Expressen > Opinion

Thursday, 25 April, 04:46

Expressen - 22 mar 18 kl. 11:26

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie ÅkessonDet är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook, Jimmie Åkesson, Anna Westberg, Robert Englund, Skiftet

Dela artikeln

8961 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , Facebook, vinna, valet, åt, Jimmie, Åkesson
DI - 13 jan 14 kl. 10:08

Så ska Reinfeldt vinna valet

Oavsett vad löpsedlarna än säger är det en sak som är säker när vi nu går in i vad som kallas supervalåret 2014: Allt är öppet. Motsvarande tid inför valet 2010 var jag moderat partisekreterare. Läget var då mycket bekymmersamt.

SR - 03 dec 17 kl. 12:34

Nationalister väntas vinna valet i Korsika

Idag är det regionval på Korsika. Valet följs med stort intresse i Frankrike och omkringliggande länder, eftersom nationalisterna som väntas vinna valet, har inspirerats av självständighetsrörelsen i Katalonien..

Aftonbladet - 09 jan 12 kl. 00:29

Bara S kan vinna valet åt Sjöstedt

För att Sjöstedts block ska vinna valet måste man locka tillbaka gamla S-väljare.

Expressen - 23 jan 13 kl. 07:11

S-ledarens strategi för att kunna vinna valet

Här är Socialdemokraternas strategi för att vinna valet. Jobbfrågan ska prioriteras över alla andra, uppger Dagens Nyheter. "Full sysselsättning är vår övergripande politiska prioritering", står det i ett prioriteringsdokument från partistyrelsen som DN tagit del av..

DI - 22 aug 13 kl. 18:17

Bankdirektören ska vinna valet åt S

Han sänker sin lön till en tredjedel när han lämnar bankpalatset för partihögkvarteret. Men knepen från näringslivet tar Socialdemokraternas nye spinndoktor Jan Larsson med sig in när han ska vinna valet åt partiet..

Resume - 20 dec 13 kl. 13:31

”Vi tänker vinna valet”


M&C Saatchi är Alliansens byrå inför riksdagsvalet nästa år. Byråns strategichef Klara Eide är optimistisk trots att opinionsläget är dystert för kundens del just nu. – Vi tänker vinna valet, säger hon..

Barometern - 29 jun 14 kl. 20:03

Jobb och välfärd ska vinna valet åt Socialdemokraterna

EU:s lägsta arbetslöshet, topp fem i EU vad gäller skolor och ja till en blocköverskridande regering. – Man saknar inte kon förrän Moderaterna har privatiserat den.
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven var på riktigt bra humör när han inledde politikerveckan.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 18:00

Kan de rödgröna vinna valet utan lögner?

Vill de rödgröna vinna valet så bör de göra det med blanka vapen, utan lögner. Här är 17 oriktiga påståenden från S, MP och V som hävdats i debatten hittills i valrörelsen, skriver Tuve Skånberg (KD)..

Sydsvenskan - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021. Pengarna.

BT - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 16 timmar sedan

Elbristen botar klimatomställningen

Regeringen måste se det som en prioriterad uppgift att garantera att elnäten klarar att leverera el i hela landet, skriver regionrådet Louise Eklund (L)..

Expressen - 16 timmar sedan

Vi jagar digitala fuskare lika hårt som kontanta

Skatteverket måste sluta trakassera småföretagare som hanterar kontanter, skrev Peter Thörn och Björn Eriksson.Nu svarar myndigheten: Vi kontroller alla typer av pengatransaktioner, vare sig de gjorts kontant eller digitalt. Det gäller allt från vanliga valutor till kryptovalutor och Swish-betalningar..

Expressen - Igår: 13:21

Tacka inte kristendomen för Sveriges framgångar

Vi har knappast kristendomen att tacka för att de mänskliga fri- och rättigheterna har vuxit fram i just Europa och USA. Den kristna högern och de konservativa har däremot alltid motsatt sig ökade rättigheter och frigörelse för alla. De har hört till de mest högljudda nejsägarna, skriver Daniel Färm i ett svar till Ebba Busch Thor..

Expressen - I förrgår: 07:30

Pengar gödslas på projekt som skapar segregation

Det måste bli ett slut på bidrag till verksamheter som under integrationsflagg snarare bidrar till ökad segregation. Varför är det ingen som ifrågasatt att vi inte har kvalitetssäkrat all statlig bidragsgivning kring integration? skriver Alireza Akhondi (C)..

Expressen - 21 apr 19 kl. 07:30

Statens dominans över tv har blivit ett problem

Telias köp av TV4 är problematiskt. Resultatet av affären blir att staten uppfattas som avsändare av i praktiken alla marksända kanaler. Det för tankarna till Kina och Ryssland, snarare än en västerländsk demokrati.

Expressen - 20 apr 19 kl. 07:30

Även förorten skulle må bra av en kristen grund

Sverige har förändrats. Särskilt i förorterna har det blivit tydligt vad som händer när de traditionella värderingarna försvinner. Det uppstår inte någon kreativ kreol, som liberalerna drömt om.

Expressen - 19 apr 19 kl. 07:30

Avskaffa flyget mellan Malmö, Stockholm och Göteborg

Om tio år ska mänskligheten ha tacklat den största utmaningen som vi någonsin tagit oss an på denna jord.Därför kommer vi att på MP-kongressen kämpa för en progressiv flygskatt där den som flyger mest betalar mest och att flygen mellan Stockholm, Göteborg och Malmö blir historia, skriver Grön ungdom..

Expressen - 18 apr 19 kl. 06:10

Skatteverkets bisarra jakt på kontantanvändare

Att låta Skatteverket trakassera en thaivagn i skärgården kan inte vara det bästa sättet att använda svenska folkets skattepengar på.Småföretagare tvingas lägga ned – samtidigt som banker och storföretag kommer undan med massiv pengatvätt, skriver Peter Thörn och Björn Eriksson..

Expressen - 17 apr 19 kl. 06:10

Låt barnen komma hem – med sina IS-föräldrar

Oskyldiga barn ska inte dö och straffas för sina föräldrars vidriga brott. Låt dem omedelbart komma hem.Sverige tog individerna som blev IS-terrorister i båten – nu äger vi tyvärr problemet, skriver Zinat Pirzadeh..

Expressen - 16 apr 19 kl. 18:11

Extrema övergrepp pågår – trots Nobels fredspris

Trots den unisona hyllningskören efter fredspriset tycks kvinnorna i Kongo redan ha glömts bort.Utrikesminister Margot Wallström och biståndsminister Peter Eriksson, använd ert inflytande till att få stopp på de extrema övergrepp som sker, skriver Läkarmissionens generalsekreterare Lars Arrhenius..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.