Expressen > Opinion

Wednesday, 26 September, 01:38

Expressen - 22 mar 18 kl. 11:26

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie ÅkessonDet är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook, Jimmie Åkesson, Anna Westberg, Robert Englund, Skiftet

Dela artikeln

8961 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , Facebook, vinna, valet, åt, Jimmie, Åkesson
DI - 13 jan 14 kl. 10:08

Så ska Reinfeldt vinna valet

Oavsett vad löpsedlarna än säger är det en sak som är säker när vi nu går in i vad som kallas supervalåret 2014: Allt är öppet. Motsvarande tid inför valet 2010 var jag moderat partisekreterare. Läget var då mycket bekymmersamt.

SR - 03 dec 17 kl. 12:34

Nationalister väntas vinna valet i Korsika

Idag är det regionval på Korsika. Valet följs med stort intresse i Frankrike och omkringliggande länder, eftersom nationalisterna som väntas vinna valet, har inspirerats av självständighetsrörelsen i Katalonien..

Aftonbladet - 09 jan 12 kl. 00:29

Bara S kan vinna valet åt Sjöstedt

För att Sjöstedts block ska vinna valet måste man locka tillbaka gamla S-väljare.

Expressen - 23 jan 13 kl. 07:11

S-ledarens strategi för att kunna vinna valet

Här är Socialdemokraternas strategi för att vinna valet. Jobbfrågan ska prioriteras över alla andra, uppger Dagens Nyheter. "Full sysselsättning är vår övergripande politiska prioritering", står det i ett prioriteringsdokument från partistyrelsen som DN tagit del av..

DI - 22 aug 13 kl. 18:17

Bankdirektören ska vinna valet åt S

Han sänker sin lön till en tredjedel när han lämnar bankpalatset för partihögkvarteret. Men knepen från näringslivet tar Socialdemokraternas nye spinndoktor Jan Larsson med sig in när han ska vinna valet åt partiet..

Resume - 20 dec 13 kl. 13:31

”Vi tänker vinna valet”


M&C Saatchi är Alliansens byrå inför riksdagsvalet nästa år. Byråns strategichef Klara Eide är optimistisk trots att opinionsläget är dystert för kundens del just nu. – Vi tänker vinna valet, säger hon..

Barometern - 29 jun 14 kl. 20:03

Jobb och välfärd ska vinna valet åt Socialdemokraterna

EU:s lägsta arbetslöshet, topp fem i EU vad gäller skolor och ja till en blocköverskridande regering. – Man saknar inte kon förrän Moderaterna har privatiserat den.
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven var på riktigt bra humör när han inledde politikerveckan.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 18:00

Kan de rödgröna vinna valet utan lögner?

Vill de rödgröna vinna valet så bör de göra det med blanka vapen, utan lögner. Här är 17 oriktiga påståenden från S, MP och V som hävdats i debatten hittills i valrörelsen, skriver Tuve Skånberg (KD)..

Sydsvenskan - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021. Pengarna.

BT - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 8 timmar sedan

Ni gör ett mini-USA av svensk sjukvård

Lagen om vård på lika villkor förblöder – och det är läkare som Nenad Zeba som håller i skalpellen, skriver John Lapidus..

Expressen - 18 timmar sedan

Barnungar borde inte få bli ministrar

Brådmogna broilers, med bristande erfarenhet från det liv som de flesta av oss lever, ges uppdrag som vida överstiger deras kompetensnivå. Snälla, låt oss slippa ministrar som knappt är torra bakom öronen i nästa regering, skriver Malin Lernfelt..

Expressen - Igår: 07:10

Sluta klaga på korna – de är klimathjältar

Det är en utbredd, total missuppfattning att kor och nötkött i sig är dåligt för klimatet – och även att gris och kyckling skulle vara bättre, skriver docent Artur Granstedt..

Expressen - I förrgår: 05:00

Alla dessa män – hur tänker vår feministiska regering?

På mina boenden för "ensamkommande flyktingbarn" har jag med egna ögon bevittnat den kultur som uppstår när nio av tio är av manligt kön.Kvinnorna är de stora förlorarna med dagens antifeministiska migrationspolitik, skriver Jan Emanuel Johansson. .

Expressen - 22 sep 18 kl. 05:00

Du utan bil betalar elbilspremier åt rika

Klimatsyftet är naturligtvis gott – men hur väl hanterar politikerna egentligen skattebetalarnas pengar?Det är inte rimligt att ge 100 000 kronor till en höginkomsttagare som köper en elbil. Lägg pengarna på bilpooler i stället, skriver Pelle Envall, doktor i trafikplanering..

Expressen - 21 sep 18 kl. 16:22

En man som styckar kvinnor ska inte sitta i kvinnofängelse

Nu är vi här. En man som har dödat och styckat en kvinna vill byta kön och sitta på kvinnofängelse. Och nu är frågan: vems sida ska man stå på?

Expressen - 21 sep 18 kl. 05:00

Så slösade staten bort våra miljarder och miljön

För en hundradel av pengarna som regeringen lägger på elcyklar, solel och så kallad klimatångestterapi hade Sverige kunnat låta brunkolet stanna kvar i marken och gjort skillnad på riktigt, skriver Slöseriombudsmannen Johan Gustafsson..

Expressen - 20 sep 18 kl. 05:00

Den offentliga vården dör framför våra ögon

Landstingen är överfyllda med politiker, administratörer och HR-människor som tar in stora summor i skatt och levererar en usel produkt – under förnedrande former. Jag hindrades ofta från att utföra vård, skriver läkaren Nenad Zeba..

Expressen - 19 sep 18 kl. 20:09

Orten, det här är för er

De enda som inte är överraskade över min riksdagsplats är de som vet att förorten behöver en röst. Jag ska prata för "orten", inte om och till den. Diskussionen om min riksdagsplats är inte bara av ondo utan blottlägger de krafter som inte vill att jag ska lyckas, skriver riksdagsledamoten Leila Ali Elmi (MP)..

Expressen - 19 sep 18 kl. 05:00

Ytterst få journalister bor i utsatta områden

Skjutningar och bilbränder är vardagsmat i den ensidiga rapporteringen om utsatta områden. Men bara en halv procent av journalisterna bor där, samtidigt som särskilt många i yrket är bosatta på Södermalm. Nu måste branschen på allvar diskutera hur journalistkåren kan breddas, skriver Helena Stålnert och Lars Truedson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.