DI > Ekonomi

Wednesday, 12 December, 03:38

DI - 22 mar 18 kl. 21:00

C kräver enklare skattereglerÄven skatterna måste ingå i regelförenklingsarbetet. Det kräver Centerpartiet, som vill att arbetet för att minska byråkratin får högsta prioritet efter ett maktskifte i höst..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Centerpartiet

Dela artikeln

72 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: C kräver, enklare, skatteregler
Helsingborgs Dagblad - 13 jan 11 kl. 08:05

Enklare skatteregler föreslås

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag. Det ska göra regelverket lättare att överblicka och tillämpa, skriver finansminister Anders Borg och näringsminister Maud Olofsson i en debattartikel i Dagens Industri.

Nyhetskanalen - 13 jan 11 kl. 08:06

Regeringen föreslår enklare skatteregler

Regeringen kommer att föreslå enklare regler för att deklarera och betala skatt. Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag..

Realtid - 13 jan 11 kl. 08:22

Borg vill ha enklare skatteregler

Hela skatteförfarandet ska samlas i en enda lag och det ska bli enklare att deklarera och betala skatt..

Computer Sweden - 24 jan 13 kl. 10:53

PTS kräver enklare avtal - nätneutraliteten hotas

Post och telestyrelsen, PTS, tycker att operatörernas avtal är för krångliga. Nu kräver myndigheten tydlig sammanfattning av villkoren..

DalaDemokraten - 10 jun 16 kl. 07:00

EU kräver enklare upphandlingar – Sverige gör precis tvärtom

Småföretagarnas Riksförbund har länge arbetat för att LOU ska anpassas till de små företagens villkor. Och vi är inte ensamma – EU kräver detsamma. EU-kommissionen varnade till och med nyligen Sverige för att inte ha infört de nya EU-reglerna i den nationella lagstiftningen..

DN - 19 dec 12 kl. 15:10

Nu kan det bli enklare sälja bostad

Skatteverket föreslår enklare skatteregler vid försäljning av privatbostäder. Avdrag för ny- och tillbyggnad föreslås bara få göras om bygget omfattar minst 25 kvadratmeter..

SvD - 17 mar 15 kl. 16:56

Skatter inom idrotten ska ses över

Regeringen har startat ett analysarbete för att se över idrottens skatteregler. ”Vi vill få bort den oro och osäkerhet som råder. Samtidigt vill vi inte splittra upp idrotten mellan spets och bredd”, säger Gabriel Wikström (S), idrottsminister, till SvD..

Nya Wermlands Tidningen - 31 dec 13 kl. 06:00

Småföretagarna behöver enklare regelverk

Ingenting är mer korrekt i svensk politik än att hylla småföretagare och alla dem som startar eget. I Värmland är 98,7 procent av företagen små. De och alla andra entreprenörer i landet har rätt att kräva en verklighetsförankrad politik, skriver Mats Assarsson och Rolf Dahlberg..

Hela Gotland - 01 mar 16 kl. 05:30

Byggföretag kräver enklare processer

Bostadsbyggandet måste öka med 100 bostäder per år de kommande åren..

DalaDemokraten - 03 aug 16 kl. 06:10

EU kräver enklare upphandlingar

.

Fler nyheter från DI

DI - 5 timmar sedan

Flygbolagens knep snuvar resenärer på kompensation

Hittills i år har världens flygbolag sparat motsvarande 40 miljoner kronor på att helt enkelt förlänga flygtiderna och därmed minska risken för att behöva betala förseningsavgifter. .

DI - 6 timmar sedan

Två döda vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

Två människor har dödats och minst elva har skadats kritiskt i skottlossningar i Strasbourg i Frankrike. Polisen känner till identiteten på skytten och han jagas nu, rapporterar AFP. En utredning om terrorbrott har öppnats..

DI - 5 timmar sedan

Volvoavknoppning gör elsatsning med Scania

Bränslecellsbolaget PowerCell som knoppades av från Volvokoncernen inleder nu ett samarbete med Scania för att ta fram en elektrifierad sopbil till renhållningsföretaget Renova..

DI - 5 timmar sedan

E-tron – tanklös körning i ökenlandskap

Audis elbil E-tron hann inte i tid för att bli aktuell för årets bil 2019. Men Di har så klart kört den ändå, i Abu Dhabi av alla ställen.  Att vara elbilist i emiratet är ensamt bland alla bensinslukande suvar.

DI - 5 timmar sedan

Ola Källenius håller dörren öppen för Volvo

Från och med i maj 2019 tar Ola Källenius som första icke-tysk över jättekoncernen Daimler. Han gör det i en omställningsperiod där Volvoägaren Geely även är storägare i Daimler. Och Ola Källenius håller dörren på glänt för framtida samarbeten..

DI - 5 timmar sedan

Festen snart slut – nytt läge för våra sparpengar

Årets sista veckor bjuder på en räcka räntebesked där tonläget från USA:s Federal Reserve, Riksbanken och den Europeiska centralbanken avgör marknadsoptimismen i närtid. Mindre frikostiga centralbankirer betyder ett nytt läge för våra lån och sparpengar..

DI - 5 timmar sedan

Uppgifter: Förtroendeomröstning om Theresa May är nära

En förtroendeomröstning mot Storbritanniens premiärminister Theresa May är nära förestående, rapporterar flera brittiska medier..

DI - 5 timmar sedan

ABG sänker rådet på Ahlsell efter budet

ABG Sundal Collier sänker sin rekommendation för Ahlsell till behåll från köp. Riktkursen höjs dock till 55 från 52 kronor. Det skriver Bloomberg News..

DI - 6 timmar sedan

En död vid skjutning i Strasbourg – EU-parlamentet har stängts ned

En person har dödats och ytterligare sex har skadats vid skjutningen nära en julmarknad i centrala Strasbourg, meddelar den franska nyhetsbyrån AFP, med hänvisning till polisen.  Gärningsmannen ska fortfarande vara på fri fot. EU-parlamentet har stängts ned efter skjutningen..

DI - 6 timmar sedan

Indexen kastar sig mellan plus och minus på Wall Street

USA-börserna visar upp ännu en svängig dag där indexen kastar sig mellan plus och minus under handelns gång. En knapp timme före stängning står alla tre ledande index återigen på plus..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.