Expressen > Opinion

Tuesday, 11 December, 00:06

Expressen - 22 mar 18 kl. 11:26

Låt inte Facebook vinna valet åt Jimmie ÅkessonDet är hög tid att vi kräver att plattformsjättarna fredar det politiska samtalet från deras vinstintressen, skriver Anna Westberg och Robert Englund från demokratinätverket Skiftet.  .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Facebook, Jimmie Åkesson, Anna Westberg, Robert Englund, Skiftet

Dela artikeln

8961 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Låtinte , Facebook, vinna, valet, åt, Jimmie, Åkesson
DI - 13 jan 14 kl. 10:08

Så ska Reinfeldt vinna valet

Oavsett vad löpsedlarna än säger är det en sak som är säker när vi nu går in i vad som kallas supervalåret 2014: Allt är öppet. Motsvarande tid inför valet 2010 var jag moderat partisekreterare. Läget var då mycket bekymmersamt.

SR - 03 dec 17 kl. 12:34

Nationalister väntas vinna valet i Korsika

Idag är det regionval på Korsika. Valet följs med stort intresse i Frankrike och omkringliggande länder, eftersom nationalisterna som väntas vinna valet, har inspirerats av självständighetsrörelsen i Katalonien..

Aftonbladet - 09 jan 12 kl. 00:29

Bara S kan vinna valet åt Sjöstedt

För att Sjöstedts block ska vinna valet måste man locka tillbaka gamla S-väljare.

Expressen - 23 jan 13 kl. 07:11

S-ledarens strategi för att kunna vinna valet

Här är Socialdemokraternas strategi för att vinna valet. Jobbfrågan ska prioriteras över alla andra, uppger Dagens Nyheter. "Full sysselsättning är vår övergripande politiska prioritering", står det i ett prioriteringsdokument från partistyrelsen som DN tagit del av..

DI - 22 aug 13 kl. 18:17

Bankdirektören ska vinna valet åt S

Han sänker sin lön till en tredjedel när han lämnar bankpalatset för partihögkvarteret. Men knepen från näringslivet tar Socialdemokraternas nye spinndoktor Jan Larsson med sig in när han ska vinna valet åt partiet..

Resume - 20 dec 13 kl. 13:31

”Vi tänker vinna valet”


M&C Saatchi är Alliansens byrå inför riksdagsvalet nästa år. Byråns strategichef Klara Eide är optimistisk trots att opinionsläget är dystert för kundens del just nu. – Vi tänker vinna valet, säger hon..

Barometern - 29 jun 14 kl. 20:03

Jobb och välfärd ska vinna valet åt Socialdemokraterna

EU:s lägsta arbetslöshet, topp fem i EU vad gäller skolor och ja till en blocköverskridande regering. – Man saknar inte kon förrän Moderaterna har privatiserat den.
Socialdemokraternas partiordförande Stefan Löfven var på riktigt bra humör när han inledde politikerveckan.

GöteborgsPosten - 11 sep 14 kl. 18:00

Kan de rödgröna vinna valet utan lögner?

Vill de rödgröna vinna valet så bör de göra det med blanka vapen, utan lögner. Här är 17 oriktiga påståenden från S, MP och V som hävdats i debatten hittills i valrörelsen, skriver Tuve Skånberg (KD)..

Sydsvenskan - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021. Pengarna.

BT - 20 dec 17 kl. 09:34

LO satsar 30 miljoner för att vinna valet åt S

LO satsar 30 miljoner kronor på att vinna valet åt Socialdemokraterna, skriver Aftonbladet. Målet är en klar majoritet av medlemmarna ska rösta på Socialdemokraterna, Samtidigt kräver LO att 70 miljarder kronor satsar på välfärden till år 2021.(TT).

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 17 timmar sedan

Varför behandlar ni inte SD intellektuellt sakligt?

Det är så slött att peka ut Sverigedemokraterna som en fara för demokratin, som fascister, som moraliskt undermåliga.Moderaterna måste förklara sin hållning till SD på ett moget och begripligt sätt, skriver Helena Rivière, tidigare riksdagsledamot (M)..

Expressen - Igår: 07:10

Varför ska hyresgäster bo utan ekonomisk risk?

Sossetyngda Hyresgästföreningen bryr sig bara om sig själva och medlemmarna, som de mjölkar på över 200 miljoner kronor om året. Pengar som bland annat används för att driva kampanj mot påstådda marknadshyror åt S, skriver Rebecca Weidmo Uvell..

Expressen - I förrgår: 07:10

Nya utvecklingssamtalen tar priset i ren skär dumhet

Jag håller med om att barn kan växa av eget ansvar men nu är gränsen passerad.De elevledda utvecklingssamtalen är en idiotisk metod. Det finns inget att vinna på detta, inte för någon, skriver mamman Maria Celin..

Expressen - 06 dec 18 kl. 17:57

Sverige måste sluta beväpna Saudiarabien

Våra grannländer har meddelat att de slutar – ändå fortsätter Sverige sin vapenexport till diktaturen Saudiarabien.Detta är en skandal och måste omedelbart upphöra, skriver Gudrun Schyman och Gita Nabavi från Feministiskt initiativ – som på sikt vill stoppa all vapenexport..

Expressen - 06 dec 18 kl. 06:16

Staten kan inte garantera kvinnors säkerhet längre

Åtgärder för att stoppa de skenande sexualbrotten skulle stå högt upp på en moderatledd regerings dagordning.Här är våra förslag för att stärka kvinnors trygghet, skriver partiets rättspolitiska talesperson Tomas Tobé..

Expressen - 05 dec 18 kl. 11:06

Nej, Sverige säljer inte ut sitt självbestämmande

Det går inte så bra för högern nu. Paniken lyser igenom Gunnar Hökmarks dimridåer och osanningar om EU:s sociala pelare, skriver Marita Ulvskog (S)..

Expressen - 05 dec 18 kl. 06:16

Min systerson tog sitt liv efter vaccinsprutan

Staten, F-kassan och läkemedelsbolaget GSK sviker de som drabbades av narkolepsi efter svininfluensavaccinet.Nu har det värsta hänt, skriver Madeleine Körössy, vars systerson till slut inte orkade längre..

Expressen - 04 dec 18 kl. 18:30

Släng ut fossilföretagen från klimatförhandlingarna

Just nu pågår klimatförhandlingarna i Katowice, Polen och det krävs krafttag för att begränsa klimatuppvärmingen till 1,5 grader. Det är hög tid att slänga ut fossilindustrin från klimatförhandlingarna och sätta planeten före kommersiella särintressen, skriver fyra MP-toppar..

Expressen - 04 dec 18 kl. 06:16

Vårt skolsystem sparkar nedåt – mot de svagaste

5 500 barn i Sverige har blivit hemmasittare – med personliga tragedier och enorma kostnader som följd.Vi föräldrar har för döva öron larmat om inkluderingens pris i flera år, skriver Jiang Millington och Malin Holm efter "Kalla faktas" granskning..

Expressen - 03 dec 18 kl. 17:30

Jag kan inte föreställa mig din smärta, Carolina

Anna König Jerlmyr (M) svarar Carolina Sinisalo om det dödliga gängvåldet i Stockholm: Barn i Akalla löper betydligt större risk att drabbas än barn i Vasastan. Den orättvisan går inte att försonas med. Jag lovar dig att jag ser arbetet mot våldet som min viktigaste uppgift.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.