GöteborgsPosten > Nyheter

Monday, 21 January, 00:20

GöteborgsPosten - 22 mar 18 kl. 22:06

Två bilar i krock i GöteborgUnder torsdagskvällen krockade två bilar på Örgrytevägen i Göteborg..
Läs mer på GöteborgsPosten
Läs mer om:
Göteborg, Örgrytevägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilari , krocki , Göteborg
SVT - 18 okt 14 kl. 19:22

Halksensorer testas på 1.000 bilar i Göteborg

Försöken med halksensorer i bilar i Luleå för ett år sedan kommer nu att skalas upp. I Göteborg ska sensorer byggas in i bilar som ska vara ute på vägarna i vinter. De tidigare försöken visade att det gick att förutse halkfläckar på bara 10 meter redan 8 timmar innan halkan slog till..

GöteborgsPosten - 01 feb 17 kl. 06:18

Man slog sönder bilar i Göteborg

Under natten till onsdagen vandaliserade bilar på flera gator i centrala Göteborg. – Det är en lång sträcka, det rör sig om flertalet bilar, säger Johan Josarp vid polisen i region Väst..

SvD - 28 aug 13 kl. 06:05

Skott mellan bilar i Göteborg

Polisen hittade i natt en av de två bilar som var inblandade i en skottlossning vid Redbergsplatsen i Göteborg på tisdagskvällen..

SvD - 28 aug 13 kl. 07:46

Skott mellan bilar i Göteborg

Polisen hittade i natt en av de två bilar som var inblandade i en skottlossning vid Redbergsplatsen i Göteborg i går kväll..

UNT - 02 dec 13 kl. 05:17

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare. Bakom forskningsprojektet står Volvo i samarbete med flera myndigheter.(TT).

Kristianstadsbladet - 02 dec 13 kl. 05:17

Självkörande bilar i Göteborg


Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare.Försöket ingår i ett forskningsprojekt som Volvo PV planerar tillsammans med Trafikverket, Trafikstyrelsen, Göteborgs stad och Lindholmen science park, rapporterar Ekot och Vetandets värld i SR.Med hjälp av kameror, GPS och olika sensorer känner bilen av omgivningen och kan ta sig fram i trafiken säkert..

Metro - 02 dec 13 kl. 05:18

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med....

Helsingborgs Dagblad - 02 dec 13 kl. 05:19

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare. Försöket ingår i ett forskningsprojekt som Volvo PV planerar tillsammans med Trafikverket, Trafikstyrelsen, Göteborgs stad och Lindholmen science park, rapporterar Ekot och Vetandets värld i SR..

NT - 02 dec 13 kl. 05:17

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare..

BT - 02 dec 13 kl. 05:18

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare. Försöket ingår i ett forskningsprojekt som Volvo PV planerar tillsammans med Trafikverket, Trafikstyrelsen, Göteborgs stad och Lindholmen science park, rapporterar Ekot och Vetandets värld i SR.Med hjälp av kameror, GPS och olika sensorer känner bilen av omgivningen och kan ta sig fram i trafiken säkert..

DN - 02 dec 13 kl. 06:02

Självkörande bilar i Göteborg

Om drygt tre år, 2017, ska 100 självstyrande bilar testas på utvalda motorvägar runt Göteborg med vanliga privatpersoner som testförare..

Fler nyheter från GöteborgsPosten

GöteborgsPosten - 30 minuter sedan

Snöfestival inställd – på grund av snö

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Stjärnregissören lämnar Pixar – efter 25 år

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Fyra gripna för bilbomb i Nordirland

Polisen i Nordirland har gripit fyra personer som misstänks ligga bakom en bilbomb i staden Londonderry (eller Derry). Polisens huvudspår är att det är en utbrytargrupp från numera icke krigförande IRA, som ligger bakom attacken..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Många döda i översvämningar i Madagaskar

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kalix blev nästa lag att slå Tillberga - vann med 6–3

Sju matcher har Tillberga nu förlorat i rad i Allsvenskan i bandy. Laget förlorade på lördagen på bortaplan mot Kalix, som vann med 6–3 (5–2)..

GöteborgsPosten - 1 timme sedan

Kedjad och skolös rymling fortfarande fri

Polisen har avslutat den operativa delen i sökandet efter en man i handfängsel som rymde från Hudiksvalls tingsrätt. Mannen är ännu på fri fot men är efterlyst i hela landet..

GöteborgsPosten - 3 timmar sedan

Bil körde in i hus

En trafikolycka har skett i Bergsjön under söndagskvällen. En bil ska ha kört in i ett hus och en person ska vara lindrigt skadad.
– En personbil har eventuellt kört in i ett hus.

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Tio FN-soldater från Tchad dödade i Mali

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Sjöfarten har svårt att få tag på folk

GöteborgsPosten - 2 timmar sedan

Nätverk misstänks för aktiemanipulationOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.