Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 26 April, 00:17

Dagens Media - 22 mar 18 kl. 07:00

Michaela Forni: "Därför vågar många influencers inte skriva om politik"POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL 4 AV 5. Har de politiska partierna fått upp ögonen för den nya tidens makthavare – och vad innebär i så fall det? Michaela Forni har bloggat i 14 år men endast gjort ett politiskt samarbete. "Jag visste att det skulle innebära att jag skulle bli utfrågad av mina följare", säger hon..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Forni, POLITIKEN OCH INFLUENCERS DEL, AV

Dela artikeln

4 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Michaela, ForniDärför , vågarmånga , influencersinte , skrivaom , politik
Länstidningen i Jämtland - 07 jan 18 kl. 16:26

Michaela i Gäddede om stormen Cora: "Vi väntar bara på att strömmen ska gå"

Stormen har tagit ett ordentligt grepp om Strömsunds kommun, en del vägar har stängts av och flera hushåll är strömlösa. Michela Edholm i Gäddede har på grund av vädret hållit sig inomhus hela dagen..

Dagensanalys.se - 06 mar 17 kl. 12:57

100 nya influensers in på KIA-index

Över 100 nya sajter kommer in på KIA-index som nu blir större än någonsin KIA-index, den officiella mätvalutan, får nu tillökning på drygt 100 nya sajter, då influencernätverket Tailsweep i Bonnier Tidskrifter börjar redovisa räckvidden för sina influencers. Influncermarknaden är hetare än någonsin och influencers som marknadsföringskanal har alltmer börjat bli en viktig del av flera annonsörers mediabudget. Som en naturlig del av denna utveckling börjar nu det stora influencernätverket Tailsweep som är en del av Bonnier Tidskrifter redovisa sina siffror i KIA-index.

Trelleborgs Allehanda - 04 jul 14 kl. 09:50

Varför väljer Åkesson "Jag mår illa"?

Vilka signaler sänder Jimmie Åkesson när han spelar "Jag mår illa" i Almedalen? Och varför säger Fredrik Reinfeldt att han ska läsa ännu en deckare i sommar? Partiledarnas läs- och låtval är ytterst medvetna, menar experterna.

Kristianstadsbladet - 04 jul 14 kl. 09:50

Varför väljer Åkesson "Jag mår illa"?

Vilka signaler sänder Jimmie Åkesson när han spelar "Jag mår illa" i Almedalen? Och varför säger Fredrik Reinfeldt att han ska läsa ännu en deckare i sommar? Partiledarnas läs- och låtval är ytterst medvetna, menar experterna.

BT - 19 okt 14 kl. 07:37

Hur får man utsatta barn att prata?

”Du som är fruntimmer, du kan väl ta det här”. Så lät det första gången polisen Gunilla Ivarsson fick utreda ett sexuellt övergrepp på ett barn, för mer än 30 år sedan. Sedan dess kunskapen ökat.

YLE - 13 apr 16 kl. 04:37

"Rädslor påverkar barns hobbyer"

Rasismen och den upplevda rädslan i samhället har börjat få oanade effekter. Nu påverkas också barnens hobbyer. Det säger den tidigare basketstjärnan, ordföranden för Delegationen för etniska relationer i södra Finland, Michaela Moua.

YLE - 13 jul 16 kl. 17:23

Teaterrecension: Närpesboan blottar mörkret bakom klischéerna

Det finns repliker som går in i märgen. “Jag tror inte du ser mig” är en av dem. Den uttrycker både ensamhet och längtan efter närhet - alltså just det som Närpes teater förmedlar med föreställningen Närpesboan.

YLE - 13 jul 16 kl. 17:23

Teaterrecension: Närpesboan blottar mörkret bakom klichéerna

Det finns repliker som går in i märgen. “Jag tror inte du ser mig” är en av dem. Den uttrycker både ensamhet och längtan efter närhet - alltså just det som Närpes teater förmedlar med föreställningen Närpesboan.

SmålandsPosten - 19 aug 13 kl. 07:57

?Hantverk är aldrig halvhjärtat?

Boken Livsverk berättar hantverkarnas historier. Det är deras hängivenhet och engagemang som står i fokus, snarare än föremålen de tillverkar eller teknikerna de använder. ?

BT - 25 aug 14 kl. 20:34

Manifestation mot polisvåld i Malmö

Poliser som tittade ut genom fönster i polishuset på Davidshallstorg i Malmö i kväll möttes av tända facklor och stearinljus. Vid en ljusmanifestationen mot polisvåld samlades barnfamiljer, ungdomar och äldre. - Jag är här för att manifestera mot det övervåld som polisen brukade i Limhamn i helgen.

Fler nyheter från Dagens Media

Dagens Media - 8 timmar sedan

Leif GW Persson: "Man ska akta sig för att vara med i reklam"

Leif GW Persson delade under Ad day med sig av högt och lågt ifrån sin karriär – och sina framtidsutsikter. Att ha blivit ett varumärke och en folkkär profil tänker han inte så mycket på. "Det är kul fram till selfie nummer tio," konstaterar Leif GW Persson..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Här är de nominerade i Cannes Young Lions

Nord DDB, Round & Round och Juno public relations – här är kreatörparen som tävlar om att få representera Sverige i Cannes..

Dagens Media - 10 timmar sedan

Nytt nummer ute – så ser framtidens sponsring ut

Här är innehållet i det senaste numret av Dagens Media, nummer 8..

Dagens Media - 12 timmar sedan

"Kunderna börjar bli reklambyråernas egna konkurrenter"

Anna Romson och Magnus Engström från Berghs talade under Ad day om vad marknadsavdelningar kan göra för att kapa banden med reklambyråerna – och istället skapa en egen kreativ marknadsavdelning..

Dagens Media - 15 timmar sedan

Sluta jaga förlorade fall

GUIDE: ”Ställ dig frågan om det verkligen går att rädda alla kunder”..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Magnus Uggla om reklampremiären: "Tjänstepension är en bra grej"

AMF släpper mockumentär om sanningen bakom Magnus Ugglas hitlåt ”Kung för en dag”. Samarbetet är den 64-åriga popikonens första reklamgig..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Magnus Uggla: "Tjänstepension är en bra grej"

AMF släpper mockumentär om sanningen bakom Magnus Ugglas hitlåt ”Kung för en dag”, som i och med samarbetet gör sin reklampremiär..

Dagens Media - 13 timmar sedan

Daisy Grace kampanjar med Samsung

Daisy Grace plåtar sommarkampanjen "Mediterranean Breeze" med nya Samsungtelefonen..

Dagens Media - 14 timmar sedan

Aller Media Köper Narva

Förvärvet ska stärka Allers nordiska byrånätverk Ahead Group, och Anders Rask blir styrelseordförande i bolaget..

Dagens Media - 17 timmar sedan

Försvarsmaktens nya kampanj provocerar

"Vi vill väcka uppmärksamhet och nyfikenhet genom att leka med vad vi bedömer är medvetna könsstereotyper", säger marknadschefen Robert Forss om nya kampanjen "Många har många frågor".Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.