DI > Ekonomi

Thursday, 25 April, 13:50

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

C kräver enklare skattereglerÄven skatterna måste ingå i regelförenklingsarbetet. Det kräver Centerpartiet, som vill att arbetet för att minska byråkratin får högsta prioritet efter ett maktskifte i höst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

72 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C kräver, enklare, skatteregler
Helsingborgs Dagblad - 13 jan 11 kl. 08:05

Enklare skatteregler föreslås

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag. Det ska göra regelverket lättare att överblicka och tillämpa, skriver finansminister Anders Borg och näringsminister Maud Olofsson i en debattartikel i Dagens Industri.

Nyhetskanalen - 13 jan 11 kl. 08:06

Regeringen föreslår enklare skatteregler

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag..

Realtid - 13 jan 11 kl. 08:22

Borg vill ha enklare skatteregler

Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag och det ska bli enklare att deklarera och betala skatt..

Computer Sweden - 24 jan 13 kl. 10:53

PTS kräver enklare avtal - nätneutraliteten hotas

Post och telestyrelsen, PTS, tycker att operatörernas avtal är för krångliga. Nu kräver myndigheten tydlig sammanfattning av villkoren..

DalaDemokraten - 10 jun 16 kl. 07:00

EU kräver enklare upphandlingar – Sverige gör precis tvärtom

Småföretagarnas Riksförbund har länge arbetat för att LOU ska anpassas till de små företagens villkor. Och vi är inte ensamma – EU kräver detsamma. EU-kommissionen varnade till och med nyligen Sverige för att inte ha infört de nya EU-reglerna i den nationella lagstiftningen..

DN - 19 dec 12 kl. 15:10

Nu kan det bli enklare sälja bostad

Skatteverket föreslår enklare skatteregler vid försäljning av privatbostäder. Avdrag för ny- och tillbyggnad föreslås bara få göras om bygget omfattar minst 25 kvadratmeter..

SvD - 17 mar 15 kl. 16:56

Skatter inom idrotten ska ses över

Regeringen har startat ett analysarbete för att se över idrottens skatteregler. ”Vi vill få bort den oro och osäkerhet som råder. Samtidigt vill vi inte splittra upp idrotten mellan spets och bredd”, säger Gabriel Wikström (S), idrottsminister, till SvD..

Nya Wermlands Tidningen - 31 dec 13 kl. 06:00

Småföretagarna behöver enklare regelverk

Ingenting är mer korrekt i svensk politik än att hylla småföretagare och alla dem som startar eget. I Värmland är 98,7 procent av företagen små. De och alla andra entreprenörer i landet har rätt att kräva en verklighetsförankrad politik, skriver Mats Assarsson och Rolf Dahlberg..

Hela Gotland - 01 mar 16 kl. 05:30

Byggföretag kräver enklare processer

Bostadsbyggandet måste öka med 100 bostäder per år de kommande åren..

DalaDemokraten - 03 aug 16 kl. 06:10

EU kräver enklare upphandlingar

.

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Svagare personbilsmarknad tynger Bulten

Fordonsunderleverantören Bulten levererar ett svagare resultat i fjärde kvartalet. En lägre nybilsförsäljning i Kina tynger, uppger bolaget i rapporten..

DI - 15 minuter sedan

Laura Ashley vinstvarnar – "betydligt under marknadens förväntningar"

Brittiska textilkedjan Laura Ashley varnar för att resultatet för det brutna räkenskapsår som tar slut den 30 juni kommer att bli "betydligt under marknadens förväntningar"..

DI - 30 minuter sedan

Svajig handel i finska Cargotec efter kvartalsrapporten

Det finska logistikbolaget Cargotec redovisar ett lägre resultat än väntat. Orderingången ökade dock med 18 procent på årsbasis. Aktien handlas svajigt på Helsingsforsbörsen..

DI - 30 minuter sedan

Seafire AB (publ) delårsrapport 1 2019

Seafire växer med förvärv och förbättrar resultatet!.

DI - 30 minuter sedan

Så vill stålbranschen kompensera för klimatet

I dag lanseras satsningen Grönt stål där beställare och tillverkare kan klimatkompensera sin stålkonsumtion. .

DI - 45 minuter sedan

Lammhults ökar resultatet men minskar omsättningen

Inredningsbolaget Lammhults Design Group redovisar ett resultat efter skatt på 8,7 miljoner kronor för det första kvartalet 2019 (5,4). Resultatet per aktie uppgick till 1,03 kronor (0,64)..

DI - 45 minuter sedan

Sveaskog jagar granbarkborrar från rymden - unik teknik möjliggör snabb hantering av drabbad skog

Stora skogsarealer och värden förstörs varje år av granbarkborren. Enligt Skogsstyrelsens uppskattning förstördes under 2018 totalt 3-4 miljoner kubikmeter skog. Nu lanserar Sveaskog och IT-företaget Sogeti en unik lösning som tidigt visualiserar granbarkborrens framfart i skogen och möjliggör snabb hantering av drabbad skog..

DI - 1 timme sedan

Svag rapport och sänkt prognos för svenskledda 3M – aktien faller

Konglomeratet 3M bommar förväntningarna rejält i rapporten för det första kvartalet. Bolaget sänker också prognosen för helårsresultatet och meddelar ett omstruktureringsprogram. Aktien faller i den amerikanska förhandeln..

DI - 1 timme sedan

Sätter pessimisterna på plats – trots vd:ns usla spåkula

Atlas Copco, börsens värdefullaste bolag gjorde som i bokslutet, satte för tillväxtnegativa analytiker och placerare på plats. Det hör till ovanligheten. Men nu glänste det superlönsamma verkstadsbolaget på de flesta punkter..

DI - 1 timme sedan

Lägre resultat för Malmbergs Elektriska – aktien faller

Malmbergs Elektriska rapporterar lägre intäkter och resultat för årets första kvartal. Aktien faller på Stockholmsbörsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.