DI > Ekonomi

Friday, 21 September, 03:50

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

C kräver enklare skattereglerÄven skatterna måste ingå i regelförenklingsarbetet. Det kräver Centerpartiet, som vill att arbetet för att minska byråkratin får högsta prioritet efter ett maktskifte i höst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

72 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C kräver, enklare, skatteregler
Helsingborgs Dagblad - 13 jan 11 kl. 08:05

Enklare skatteregler föreslås

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag. Det ska göra regelverket lättare att överblicka och tillämpa, skriver finansminister Anders Borg och näringsminister Maud Olofsson i en debattartikel i Dagens Industri.

Nyhetskanalen - 13 jan 11 kl. 08:06

Regeringen föreslår enklare skatteregler

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag..

Realtid - 13 jan 11 kl. 08:22

Borg vill ha enklare skatteregler

Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag och det ska bli enklare att deklarera och betala skatt..

Computer Sweden - 24 jan 13 kl. 10:53

PTS kräver enklare avtal - nätneutraliteten hotas

Post och telestyrelsen, PTS, tycker att operatörernas avtal är för krångliga. Nu kräver myndigheten tydlig sammanfattning av villkoren..

DalaDemokraten - 10 jun 16 kl. 07:00

EU kräver enklare upphandlingar – Sverige gör precis tvärtom

Småföretagarnas Riksförbund har länge arbetat för att LOU ska anpassas till de små företagens villkor. Och vi är inte ensamma – EU kräver detsamma. EU-kommissionen varnade till och med nyligen Sverige för att inte ha infört de nya EU-reglerna i den nationella lagstiftningen..

DN - 19 dec 12 kl. 15:10

Nu kan det bli enklare sälja bostad

Skatteverket föreslår enklare skatteregler vid försäljning av privatbostäder. Avdrag för ny- och tillbyggnad föreslås bara få göras om bygget omfattar minst 25 kvadratmeter..

SvD - 17 mar 15 kl. 16:56

Skatter inom idrotten ska ses över

Regeringen har startat ett analysarbete för att se över idrottens skatteregler. ”Vi vill få bort den oro och osäkerhet som råder. Samtidigt vill vi inte splittra upp idrotten mellan spets och bredd”, säger Gabriel Wikström (S), idrottsminister, till SvD..

Nya Wermlands Tidningen - 31 dec 13 kl. 06:00

Småföretagarna behöver enklare regelverk

Ingenting är mer korrekt i svensk politik än att hylla småföretagare och alla dem som startar eget. I Värmland är 98,7 procent av företagen små. De och alla andra entreprenörer i landet har rätt att kräva en verklighetsförankrad politik, skriver Mats Assarsson och Rolf Dahlberg..

Hela Gotland - 01 mar 16 kl. 05:30

Byggföretag kräver enklare processer

Bostadsbyggandet måste öka med 100 bostäder per år de kommande åren..

DalaDemokraten - 03 aug 16 kl. 06:10

EU kräver enklare upphandlingar

.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Budstrid om Sky avgörs i auktion

Den utdragna budstriden mellan 21st Century Fox och Comcast om att förvärva brittiska Sky kommer att avgöras genom en auktion på lördag. Det skriver Bloomberg News. .

DI - 5 timmar sedan

Analytikerna: Storbolagen där vinsterna slaktas

Fastighetsbolag, ett pappersbolag och ett vårdföretag – det är några av storbolagen vars nettoresultat väntas minska mest i år. Det visar en genomgång av analytikernas prognoser..

DI - 5 timmar sedan

Autolivs vd tar plats i styrelsen

Autolivs vd och koncernchef Mikael Bratt blir styrelseledamot i bolaget från och med torsdagen. Det framgår av ett pressmeddelande. .

DI - 5 timmar sedan

Trump fyller schemat – ska träffa sex ledare på sju dagar

Donald Trump kommer att träffa minst sex ledare från olika länder på tu man hand under nästa vecka i samband med FN-mötet i New York.  Det skriver Bloomberg News. .

DI - 5 timmar sedan

Tusentals jobb bort från storbanken

Den amerikanska storbanken Wells Fargo räknar med att minska sin personalstyrka med mellan 5 och 10 procent under de kommande tre åren..

DI - 5 timmar sedan

Källa: Liberalerna är "alliansens svaga länk"

Liberalernas ledare Jan Björklund, som svurit inför sina barn att aldrig ge SD inflytande, står i centrum för den interna dragkamp som nu pågår inom alliansen.  De fyra alliansledarna har stora svårigheter att enas, och risken är uppenbar att det borgerliga samarbetet slits isär, uppger flera källor till Di. .

DI - 5 timmar sedan

USA-börser: Dämpad handelsoro gav nya rekordnivåer

Amerikanska huvudindex slog nya rekord på torsdagen, då oron rörande handelskriget mellan USA och Kina fortsatte att dämpas..

DI - 6 timmar sedan

Köp Sveriges finaste gator – till saftigt reapris

När hyrorna i Stockholm rusar skulle man kunna tro att fastighetsbolaget som äger de finaste husen i de bästa lägena – skulle klättra och bli väldigt dyrt.  Men så är det inte. Det är faktiskt tvärtom.

DI - 7 timmar sedan

Så undviker du läkemedelsminorna

Det är jobbigt när ens idiotiska granne håvar in mer pengar än en själv. Så lyder en elak förklaring av bioteknik- och läkemedelshaussen på Stockholmsbörsen. En del investerare har nämligen fått ruskigt bra betalt för att investera i aktierna..

DI - 7 timmar sedan

Boom för hälsosektorn – flera bolag rusar mot börsen

Flera kursraketer bland läkemedelsutvecklarna har stigit till väders i år, och Carnegie, ABG, DNB och Industrifonden vittnar samtliga om fortsatt högtryck i Stockholmsbörsens hälsosektor. En fortsatt strid ström av bolag är på väg till börsen – och det tycks finnas gott om pengar att investera..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.