Expressen > Opinion

Thursday, 19 July, 19:05

Expressen - 22 mar 18 kl. 11:26

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie ÅkessonDet är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook, Jimmie Åkesson, Anna Westberg, Robert Englund, Skiftet

Dela artikeln

8960 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , Facebook, vinna, valet, åt, Jimmie, Åkesson
DI - 13 jan 14 kl. 10:08

Så ska Reinfeldt vinna valet

Oavsett vad löpsedlarna än säger är det en sak som är säker när vi nu går in i vad som kallas supervalåret 2014: Allt är öppet. Motsvarande tid inför valet 2010 var jag moderat partisekreterare. Läget var då mycket bekymmersamt.

SR - 03 dec 17 kl. 12:34

Nationalister väntas vinna valet i Korsika

Idag är det regionval på Korsika. Valet följs med stort intresse i Frankrike och omkringliggande länder, eftersom nationalisterna som väntas vinna valet, har inspirerats av självständighetsrörelsen i Katalonien..

Aftonbladet - 09 jan 12 kl. 00:29

Bara S kan vinna valet åt Sjöstedt

För att Sjöstedts block ska vinna valet måste man locka tillbaka gamla S-väljare.

Expressen - 23 jan 13 kl. 07:11

S-ledarens strategi för att kunna vinna valet

Här är Socialdemokraternas strategi för att vinna valet. Jobbfrågan ska prioriteras över alla andra, uppger Dagens Nyheter. "Full sysselsättning är vår övergripande politiska prioritering", står det i ett prioriteringsdokument från partistyrelsen som DN tagit del av..

DI - 22 aug 13 kl. 18:17

Bankdirektören ska vinna valet åt S

Han sänker sin lön till en tredjedel när han lämnar bankpalatset för partihögkvarteret. Men knepen från näringslivet tar Socialdemokraternas nye spinndoktor Jan Larsson med sig in när han ska vinna valet åt partiet..

Resume - 20 dec 13 kl. 13:31

”Vi tänker vinna valet”


M&C Saatchi är Alliansens byrå inför riksdagsvalet nästa år. Byråns strategichef Klara Eide är optimistisk trots att opinionsläget är dystert för kundens del just nu. – Vi tänker vinna valet, säger hon..

Barometern - 29 jun 14 kl. 20:03

Jobb och välfärd ska vinna valet åt Socialdemokraterna

EU:s lägsta arbetslöshet, topp fem i EU vad gäller skolor och ja till en blocköverskridande regering. – Man saknar inte kon förrän Moderaterna har privatiserat den.
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven var på riktigt bra humör när han inledde politikerveckan.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 18:00

Kan de rödgröna vinna valet utan lögner?

Vill de rödgröna vinna valet så bör de göra det med blanka vapen, utan lögner. Här är 17 oriktiga påståenden från S, MP och V som hävdats i debatten hittills i valrörelsen, skriver Tuve Skånberg (KD)..

Sydsvenskan - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021. Pengarna.

BT - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 14 timmar sedan

Brandmännen: Vi varnade er för detta

Neddragningar har påverkat landets brandstationer kraftigt. Vissa har i dag inte ens tankbilar för att transportera vatten.Vi varnade er politiker för konsekvenserna av detta.

Expressen - Igår: 05:00

Hämta hem Dawit Isaak nu, Löfven

Stefan Löfven eller Margot Wallström måste nu kräva att Dawit Isaak får komma hem till sin familj.Det är inte mycket begärt för en man som Sverige svikit i 17 år, skriver Kurdo Baksi och Meron Estefanos..

Expressen - I förrgår: 10:49

Torkan och bränderna är inte engångsföreteelser

Det har utfärdats en klass 2-varning på grund av värmen och på flera håll rasar  skogsbränder.Miljöfrågan måste bli en huvudfråga, skriver Frode Pleym, chef för Greenpeace Sverige. .

Expressen - I förrgår: 05:00

Jordgubbarna är fulla av kemikalier

I år tänker jag extra noga på var jordgubbarna jag köper har odlats. Många EU-länder struntar i de regler som finns när det gäller bekämpningsmedel, skriver EU-parlamentarikern Jytte Guteland (S)..

Expressen - 16 jul 18 kl. 12:30

Ni utbildade för få poliser – år efter år

Moderaterna utelämnar att de själva alltid prioriterat skattesänkningar framför brottsbekämpning, skriver Morgan Johansson (S) och Peter Hultqvist (S) i en slutreplik..

Expressen - 16 jul 18 kl. 05:00

Hedersförtrycket drabbar inte bara unga kvinnor

Hederskulturen påverkar inte bara unga flickor.Äldre kvinnorna som lever enligt hederskulturens normer är de mest osynliggjorda människorna i det svenska samhället..

Expressen - 15 jul 18 kl. 05:00

Var är omtanken om oss som flyttat till Thailand?

Tusentals pensionärer flyttar till solen på ålderns höst – men tvingas leva utan sjukförsäkring. Varför får inte vi något för de skattepengar vi betalar till Sverige? undrar debattörerna..

Expressen - 14 jul 18 kl. 05:00

Jag älskar mina barn – men jag vill inte vara mamma

Jag har nått min gräns. Jag vill inte vara mamma. Jag vill vara pappa – en superhjälte när jag byter mitt barns blöja, skriver debattören.

Expressen - 13 jul 18 kl. 12:27

Det är S som är ansvariga för blodet på våra gator

Socialdemokraterna verkar inte förstå att de inte är i opposition. De är ansvariga.Som tur är går vi nu mot ett val som ger Sverige chansen att ändra riktning, skriver Adam Marttinen (SD).

Expressen - 13 jul 18 kl. 05:00

Alla IS-återvändare ska utredas omgående

Återvändare från IS ska direkt utredas för brott av polisen. De tragiska skjutningarna i Örebro visar hur aktuellt ärendet är, skriver Roger Haddad (L). .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.