LV > Nyheter

Wednesday, 25 April, 16:36

LV - 22 mar 18 kl. 23:00

Elden är Emmas arbetsredskapCirkus-Emma, Emma Lundqvist, möter upp utanför Domkyrkan i Linköping. Här, i domkyrkoparken, har hon uppträtt flera gånger med eldshower. Men Emma gör mycket mer än så, och för oss berättar hon om intresset för att uppträda och hålla på med nycirkus..
Läs mer på LV
Läs mer om:
Emmas, emma, Lundqvist, Domkyrkan, Linköping, Emma

Dela artikeln

5 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Eldenär , Emmas, arbetsredskap
Expressen - 24 jun 17 kl. 23:08

Familjens varning efter Emmas skada vid badet

I onsdags skulle Emma Bergman, 17, hämta en boll som en lite pojke tappat ut i vattnet vid badplatsen Norrviken i Upplands Väsby. Då var olyckan framme – Emma trampade på något vasst och fick ett djupt sår i sin ena fot. Skadan har krävt tre operationer och nu uppmanar Emmas familj folk att använda badskor.

Trelleborgs Allehanda - 11 okt 11 kl. 06:30

Karins händer är hennes arbetsredskap

Händerna har alltid varit viktiga för Karin Åkerlund. Med dem kan hon rita, sticka, hugga i sten, skota ett segel, scrappa - och teckentolka.
Som barn var drömmen att bli lastbilschaufför, bo med mamma och gifta sig med pappa.

YLE - 08 aug 14 kl. 12:08

Arbetsredskap stals i Lojo

Både ett nybygge och ett hus som renoveras har fått besök av tjuvar i Lojo.
Bland annat olika slags arbetsredskap och ett luftgevär har stulits. Det har varit inbrott i ett småhus som är under uppbyggnad på Haukkavuorigatan.

Sydsvenskan - 22 dec 14 kl. 04:00

Minnena som arbetsredskap

Hur minns man, om man lärt sig att lögnen är ett sätt att överleva?För Emilia Degenius, psykoanalytiker och psykolog, är minnet ett arbetsredskap. Det är något hon använder dagligen.

YLE - 15 feb 16 kl. 15:33

Premiärvisning för Räikkönens nya arbetsredskap

Inom kort får formel 1-världen veta hur Ferraris nya vrålåk ser ut. Det italienska formel 1-stallet har varit förtegna om den nya bilens ankomst, men nu är datumet för premiärvisningen klart. Bilen lanseras fredagen 19 februari, klockan 15 finsk tid.

Skånskan - 14 mar 16 kl. 09:46

Arbetsredskap fast på spår – tågtrafiken stoppas

Ystad Tågtrafiken ligger nere sedan ett arbetsredskap har fastnat på ett av järnvägsspåren nära Köpingebro vid Ystad. Olyckan ska ha skett strax norr om Köpingebro.
– Det är begärt trafikstopp på det spåret, säger Jimmy Modin vid Skånepolisen.

Jönköpingsnytt - 08 mar 11 kl. 12:24

Recepten till Emmas semlor

Här följer recepten på Emmas semlor.

Nya Wermlands Tidningen - 06 jul 11 kl. 11:12

Succé för Maria och Emmas hästblogg

?Vi är precis i uppstarten på denna vackra blogg. Det här kommer att bli kanonbra!?

Helsingborgs Dagblad - 21 feb 12 kl. 14:22

Emmas Ungdomspokal en fullträff

Emmas Ungdomspokal i Rytmisk Gymnastik arrangerades i Albanoskolans gymnastiksal under lördagen. Det fanns två olika klasser för ungdomsgymnasterna att välja på och en Duo-klass.I klassen för två program hade elva flickor anmält sig.

Posh24 - 28 dec 12 kl. 16:39

Emmas Stones bästa stunder på röda mattan!

Om någon axlade rollen som fashionista under 2012 så var det Emma Stone! Gång på gång fullkomligt ägde hon röda mattan och lämnade oss med frågan, kan den här tjejen någonsin göra en modemiss? Svaret är: Njae, inte särskilt ofta i alla fall.

Fler nyheter från LV

LV - just nu

Extra: vik fÅr en miljon av kommunen

Under ett extrainsatt möte under onsdagen beslutade kommunstyrelsen att stötta Västerviks Ishockeyklubb med en miljon kronor..

LV - 1 timme sedan

Stöttar aldrig detta dyra prestigeprojekt

I dagarna gick regeringen ut med att man avser gå vidare med planerna med byggandet av en ny, omfattande höghastighetsjärnväg..

LV - 1 timme sedan

Skral uppslutning på bra möte

Det senaste sammanträdet med kommunfullmäktige i Ydre var extra väl kryddat med såväl flera intressanta diskussionsfrågor på föredragningslistan, som viktiga informationer av olika slag och redovisning av kommunrevisionen - samt ordinarie ärendelista. Det blev med andra ord ett väldigt långt, men samtidigt väldigt intressant möte. Och över alltihop svävade en önskan om mer ljus på Ydre i allmänhet och Österbymo i synnerhet..

LV - 2 timmar sedan

Förslaget: Bygg förskola vid Nosshult istället

Inte alla håller med majoritetens tankar om en större, nybyggd förskola vid Skyttehagen i Vimmerby. Sverigedemokraterna lägger nu fram ett förslag som innebär två mindre förskolor i två olika områden av Vimmerby. - Vi ställer oss tveksamma till en ny förskola med 10 avdelningar i VoK-skogen, säger Anneli Jakobsson (SD)..

LV - 3 timmar sedan

"Jag ska våga!" av Feliz Horste

Varje år sedan 2005 arrangerar Vimmerby Astrid Lindgren Rotaryklubb en novelltävling för unga i Vimmerby. Årets tema var "Civilkurage och vardagsmod". "Jag ska våga!

LV - 3 timmar sedan

25:e uppsatstävlingens vinnare utsedda

Värgårdsskolans uppsatstävling startade för 1993. I går presenterades årets vinnare som blev fyra till antalet då två elever fick dela på tredje priset. Samtliga fyra pristagare var tjejer och första pristagare blev Sofia Ejlertsson i klass 9B..

LV - 3 timmar sedan

Upprörda känslor i kommunfullmäktige

Mariann Gustafsson (V) och Tomas Kronståhl (S), kommunstyrelsens ordförande, visade prov på hur en känslosam debatt kan gå till i Kommunfullmäktige i måndags kväll. Mariann ville ha svar på varför ett ordförandebeslut var så viktigt att det inte kunde vänta och och hur det kom sig att det kostade så mycket..

LV - 4 timmar sedan

Extra: knarktillslag i vimmerby - tvÅ mÄn anhÅllna

Två män sitter anhållna misstänkta för försäljning av knark i Vimmerby. Männen greps vid ett tillslag på flera adresser i centrala Vimmerby på tisdagen..

LV - 4 timmar sedan

Kvinna anmäler våldtäkt

En kvinna i 60-årsåldern från Målilla har polisanmält att hon på måndagen blev våldtagen. En man i 70-årsåldern utpekas som gärningsman..

LV - 6 timmar sedan

Sjukvården klarar inte vårdgarantin

Sjukvården klarar inte vårdgarantin om att alla som behöver operation ska få det inom 90 dagar..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.