Expressen > Opinion

Friday, 27 April, 06:51

Expressen - 22 mar 18 kl. 11:26

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie ÅkessonDet är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook, Jimmie Åkesson, Anna Westberg, Robert Englund, Skiftet

Dela artikeln

7733 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , Facebook, vinna, valet, åt, Jimmie, Åkesson
DI - 13 jan 14 kl. 10:08

Så ska Reinfeldt vinna valet

Oavsett vad löpsedlarna än säger är det en sak som är säker när vi nu går in i vad som kallas supervalåret 2014: Allt är öppet. Motsvarande tid inför valet 2010 var jag moderat partisekreterare. Läget var då mycket bekymmersamt.

SR - 03 dec 17 kl. 12:34

Nationalister väntas vinna valet i Korsika

Idag är det regionval på Korsika. Valet följs med stort intresse i Frankrike och omkringliggande länder, eftersom nationalisterna som väntas vinna valet, har inspirerats av självständighetsrörelsen i Katalonien..

Aftonbladet - 09 jan 12 kl. 00:29

Bara S kan vinna valet åt Sjöstedt

För att Sjöstedts block ska vinna valet måste man locka tillbaka gamla S-väljare.

Expressen - 23 jan 13 kl. 07:11

S-ledarens strategi för att kunna vinna valet

Här är Socialdemokraternas strategi för att vinna valet. Jobbfrågan ska prioriteras över alla andra, uppger Dagens Nyheter. "Full sysselsättning är vår övergripande politiska prioritering", står det i ett prioriteringsdokument från partistyrelsen som DN tagit del av..

DI - 22 aug 13 kl. 18:17

Bankdirektören ska vinna valet åt S

Han sänker sin lön till en tredjedel när han lämnar bankpalatset för partihögkvarteret. Men knepen från näringslivet tar Socialdemokraternas nye spinndoktor Jan Larsson med sig in när han ska vinna valet åt partiet..

Resume - 20 dec 13 kl. 13:31

”Vi tänker vinna valet”


M&C Saatchi är Alliansens byrå inför riksdagsvalet nästa år. Byråns strategichef Klara Eide är optimistisk trots att opinionsläget är dystert för kundens del just nu. – Vi tänker vinna valet, säger hon..

Barometern - 29 jun 14 kl. 20:03

Jobb och välfärd ska vinna valet åt Socialdemokraterna

EU:s lägsta arbetslöshet, topp fem i EU vad gäller skolor och ja till en blocköverskridande regering. – Man saknar inte kon förrän Moderaterna har privatiserat den.
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven var på riktigt bra humör när han inledde politikerveckan.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 18:00

Kan de rödgröna vinna valet utan lögner?

Vill de rödgröna vinna valet så bör de göra det med blanka vapen, utan lögner. Här är 17 oriktiga påståenden från S, MP och V som hävdats i debatten hittills i valrörelsen, skriver Tuve Skånberg (KD)..

Sydsvenskan - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021. Pengarna.

BT - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

SJ:s vd fick en halv miljon – personalen fick biobiljetter

Regeringen måste styra de statligt ägda bolagen så vi får ett slut på de galloperande vd-lönerna.Lönepåslagen drar isär samhället och blir en skymf mot de anställda, skriver Ulla Andersson (V)..

Expressen - 16 timmar sedan

Orimligt att Hökmark riktar sin ilska mot oss

Vi har ingen skuld i att kriget i Syrien fortfarande pågår. Det hade varit mer intressant om Gunnar Hökmark använt sitt tidningsutrymme till att diskutera konstruktiva lösningar, skriver Agnes Hellström, ordförande för Svenska Freds..

Expressen - Igår: 05:00

Välkomna hit – vi bjuder på kroniskt utanförskap

Efter en tid klarar flyktingen inte ens ett lågkvalificerat arbete. Här är de svenska mekanismerna som ökar segregationen, skriver rektor Hamid Zafar..

Expressen - Igår: 14:31

Statens solelsslöseri är en stöld från folket

Principen "varje förslösad skattekrona är en stöld från folket" är extra viktig för klimatpolitiken. Nu ignorerar regeringen Riksrevisionen och slarvar bort ytterligare 170 miljoner, skriver Slöseriombudsmannen Johan Gustafsson..

Expressen - I förrgår: 05:00

Klarar du brottsvågen om skattesänkarna tar makten?

Varenda krona Moderaterna lovar i skattesänkningar lovar jag att investera i trygghet, skriver Stockholms finansborgarråd Karin Wanngård (S)..

Expressen - I förrgår: 17:23

Den som hörs mest får stanna i Sverige

Personer med goda kunskaper om hur man påverkar politiker har hjälpt tusentals afghanska män utan skyddsskäl att få förtäckt amnesti.Dessa volontärer behöver nu inte ta något helhetsansvar för att asylrätten krackelerar, skriver Robert Hannah (L)..

Expressen - I förrgår: 13:43

De enda som ska skämmas är Luf

I sin iver att hylla staten Israel ignorerar debattörerna från Luf de folkrättsbrott som Israel begår mot den palestinska befolkningen.Det är ni som ska skämmas, inte Margot Wallström, skriver SSU:s ordförande Philip Botström..

Expressen - 24 apr 18 kl. 05:00

Heberlein har fel om "Ring P1"-profilerna

Ann Heberlein har fel. Sveriges Radio agerar opartiskt och oberoende.Vi har inte petat ut vissa personer på grund av vilka de är eller vad de gjort i programmet, skriver "Ring P1":s samordnare Susanne Ehlin..

Expressen - 23 apr 18 kl. 15:53

Vi kommer att ta hand om Sverige

Nu har regeringen, Vänsterpartiet och Centerpartiet chansen att göra rätt och rösta ja till lagförslaget.Varje ensamkommande ungdom är tusentals nya möjligheter för Sverige att växa sig starkare, skriver Fatemeh Khavari. .

Expressen - 23 apr 18 kl. 05:00

Gå inte på myten om miljöfarliga plastpåsar

Struntar du i plastpåsarna och har med din egen kasse i ekologisk bomull? Då är det du som är miljöboven, lurad av plastpaniken, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.