshus

Sent på fredagskvällen kom ett larm om en brand i ett flerfamiljshus i Landskrona.Polis, ambulans och räddningstjänst skickades till platsen..

Expressen - 6 timmar sedan

Uppgift: Rådström är inte längre aktuell för en stol i Akademien

Niklas Rådström har under fredagen bekräftat att han erbjudits en stol i Svenska Akademien.Något han kunde tänka sig, men bara ”under rätt förutsättningar”. Nu erfar SVT:s ”Kulturnyheterna” att Rådström inte längre är aktuell för Svenska Akademien..

Expressen - 7 timmar sedan

Migranter tog sig in i Mexiko – har utlöst diplomatisk kris

En karavan med tusentals migranter har tagit sig in i Mexiko från gränsen mot Guatemala, rapporterar Sveriges Radio.  På sin väg in lyckades de riva ner polisens blockader. Migranterna som vill ta sig till USA har de senaste dagarna orsakat en diplomatisk kris mellan USA och flera centralamerikanska länder, skriver SR..

Expressen - 7 timmar sedan

Åke Ortmark skrämde makten – förändrade intervjuerna i tv

Han var artig, vänlig och en omtänksam person. Ändå var alla makthavare rädda för honom.Han var påläst, ställde obehagligt raka frågor och nöjde sig aldrig med undvikande svar.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.