DI > Ekonomi

Tuesday, 24 April, 20:22

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

C kräver enklare skattereglerÄven skatterna måste ingå i regelförenklingsarbetet. Det kräver Centerpartiet, som vill att arbetet för att minska byråkratin får högsta prioritet efter ett maktskifte i höst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

72 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C kräver, enklare, skatteregler
Helsingborgs Dagblad - 13 jan 11 kl. 08:05

Enklare skatteregler föreslås

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag. Det ska göra regelverket lättare att överblicka och tillämpa, skriver finansminister Anders Borg och näringsminister Maud Olofsson i en debattartikel i Dagens Industri.

Nyhetskanalen - 13 jan 11 kl. 08:06

Regeringen föreslår enklare skatteregler

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag..

Realtid - 13 jan 11 kl. 08:22

Borg vill ha enklare skatteregler

Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag och det ska bli enklare att deklarera och betala skatt..

Computer Sweden - 24 jan 13 kl. 10:53

PTS kräver enklare avtal - nätneutraliteten hotas

Post och telestyrelsen, PTS, tycker att operatörernas avtal är för krångliga. Nu kräver myndigheten tydlig sammanfattning av villkoren..

DalaDemokraten - 10 jun 16 kl. 07:00

EU kräver enklare upphandlingar – Sverige gör precis tvärtom

Småföretagarnas Riksförbund har länge arbetat för att LOU ska anpassas till de små företagens villkor. Och vi är inte ensamma – EU kräver detsamma. EU-kommissionen varnade till och med nyligen Sverige för att inte ha infört de nya EU-reglerna i den nationella lagstiftningen..

DN - 19 dec 12 kl. 15:10

Nu kan det bli enklare sälja bostad

Skatteverket föreslår enklare skatteregler vid försäljning av privatbostäder. Avdrag för ny- och tillbyggnad föreslås bara få göras om bygget omfattar minst 25 kvadratmeter..

SvD - 17 mar 15 kl. 16:56

Skatter inom idrotten ska ses över

Regeringen har startat ett analysarbete för att se över idrottens skatteregler. ”Vi vill få bort den oro och osäkerhet som råder. Samtidigt vill vi inte splittra upp idrotten mellan spets och bredd”, säger Gabriel Wikström (S), idrottsminister, till SvD..

Nya Wermlands Tidningen - 31 dec 13 kl. 06:00

Småföretagarna behöver enklare regelverk

Ingenting är mer korrekt i svensk politik än att hylla småföretagare och alla dem som startar eget. I Värmland är 98,7 procent av företagen små. De och alla andra entreprenörer i landet har rätt att kräva en verklighetsförankrad politik, skriver Mats Assarsson och Rolf Dahlberg..

Hela Gotland - 01 mar 16 kl. 05:30

Byggföretag kräver enklare processer

Bostadsbyggandet måste öka med 100 bostäder per år de kommande åren..

DalaDemokraten - 03 aug 16 kl. 06:10

EU kräver enklare upphandlingar

.

Fler nyheter från DI

DI - 30 minuter sedan

Delar av SHB sattes i princip under tvångsförvaltning i Storbritannien

Di kan avslöja att Handelsbanken har fått mycket grava anmärkningar från den brittiska finansinspektionen, FCA. Under hösten 2017 satte FCA i praktiken delar av brittiska Handelsbanken under tvångsförvaltning..

DI - 30 minuter sedan

Handelsbanken: ”Vi har vidtagit en rad åtgärder”

”Vi har en fortlöpande dialog med FCA och har vidtagit en rad åtgärder för att förbättra och förstärka vårt arbete mot penningtvätt, i enlighet med myndighetens krav”, uppger Handelsbanken, SHB, i Storbritannien..

DI - 45 minuter sedan

Industrin behöver långsiktighet för att nå klimatmålen

Idag onsdag lämnar nio branscher över sina färdplaner mot fossilfrihet till regeringen..

DI - 45 minuter sedan

Tobias Wikström: Privat vård måste få verka på lika villkor

LEDARE. Ett beslut från Skatterättsnämnden håller på att skapa stora orättvisor i vården. Beslutet går ut på att företag som hyr ut vårdpersonal måste lägga moms på sina fakturor.

DI - 45 minuter sedan

Industri och handel: Så vill vi minska plasten i havet

För ett år sedan startade vi nätverket Håll Havet Rent. Plastnedskräpningen i haven är ett av vår tids största miljöhot. Vi har bestämt oss för att gemensamt hitta lösningar för att minska plastnedskräpningen.

DI - 1 timme sedan

Audi återkallar över 1 miljon bilar

Den tyska biltillverkaren Audi, som ingår i Volkswagenkoncernen, tvingas återkalla 1,16 miljoner bilar världen över.  Det skriver brittiska Daily Mail. .

DI - 1 timme sedan

New York-börserna vänder kraftigt ned

Efter initiala uppgångar om 0,3-0,4 procent har New York-börserna successivt tappat i tisdagshandeln..

DI - 1 timme sedan

Mikael Vilenius: Allt växer i Sandvik

Sandvik bjöd på en favorit i repris - en rapport som överraskade positivt. Men börsen gjorde också som de brukar - sänkte aktien..

DI - 1 timme sedan

Mikael Damberg: Skulle vara ett dråpslag för svensk industri

Den svenska regeringen bedömer att hotet mot Kubals verksamhet i Sundsvall inte är över. "Situationen är fortsatt allvarlig", säger näringsminister Mikael Damberg (S) till Di..

DI - 1 timme sedan

Analytiker: Ryskt smältverk i Sundsvall nära att lägga ner

Investerare förberedde sig på att aluminiumsmältverket Kubal i Sundsvall som ägs av ryska Rusal var bara dagar från att lägga ner produktionen. "Därav de stora börsrörelser som vi såg i spåren av livlinan som USA kastade ut i går", säger Martin Jansson, råvarustrateg på Handelsbanken..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.